Uppdaterar er när jag ligger i sängen

Men framtill dess vill jag lyfta fram några bloggar i min kommande bok. Ett sätt att betala tillbaka till er som läser, engagerar er & främst kommenterar.

Har du en bra blogg & vill synas i min kommande bok? Den ska vara bra, inga uthängningar & härlig. Den ska få en att må bra. En powerblogg.

Länka den i kommentarsfältet så ska jag kika in & kanske syns den i min kommande bok :)

för mycket

 

Lite så…. :)

blogstats trackingpixel

150 reaktion på “Uppdaterar er när jag ligger i sängen

 1. Jag tipsar en bekants blogg, capirossin.blogg.se
  En as härlig tjej som är hur duktig som helst på att rida, kåmpar på i stallet utan ridhus och har roliga inlägg. Kraaaam❤️

 2. Din blogg och allting med dig toppar allt. Så visa din blogg ggr 2. Du är grym och bäst! Ha en fortsatt trevlig vistelse i den kungliga huvudstaden!❤️

 3. Skulle betyda mkt om du kunde dela min blogg till dina läsare då min bloggs mål är att förmedla kunskapen om OCD och Asperger, samt hur det är att leva med detta, tack :)

 4. Jag skriver om min vardag. Men också djupa åsiktinlägg. Men jag vill framförallt få de som läser min blogg att bli glada och stärka deras självförtroende. Jag vill att när man går ut ur min blogg ska man känna ”Wow!”.

 5. Jag skriver en blogg där jag vill få folk att öppna upp ögonen. Mycket åsikter men är tydlig att alla ska få säga vad de vill! Har dock bara bloggat i 3 veckor men ligger redan på topp 10 i Värmland i kategori häst&ridsport. Lite mode, skola, träning och mycket häst. Hope u like it

 6. 10 år äldre än dig, men du är en stor inspiration! Din utveckling är helt enorm och dina pållar superfina. Jag bloggar om att ha häst och studera på Handels. Satsar mot att kunna rida 130 och msv dressyr på samma häst :)

  -> KARINLINDBLAD.se

 7. nouw.com/cornelianyberg

  Jag brinner för livet med hästar och att hjälpa människor. Självledarskap och att uppfylla sina egna drömmar. Vilket är precis det jag bloggar om. Vill att de som läser ska kunna ta med sig något från min blogg när det klickar ner sidan. Lite så som du med vill.

  Mina drömmar varierar mellan starta utomlands i dressyr och att föreläsa om ex. självledarskap. Stor variation, men det tror jag på!

  Tänk om meningen med livet är att göra dig själv lycklig? (-Pamela Von Sabljar)

 8. Hej!
  Jag har en blogg nouw.com/elindahlberg
  Har inte alls bloggat länge och inte dom bästa inläggen men jag vill bli lika duktig som du och en stor stjus på vägen om den hamna i DIN BOK
  /Ditt STÖRSTA fan❤️

 9. falttavlan.se , en fälttävlansryttare som skriver om sin vardag med alltifrån skola till hästar. Går det att sikta mot SM samtisigt som man studerar? :)

 10. Min blogg handlar om min vanliga vardag med skola, egen ponny som jag tränar och tävlar med, träning och ja, massa annat! Puss och kram till dig Nellie som alltid ger en en push i rätt riktning❤️❤️❤️

  Nouw.com/jjenniferlindberg

 11. Kommer du till gbg horse show i år? Jag såg dig och din familj utanför stora Donken förra året och jag pratade i mobilen men jag blev typ stum när jag såg dig, haha! Hela du lyste Girl Power!

 12. det skulle bli asgrym rolig om min blogg blir med i din blogg. jag skriver ut precis hur jag känner mig för och fett ärlig i mina inlägg. Dessutom jag är hörselskadad och använder teckenspråk så lever lite annorlunda också. 😉

 13. Skriver väll in min blogg men power kanske den är finns en ASS grym blogg på nouw Halland kommer dock inte på vad den heter:/

  Nouw.com/linneaberg

 14. Hej Nellie!
  Först och främst vill jag bara tacka dig. TACK för att du är en sån förebild. Tack för att du skriver om viktiga ämnen. Du är faktiskt den ända hästblogg jag följer då jag inte ens vet så mycket om hästar, ridning och inte särkilt intresserad av det heller. Jag följer dig för din fantastiska personlighet och kämparglöd. TACK för att du är du.

  Du gjorde mig så insiprerad att starta en egen blogg, en blogg som också får en att må bra, en glädjekick man får varje gång man besöker.
  Kram <3

 15. Jag vill framhäva min kompis Joels blogg där han har kommit ut som homosexuell samt hans resa hur det gått till. Han vill även peppa andra att komma ut med sitt JAG, man får vara vem man vill och finns inga rätt eller fel!
  Jag som vän är väldigt stolt över honom och har funnits vid hans sida sen dag 1.

 16. Tänkte varför inte pröva och kanske få vara med i din alldeles egna och efterlängtade bok. Men med min blogg vill jag sprida kärlek och att man ska vara stolt över den man är född till. Att mobbning ska stoppas och jag vill göra allt till att föröka få över många, helst alla tonåringar att kämpa mot mobbning. Sen får man läsa en hel del av min vardag och åsikter om andra saker med. Men huvudsaken är att man ska må bra och ha fått ny energi av att läsa min blogg.

 17. Jag behöver inte vara med i Boken

  Men vill ändå skicka en stor power boozt till dig, att du öppnar upp ditt livsverk för dina läsare och bjuder in dom är helt otroligt och det Visar vilken genuint fin person du är <3

  Kram underbara nels ❤️

 18. Skulle betyda mycket om du tog med min blogg. Jag har en vardags blogg precis som du som handlar främst om hästar men bara en vanlig blogg om en tonårings vardag:) kram på dej!

 19. Jag har en typisk vardagsblogg som består av mycket hästar, försöker även lägga in lite mera annorlunda inlägg med mycket åsikter om vad jag tycker och tänker kring saker. Och tipsar saker osv… Hoppas du vill kika in :)

 20. Tar och är den enda själviska i ditt kommentarsfält, men har precis startat upp min blogg igen, bloggen handlar om mig och min ung ponny som jag har ridit in själv och våra med och motgångar, hade varit jättekul om du kunde kika in, kommentera gärna vad du tycker är bra och dåligt

  nouw.se/jozzal

 21. Skulle vilja rekommendera nouw.com/fridalinden och ingridskoog.se. De plus din blogg är mina favoriter! Min blogg startar även den 1 Februari, den heter nouw.com/alvarosenberg och du är varmt välkommen ;P

 22. åh jag som håller på att flytta min blogg till en grym portal (du förstår nog) för att testa vingarna. Har bloggat på horseworld som utvald toppbloggare och 1:a på topplistan, dock betyder det inget för mig då jag vill så mycket mer ihop med mina läsare. Målet var att nå horsespot men har nu tackat nej och flyttar bloggen.

  Har alltid peppat, stöttat mina läsare och inspirerat. Velat vara en bloggare som sticker ut och gör det lilla extra. När det gick som bäst så satte jag mig och skickade ut julkort till alla läsare, på dessa julkort fick varje person en personlig hälsning och peppande text för att må lite extra bra. Blev sisådär 700 brev, många timmars jobb och en del pengar men såååå värt det!

  Bloggen handlar såklart om hästar, vardagslivet, mode, vardagslivet och allt som hör till. Massa pepp och inspiration. Godkänner varje kommentar efter att folk gick in av fel anledning och läste hatet, så nu är det endast positiv energi och massa pepp.

  Längtar tills jag får öppna upp nya bloggen, brinner verkligen för bloggning och att feedback från läsare och all lycka man kan ge tillbaka, det är väldigt coolt och något jag brinner för.

  Och sen Nellie, sist men inte minst. Jag blir så otroligt inspirerad av dig, du är en så stark person och otroligt stor inspiration för båda unga och gamla och ridsporten. Så hatten av för dig! Ser jag dig på stan eller någonstans, så kommer jag gå fram och ge dig en stor varm kram och berätta hur bra du är, glöm inte bort det. Vi ses :) Kram på dig!

 23. Jag skulle vilja lyfta fram min blogg där jag skriver om livet med min hund, mina hästar och hur jag får livet att gå ihop med mina djur, heltidsjobb och mer därtill trots min kroniska inflammatoriska ledsjukdom reumatism. För bara fyra år sedan hoppade jag på kryckor, kunde inte komma upp på mina hästar, var på sjukhuset varje vecka och hade tappat all livslust, jag såg ingen livsglädje, jag hade förlorat livskvalitéen. Idag kan jag rida flera hästar om dagen, jag utbildar min islandshäst, tränar och tävlar.
  Jag berättar om de tunga dagarna med min reumatism och sviterna efter min mångåriga anorexia som under år 2009 resulterade i att jag under närmare tio månader tillbringade alla de dagarna, dygnet runt, på sjukhuset Men framförallt vill jag att mina läsare ska finna styrka och hopp och se att det går att komma tillbaka till livet, finna kraft och livsglädje och leva ett fullvärdigt liv!
  Hur dagarna än är, hur de än blir så försöker vi alltid göra det bästa vi kan utav de dagar vi får och lever! Det vill jag att mina bloggläsare ska känna.
  Det ska finnas hopp och glädje. Det är inte alltid bra men det går att göra det bästa av alla situationer!
  Livet är en dans på en rosenbuske, taggig, snårig, smärtsam men också alldeles underbart ljuvlig på de vackra rosenbladen!

 24. Min egna blogg som handlar om hur jag lyckades hamna i sitsen med en arab och att nu kämpa för fullt med araben som är 10 år och nästintill noll utbildning.

 25. Min blogg: anniehorselife.blogg.se
  en väldigt ärlig blogg. Gå in på åsikter och läs :)
  Senaste inlägget hhandlade om att VÅGA ANTA UTMANINGAR OCH ATT INTR VARA RÄDD FÖR ATT MISSLYCKAS. Jag har även andra budskap som jag vill nå ut med på bloggen och såklart vanlig vardagsinsperation med hästar, mycket bilder och video.:) Kram nellie:)<3

 26. Kika gärna in och skaffa en egen uppfattning om min blogg:)) kramis skulle sammanfatta den som ganska puschande, vill motivera folk att kämpa för det de verkligen älskar.

 27. Jag skulle gärna vilja att min blogg syntes i din bok!
  Jag vet inte riktigt vad andra tycker om just min blogg men jag själv är alltid ärlig i mina inlägg,gör väldigt blandade inlägg,men ej några inlägg där det får andra att må dåligt.
  Jag försöker få alla att må bra och tro på dem själva osv.

  Du har en grym blogg och jag älskar allt du gör.
  Ha en fortsatt trevlig kväll och massa kramar ifrån mig!

 28. Kolla gärna in på min om du har tid. Du verkar vara en så genuint snäll person. Alltid när jag har en dipp i motivationen till att gå ut i stallet och rida när det är minusgrader och halv snöstorm tänker jag på dig. Då slutar det alltid med att jag får motivation och går ut och rider det där passet. Tack!

 29. Hello, jag och min bästa kompis skulle uppskatta om du kikade in på våran blogg.

  Du är bäst och rider som en king, dina hästar är drömmen så fina dem är.

  nouw.com/hoppbloggen

 30. Glömde bort att säga det. Men jag skulle vilja tipsa om en bloggerska som skriver sjukt bra saker och har vettiga och sjukt bra åsikter. Hon är grym på alla sätt och vis.

  Nellieberntsson.se

  Gå in och läs. Finns nog ingen bättre, finare eller smartare!❤️

 31. Man kan väl få lov att lyfta sig själ ibland med 😉 Här länkade jag min blogg och hoppas det är nåt att ha. Just nu har det hänt något med horseworld, men så är det ju inte alltid såklart :)

 32. Hej, du får gärna kika in på min blogg! Skulle bli sjukt glad! Min blogg är en personlig blogg som handlar om allt från hästar till mina mål och drömmar. Jag delar även med mig av tips och tankar :-)

 33. Nu kanske jag är för gammal för just dig, men tänkte att nån annan kanske är intresserad i så fall :) I min blogg försöker jag hålla en trevlig ton, med blandade inlägg om min vardag, åsikter och tips/inspiration/information. Att hänga ut någon finns inte på kartan, och det borde andra också ta till sig.
  http://idakck.wordpress.com

 34. Jag vet inte ens hur man sätter ett inlägg på tidsinställt. Jag hade kunnat säga att det är för att jag bara bloggat i några månader. Men sanningen är att det inte spelar mig så stor roll! Det som glädjer mig är inte i första hand hur många klick jag fått utan känslan av tillfredställelse när jag blir ärligare och ärligare och utvecklar min skrivning! Inte på något avancerat sätt. Utan en kul och lite twistad bild av hur livet ser ut och fungerar! Jag började blogga iom VM men har fortsatt och älskar att dokumentera dagarna som annars flyger förbi så fort. Älskar din blogg fina Nellie! Kramen

 35. Kan helt ärligt säga att vi har nog helt olika liv när det gäller hästar och ridsport. Allt från ridning till hantering MEN något som jag beundrar hos dig så sjukt mycket är ditt driv och din energi! För även om jag inte riktigt kan inspireras av din satsning inom ridsporten då vi har helt olika mål och stil så blir jag alltid så peppad inom andra delar av mitt liv när jag läser din blogg. Känner att du verkligen kämpar för allt du vill uppnå och jag avundas totalt över hur du ens finner energi och ork i kroppen till att gör allt som du gör. Skulle vara väldigt kul om du läste min blogg: nouw.com/alexandralinne men något som jag skulle uppskatta ännu mer är om du skrev lite om hur din resa till där du är idag har varit. Kram! <3

 36. Gud vad häftigt att synas i din bok! Om du känner för att titta in på min blogg så handlar den om: Jag Clara 15 år som nu har jäkligt my jet gymnasie ångest upp till öronen. Vilket nu är mitt liv untan för hästarna. Jag har en D-pony som heater Dreamer. Jag har haft henne i cirka 1 år och dit vi har kommit idag har inte varit den rakaste vägen. Om vi kortar ner hela historien så när Jon kom till mig så var hon smal som en pinne, lurvig päls och inga muskler dessutom så hade hon varit skadad 95% av tiden hos dem andra ryttarna. Hon hade ingen livsglädje heller. Men som hon är nu så fin har hon aldrig varit under sina 17 år på jorden. Vi är bästa vänner och för mig är hon värld 100 000 och mer. Detta året satsar vi mot La:1 i dressyr och ha riktigt roligt! Kra, från mig och Dreamer!❤️

 37. Bloggen som visar min väg mot toppen.Att våga ta en annan väg,köpa unghäst som 13-åring(hörni ponnymorsor,få inte panik nu)och om man vill nå toppen så är livet inte en dans på rosor.Några få timmars sömn,flera timmar i sadeln och stallet varje dag + det andra vardagliga på det.Real life och våga öppna ögonen för just det.

 38. Nouw.com/McA
  Nyligen bytt portal från blogg.se till nouw. Jag ovh livets människa delar denna blogg. För några år sedan fick vi en länkning här av dig, vi bloggade då på teanbracke.blogg.se och än lever vi vidare!
  Kram

 39. Hej Nellie!

  Cool idé med boken. Älskar din stil med dina läsare, känns så äkta på något sätt. Jag kommer och köpa din bok, du är ung och inspirerar enormt. SÅ mogen. Dina texter är bara ett stort wow. Du har hört det förr, garanterat. Men nu när jag ändå tänkte kommentera så är det ju aldrig fel och få det sagt!

  Min blogg då. http://trulsdotter.se, handlar om mina intressen inom hästeriet som är lite ovanliga. Bland annat Tornerspel, rider och deltar på spel varje år där vinsten går till välgörenhet, det driver mig… frihetsdressyr… där jag tränar för kanske Sveriges bästa tränare… Sen så skriver jag mycket direkt från hjärtat och försöker ha en mening med varje inlägg.

  Mitt mål har aldrig varit att bli en stor bloggare, men kommer alltid att blogga (gjort par år nu) och dela med mg av livet. Och kommer alltid att finnas på samma adress. Anyhow, vore coolt om du vill kika in. Har ca 70-200 läsare bara…. ^^

  Stor fet kram till dig, du är grym!

  / Freja

 40. Hej nellie.
  Hade vart super kul om du ville kika in på min blogg.
  Jag är en tjej på 20 år från lilla hässleholm i Skåne.
  Jag har precis startat upp min blogg där jag har temat inredning och lite mode. Förutom det skriver jag om min vardag sommar alltid är full med aktiviteter.
  Som undersköterska, truppgymnastik tränare och ridtjej så finns det inte många timmar över.
  Har precis startat upp bloggen pga att jag aldrig vågat innan. Jag har dyslexi och har hela min uppväxt (särskilt högstadiet) fått kommentarer om min stavning som gjort mig så osäker att jag aldrig har vågat att ha en blogg innan. Jag har alltid vatr den bluga tjeje och har aldrig haft massor av kompisar ixh tänktw alltid på vad alla andra ska rycka. Men nu har jag bestämt mig för att strunta i alla andra och göra det jag vill även om det slinker in lite stavfel här och var. Och det är mycket tack vare dig och din blogg men och även Isabella lövengrip blogg.
  Du är en sådan underbar tjej nellie .
  Ha det bra. Massor av kramar till dig!

 41. Jag skriver mycket om min vardag som ofta består av träning skola m.m , jag är intresserad av hästar och bor bland annat på en hästgård. Skriver även om hur det är att bli kränkt och inlägg om mina åsikter.
  Kram!

 42. Det skulle betyda så sjukt mkt om du ville nämna min blogg. Hittar så mkt inspiration från dig och du var anledningen till att jag började blogga. Även om min blogg inte är känd och jag inte har så mycket läsare så är det inte det som spelar roll. Det viktigaste är att det är superkul och det tycker jag också. Skulle aldrig hängs ut någon på den men är inte heller rädd för att skriva mina egna åsikter. Älskar dig och du är en sån sjuk inspirationskälla inte bara i bloggen utav i ridningen också.
  Nouw.com/isabelsynning ❤️❤️

 43. Jag vill tipsa om mina två fina vänners blogg! De har nyss börjat på en ny portal, och bloggen heter nouw.com/mca
  De här tjejerna är så fina och står verkligen upp för rättvisa. Man får en inblick i hur det är att leva med ett hästintresse och gå gymnasiet på annan ort, hur det allmänt känns att vara tonåring, och man får följa Moas satsning mot eliten på sin fina ponny medan Alicia satsar på att mer och mer komma tillbaka till ridningen efter en ryggskada. snälla ta en titt!!!

 44. Min egna blogg http://www.alicegustafsons.blogg.se
  (Jag är egentligen inte intresserad av en gratisbiljett till en massa läsare, däremot har jag flera intressanta inlägg, bland annat ett om tid och ett om ätstörningar som jag peppat mängder av osäkra tonårstjejer med!) det är alltid kul att kunna dela med sig av erfarenheter och hjälpa andra på samma gång!

  (Inlägget om ätstörningar) http://alicegustafsons.blogg.se/2015/august/en-verklighet-fran-forr.html

  (Inlägget om tid) http://alicegustafsons.blogg.se/2015/may/tidsperspektiv.html

  // Alice som följt dig sedan Stella, Adam och ”modevisningar” i kläder från din mammas dåvarande butik 😉

 45. Ensamstående med en 4 mån dotter, sju hästar och ett driv att allt går om.man vill o kämpar :)
  Träning och tävling av mina sju och på olika sätt :)
  Kreativ Hästträning

 46. Det skulle vara jättekul att få vara med i din bok! Skriver om min vardag som handlar om hästar, skidor, orientering och även andra flummiga tankar som jag delar med mig av

 47. Skulle vara jätte kul om du kikade in på min blogg. Nouw.com/Johannaslivv jag skriver om min vardag till hästar och mina mål och drömmar. skulle verkligen bli överlycklig :)

 48. En 16 – årig tjej som skriver om Vardag, Vänner/Familj men framförallt om Ridsporten. Dels får man hänga med i mitt liv som alltid går i varv med mycket tänkande om dagarna. Lever med smått panikångest som inprincip stjäl mycket av min vardag. Dels kontakten med Vänner. Svårt att förklara detta för någon som inte lever med det här. Extremt svårt. Behöver alltid någon som klappar mig på axeln och säger ”Du klarar det här”, eller typ ”Jag vet att du är bra”. Pusch liksom. Något som man så småningom får läsa om också, för att hänga med mig hur jag försöker göra för att jobba bort detta. För mig är det naturligt att bara kunna göra vad jag vill när jag vill. Är bara mig själv. Har alltid mina egna åsikter och står för dom 100%. Berättar gärna om dom också. Annars är jag framförallt en riktigt glad tjej som är mån om alla i min närhet. Känner så igen mig i dig Nellie! Sluta aldrig tro på dig själv <3

 49. Jag vill tipsa om min egna blogg. Min blogg handlar om att våga vara sig själv & våga säga vad man tycker & tänker. För det är grymt coolt! Eller hur? :)
  Jag har bloggat i ca 3år & tycker det är jätte kul..men saknar lite läsare. Jag skriver lite då & då om mobbing & utanförskap då det är min passion att våga vara sig själv & få andra att må bättre. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
  Nattstad.se/elisewesterlund
  Tack för mig. Ps min blogg är ingen fluff fluff blogg med allt rosa måls & allt är såå bra ska tiden…tvärt om.

  Du får även läsa om hur det är att ha sin mamma 6h från än & nt träffas så ofta…

 50. Väntar på att min dator ska bli lagad så upptaderingen är inte den bästa men jag kämpar för att motverka mobbning inom skolan och håller på att själv utbilda mig till lärare just nu för att kunna kämpa mot det mer inifrån och hindra barn från att gå igenom det jag gjorde från första klass tills den dagen jag tog studenten
  Jag är även öppen bisexuell som kämpar för HBTs rättigheter och har även där blivit kränkt för min läggning

 51. Kolla gärna in min blogg! Från början var det en hästblogg jag startade när jag var ca 14år, nu delar jag med mig lite mer vardagliga bilder då jag nyss sålt min häst. Mycket speciella bilder då jag älskar att fotografera och sitta flera timmar i Photoshop och pilla för att få till den just perfekta bilden. Kramis!

  Förresten, du är en grymt duktigt ryttare. Stor inspiration för väldigt många :)

 52. Skriver en blogg om min resa mot toppen med unghästar som är min stora passion i hästbranchen.
  Utan häst intresserade föräldrar som inte har stor plånbok och från att stå utan häst till att själv kunna äga två stycken och sedan träna tre i samarbete, en blogg som visar att allt man vill göra är möjligt om man har tillräckligt med tålamod och en vilja av stål! :)

 53. Hej! Det är inte jag som äger bloggen,
  Tjejen som skriver flera gånger per dag är en urhärlig och genomsnäll tjej som är 15 år, hon hat två ponnyer, en ”unghäst” & ett nittonårigt underbart svart sto, Gry. Hennes blogg får mig varje dag på ett gott humör och varje gång jag lämnar den har jag ett leende i ansiktet. Linn får mig att vilja fortsätta med att nå mina mål och hon gör mina dagar. Tyvärr har inte superdupermånga hittat hennes fantastiska blogg, men jag önskar så SÅ mycket att denna tjej får fler läsare. Hon är mer än värd det! Go tjej, go blogg, lik din egna, fast hon vågar/ vill inte skriva lika personligt som du, mer hästinriktat.
  Jag hoppas Linn får en sidvisning av dig, kanske fastnar du också där en stund?
  Kram, och lycka till med boken!!

 54. Min kompisar Vendela och Ellies blogg. Vendela skriver mycket om det stora flyktingarbetet hon gör. Hon samlar in pengar genom att sälja armband och hälsar på de nyanlända. Hon är otroligt trots att hon bara är 12 år!

  Kram
  Deras blogg;
  Nouw.com/vennellie

 55. Otroligt kul om du bara så som kollade min blogg!<3 Har träffat dig ett antal gånger på fanträffer, var med i avsnittet vara offentlig i din serie. Kan inte fatta att det var 2,3 årsen? Minns det som igår, du hade sån Sveajacka haha<33

 56. Skriver om min vardag och min träning med min ponny för det mesta. Även lite åsiktsinlägg då och då. Gillar att fota och går media linje så mycket nya bilder, ganska sällan mobilbilder. Har inte så många följare, men krigar mig vidare!
  lillemanhanna.blogg.se

 57. Min blogg är ganska nyss uppstartad igen efter ett par månaders uppehåll. Jag skriver mycket åsikter med mycket POWER. Skrev nyligen ett inlägg om ”ridsport – en tjejsport?” :)

  nouw.com/wilmabergqvists

 58. Hej! Jag har en blogg här på Spotlife! Den heter: ellenperfeekt.spotlofe.se
  Jag skriver om min vardag och nöjen. Men även om åsikter och tankar! Ta och kika in om du vill!! // Ellen Perfekt

