Prestige By Nellie

Förra sommaren blev jag kontaktat av ett företag som är ledande i Norden inom solglasögon. Prestige är dettas största märke som säkert många känner till. Prestige säljs i de största sportvaruhusen & kedjorna. De gillade mig & ville att jag skulle designa en helt egen serie. Det ville jag såklart. Personligen älskar jag solglasögon och fick hundratals förfrågningar om vart jag köpte mina egna förra sommaren. Processen vart lång och intensiv. Allt från att skissa hur de olika modellerna skulle se ut, val av material på bågar till glas. Resultatet blev 5 helt egna modeller som jag döpt efter arbetets gång.

image002

Idag är det premiär! Jag är så nöjd med resultatet, eller mer än nöjd. Bågarna håller en hög standard med bra kvalité . Företaget är ledande inom norden på just solglasögon så det känns tryggt. Alla mina bågar levereras i egendesignade små fodral i rosa så klart. I Slutskedet var det en självklarhet att jobba med Anna Helgesson som fotograf. Hon är unik i att fånga detaljer som just glasögon kräver.

Idag premiär säljs det på www.tessieshop.se. På Lördag finns det i stora ställ i butiken i Göteborg (Tessie) & det kommer säljas under hela veckan i Göteborg Horse Show i Tessies monter. Jag har valt att börja ha dom där innan de säljs in i andra butiker. Här får ni en presentation av bågarna.

The Brown EyeWear.

”Tänkte en mer vågad modell, lite större bågar ger en trendig stilsäker look”

DSC_9153

DSC_9167-2

 

DSC_6397

DSC_6398

 

The Black Clean EyeWear

” Svart klassisk look som passar alla stilar. Trendig och sportig på samma gång”

DSC_9379-2

DSC_9305-2

DSC_6471

DSC_6470

The Rose Gold EyeWear

” När jag designade dom här ville jag ha en lite annorlunda look. Rose guld blev valet av färg och resultatet blev 100% Nellie”

DSC_9450-2

DSC_9694-2

 

DSC_6453

DSC_6458

The Pink Pilot EyeWear

”Ett måste i glasögon samlingen är en pilotmodell. En rosa look var ett måste i designen”

DSC_9599

DSC_9510

DSC_6434

DSC_6433

The Simple EyeWear

”En enkel look möter de exklusiv gulliga. Modellen passar både en sportigare look eller vardagen”

DSC_9565

DSC_9646

DSC_6416

DSC_6417

 

Jag är så galet stolt över hela kollektionen. Alla modeller har allt jag personligen eftersöker i mina solglasögon. Idag kan ni premiär köpa dom HÄR. De levereras i egen designat fodral. Priset är 179:- st för alla modleler. Lördag finns dom på plats i ställ på TESSIE i göteborg. Säljs under hela Göteborg Horseshow.

Vilken är er favorit?

 

 

50 thoughts on “Prestige By Nellie

 1. Åh, alla var ju riktigt fina. Tyvärr är jag inget ”fan” av solglasögon.. använder det nästan aldrig, men dom var både stilrena och fräscha!
  Bra jobbat Nellie 🙂

 2. Guud vad roligt!!! Dom var UURsnygga!!!! ska absolut köpa mig ett par eller fler…vilket spännande projekt!<3

 3. Är det dina föräldrar som äger Tessie? Om inte vad jobbar de med/kommer att jobba med när ni flyttar till Skåne?

 4. Alltså herregud vilka snygga glasögon! Jag kommer lätt införskaffa mig ”The Rose Gold EyeWear” älskar färgen och modellen, helt galet snygga!!

 5. ASSÅ! Hur klockrena!? Trendiga och stilrena men ändå något lite annorlunda, personligt duvet? Ovanligt att man lyckas med det. Gulliga och klassiga. Svårt att välja vill köpa hem allihopa.. 1an och 3an är nog mina favoriter. Bara att gratulera!

 6. Ser inte min första kommentar men älskar såklart pilotbrillorna och de sista paret! Jättebra jobbat!

 7. Hur GRYM är inte du! 15 år och släpper egen kollektion. Stor glapp på axeln och ett stort GRATTIS! Totalt älskar de klassiska svarta brillorna och hur coola var inte de rosa pilot. 😀 Grym är du!!

 8. The Rose Gold EyeWear och The Black Clean EyeWear var mina favoriter. Rose Gold för att det var just roséguld och modellen var enkel. Black Clean älskar jag, har letat efter liknande ganska länge så jag får gå till er monter på GHS och köpa mig ett par.

 9. Jättesnygga solbrillor och vad super duktig du är, driftig, mogen och så himla stark 🙂
  Lycka till i Skåne och självklart ska jag köpa ett par brillor.
  Kram från en snart 50-årig hästmorsa

 10. Ursnygga. Hade gärna köpt dom första och ett par till men är så omotiverad till att stödja dig när jag är blockerad av dig på instagram (ninnelinnea) utan vidare anledning? Fattar verkligen inte. Det var kul att följa dig, en gång i tiden, iallafall. Fortsätt med det du gör!

