En döm har blivit sann

Wow. Gårdagen. När mamma & pappa kom hem sent korkade vi upp champagne! Korken sköt iväg och rullade nerför trappan. Lite som ett den här vägen ska ni. Hahah kändes så. Ett enormt lyckorus kom över kroppen när mamma & pappa skickade de påskrivna papperna. Vi har under flera år haft en dröm att få bo nere i skåne. Pratat om det under middagar eller snarare drömt oss iväg. Men därifrån att ta steget fullt ut är ofta långt. För oss var det inte det. Har slutat räkna alla visningar vi vart på under 2015, utvärderat lägen, pratat med andra som bor i skåne som tipsat om vart & lägen som är bäst. Drömt oss vidare. Kollat på mer hus. Men så av en slump kom det här boendet över oss. Vi var definitivt inte själva om att vilja köpa det, men efter lite magknips nätter så vann vi budgivningen & sanna mina ord – drömhus. När mäklaren ringde på kvällen så började jag personligen gråta. Det rann tårar av lycka. Min pojkvän var hemma hos mig då & vi pratade om flytten & hur vi skulle gå vidare. Den famnen kändes trygg den kvällen.

Igår blev huset vårt. Allt är klart. Mina hästar kommer stå drömfint, TESSIE kommer slå upp ny butik i Skåne & webbshopen kommer rulla på som vanligt. Just nu diskuteras när flytten ska bli av. Jag hoppas typ imorgon, hahahah. Jag kommer kunna gå i bikini från huset till havet. Ta mig till mina hästar på 4 minuter. Ha både manege, stor paddock & allt de jag behöver för min satsning framåt. Grymma tränare 20 minuter bort. Smilla börjar ny skola. Jag nyper mig själv i armen av lycka. FAN vad min familj är värd det här!

Nu ska jag ta lång tid på mig att röja i mina garderober, packa, kolla vad som ska med och inte. Men först….njuta varje minut av pappret att huset är vårt & Skåne kommer bli vår framtid. Jag är så stolt över min familj att de vågade ta steget. Vi ihop. Man lever en gång & tänker inte ruttna bort i att ”drömma mig bort”.

Jag ska skapa ett liv jag inte behöver fly ifrån. Mitt liv ska vara en semester varje dag…iallafall av ren lycka!

danmark

Tänk er att på en timme kunna vara mitt i centrala köpenhamn. Tävlingar, tränare och bara shopping!

skåne

 

Kan inte se mig mätt på skånes landskap. Tänk att skritta ut här med hästarna….

Just nu är bloggen i ett lyckorus <3

 

 

blogstats trackingpixel

70 reaktion på “En döm har blivit sann

 1. Är verkligen såå glad för din skull Nellie <3 Hade väldigt gärna flyttat med dig hahaha. Bor i Göteborg men älskar Skåne väldigt mycket, så sjukt vackert och mysigt är det där nere :)

 2. Nu vet jag inte vart du ska flytta men det finns ju väla i Helsingborg som är stort Och emporio i Malmö fast det är en djungel att hitta där haha.

  Om du ska till en riktigt bra häst affär är det flädje Lantmannaaffär . Du komme trivas som fisken i vattnet kan jag lova

 3. Vad kul Nellie att du ska få flytta till ditt drömhus!❤️ Förstår om du inte vill ge ut adress eller liknande men finns det möjlighet om du skulle kunna fixa en bild på er gård? Är så himna nyfiken men hoppas ni får det super på er gård!

 4. Åh Nellie! Jag bor i skåne och jag håller med dig. Jag hade absolut inte viljat flytta ifrån mitt älskade Skåne, hehe! Finns underbart vackra ridvägar, ängar, åkrar och det är magiskt! Man känner sig helt fridfull i kroppen och jag personligen hade inte kunnat tänka mig att bo i typ Göteborg eller Stockholm. Det är för mycket ”stad” för mig. <3
  Ni kommer säkert trivas super här nere och då kanske man träffar dig! Ni är såå värda detta!<3

 5. Hej nellie! är så sjukt glad för din skull och hoppas att ni kommer trivas men en fråga din kille kommer väll bo kvar i lysekil hur tänker ni om det eller ska flytta med? puss o kram och stort grattis

 6. Wooow Nellie! Så himla roligt. Det låter verkligen fantastiskt och nu finns det möjlighet för både dig och Smilla att utvecklas ännu mera med dessa möjligheter! 😀

 7. Stor grattis Nellie m familj! Blir spännande att följa din nya resa i Skåne med hästarna, känns som att möjligheterna är otroligt mycket större och bättre där nere. Lycka till!

 8. Då kör du all in med den skånska dialekten! Nu kommer din dialekt försvinna älskar västra Götalands dialekten. Men Skåne är bäst och jag längtar till den nya tessie slåss upp.. Får väll hålla tummarna att den öppnar på väla och inte på emporia :)

 9. Vilken härlig känsla! Följt dig ett tag och du är värd detta du och din familj. Riktigt glad för din skull och hoppas att du får känna dig lika lycklig som nu alltid framöver.
  Kram

 10. Måste bara säga att ni har gjort så rätt val!
  Jag och min mamma har alltid drömt om att bo i Skåne och ha hästarna här nere, SÅ mycket bättre förutsättningar, och i höstas flyttade vi. Trivs som fisken i vattnet, älskar landskapet, människorna, havet, atmosfären runt hästarna, allt! Håller helt med dig, man lever en gång och måste våga göra de man vill! :) go hard nellie!

