Hola! 

Dagen har börjat sämst. Sooooom vi alla vet har vi dagar där inget funkar. Har vart så sjukt trött dom senaste dagarna. Jag lägger mig inte för sent men är bara allmänt trött. När man är trött är man inte peppad på mycket , noll energi. Logiskt liksom. En vecka kvar tills jag ska ha min mens så kanske det hänger ihop. Har ju pratat om det att innan jag ska ha min mens blir jag i obalans. TYVÄRR. Men vad ska jag göra liksom, hormoner kills me. Inte alltid men det kan komma ibland att jag blir helt loj. Suck. 


Klippte en video igår som skall komma ut idag. Kollade igenom den innan och allt såg ok ut. Var inte nöjd över ”ljuset ” i videon. Är ju snö kaos här och mörkt liksom så fanns inte så mycket att göra med ljuset när man är i stallet. Men innehållet tycker jag var ok. Dock nu när jag publicera den såg Jag att jag hade stavat fel på en sak, så fick redigera det och ladda om den. Sen hade ett klipp försvunnit i videon med. Så ja. Kaos. Datorn hängde sig 24/7 igår så kanske att just det klippet inte markerades eller något. Struntsamma, har fått göra om en del nu iallafall. Gör inte mitt humör bättre heller. 

Sorry för att det är bitter stämningen här. Men i det verkliga livet är inte allt på rosa moln hela tiden. Finns såklart dom som vill framställa det så men inte jag:). Idag har jag träningar iallafall, det ska bli spännande och kul. Kommer att visa er sen vilka övningar jag hade och utvärdera första ”träningsdagen”. Hörs sen! 


Tycker att citatet var så ballt. ( självklart är jag rädd om dom jag har, och killen jag har). Men för att peppa sig själv ibland tycker jag att detta va ballt.

One thought on “Hola! 

  1. Kan rekommendera dig att börja med p-piller om du inte redan går på det 🙂 jag var totalt kalabalik innan när jag hade mens, men när jag började med piller så blev det mycket bättre 🙂 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *