Jag är 9 år & våldtas 30 gånger / dag

Vad är min blogg värd? Skiter fullständigt i dagens snyggaste outfit eller frontrow under modeveckan. Vilka lindor som passar dagens schabrak eller vem jag kysste igår. Det finns viktigare saker & det jag läste imorse fick mig att spy på riktigt. Snälla ni som läser denna bloggen, kids, ungdomar, vuxna, mammor & deras män. Gör nåt & agera för att det här ska få ett slut.

indien1

Ser ni flickan på bilden. Hon är en av tusentals flickor som är fast i sexträsket i indien. Killen som räddade henne heter Jonatan & är i mina ögon en räddare av rang.

Flickorna lever på bordeller & våldtas upp mot 30 gånger / dag av äldre män. De är mellan 9.12 år & där har ni meningen som får en att vilja sluta läsa nu. De lever underomständigheter som kan liknas med slumfängelser i fängelsehålor, trångt & smutsigt. De är fråntagna alla sina mänskliga rättigheter & lever under hot & press. Jonatan kunde ta sig förbi säkerhetskontroller på en stor bordell & ta sig in. Pekade på en liten flicka & fick med sig henne in i ett rum. Hon blev förvånad att han bara ville ”prata”. De hon berättade fick han illamående & hjärtkrossad.

bordell

Fängelsehålorna de bor i & ”jobbar” är takhöjd på 1,4 m så att tjejerna ska få känna sig undertryckta. De föds massor med bebisar såklart runt de här områdena & man har satt som regel att bebisarna ska få sitta & kolla på madans deras mammor blir våldtagna så de vet vad de har att vänta sig när de blir äldre. Att de ska bli vana. Att jag ens skriver den meningen är sjukt & jag mår illa på min egen kropp nästan.  Det finns tjejer som hoppar ut från 3:e våningen i tro att de kan kunna rymma från helvetet. Det fanns en kvinna på bordellen som man lyckats frita när hon var 32 år gammal. Hon hade levt på bordellen sen hon var 11 år & hade vart våldtagen över 20 000 gånger. Sen stannar det inte där, de är inte kvinnor eller flickor – de är sexleksaker. De biter av kvinnors bröstvårtor eller skär dom i underlivet. De är en värld som gör ont av att bara skriva på en data. Det gör mig illamående & det gör mig fruktansvärt ledsen över mänskligheten.

pupp

Sen finns det människor som jobbar VARJE dag med att hjälpa. Jonatan är en av dom. Han & hans familj startade LoveNepal. Efter sett det tragiska med egna ögon var de tvungna att göra något. De öppnar upp barnhem i Indien för tjejer & hjälper till att frita dem från bordeller. Ger dem ett drägligare liv helt enkelt.

En tjej på deras hemsida berättar att hennes föräldrar dött. Som 12 åring fick hon bo hos hennes syster & man. D sålde henne till en bordell & där blev hon våldtagen flera gånger / dygn. Polisen kom ibland & hon hoppades kunna bli räddad. Tvärtom. De våldtog henne & sa att hon måste lyda bordellägaren. Tre vänner som inte lydde blev dödade & grävdes ner i ett hål på bordellen.  Ofta är de föräldrarna själva som säljer sina egna döttrar till bordellerna för pengar. De blir deras skyldighet att försörja sina familjer.

Jag är helt matt. Det snurrar & jag blir äcklad på att vara tjejs. Blir nästan äcklad på min egna kropp. Hur kan världen se ut såhär? Varför agerar inte mer folk? Vad kan vi göra? Jag vet att MAN kan göra nåt, men inte allt. Alla kan hjälpas åt, ta varann i hand & omringa den här jävla fucking ondskan som finns. Bli våldtagen 30 gånger / dyn som 9 åring? Snälla världen jag ber er. Hjälp dom!

Fakta från expressen idag & ni hittar hemsidan LOVENEPAL HÄR

Från & med idag blir jag månadsgivare.

blogstats trackingpixel

33 reaktion på “Jag är 9 år & våldtas 30 gånger / dag

 1. Ville bara skriva att jag tycker detta var ett otroligt bra inlägg nellie. Så himla viktigt att människor som verkligen kan få sin röst hörd tar ansvaret & sprider viktiga budskap som detta. Mycket bra skrivet, all cred till dig.

 2. Åh Nellie! Jag är själv från staden där Jonatan och hans familj är uppväxt och de är även goda vänner till mig. Det värmer SÅ mycket i mitt hjärta att du engarerar dig i detta! Det är så viktigt att folk får reda på vad som försigår på vår jord just nu. TACK fina fina Nellie.

 3. Det är männen man ska bli äcklad av. Inte över oss. Jävla äckliga män som kommer få sin släng av karma, är säker på det. Hoppas alla fina tjejer räddas och får leva ett bra liv. Gör mig så fruktansvärdt lessen.

 4. Åh Nellie! Det värmer verkligen att se att du engagerar dig i detta. Jag är själv från staden där Jonatan och hans familj är ifrån, och jag är även god vän till dem. Folk behöver verkligen få reda på dethär, och det är så viktigt att alla hjälper till! TACK fina fina Nellie!

 5. Fyfan för mänskligheten.
  Att människor inte har något stopp i huvudet att dom inte fattar att dom skadar en liten flickas liv för egen njutning . Tänk om det var deras egna dotter. Jag fattar inte att en människa kan göra så och varför uppmärksammas det här nu det har ju antagligen pågått i FLERA ÅR, varför händer inget förens nu. Det spelar ingen rolla vem det handlar om det är hemskt vilken människa man än gör det mot.

 6. Jag känner hur ET känns att vara dom kvinnorna, fy fan, asså Jag orkar inte, folk behandlar oss tjejer / kvinnor som leksaker! Vi är ju fan det andra könet! Tycker synd om kvinnorna, och VÄRLDEN! När blev det så här igentligen? Vi kvinnor / tjejer, har våra bröstvårtor för att amma barn, och då behandlar då behandlar det andra könet oss som Barbie dockor, när det finns folk / barn som behöver mammor! Vem uppfostrade dom dära personerna som lever på att peka ut en kvinna när dom vill ha sex? Dom tvingar Alltså oskyldiga små barn, att bli våldtagna? Asså tycker samhället ska börja tänka på vad samhället gör mot kvinnor barn! Tycker dom ska tänka efter! Barnen idag är framtiden för världen, Tycker dom inte ska dra längre tid på detta! Och om inte nån gör nått åt det så förändras det väl inte? Nu tycker jag att det räcker och vi måste börja göra nått åt detta! Vi skulle gjort nått från fösta början! Tänk om kvinnorna idag hade fått vara mammor åt sina barn! Och barn ska få vara barn! Inte sexobjekt till män osv. Vad har barnen gjort för att få förtjäna denna framtid? Tänk hur jävla dåligt det är nu i världen, men tänk om några år? Om vi inte gör någonting så kommer det bli värre och värre, tillslut kommer det bli större och större, och det blir bara svårare och svårare att göra nått åt det? ❤️

 7. Du gråter över flickor som blir våldtagna i Indien men du yttrar dig för att inte vara feminist? Skrattretande. Kvinnor, flickor blir våldtagna världen över varje dag. Det är lagligt att vålda KVINNOR i bland annat Bahamas, Singapore och Indien. I Malta och Libanon är det lagligt att kidnappa kvinnor. I Nigeria är det lagligt att slå kvinnor. I Kina och Ryssland är det olagligt för kvinnor att jobba med tunga arbeten som en kan bli smutsig av, så kallade ”manliga arbeten”.

