En riktig TB

Hanna Widell & Amanda Schulman och deras Perfect Day media var de som låg bakom ”Jag är Nellie”. Det va innan Youtube exploderade. Jag är Nellie var producerat med filmteam. Det var intensiva månader av inspelning vill jag lova. Sjukt kul & pin att se på idag.

Här började det..

Minnena från det här var att mamma HATADE det. Totalt extremt livrädd för kameran och skrattade vid minsta lilla. Hur många omtagningar som helst var vi tvungna att göra enbart för hennes skull. Mamma är den i familjen som mest tycker det här ”offentliga” är jobbigt. Att hela tiden vara på sin vakt och folk tycker och tänker. Mamma hatar det, pappa är mer maniana maniana med det. Låt de prata…typ så. Jag är mer lik pappa där. Men respekterar mammas känslor.

Sen hittade jag avsnittet om Ponnyakuten. Det var liksom där alla blev så sjukt stort . Över  en natt typ..

Sen var jag ju med i Clara Henry Show. Här har ni avsnittet ”Bakom kameran”

Avsnittet jag gästar Clara Henry hittar ni HÄR

Vad minns ni mest med ”Jag är Nellie”?

4 thoughts on “En riktig TB

  1. Ååå jag älskade den serien, har sett alla avsnitt minst 5 gånger om. Skulle vara så sjukt kul om ni gjorde en ny säsong nu några år efter igen

  2. Det bästa med Jag är Nellie tycker jag är att man fick chansen att se hur en vanlig dag för dig såg ut, och höra dina tankar och åsikter på riktigt.
    Sen är det väldigt roligt att se på nu hur mycket du har förändrats!

  3. kan inte du göra ett inlägg om dina åsikter kring underlag? dvs vad du tycker mest om att rida på, vilka olika du brukar variera mellan, för- och nackdelar & sånt. skulle vara roligt att läsa om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *