#theday

Okey dagen. Det mejlat & plingat om vartannat. Mer om det en annan dag. Drog på mig löparskorna på eftermiddagen, drog ner mot havet & ville rensa huvudet & alla samtal med frisk luft & stänk från regndroppar mot mitt ansikte. Ska inom kort börja mot milen igen som jag lätt satte bara för några månader sen. Hatar när man känner att kroppen inte är med en prestationsmässigt. Just nu ska jag börja träna sjukt mycket med min egna kropp utöver timmarna i sadeln. Så taggad.

I mina lurar på repeat som är galet bra att spring till är den här goingen. Lyssna, tror ni kommer att hålla med mig. Finns på spotify HÄR med

Nu ska jag på middag. Vi hörs helt enkelt senare <3

7 thoughts on “#theday

  1. Hej
    kan inte du dela med dig av din Spotifylista? Du har så mycket power på din blogg & tror även du har det i musiken du lyssnar på. Vore kul att få se den!
    Kram

    • Men backa lite.. Det är en väldigt privat fråga. Nellie har redan svarat på det och vill hon prata om det så gör hon det när hon är redo. Snälla låt henne få lite space i den frågan. ❤️

  2. Hej Nellie! Jag gillar din inställning med att du ska börja träna och bli starkare i kroppen, men något du missar är att du som är så aktiv med många timmar i sadeln är att du ska ta det ganska lugnt med att träna varje dag som du sa tidigare. Jag kommer ihåg att du la ut att din kvällsmat var kvarg och bär, villket är på tok för lite som kvällsmat. För att bli starkare i kroppen måste du sova bra (helst 7-9 h) och äta riktiga måltider, innan du kan börja träna riktigt, och det är nog därför du kanske känner att din kropp inte riktigt hänger med. Jag kommenterade inte för att vara taskig och pika ut saker du gör fel, utan för att du är en grym tjej och jag vill att du ska lyckas. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *