Kan vi prata om hur glad jag är just nu?

Kan ni känna ett rus och flow i kroppen när ni mår bra?

Jag är så oerhört pepp på livet och känner mig lycklig. Jag vet inte om det är för att saker i mitt liv kommer ändras. Inte bara för mig utan för hela min familj. Det är som att en bok stängs igen och en 2a är på ingång. En helt ny bok med nytt innehåll och fräscha kapitel, fattar ni ? inte jag heller.. Jag har så mycket att se fram emot, höga förväntningar, mål  och krav. Jag har länge velat ändra något i mitt liv. Då kanske ni undrar, ”Vadå du har väl redan dröm livet”. Jag lever mitt dröm liv, jag ger allt från min sida till att kunna leva mitt dröm liv. Men något jag länge velat under det senaste året är att ändra på något. Och det har JAG och min familj gjort. Något som jag vill bara skrika ut för att jag är så lättad, lycklig och glad. 

Om något eller någon ger er dålig energi/tar för mycket energi ifrån er så ska ni verkligen ändra på det. Man lever bara en gång och kan bara rocka det en gång. Om ni vill flytta till Skåne gör det, om du vill ha just den killen ta honom, om du vill ha A i matte fortsätt plugga ,om du vill ändra på något för att må bra och vara lycklig, GÖR DET! Det kan ta 3 år, 2 månader eller 1 vecka. Men så länge man vågar följa sina drömmar, tro på sig själv och känna sig själv såpass bra för att veta hur man vill leva och må. Do it. Jag och min familj har tagit första steget. LOVE LIFE!

  En person som gör mig glad.  

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Kan vi prata om hur glad jag är just nu?

 1. Hej Nellie

  Min häst är fortfarande tjock från betet, Han får 10 kilo hö om dagen samt enhalv näfe musli på morgonen och kväll.

  Han rids 4 -5 gånger i veckan men han är fortfrande stor och rund.

  Vad rekomenderar du att man ska göra?

  • Hur hög är han? Är det hårdträning eller bara skogsmulle?
   Jag föreslår att du byter ut några kilon i hans kost till halm. Om han nu äter det. Annars minska ytterligare något kilo och rör på honom mera

  • Minska höet med något kilo? Gå dagliga promenader, låt hästen löshoppa/longeras/tömköras en gång i veckan (öka rörelsen/förbränningen)? Är hästen glupsk och blir sur av för lite tugg-tid: blanda i lite ”äcklig” vetehalm t.ex så får hästen peta bort och jobba lite mer. Eller så kan du ha hönät. Se till att högivan delas ut iallafall minst 3ggr per dag.

   Hästen ska förbränna mer kalorier än den får i sig. Det innebär antingen mindre mat eller mer rörelse (eller både och i extremare fall) 😉

 2. Varför godkänner du inte min kommentar om vad som hänt mellan dig och Malin? Antar att det skitit sig mellan er då? Riktigt tråkigt isf!! :(

 3. Hej. Louise och Frida Eriksson står som ägare på High Hope på blup? Varför står inte du som ägare där? Eller har ni bara glömt skicka in papprerna för ägarbytet? :) Bara undrar! Kul att ni ska flytta till skåneland = Hästlandet! Alltid kul och läsa din blogg varje dag, du är en väldigt glad och positiv tjej och sådant smittar av sig :) Lycka till med tävlingarna i år! Kram

 4. Hej Nellie! Vill bara säga att jag beundrar dig jättemycket! Läser ofta din blogg :) Tänk om alla hade den inställningen du har, att göra det man själv vill och strunta i alla negativa, oftast vuxna människor som ska lägga sig i och ha negativa åsikter!! Försöker att ”rensa” bort dessa personer ut mitt liv och inse att dom får fortsätta med det utan mig!! Att inte kunna glädjas åt andras lycka, fy vad tråkigt att leva ett sånt bittert liv!! Fortsätt med att vara den du är och inspirera oss som gärna följer din blogg! Kram till dig från en ponnymamma från Norrland :)

 5. Det låter super roligt att flytta men bara för att du får in en massa pengar på allt du jobbar med så betyder det inte att alla har råd att köpa en lyxgård även fast vi vill och har drömt om de länge? Man ska absolut satsa som du säger men alla kan inte eller så har man inte råd att köpa/göra det man drömmer om?
  Menar inget illa!
  PS du äger på det du gör och du förkännar den gården du och din familj!!!!! Go for it girl!!! Love to you❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>