Dagen mitt i veckan

Idag är det sol på himlen & man blir genast gladare . Ska ta en löparrunda runt lunch efter skolarbetet & innan stallet. Tömma kroppen på energi, det bästa som finns.

Okey vad ska vi skriva om idag då? Hur man blir en bättre människa kanske? Eller hur man höjer någons självförtroende? Det är de vanliga så det känner jag inte för idag. Är på skrivarhumör men tom på rubriker.

Kan ni skapa en rubrik så skriver jag inlägget inom en timme. Hinner ni kommentera då? Jo..vissa av er gör det :)

önska

 

blogstats trackingpixel

37 reaktion på “Dagen mitt i veckan

  • ”våga satsa”
   Tex våga flytta hemifrån sin familj för att satsa på sig själv och sin sport, som att flytta iväg själv med häst för att satsa på de man älskar att göra med drömmen om att bli något, skulle du våga gjort det? Kram nora

 1. Kul idé! ❤

  * En dag i stallet!
  * Info om dina fina hästar, vilka mål osv!
  * Kärlek!
  * Din familj och erat hus!
  * Dina vänner. Hur är det att vara vän med dig?
  * Tips på bra ridövningar för att få en lugn/lydig häst!
  * Tips på bra hoppövningar!

  Tack för en jättebra blogg! Du är grym! ❤

 2. Skriv om hur det går med din hund Bernad. Om han trivs? Hans personlighet? Om han är med dig i stallet eller om han är hemma och vem som tar hand om honom då. Hur de andra hundarna reagerar påatt han är en i familjen. Hade varit kul att höra, kram! :)

 3. Hej!

  Vet inte om du redan har skrivit om det, men hade velat veta vad du tycker om att åldersgränsen på sociala medier kanske ska höjas till 16 år. Tycker du att det är bra/dåligt och varför/varför inte?

 4. Last tips, kroppsideal, träningstips, motivation till att börja träna, dina tävlingsoutfits, hur det är att tävla utomlands typ deras regler :)

 5. Hur man förbereder sig för tävling, hur en tävlingsdag ser ut för dig, är du någosin nervös och hur kommer man över det? Hur man ska göra om man känner att man inte passar in i skolan och vet att ingen vill vara med en vad ska man göra?

 6. ”våga satsa”
  Tex våga flytta hemifrån sin familj för att satsa på sig själv och sin sport, som att flytta iväg själv med häst för att satsa på de man älskar att göra med drömmen om att bli något, skulle du våga gjort det? Kram nora

 7. Hej Nellie! kan inte du skriva om hur du kombinerar ridningen med hälsa och annan träning! Jag har själv en egen häst och vill veta lite hur du gör för att hinna med att träna!

 8. Ekonomi!
  Idag handlar nästan ALLT av ekonomi! Det är många läsare som beundrar dig, har dig som största idolen och vill ha samma saker som dig, men har föräldrar som knappt har pengar till mat på bordet! Och vi alla vet hur dyr hästsporten är!

 9. Om avel och att avliva djur. Vad är dina tankar om det? Om djur som är avlade så mycket att det nästan inte kan leva. Skulle vara roligt att veta vad du tycker om dem ämnena ❤️

 10. om avlivning (stav) och att avla djur så de har svårt att kunna leva. Om t.e.x mops,franskbulldog m.m
  Skulle vara roligt att höra dina åsikter. ❤️

 11. Djuravel, vad tycker du om det? T.ex mopsar som dom avlar bara för att dom ska vara ”fina” dom bryr sig inte hur djuret mår dom ”MÅSTE VARA FINA” själv tycker jag det är hemskt❤️

 12. Förslag på rubrik: Stor i mun men liten på Jorden.
  Åsikter i allmänhet. Jag har en tjej i klassen som är ganska öppen med sina åsikter och alla hoppar på henne direkt för att ”vi” inte tycker som henne, Det har hänt några gånger att jag har också varit ”vi”. Undra hur det kommer sig att de som vågar sträcka på sig , säga deras åsikt utan att ta åt sig från andras klagan är den som blir dömd osv. Den stackarn som sitter i hörnet och verkligen längtar över att räcka upp handen och svara på frökens fråga utan att klasskompisarna skulle skratta ifall svaret skulle vara fel, den som sträcker ut en genomskilnig hand till den som blir mobbad, den som har magknip varje dag och bara ber om att få sin röst hörd nångång, men är hällre den tyst än att bli mobbad. Oj ganska flummig kommentar men hoppas du förstår kärnan i det. Love to u Nellz, keep it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>