Wow

Fick ett sådant wow mejl idag. Som gick rakt in i hjärtat. In i själen, satt sig i ryggraden. Jag har frågat om jag får publicera det h*n skrev här på bloggen. Jag blev rörd, stolt och tycker att texten var så grymt skriven. Att man ärligt från hjärtat kan tömma sig på känslor och ge positiv feedback utan att behöva ta nåt tillbaka.

Tänk att lilla jag kan inspirera så  mycket. Jag sitter egentligen bara i soffan och skriver. Kanske beror det på VAD man skriver på min data och gjort i snart 7 hela år. Tänk att jag berör så många typer utav människor. Kids, vuxna , ungdomar och just h*n som skrev. Dom som bla har toppjobb inom ridsporten som h*n delar med sig av i sin text. Jobbar med de största aktörerna inom svensk ridsport. Hoppas att ni vet att jag vill inspirera på ett bra sätt. När jag någongång får barn i framtiden ska jag kunna stå för allt jag delat med mig av under resans gång. JAG vill att ni ska komma hit och veta att det alltid är något ni kan ta med er ut. Samtidigt som jag är oerhört noga med att alla är mänskliga och man är inte alltid på topp. Jag om någon skriver om jag mår piss eller på svenska mindre bra, tyvärr ofta får man höra att man gnäller då. Kanske till & med delar med mig av det som hänt i en text utan några namn, eller andra iblandade. Bara jag, mina tankar och hur jag kände i just den situationen. Ska kolla om jag får publicera mailet här. Hoppas Hoppas. Det är så sjukt roligt att läsa.

Kommentera några människor som inspirerar er. Det behöver inte vara jag, det kan vara en egoboost för nån som kanske läser här. Nån kanske hittar sitt namn i kommentarsfältet och får värsta kicken av att vara just din inspiratör 

Der kanske låter klyschigt , men jag tror så sjukt mycket på positiv energi. Man SKA omge sig med framförallt människor som tar dig framåt. Visst är det så!?

  

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Wow

 1. att omge sig med människor som tillför positiv energi ger så otroligt mycket, men som även vågar ifrågasätta och diskutera. Att omge sig med positiva personer som aldrig ifrågasätter eller vågar ta en diskussion ger sällan något, tycker jag.
  Man måste våga se sina bra och dåliga sidor genom andra. Vi, jag och några klasskompisar på universitetet, sitter i en sån situation just nu. Vi skriver en individuell inlämningsuppgift och ber varandra om hjälp att läsa igenom, meningsuppbyggnad och så vidare, och det gäller att man vågar lämna både positiv och negativ kritik till varandra. Och det gäller även att man kan ta emot både positiv och negativ kritik.
  De människor som lyckas sprida både positiv energi och utmanar en till att utvecklas ännu mer är dom bästa tycker jag. Mina klasskompisar gör det varje dag! :)

 2. Kom precis hem från en träning som kanske inte hade det bästa utgångsläget, men som till sist blev riktigt bra! Mycket tack vare min underbara tränare Daniella som stöttar och peppar mig och vill att vi ska utvecklas framåt! Hon är Världens bästa och jag kan alltid höra av mig till henne för tips och råd, hade inte velat byta ut henne mot någon! Daniella förtjänar tusen guldstjärnor som ridlärare och alla förtjänar en tränare som henne <3

 3. Någon som verkligen inspirerar mig är min mamma, hon står alltid bakom mig och har nog hela livet varit en förebild som man sett upp till.
  Sen inom ridsporten och sociala medier så har du varit en av de personer som inspirerar mig mest för din drivkraft får mig att visa vad jag går får och du visar att allt är möjligt.
  En annan person som inspirerar mig inom hästsporten är Tobbe Larson.
  Jag tror att om man tänker en stund kommer man fram till hur många som helst men här var nu de som kanske inspirerar mig mest vardagligen.
  Kram<3

 4. Positiv energi är så viktigt och otroligt underskattat. Att omge sig med människor som gör att du sprudlar av energi, men också vågar utmana dig, tror jag är väldigt viktigt. Jag har mött många sådana personer genom min flytt till annan ort när jag började min utbildning förra hösten. Har växt otroligt mycket av det och älskar att hitta nya sidor att inspireras av varje dag hos andra människor. Positiv energi är den starkaste drivkraften, det tror jag på. :)

 5. Det finns så många som inspirerar mig på olika sätt. Men jag skulle nog vilja säga min pojkvän, du (läser inte din blogg utan anledning), Tyra Sjöstedt och Paulinda Friberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>