I samarbete med PS of Sweden

Efterom att ni är så grymma på att kolla på mina Videos på YT har jag nu släppt en till. Jag visar vilka träns jag använder på mina hästar då jag har fått sjukt mycket frågor om det. Vilka funktioner jag tycker är bra osv. Även en rabattkod till er på hela PS sortiment. Så in och checka videon så finner ni rabattkoden där.

Vill även tacka för 89.000 prenumeranter på kanalen. Även 95.000 visningar på min förra video bara på två dagar???. Så himla kul verkligen. Love u all. ( Glöm inte att prenumera och gilla, kommentera om ni vill tex ha mer hästrelaterade videos)

5 thoughts on “I samarbete med PS of Sweden

  1. Väldigt tråkigt att det mesta bara är samarbeten, det känns som att inget är äkta och du gör endast videos för att tjäna pengar av samarbetena. En åsikt ur mina ögon som läsare och det kan ju bara bli bättre 🙂

  2. Bra video! Tips till framtida videos; försök att få ljudet i ungefär samma höjd genom hela videon så man slipper höja när du pratar och sänka när musiken kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *