Im out

Tack för alla grymma tips ang Laissa och hennes knottor på ryggen. Det första jag började med är tvätta det med såpa & sen försöka få i henne en jäst i maten. Huskur & det va många som tippade om det.

Har just packat klart en STOR resväska som ska med imorgon kl 06.00 till Stockholm. I morgon möter jag upp en fotograf som jag faktiskt själv valt för att fota alla bilder till min kommande bok. Jag fick fria händer från Bonnier att kolla genom olika fotografer & hur de jobbar. Jag visste exakt vem jag ville ha. Denna boken kommer ju skilja sig mkt från min förra. Mycket mer inpå djupet & nära mig. Visste exakt vilken fotograf jag ville jobba med. Imorgon möter jag upp henne, ett crew från bonnier & såklart Gabbi som stylar mig. Spännande. Omslaget ska inte fotas nu, det görs i mars. Nu är det andra bilder!

Tisdag hämtar en taxi mig utanför hotellet & sen sk en kort reklamfilm spelas in. Väldigt kul.

Nu ska jag iväg på en….typ….vad säger man….kramkalas med en snäll person. Hörs imorgon igen, laddade för nya utmaningar i storstaden.

Kommer hem tisdag. Blir tre dagar hemma sen åker jag på en resa igen. Flygplan. Utmaningar. Framtiden. Nytt. Taggad.

done_MG39803-Edit

 

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Im out

 1. Hej kan du inte lägga ut bilder på laissas skador på ryggen så man ser hur det ser ut. Någon kanske har haft samma sak som behandlat sin häst mot det med bra resultat som då i sin tur kan säga till dig hur hon gjorde

 2. Vilken förebild du är!
  Vad du jobbar och kämpar på.
  Önskar dig all lycka till med hästar,böcker och allt du tar dig för!
  Kolla gärna in min nya hästblogg där ni får följa mig och min häst. Skolar om en travhäst till ridhäst ☺

 3. Helt fantastiskt vad en blogg kan påverka ens liv. Shit, nyper mig i armen och säger högt för mig själv att om några år är jag också fullbokad. Har möten hit och dit, bloggportaler slåss om mig. Vilken häftig känsla. Hoppas du tar vara på varje sekund i ditt liv Nellie, det är många som vill gå i dina skor. Nyper mig i armen. Jag ska jobba till det är min vardag och inte min dröm! Det har du lärt oss. Du har sån otrolig makt och använder den på ett fantastiskt sätt! Du är grym Nellie! Låt ingen intala dig något annat!

 4. Hej Nellie!
  Skulle inte du någon gång kunna skriva ett inlägg om psykisk ohälsa bland unga? Skulle vara intressant med dina tankar kring det eftersom du är en sådan stor förebild för unga. Idag är det så himla vanligt med psykisk ohälsa tråkigt nog, då de flesta har så hög press på sig själv och hamnar i en depression eller panikångest.
  Jag själv är en ung hästtjej som har många nära som har hamnat i en depression pga stress. Så skulle vara intressant om du skrev om det någon gång.
  Du är en grym, fin tjej och en jättebra förebild för ungdomar idag.
  Fortsätt med det du gör så kommer du uppnå alla dina mål.
  Kram på dig!

 5. Förstår att du lyssnar på dina läsare men läs gärna på om jäst och vad det gör invändigt i magen o tarmarna. Kortsiktigt och långsiktigt. Kram

 6. Var försiktig me jäst bara, vissa hästar ”tål” inte detta alls! Min fick typ kolik känning efter 2 dygn då hon hade fått 1/2 jäst morgon o kväll! Fick panik då hon aldrig haft kolik under alla 8 år hos mig! Tog bort jästen direkt o hon blev sig själv igen!
  Rådfågade veterinär som var ganska hundra på att de va detta som ”pajja” magen på henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>