Dagens resultat

Ja som vanligt var super Saga nolla och placerad i Nat 1,20. En bra runda på en väldigt positiv Saga. Man får en riktig energi kick att rida henne. Sydslätten bygger faktiskt riktgt roliga banor med mycket klurigheter . Mackan var så fin idag han med. Hade 0-4 fel alltså ett ner i omhoppningen. Men en grym utveckling han har gjort.

Åkte hem och bytte häst till dagens sista klass . Nat 1,35 med Hilda. Kändes som ett bra avslut på inomhus säsongen innan Arezzo. En rolig 1,35 klass mer både kombination och tre kombination . Är okey nöjd med rundan . Rev näst sista i omhoppningen. Chansa lite på ett räcke dom jag vände upp till. Lite våran Akilles häl.. men vi chansa . Helt okey nöjd, trots jag e sjukt skeptisk till min egen insats i allt nu. 

Tack inomhussäsongen . Du bjöd på pacering 1,40, baltic cup placering och sist med inte minst Scandinavium placering . Nu laddar jag om för nya utmaningar ute vår och sommar 2017.

Man Can

4 thoughts on “Dagens resultat

  1. Jag har en fundering kring ditt upplägg. Du skriver ofta att du Måste ha en plan och blir helt tokig om den inte följs. Men din plan var att Hilda (och de andra också vad jag förstod) inte skulle tävlas med innan Arezzo. Jag personligen tycker inte att ”inte följa planen” är något negativt men jag har reagerat på att du väldigt ofta skriver att din plan är så viktig men att du också väääldigt ofta byter planen till något annat och är allmänt en spontan tjej. Vad är dina tankar om det? 😉

  2. Superbra ju! Känns som att du och Mackan börjar rida ihop er på riktigt nu & Saga verkar verkligen vara Tiger-Saga igen. Bra jobbat! Och du & Hilda är ju så otroligt samspelta & jämna nu. Ibland måste man chansa för att vinna, ibland går det och ibland inte. BRA ridet Nellie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *