Känslan av lena ben…

My god va jag varit trött efter 6 dagar på Drammen Spring Tour. Inte bara jag utan även hästarna. Måndag och Tisdag var jag heeelt slut. På de internationella tävlingarna så lever man ju lite ”campingliv”. Även om vi har det mesta i lastbilen så känner man sig lite smutsig och inte så glammy när man kommer hem. Men idag har jag ny kraft och har fräschat upp mig big time. Tog extra mycket hand om mitt hår som hade fått stryk av många timmar under hjälm. Smörjt hela min kropp och ansikte med härliga produkter.

nellie_efi_1
nellie_efi_2 (1)
Passade även på att testa en ny produkt som jag blivit utvald att vara testpilot för i samarbete med EFI, www.efi.se. En ny rakhyvel som heter Intuition Sensitive care som jag testade att raka benen med. Jag brukar oftast vara slarvig och glömma att köpa när jag väl är iväg och sen typ köpa de billigaste i en mataffär av deras egna märke.
Men vilken skillnad med Intuition, inga små skärsår och glider lätt på benet med hjälp av raktvålen som skummar när den kommer i kontakt med vatten. Nu blev det släta och lena vår-sommarben som redo för varmare väder och bara ben.
Nu kan även ni testa denna produkt. EFI erbjuder er ett gratis startpaket. Man betalar endast 19kr för frakten.
Ni kan läsa mer om produkten HÄR
I samarbete med EFI.

6 thoughts on “Känslan av lena ben…

 1. Så kul med ett så vågat inlägg ❤️
  Jag har lite problem med då det ofta växer ut fort hos mig och jag vägrar göra en laser behandling.
  Skulle vara kul o veta vart man kan beställa dessa.

  Pusz

 2. Ny är den ju absolut inte, för jag har prenumererat på den i måånga år nu 😀 haha. Men BRA är den helt klart! Typ viktigaste jag har i mitt badrum. Skulle aldrig vilja använda vanlig hyvel igen..

 3. Hej, för ca, två tre år sedan var jag somberpende av dig, hade fanpage, ditt ansikte(tro det eller ej) printat på en tröja och bara längtade efter lite merch från dig. Vet egentligen inte vad som hönde men en dag så insåg jag att jag inte var galen i din blogg, kunde inte namnen på alla dina hästar, ja förutom Stella och Bellman. Jag orkade inte uppdatera min ”dailynellie” Page längre.
  Så idag trillade jag in här och wow, wow på tre år herregud, vad du har lyckats säger jag bara!vet inte vad jag ska säga så jag säger bara, Lycka till i framtiden !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *