Måste gått fel

Morning peeps! 

Gårdagen var soft. Vi var hemma hos A, var på stan och fikade, åt och drog slutligen till stan igen. La mig dock fööör sent då jag satt uppe med A syrra -Angelina och flippa sönder på snapchat. Så skön tjej asså. Nu sitter vi och kollar fotboll, tänker typ om jag har gått fel eller något? Bollen är rund och allt kan hända? Tur va ska vi bara vara här i 2 h sen ska jag äntligen få rida mina stjärnor. 

Idag ska båda ridas ordentligt , och imorgon ska dom äntligen få behandling av bästa Camilla vilket är behövligt nu inför säsongen. Ikväll ska jag också klippa en video som kommer ut imorgon, så jag har att göra. När man bara är borta en dag är det så mycket man ska äta upp liksom, men det tycker jag är kul såklart. Livet mitt är så. Det går i ett. Faller en dag bort får ärmar kavlas upp dagen efter. Första hästen ska jag sitta på 07:30!


Men nu ska jag koncentrera mig på detta , hittar liksom inte ens bollen ännu..massa killar som jagar en boll. Gud ge alla varsin 😉

2 thoughts on “Måste gått fel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *