Träning med Laissa

Är just på väg från Haga Hill där jag ridit Laissa för Hannes. Han skulle dit med ett gäng hästar så då passade jag på att rida Majsan. Det kommer ske oftare nu att jag rider henne då hon snart ska hem till mig. Hoppade bana och det kändes bra. Laissa har ju extremt mycket attityd och jag måste bara hitta alla knappar igen. Men känslan var extremt bra. 

Första rundan låg väl på 1,10 nåt sånt och där kände jag egentligen bara av hennes galopp. Lite kortare galopp än Hilda så lite att rätta sin ridning till. Andra rundan höjdes upp lite mer och fick en ännu bättre känsla. Måste verkligen ta av hatten för Hannes och hans groom Helga. Helt sinnes va fint och organiserat allt är runt dom och hästarna. Alla blänker i princip . 

Ska trimma henne på Måndag endast markarbete och på Tisdah blir det hoppträning igen. Sen drar vi till Scandinavium .


Snart kommer bloggen förgyllas med denna vita tjej igen.

Har filmat. Ska klippa ihop allt så får ni se 😉

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Träning med Laissa

  1. Hej! Hade varigt roligt om du vill berätta varför du lämnade bort Laissa i ett inlägg. Du är grym och min förebild och jag kommer hålla tummarna för er i Scandinavium

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>