It takes two to tango

Det är långt att köra till Stockholm. Två veckor i rad dessutom. Suck.

Har sovit i omgångar & mejlat fram & tillbaka. Lite saker att ta tag i just nu. Känner mig lite stressad med hästarna hemma, ni vet hur jag är med dom. STRESS big time när jag e borta. Gull smilla skulle rida Zamina idag, väldigt snällt. Hon är så duktig smilla nu att hon lätt kan rida egentligen alla mina hästar. Inte Laissa, hon är uber känslig, men Zamina & Hilda. Smilla har mkt kvalitéer som jag skulle vilja ha i ridningen. En galet fin & stilla hand. Sen rider jag med mer ben, men hon rider väldigt bra.

Va hemma lite för sent igår så tack & lov att Gabbi möter upp & trollar mitt face till ett snyggare. Så spänd på den här fotografen. Totalt älskar hens bilder. Kanske släpper en sneak sen.

Ska svar på frågor med.

Just det. Har länge funderat på att starta upp min youtube kanal igen. Vad skulle ni tycka om det. Ös in kommentarer om VAD ni skulle vilja ha filmat isåfall. Mer snack med mig? Stallet? Följa min vardag? Nåt som passar mig iallafall. Sjukt sugen på att starta upp med mycket youtubes. Vad säger ni?

blogstats trackingpixel

60 reaktion på “It takes two to tango

 1. Tycker absolut du ska börja med din youtube kanal. Gärna dina vardags-ridpass, kanske lite övningar att Göra, allt möjligt. Jag tyckte även din smoothie-challenge var rolig så något sådant får du också gärna göra!

 2. Stall videos när du Förbereder hästarna för träning och vad du skall träna dem i och förklara varför du gör ett visst moment för oss som inte kan så väldigt m,ycket om dettas med Hoppning och hästar Generellt. sedan fås e lite om dina andra saker du håller på med Tessie Tex.

 3. Hade varit kul om du fick Youtube kanalen att handla lite mer om din vardag i stallet! :) både kul att se hur du jobbar med dom från marken till att sitta på dom. och även från vanliga stallsysslor till dina tävlingar!

 4. Jaaaaaaa älskar din youtube o längtar efter fler vidios jag skulle nog önska om du gjorde två tre vloggar i månaden,

  Och vidios när du rider och hoppar dressyrs o sånt

  Så typ lite sneakpeak in i ditt liv

  Btw älskar din blogg o allt du gör inspererar mig du har hjälpt mig när det känns tungt för jag vet att jag inte är ensam (läste ut din föra bok på en timme) så längtar så till din andra släpps så när det känns tungt är det bara o tänka GIRL POWER ingen ting kan krossa oss

 5. Stallvloggar, tips på markarbetsövningar, allt sånt skulle uppskattas mycket! Tycker det behövs fler hästmänniskor på youtube 😀

 6. vore jätte kul med youtube klipp, lite video förslag:frågestund,favoriter inom ridgrejer typ som schabrak mm. olika ridövningar, helgvlogg vore jättekul så att man få ”hänga” med i ditt liv och se va du gör och typ stallet O de behöver inte vara super redigerat om du förstår vad jag menar! Lycka till!

 7. Hej bästa Nellie! Det hade varit kul och titta på stallvloggar när du är i stallet, mockar, rider, fixar hästen inför träning/tävling osv. Hade vart väldigt roligt om du börjar med yt lite mer! Pusssss

 8. Här kommer lite videoideér som skulle vara roliga om du gjorde, stallrutiner, hur du gör iordning hästarna innan och efter ett pass, vlogga i stallet, visa utrustningen till dina hästar, visa olika outfits med häst och utan osv

 9. Helt klart mer filmer i stallet!
  Älskar att nörda ner mig i dina härliga filmer med hästarna, och det är så intressant att se hur du gör.
  I somras la du t ex ut ”Nellie vardagsridning” där du visade nogrannt och förklarade vad du gjorde. Den har jag tittat om flera gånger för att jag bara älskar att se dig rida! 😀

 10. Hej Nellie!<3
  Jag tycker du borde gör en video om en hel dag i ditt liv! Skulle vara jätte kul att få "hänga" med dig till stallet en dag och få se vad du gör och hur du gör. Men även en video om hur du känner om olika saker.
  Kram Inez<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 11. Det vore sjukt kul om du startade upp den igen!!! Jag skulle vilja följa din vardag, vloggar är roliga. Och stallet vore roligt! <3 <3 <3 :)

 12. Det skulle vara kul om man såg klipp när du bara sitter och pratar om hur du mår, vad du gör, olika frågestunder, vloggar osv. Mer klipp på Nellie Nellie och hur ditt liv ser ut bakom bloggen.

 13. Följa din vardag skulle vara jätteroligt! :) Typ hur dina dagar ser ut o.s.v. Speciellt med tanke på att din vardag är väldigt olik alla andra tonåringar :)

 14. Jaa! starta upp din youtube kanal igen, kanske göra en vlogg hur en vanlig dag i ditt liv kan se ut osv. Skulle vara så kul om började med youtube igen, älskar dina gamla youtube klipp och brukar kolla om dom kvällar jag har tråkigt :)

 15. Jaaaaa! Mer om DIG och dina ÅSIKTER! Älskar serien ”Jag är Nelle” <3 Skulle bli såå glad om du gjorde en till serie, som inte handlar om bara hästar 😉 <3

 16. Hästvideos! Men inte bara typ tävling och träning utan mer typ när man får vara med behind the scenes, i stallet innan och efter ridpass, hur du gör i ordning hästarna och om du har nån speciell rutin varje dag i stallet! 😀

 17. Allt med häst.
  Träningspass där du berättar VARFÖR och HUR du gör. Detaljerat hur du tänker och gör – mentalt och fysiskt. :)
  Även filma när du sadlar och där bara snackar och myser. Skogsritter där du kanske ha goPro och bara tar med oss på en ritt.
  ALLT, tveka inte. Tänk aldrig ”detta är onödigt, detta är tråkigt”. Allt är kul. Gör videos – sen kan folk välja vad dom vill kolla på. Jag kommer kolla på allt. 😉

 18. Skulle vara jättekul ifall du startade youtube igen! Kollat alla dina videos om och om och om igen.. En dag i stallet, video på träningstips… ☺️

 19. Ja det tycker jag absolut att du ska göra! Hade varit roligt ifall du hade kunnat vlogga lite. Typ när du åker till stockholm, när du är i stallet osv. Ge ridtips och lite sånt. :)

 20. Hej
  Tycker värkligen att du ska börja med youtube om du nu fundera på att starta mer igen. HÄSTARNA, följa vardag och ridpass. xox

 21. Jag skulle vilja se häst blandat med lite vardag. Tycker som dom flesta där uppe när det gäller just stallet , men med vardagen så kanske du kan göra videos där du pratar , pepp talk och kanske vanliga tränings videos , som när du är på gymmet osv.
  Älskar alla videos du gjort och har saknat att ha dig på youtube , så hade varit jätteroligt om du hade börjat igen!!

 22. Hej Nellie! Älskar att se dina träningsvideos och stallvideos! Snälla gör fler sånna!Får väldigt mycket inspiration från dig! Älskar dig jättemycket! <3<3<3

 23. Det skulle vara jätte kul att du starta upp din Youtube kanal igen!!!!! Jag skulle vilja se mer din vardag och häst videos eller typ challens

 24. Yes! Starta upp din youtube igen!
  Jag skulle jätte gärna vilja se en dag I stallet, hur du sköter om dina hästar före och efter ridpass!

 25. Alltid kul att följa dig i stallet, på träning och tävling. Kanske ett träningspass för Malin eller Matilda? Kan också vara kul om Smilla ville vara med, att ni kör lite tillsammans.

  Du är grym, borde finnas fler tonåringar som dig Nellie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>