 11. Jag måste bara ge dig en stoooooor klapp på axeln och all creed till dig när jag ser dig så kan jag stolt säga att jag är glad att det finns tjejer som dig som får jorden att bli en annan värld inom internet och utåt irl du är så jävla cool du är en stor förebild för mig och att du har skapat detta det tar fan priset Du vet vad du vill du vet hur och när du är helt OTROLIG jag är så jävla stolt över dig att se att du lyckas med alla saker du gör
  Fyfan rent ut sagt det borde finnas fler tjejer som dig och lika godhjärtad som dig jag vet att det finns men det är oftast dom som försvinner inom internet för all mobbning som sker fruktansvärt men nu handlar det om DIG och det DU HAR SKAPAT
  Det är bara DIN dag idag
  Grattis nellie
  Du är grym
  Håll huvudet högt och fortsätt att vara den bruden du är
  För du kommer vinna på det i längden
  Jag ägnar denna dagen åt bara DIG och hyllar dig till skyarna
  Din kille luc måste va världens stoltaste kille

  Njut av att det är DIN dag och att du har hunnit med så
  Otroligt mycket i ditt liv än sålänge

  Ha det bäst nellie
  Ta hand om dig och familjen och djuren
  Och var rädda om Er
  Jag tror på DIG ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 12. Det där har lyckats riktigt bra med ! Alla var stilrena och perfekta !

  Måste fråga. Pilot bågen.
  Den översta delen som ser extra ut. Är det någon som man kan ta bort eller sitter de fast ?

  Har aldrig gillat solglasögon men nu fick du mig intresserad utav det. !!

  Riktigt bra jobbat av dig !!

 13. Nellie du är verkligen så himla cool! Du vågar verkligen vara du och det är så himla härligt och se! Älskar modell 1 & 2 men alla andra är så proffsigt gjorda!
  Allt du gör tar du verkligen tid för och anstränger dig, inget slarv utan du tar dig tid och kämpar verkligen. Så himla härligt att se

 14. Så sjukt snygga! MÅSTE ha ett par the black clean eyewear Har varit svårt att hitta riktgt snygga brillor til ett rimligt pris men alla här var ju asbra!

  Ha en bra dag fina, grymma Nellie! ❤️️

 15. Kan lätt tänka mig använda allihop! ”Simple Eyewear” är favoriten om jag ska välja. Otroligt fina är dom alla! Kram!

 16. De näst första eller sista var grymt snygga. Grymt av dig också att kunna arbeta med projekt samtidigt som du presterar och utvecklar dig och dina hästar. Man märker att du verkligen kämpar framåt. Grymt gjort!

 17. Alla var fina men The Rose Gold Eyewear gillar jag allra bäst!

  Jag undrar om det går att byta glas i dessa bågarna? Jag skulle gärna bära dina bågar men då jag har ett synfel är det ett måste med andra glas.

 18. De första svarta kan jag absolut tänka mig att köpa! Hur är de i storlekarna? One size? Anpassade för tjejer med mindre huvuden? Jag kan tyvärr inte ha Prestiges andra modeller, ALLA är för stora (jag är vuxen)

 19. Bra gjort Nellie Kul att en så ung tjej som du lyckas och kommer i gång med livet innan du hinner gå ut 9. imponerad av dig tjejen.

 20. Alla var superfina! Så roligt att du gjort dem i rätt olika stilar men ändå så diskreta att jag skulle vilja ha ett par av varje. Bra jobbat! Hoppas på mer såna här samarbeten för dig.

 21. Mina favoriter var The Black Clean EyeWear och The Simple EyeWear! Jättebra jobbat Nellie, grymt duktig är du! ❤️

 22. Andra och de i rose guld är mina favoriter 🙂 alla var jätte snygga men gillar tyvärr inte att glaset var så genomskinligt… Skulle ha velat ha lite mera ”spegel” i dem :/

 23. Sjukt snygga solglasögon! Har länge varit ute efter just solglasögon men inte hittat några riktigt bra tills jag fick se dessa! De är stilrena men fortfarande inte tråkiga OCH till ett grymt pris! Ska in och beställa minst tre par direkt! Grymt jobbat Nellie! Sträck på dig och va stolt för det är du VERKLIGEN värd!

 24. På något vis blir jag liksom stolt över dig. Dina solglasögon kan vara de finaste solglasögonen jag sett. Kan inte välja en favorit, vill ha de alla! Bra jobbat Nellie – igen! 😀 Kram

 25. The black clean eyewear var min favorit iaf. Använder tyvärr solglasögon väldigt sällan men så kul att se något du har designat själv och det ser ut som om du har lagt mycket tid på dom och verkligen försökt få dom perfekta för de är otroligt snygga och stilrena! Bra jobbat och hoppas att du får möjlighet att designa mer i framtiden! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *