Torsdag & regnet öser ner

Men hallå? Det regnar väl aldrig i Skåne? What? Det öser ner regn som himlen öppnat sig som aldrig förr eller att gud gråter av hjärtesorg. Hästarna får stå inne & smaska hö en stund innan utsläpp. Hann jobba ikapp massa mejl igår. Svara ja till ett jobb & nej till två. Att göra reklam på Instagram för mig om ett program som innehåller sex & sprit är inte ett alternativ. Även om jag vet att kanske hälften av mina läsare kollar så kan inte jag stå upp för det. Så nej tack. Känns fantastiskt att faktiskt kunna säga NEJ. Jag är inte intresserad av att marknadsföra ert program även för mycket pengar. Punkt. Ligga runt & supa på det & sen bli kändis över en natt? Skulle hellre gå anonym livet ut med stolthet!

Nu ska jag fokusera på skola & mina hästar idag. På Söndag rider jag clinic ihop med Pontus ( bonde söker fru) & Pether Markne på Helsingborgs ridhus. Jag hoppas på massa folk på läktaren för jag vet att många av er är nyfikna på vilken häst jag ska ta med & sen har Pether nåt intressant att drilla oss med.

Tisdag kära människor. Då är ni välkomna in i mitt nya rum. Kommer videoblogga när jag packar upp & gör i ordning!

Nellie yt2

7 thoughts on “Torsdag & regnet öser ner

 1. Skönt att du i de lägena faktiskt kan säga nej till jobb! Och faktiskt. Det är BRA att säga nej till sådant man själv inte tror på, står upp för. Så heja dig!

 2. Så bra och klokt att säga nej till det jobbet,
  instämmer verkligen med din åsikt.
  Känns så fel att dom ens frågar en 15 åring om nåt sånt tycker jag.

 3. Det regnar typ jämt -och blåser!!! Så trist, men jag älskar Skåne 😉 bor i Schweiz nu, sååå nice väder! Nellie, du måste bege dig ner till oss här sedan i Tyskland/Schweiz! Här är som Skåne – häst överallt!

  /Skånetös

 4. Hej! Verkligen bra att du inte vill synas i samband med sprit och liknande men hur tänker du om att det just nu går reklam för bland annat bordershop Puttgarten längst upp på din blogg som gör reklam för billig öl?

  /Ylva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *