Q/A

Nellie, vad är dina närmsta framtidsplaner. Älskar din blogg & tycker du är grym på det du gör.

Först & främst stort tack. Mina närmsta framtidsplaner är så stora att det krävs ett eget inlägg för det. Jag kommer ta ett steg närmare mina drömmar & tackar gud för det varje dag typ. Men som sagt. Ett detaljerat inlägg kommer om det inom kort.

Ska du till Göteborg Horse Show nåt i år?

Japp det ska jag. TESSIE ställer ut där & jag är en i personal styrkan. Alla dagar träffar ni mig i montern hos TESSIE såklart.

Kommer du tävla nåt i Falsterbo 2016?

Nej inget planerat & inget mål satt dit. Jag kommer som svaret innan jobba under Falsterbo & TESSIE ställer ut där i år med. Succe förra året ju!

Plan & mål med hästar?

Sätta så bra resultat som möjligt de här året för att vara ett starkt kort nästa år under uttagningar. Hilda ska gå 1.40 under våren för att senare starta 1.45 klasser. Zamina ska kvalas till 1.30 för att sen gå bra rundor där. Laissa ska startas snarast!

Hur är det nu med kärleken? Även om du vill lämna den utanför.

Kärleken är vår, endast vår <3

005 (532x800)

Är du lycklig?

OERHÖRT lycklig. Där jag är i livet just nu känner jag harmoni, styrka & en jävlar anamma. Vänta ska ni få se!

Vem av dina hästar tror du har mest kapacitet?

Egentligen hatar jag den frågan då jag inte vill sätta mina hästar i fack mot varandra. Men låt mig säga såhär. Hilda har kapacitet men måste vilja lika mycket som jag, Zamina är en krigare i alla lägen & Laissa kommer vara felfri. Det är vad jag tror.

 

 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Q/A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>