  Läs mer om detta här, http://touch.metro.se/nyheter/har-far-du-valdta-din-fru-varldens-mest-kvinnofientliga-lagar/EVHpaC!14KXPuuVE6ysI/

  Feminister är inte äckliga manshatare som inte rakar sig under armarna och färgar håter lila och klipper page. Feminister bränner inte bh:ar.

  Du undrar varför du får hat när du står i bikini, men att killar kan flasha sina överkroppar och biceps i spegeln utan att det anses som konstigt? Att vi tjejer är slampiga, billigare och är skam som ligger runt, men att killar får en klapp på axeln. Du kanske undrar varför kvinnor i majoritet har högre utbildning än män och presterar bättre i skolan, men ändå får sämre lön än männen och lägre positioner. Varför kvinnor blir våldtagna, tafsade på krogen, får sexistiska kommentarer kastade på sig. Blir kallade hora, billig och tystas ner på skolor av andra elever när vi tar för oss. Tar för oss lika mycket som killarna. Du undrar säkert varför det är såhär. VI lever i ett mansdominerade samhälle där kvinnan ses som andra klassens medborgare. Där vi kvinnor inte tas på lika stort allvar som männen. Där vi blir sexualiserade. Jämställdhet. Feminism. Det är samma sak. Det heter feminism just för att vi kvinnor är utsatta och drabbas. Inte männen. Vi måste hjälpas åt alla för att få det bättre ställt i samhället för kvinnor, och då måste alla inse att feministen behöva. Speciellt männen. Men om inte ens vissa tjejer anser sig vara feminister, hur ska vi då få med alla killar?

  • Ordet feminism idag har förstörts, men jag är en sann feminism som vill behandlad på samma sett som en kille och att det ska va jämnställdighet. Ex så är Emma Watson en bra och sann feminist. Men dom som hatar alla män mm, de som förstör ordet tappar lite meningen med feminismen, de får folk att inte vilja yttra sig som feminist eftersom de istället vänder på det och smutskastar alla män istället. Mona salin är en sån.. Få ut den riktiga feminismen så lovar jag att fler kommer vilja kalla sig feminism!

  • Fast palla bry sig om hon är feminist kallar sig feminist eller inte. Jag är feminist pga av alla anledningar du skrev och allt och lite till, ja jag blir ledsen när folk inte vågar kalla sig feminister, då det bevisar ganska mycket när något som handlar om att lyfta upp kvinnor ses som något dåligt, det bevisar ganska mycket om världen. Men att det nu finns 15 åringar som inte vill kalla sig feminist är inte problemet i sig, problemen är bla det hon nu pratar om. Nellie tar upp massa frågor om sexism osv utan att kanske själv vara medvetande om det och då är det väl mest skitsamma? Hon lyfter upp tjejer på många sätt då är det egentligen skitsamma vad hon kallar sig, kanske hon söker sig till ideologin och förstår patriarkatet mer ju äldre hon blir, men det är inte det viktiga i sig. Det viktiga i sig är att veta vad som är rätt och fel och det är där fokus både vara. Nellie blir månadsgivare och visar att hon står emot det här, du väljer att istället lägga fokus på om hon är feminist eller inte. Så trött på att bråka om det där. Vi kommer aldrig kunna sprida feminism vidare genom att se ner på de som inte är insatta (så länge det inte beter sig problematiskt såklart) ex: kvinnohatande killar som behandlar tjejer som skit. Nellie behandlar inte tjejer som skit, tvärtom så uppmärksammar hon dem. Debatten om vad man e och står för är egentligen ganska meningslös om man inte visar någon handling bakom den. (Säger inte att du inte står emot kvinnohat, det tror jag att du gör och du visar redan här att du tycker det är fel, men så trött på människor som ska tvinga på ordet feminist på folk bara för att man själv är det och ska ”bevisa något”) är man tillräckligt säker i sin ideologi behöver man inte tvinga på den på andra. Är man tillräckligt säker kan man sprida ordet vidare genom kunskap och inte kalla människor som är goda men inte är insatta för skrattretande :)

   Du är bra Nellie, fortsätt ta upp sånna här viktiga ämnen! Så fint att du utnyttjar din blogg till något så viktigt

  • Hur kan du vända detta med att Nellie tar upp det här OCH nu blivit månadsgivare, till att det skulle vara något fel? Du är ju inte frisk. Lägga krokben för dem som försöker hjälpa till att bekämpa den här ondskan som vi idag fått läsa om? Sjukt.

 8. Åh är så glad att lovenepal ÄNTLIGEN blir uppmärksammade i massmedia. Detta är så sabla viktigt, så bra att du skriver om detta projekt. Jag & min församling är med och har stöttat och hjälpt LoveNepal sedan start och det är så underbart att så många verkligen agerar!!!

 9. Varför blir du äcklad av din kropp och äcklad av att vara tjej? Det är absolut inte tjejernas fel att de blir våldtagna. Det är alla män och kvinnor runt om, de som våldtar, de som säljer barnen, alla som vet om vad som sker men inte gör något åt det, det är dom du ska äcklas åt!

 10. Alltså att det finns människor som bryr sig som du, det måste vara mera såna människor!!! ❤️ Alltså USCH BLÄ hur f*n kan man göra så är dom helt jä*la omogna?? Har dom lite att göra? Alltså helt sjukt att man kan göra sånt! Man måste börja faktiskt tänka vad som händer i världen, vad f*n händer i VÄRLDEN?!!! Nellie du gjorde så att jag började tänka att man måste bry sig om andra också annars överlever vi inte alla måste hjälpa alla människor måste hjälpa det är därför vi finns + = ❤️ #tillsammansärvistarka

 11. Hej Nellie, jättebra inlägg och är så stolt lver dig att du antagelse dig i detta!! Men jag förstår inte varför du är äcklad över din egna kropp? Du eller kvinnorna har inte gjort något fel de är männen du ska vara äcklad över.

 12. Dock väldigt fel att bli äcklad av sin egen kropp ? Utveckla !! I detta läge är det dom vidriga männen , hur i helvete kan en vuxen man tända på en flicka ! Det är för mig helt jävla otroligt ! Män ska inte kunna ta över någon kvinnas/tjejs kropp !! Var stolt , respektera och älska det du är född i !!! Sen hur man ska få allt detta vidriga idioti att få ett slut , ja hur gör man !!?? Respektlösa jävla kräk borde få sin k** avklippta !!

 13. Jag har en kusin som jobbar med en jättebra idé för att kunna hindra pågående våldtäkter, men tyvärr är det jättesvårt att nå fram till folk som skulle kunna göra skillnad. Om ngn känner ngn som har kontakter när det gäller appar så får ni jättegärna maila mig så vidarebefordrar jag information.

  Gustavsson Ylva at gmail dot com, självklart på mailspråk.

 14. Fantastiska Nellie! Så ung och så klok.

  Det som gör mig mest äcklad är nästan chocken av att någon man kan vilja ligga med en kvinna som inte vill ligga med honom. Sex är något vackert mellan två personer, det är härligt och underbart när båda vill. Men att ens VILJA ha sex med en kvinna eller ännu värre ett barn som verkligen inte vill, det är helt skadat. Att ens vilja ha sex med ett barn är så skadat att jag inte ens kan tänka på det, jävla äckel…
  Vad är det som gör att män anser sig ha rätt att objektifiera dessa kvinnor? De avhumaniserar och ser inte människan bakom, fattar de inte att den stackars kvinnan också har känslor? Att hon såras, att hon dör bit för bit inombords av deras våld? Äckliga, sjuka, jävla män.

  Så jag blir hoppfull när jag ser ditt inlägg Nellie. Vi tjejer måste hålla ihop och stå på oss, vi måste vara starka för oss själva och för varandra oavsett ålder eller härkomst. Stor kram alla fina tjejer <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>