The day goes on

Vilken dag. Att klockan ringde typ tre timmar för tidigt imorse känns nu sen eftermiddag i huvudstaden. Mitt huvud e typ tomt & jag e slut. Samtidigt som jag gör det här jobbet nu för Bonnier plingar mejlen hela tiden om brieefing med de andra projekten. Gaaahd. Snacka om skillnad mellan sätta galoppavstånd till hindret & det här. Inte riktigt klar än för dagen. Måste kontakta en tidning som mejlade mig ang tre projekt. Man vill ju hinna med allt sånt när man väl e uppe. Imorgon kommer en taxi till hotellet & hämtar upp mig. En inspelning står på schemat. KUL!

Hursomhelst ville jag bara snabbt kika in här & säga att jag lever. Hörs sen. Massa kärlek. 

   
 

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “The day goes on

  1. Vart har du köpt dina skor? Har letat gärnet efter sådana men alltid varit slut i min storlek, tänkte kolla vart just nu köpt dina :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>