Mer om detta kommer 

  
Detta är den stora ändringen i mitt liv. Vi har länge velat flytta till Skåne. De senaste året har vi letat och letat. Efter många olika anledningar. Nu flyttar hela min familj och hästar ifrån Lysekil. Skåne.. Snart kommer vi. 

blogstats trackingpixel

56 reaktion på “Mer om detta kommer 

 1. grattis till det nya boendet du får lägga upp bilder när ni har kommit till rätta där nere fråga hur är det met stallar och träningsmöjligheter för dig och smilla.

 2. Skulle inte du kunna ha en frågestund om flytten? Om hur du tror/hoppas att ditt liv kommer ändras. Hur det kommer bli med din kärlek.
  Kram.

 3. Gud vad roligt! Hoppas du, din familj och hästarna kommer trivas i Skåne. Då kanske det finns större chans att man träffar dig. Längtar efter att få följa med på denna resan. KRAMAR till dig, din familj och hästar. <3

 4. YAAASS GIRL!
  Äntligen, sjukt kul nu måste vi ha en pizza kväll tillsammans. nu blev jag sjukt taggad på livet…. Helt ärilgt! galet hur du kan påverka ens humör. jag hoppas allt går bra och du får återkomma om ni behöver flytt hjälp hahaha. puss puss puss och kram kram KRAAM

 5. Va kul för er:) Har bara en fråga hur kommer ni att göra med stall stb kommer ni fortfarande att ha det fast på håll eller kommer malin och matilda eller vilka mer det är som har det att driva det själva?

 6. Vad kul. Välkommen till Skåne! Ska bli kul att höra vart…Helsingborg kanske? Eller Lomma? Eller blir det de finare kvarteren i Båstad kanske? I vilket fall som helst,.välkommen hit! Skåne kommer bli härligt med dig här :-)

 7. Guud så kul! Hade en misstanke om detta när jag såg att du börjat tävla för Helsingborg.
  All lycka till dig och hoppas detta tar dig ett steg närmare dina mål och drömmar. Kör hårt Nells!

  Kommer du fortfarande plugga distans eller kommer du satsa på till exempel Helsingborgs ridgymnasium?

  Har en helt annan fråga också. Vet att du för länge sedan skrev om Gaias hudvårdsprodukter, använder du de fortfarande? Om inte, vad gjorde att du slutade med de? Hade vart intressant o höra dina åsikter då du ser ut att ha en väldigt bra hy och jag har velat fram och tillbaka på att prova deras produkter under en längre tid❤

 8. Jag misstänkte faktiskt det Så kul! Skåne är jätte fint och jag bor här själv och trivs super i den fina miljön och landskapen! Ungefär vart i Skåne ska du bo? ♡

 9. Hur blir det med stall stb? Kommer ni fortfarande vara delaktiga?
  Välkomna till bästa skåneland, nu får ni lära er skånska också! Lycka till ☺️

 10. Alltså, jag känner ju inte er men ändå blir jag så jäkla glad! Lyckan man känner av att hitta det man sökt efter länge, stort grattis till er! 😀

 11. Hej Nellie! Hoppas på att ni får ett bra liv i Skåne:) Kommer du och ***** fortsätta att bygga på eran relation eller hur blir det med det?
  Längtar tills din andra bok kommer ut. Den första var grym och tror ännu starkare på dina utvecklingar i den nya.
  Jag tror på dig Nellie! Starkt.
  Kram

 12. Wow! Vad roligt för er, er familj är verkligen INSPO! Hoppas allt med flytten går bra och smidigt. Ska bli spännande att följa dig och dina hästar i år! Lycka till!

  Förstår om detta är en känslig fråga, har du/ni brutit samarbetet med Malin? Mellan raderna på bloggen känns det som att du inte tränar/samarbetar med henne längre och det kändes som det tvärt slutades marknadsföra era evenemang, nya föreningen mm. Du behöver absolut inte svara på detta eller varför men att tror många undrar :) kram!

 13. Ville bara skriva och önska dig och hela din familj ett stort lycka till! Du är en stor inspirationskälla och motivationskälla för mig, en 33-årig amatör travtränare som just hittat tillbaka till ridsporten också. Ditt driv och ditt mod gör att man känner att det finns hopp om framtiden för dom unga,någon som slåss för rättvisa och sprider kärlek. Du har tagit dig långt och du kommer gå ännu längre.

 14. Grattis till er!❤️

  Men asså, skall Malin flytta med er och vad skall ni egentligen göra med eran klubb och stall som ni byggde för inte så länge sedan..? har ganska många frågor men får väl helt enkelt vänta till det ”stora” inlägget kommer xD

 15. Grattis! Stort stort Grattis till er! Ska bli otroligt roligt att följa er flytt =D Jag älskar Skåne! Hela Europa framför sina fötter också! =D men jag kommer aldrig att lämna Skaftö och Bohuslän där jag är uppvuxen, där och i närheten stannar mina hästar och jag =)
  Så glad för er skull! Kram!

 16. Jag tänker mest på Smilla som måste byta skola igen och hon har ju också vad jag förstått tjejkompisar som hon nu flyttar ifrån. Mest modigt av henne att flytta tycker jag, flytten blir en stor omställning för henne som inte läser på distans så en extra hyllning till modiga Smilla :-)

 17. Gud vad kul! Tänkte när jag läste det först ”oj vad de flyttar” (syftade på Tjörn>Lysekil) sen insåg jag att det faktiskt gått 4 år sen jag började läsa din blogg och att en hel del hänt under den tiden…

 18. Omg så kul för dej. Ska ni bo på en gård? Vart i Skåne kommer ni bo? Jag bor i Skåne hoppas vi kommer träffas, ser fram emot tessies nya affär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>