Lördag  & Smillas dag

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min syrra år. 13 år fyller hon idag, tonåring. Förberedd dig på värsta åren smills , enligt mig iallafall. Men du kommer att lära dig så mycket – tro mig, jag är fortfarande själv tonåring haha. Men tonåren är både rosa & svart på samma gång enligt mig. Typ SKAM in light version eller totalt SKAM.

Hon ska ta hem massa kompisar så jag blev utslängd. Jag åker istället till Helsingborg idag, ganska oplanerat. Men oplanerat kan bli chill med.

Longerade mackan och Hilda imorse. Trötta hästar idag. Inte Pgr av tävlingen utan en viss dam hade rymt ut ur boxen inatt. Fröken saga. Stått och brunstat vid mackan och käkat hö och rivit ner täcken. Jätte dumt verkligen. Så dom var lite trötta. Samt är det snö kaos här. Så hästarna har inte vart ute så länge idag. Mamma ska släppa dom i manegen lite senare idag också vilket blir bra. Har spelat in en video som kommer ut på måndag. Kommer ut två videos i veckan så ni vet. Fick feeling och känner att två videos är ni värda denne vecka. Utöver det är bloggen full med inställda inlägg & såklart mobil bloggar jag med. Väldigt planerad idag 🙂


Men idag är det smillas dag. Så kommentera ett grattis till henne och önska henne en trevlig dag med sina vänner. Mig slipper hon iallafall;)..


Dubbel-trubbel

10 thoughts on “Lördag  & Smillas dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *