186 frågor

Okey, ni är som vanligt helt outsanding. Jag kommer köra svar i video & här på bloggen. Hur ska jag annars kunna orka & hinna svara på allt. Vi kör några här nu. Godmorgon på er förresten :)

Tycker du att Hildas kapacitet verkar bättre nu än i början när du köpte henne? Och är det bestämt att du ska satsa på EM eller är det bara tanken?

Jag vet att Hilda har kapacitet för att klara alla mina mål inom mina junior mål. Nu är hon stabil, lugn & nu ska hon vilja vara felfri lika mycket som jag. Vi ska vara felfria ihop.

Jag undrar vad du tycker om tatueringar och om det är något du själv vill ha?

Ur snyggt & jag ska själv tatuera mig vid 18 år.

Vilken av dina hästar skulle du helst ta föl på om du bara fick välja en?

Helt klart Laissa med Corporal VDL som hingst. Vilket föl. Sinnes!

Vilken av dina hästar tror du att du kommer ha mest fram gång med under detta år? Kram

Jag har en känsla att jag & Zamina kommer vara ett starkt team ihop. Gillar hennes inställning.

Vilka egenskaper letar efter i en pojkvän & vilka egenskaper faller du för?

En helt vanlig kille. Ska gilla att hänga med mig i stallet utan att det blir tråkigt även fast det är det. Vara lugn, trogen & få mig att skratta.

Hur ser du dig själv om 20 år? Tror du att du kommer bo i Sverige och i så fall vart?

Då bor jag i skåne med hästar som fokus.

Jag undrar vem som har mest talang av dig och smilla? Tycker både att du och smilla är så otroligt duktiga och det är så inspirerande att följa eran utveckling! Har hon samma mål som dig?

Jag tycker att smilla e helt grym att rida storhäst. Hon är 12 år & rider storhäst på 1.15 klasser snart 1.20. När jag var 12 red jag SM på en speed b ponny. Smilla rider väldigt väl & bra. Kan ha mer talang än mig.

Hade du varit där du är idag om du inte hade bloggat? Jag menar, hade du haft 3 jättefina hästar och varit på den nivån du är idag? Hur hade ditt hästliv sätt ut ifall du inte hade bloggat? Typ hur många hästar hade du haft och vilken nivå hade du legat på tror du?

Nej jag hade inte haft mina tre hästar. Dom har jag kunnat köpa mig själv pga att jag jobbat bloggen under 7 år. Jag hade haft en häst säkert & tävlat 1.30 förhoppningsvis .

Sedan måste jag bara säga att du inspirerar mig oerhört mycket. Jag hade kunnat göra allt för att få lära känna den riktigt nellie berntsson, inte bloggnellie utan nellie berntsson! Jag tycker att du verkar vara en oerhört snäll, rolig och unik tjej.

Blir väldigt glad över sådana här kommentarer. Vämer <3

Vad har du för inplanerade tävlingar?

Jag ska värma upp dom lite i Trollhättan med en klass var. Sen blir det Helsingborg & efter det Borås! Sen fortsätter det med internationella starter &  även i Sverige.

Dina bästa tips för att driva en framgångsrik blogg? KRAM

Va dig själv i alla lägen. Sen akta dig för att dras med i alla sammanhang. Man gör reklam om hitten & datten. Är överallt & skriver var 5:e minut. Man vill så gärna bli stor med sin blogg att man som person växer mer än bloggen. Va unik istället & inte hysterisk. Va intressant & man behöver inte skriva om kryddor bara för att det är reklam. Va dig själv & stå för dina tankar.

Om du skulle möta den helt perfekta killen imorgon. Som passar dig HELT PERFEKT! Som hittar balansen för dig som inte har så mycket tid över och så är han inte för mycket eller för lite. Utan precis där emellan. Skulle du då kunna bli tillsammans med honom? Efter att ni har pratat ett tag och så. Och skulle du kunna nämna honom på bloggen ovh inte hålla honom hemlig? Kram!

Ja…

Hur ser en helt vanlig vecka ut för dina hästar? Hur ofta tycker du man ska rida ut?

Jag tycker inte man ska kanske sätta en gräns över hur mycket man ska rida ut. Anpassa det efter hästen. Är det en häst som mår bra av att rida ut gör det ofta, det vinner du i längden på. Är den en häst som ex Laissa som hatar att rida ut, varför tvinga henne? Då går vi korta sträckor ibland…men de stressar henne. Anpassa det efter hästen.

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “186 frågor

  1. Hej Nellie!❤️
    Du är min förebild och har alltid varit det och kommer alltid att vara det.❤️ Jag älskar dig till månen och tillbaka, jag skulle såå gärna villja träffa Nellie berntsson och liksom inte blogg Nellie❤️ Du har stärkt mitt självförtroende så jäkla mycket! Jag har en fråga efter allt det blödiga Kan man bli duktigt elit ryttare även fast jag inte har egen höst och är 12 år?❤️ Puss och kram❤️

  2. Hej! Jag kom på att jag glömt att ställa en fråga. Jag skulle verkligen vilja ha lite tips av dig för du verkar vara en person som varit i min sits men kanske också är. Jag undrar hur du får bra självförtroende inom ridningen och hästarna. Jag känner mig inte duktig, jag känner att jag inte gör rätt. Det kanske har att göra med att många tasslar bakom min rygg och njuter av att se mig ledsen men jag försöker inte visa det och kasta av det från axlarna. Det blir gärna så när många vet vem man är och att man ändå är hyvsat bra för sin ålder inom hästarna men det känns ändå som att jag gör fel, att jag inte är duktig och att allt skiter sig. Jag tror också att det har mycket utanför stallet att göra att självförtroendet inte finns. Skolan, ”kompisar”. Allt liksom hänger ihop, blir en ond cirkel. Jag känner att du är rätt person att fråga. Samma ålder och har varit med om samma sak. Det kanske inte syns men innerst inne, när man är ensam, då känns det.

  3. Tänkte på de om att Laissa inte går att rida ut på, att hon blir stressad. Jag hade en häst förut som var likadan, hon blev helt knäpp av att ridas ut, speciellt i skogen.
    Vi satte på henne sulor fram och vips så va beteendet borta. Kan behövas både fram och bak, summan av det hela, hon hade ömma fötter och när det kom in kottar, stenar och rötter så gjorde det ont – hon blev stressad. Vissa dagar kom jag inte från stallplanen men efter vi prövade sulor fungerade det att rida ut kortare svängar i början, innan jag sålde henne kunde vi rida ut längre sträckor i skogen.
    Lycka till, och funkar det inte. Rid i ridhus, hästen bestämmer :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>