Bedtime

Har sån SJUK abstinens efter mina hästar. Vill hem NU typ.  8 timmars jobba kvar imorgon & sen 6 timmar i bil blir en arbetsdag på 14 timmar. Onsdag är det tidig morgon i stallet igen. Alla hästar ska ridas genom noga. Åker med Mathilda på eftermiddagen för träning av Laissa på annat ställe som hon har träningar på. Ska bli riktigt kul.

Kvällen har spenderats med Jakob & käk från Vapiano. Chillat på hotellrummet. Snackat om livets alla frågor. Imorgon kl 08 kommer Gabbi hit & fixar till en trött Nell`s.

Kul med så mycket länkade bloggar, ska kika genom en del nu.

photo

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Bedtime

  1. Det är sjukt vad du har åstadkommit och hur grym du är och kommer fortsätta att vara. Va dig själv och visa världen hur jä**a perfekt du är. Du är så himla fin, grym, skitbra tankar och åsikter, rider som en Gud, tacklar skit och reser dig upp igen ännu starkare. Du är så himla cool. Att vara som dig är en gåva värld allt.

    ❤️

  2. Hej! Jag undrar bara om du vet någon trevlig D-ponny som är till salu? Gärna lite dressyrig men ska kunna hoppa lätta klasser. Undrats bara då jag letar häst och eftersom du har massa kontakter kanske du vet någon trevlig ponny då jag inte har hittat någon på hästnet än tyvärr :( sen undrar jag också om du kan lägga upp ett inlägg vad du tänker, frågar och gör på en provridning och/eller när du köper häst.
    Tack på förhand och fortsätt med allt du gör förresten! Du är grym!❤️
    /ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>