 11. Åhhh så himla glad för din och din familjs skull! Du om nån förtjänar verkligen att kunna förvärkliga din dröm efter allt du genomgått. Känns nästan lite som en saga, efter alla hemska krig kommer ni äntligen fram till slottet ;)! Önskar er all lycka till med flytten och vägen till erat nya drömliv! Blir så glad av att kunna känna din lycka och harmoni som avspeglas i dina inlägg! Varma hälsningar

 12. Min erfarenhet av att rida i skåne ar att det blåser så jävligt för att inga berg stoppar vinden att hästarna blir helt hysteriska ar saker blåser omkull runt dem =)

 13. Grattis till hela er familj! Jag undrar lite smått om dina föräldrar har fått nya jobb i Skåne eller hur kommer det funka framöver? :) Vore det inte för att jag hade mitt tråkiga men ack så livsnödvändiga jobb här i Nyköping så hade jag flyttat bums! :)

 14. Gud så roligt för dig och din familj! 😀
  Förstår att ni vill flytta till Skåne, det är så himla fint och är nog på ett sätt det bästa ställen att bo på om man håller på med just hästar känns det som :)

 15. Oj, vad roligt. Tycker ni har gjort rätt val! Hur blir det med Malin? Har ni inte ett stall med henne? Hoppas ert samarbete fortsätter :) – Srry, men är lite Snoopy

 16. Jag har aldrig riktigt fattat, är Tessie din mammas butik eller jobbar hon ”bara” åt dom? Supergrattis till dig och familjen, ska bli kul att följa eran Skåneresa! Vilka möjligheter som öppnas för er alla. Kram!

 17. Hej Nellie!! Vad roligt att höra att du ska flytta till Skåne och att du är så taggad. Underbart att läsa dina inlägg om detta, du verkar så sprudlande glad. Härligt för dig att få vara så lycklig. Glad för din skull <3

  Jag bor själv i Skåne på österlen och trivs superbra!! Här finns seriöst den finaste naturen i heeeeeela Sverige. Att åka till stranden här på sommaren är typ som att åka till Thailand på 2 min. Är 100% säker på att du och dina hästar kommer att trivas här nere. Och flyttar du nära mig ska jag se till att du får det ännu bättre 😉

  Stor kram till dig och hela din fantastiska familj, du äger!!

 18. Stort grattis!!! Så himla härligt!
  Tack för en härlig, ärlig blogg som är peppande och fin att titta in på
  vad är planen med stall stb när nu flyttar?
  Fortsätt vara du❤ kram

 19. Vad roligt för er familj. Skåne är härligt när det inte blåser hihihi…vilket det gör ca 360 dagar per år. Har bott i Skåne i hela mitt och älskar att avstånden är korta vart man än ska här. Ska bli härligt att äntligen ha nära till Tessie med… Önskar er lycka till !

 20. Hejsan Nellie! Skåne är verkligen en plats som man bara kan älska. Du kan möjligtvis inte ge en liten hint om vilken kommun du ska flytta till, för nyfikenhetens skull?
  Ha det gott!

 21. Härligt nellie. Du kommer stormtrivas! Hur kommer nu göra med stallet som du och Malin äger? Ska Malin äga det eller kommer ni sälja det?

 22. Härligt att du är så lycklig man själv lycklig när man läser dina peppande ord och bara när du skriver när du är lycklig! Kramar till dig <3

 23. Vad kul Nellie!
  Ett tips på tränare är Ann-Sofie Oscarsson. Hon har hoppat 160 hoppning & är extremt pedagogisk. Gör övningar för dig & hästen, är sträng (på ett bra sätt) & hjälper en väldigt noga och bra. Ett starkt tips, hon är värd att prova!
  Maila om du vill ha hennes kontakt :)
  Hoppas du kommer trivas här i Skåne!

 24. Jag och min familj flyttade till Skåne från Sthlm för 2 år sen. Det var verkligen det bästa beslutet vi har tagit! Vi slipper 1h bilköer till stallet, istället rida på stranden som är tvärs över vägen! Vilken ryttare vill liksom inte bo in the capital of hästsverige.. Haha.
  Hoppas att du kommer att trivas lika bra i Skåne som jag gör <3

 25. Åhhh så kul med eget och det är ju verkligen toppen. Vet själv hur bra och toppen det är med eget hus och stall. =)

  Grattis och hoppas vi får se bilder från det nya stället =)

 26. Omg nellie Skåne? Jag bor i Skåne själv älskar jag Skåne och bott där hela mitt liv! Ni får ha ett stort lycka till med flytten!❤ ska ni bo i Malmö? Höllviken? du måste berätta ort! Älskar dig nellie du är min förebild både inom ridsporten och genom blogg och hela din karaktär!❤ längtar så tills vi får veta lite mer med flytten! Ha det bra kram

 27. Ååå jag vill också bo i Skåne! Jag bor i Jömtland och kommer ALDRIG flytta från det Jag önskar jag var du! Glad för din och din ”familjs” skull! Hoppas du får det helt fantastiskt i Skåne❤️ Älskar dig❤️ Om jag fattat detta rätt så ska DI rida i lamslaget!? Och om jag nu förstår drt helt korrekt så önskar jag dig STORT lycka till! Du är den bästa pensionen i hel vida världen! Du är min förebild genom allt!❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>