 59. Hej nellie! Min blogg ligger för tillfället lite på hyllan då jag måste ta skolan påa stort alvar nu. Men i vanliga fall brukar jag var väldigt aktiv & bloggen är rent utsagt min bästavän. Jag är en tjej på 11 år som rider väldigt mycket & bloggar. På min blogg skriver jag om allt från stallet till mobbing. Jag har själv blivit mobbad och behövde därför byta klass. Bara tanken av att jag måste fly från mobbarna får mig att vilja spy, usch. Varför flyr vi problemet när vi egentligen borde ta bort mobbaren. Jag är ingen post-it lapp som ska flyttas bort från problemet, big no. Fick iaf hoppa upp en klass så är alltså 04 och går i 6an. På min blogg vill jag verkligen ha ”vi” känsla. Jag vill att det ska vara ett ställe där man kan gå in & läsa och känna att man är delaktig. Att som mig vara 11 år och blivit mobbad är inte lätt och därför vill jag kunna vara det stödet för mina läsare, det som jag aldrig själv fick. Jag är inte perfekt & min blogg är långt ifrån perfekt men jag försöker. Även om jag aldrig vill att min blogg blir perfekt. Perfekt är tråkigt. Du är min förebild<33

 60. Hej nellie! Min blogg ligger för tillfället lite på hyllan då jag måste ta skolan påa stort alvar nu. Men i vanliga fall brukar jag var väldigt aktiv & bloggen är rent utsagt min bästavän. Jag är en tjej på 11 år som rider väldigt mycket & bloggar. På min blogg skriver jag om allt från stallet till mobbing. Jag har själv blivit mobbad och behövde därför byta klass. Bara tanken av att jag måste fly från mobbarna får mig att vilja spy, usch. Varför flyr vi problemet när vi egentligen borde ta bort mobbaren. Jag är ingen post-it lapp som ska flyttas bort från problemet, big no. Fick iaf hoppa upp en klass så är alltså 04 och går i 6an. På min blogg vill jag verkligen ha ”vi” känsla. Jag vill att det ska vara ett ställe där man kan gå in & läsa och känna att man är delaktig. Att som mig vara 11 år och blivit mobbad är inte lätt och därför vill jag kunna vara det stödet för mina läsare, det som jag aldrig själv fick. Jag är inte perfekt & min blogg är långt ifrån perfekt men jag försöker. Även om jag aldrig vill att min blogg blir perfekt. Perfekt är tråkigt. Du är min förebild<33 Nouw.com/resanmotmalen

 61. Jag vill länka min blogg http://nouw.com/hellstromjohanna
  För att jag vill nå ut och få tips och ge tips för att överleva prestationsångest . Jag gråter över ett B ? På riktigt ? Har precis startat om bloggen på nytt och skulle behöva en kickstart . Oavsett om du gillar den eller ej så skulle jag bli glad för det minsta tecken på att du sett det

 62. Jag skriver om det mesta på min blogg. Lovet som fosterfamilj, skolan, mina intressen och det mesta i mitt liv. Skulle bli fett glad om min blogg blev nämnd, boken som är ett måste i varje tonårings rum. Kram

 63. Jag tipsade om min kompis blogg för någon dag sedan, och nu har jag själv startat en blogg:) Min egen lilla blogg är tänkt att bli just en powerblogg, men också en vardagsblogg, hästblogg och matblogg! Hittills har jag inte skrivit så mycket, men det ska det snart bli ordning på! Jag är 13 år, och har i större delen av mitt liv haft problem med min mage, gjort undersökningar och testar just nu att utesluta mjölk- och spannmål ur min kost. Ett av mina stora intressen är att skriva, så en och annan novell kanske kommer upp:) Dels vill jag nå ut med olika tips på recept, hur jag själv klarar mig förbi magproblemen och annat matrelaterat, men också hur man lär sig att hantera känslor, rädslor och svåra händelser. Dessutom försöker jag att vara så personlig som möjligt, eftersom jag gillar att läsa bloggar man känner sig delaktiga i:) Hoppas vi ses där! Kram<3
  http://www.nouw.com/fannyitsme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>