Skönhet// vilka produkter jag använder.

Jag är helt lost i GAIAS skönhets produkter.
Dessa hud produkter är helt ekologiska, alltså sjukt bra för hyn. Inga konstiga medel eller något liknade.
Jag har alltid köpt smink bortagning från ex kicks eller Ica typ. Verkligen helt annan skillnad med kvalité och man känner sig så ren efter man tagit bort sminket med GAIA produkter. Min hy har verkligen varit katastrof innan jag använde dessa. Det är tre steg man gör det i. Finns massor att välja av men jag valde: steg 1.

En produkt som jag använder när jag ex sminkat mig mycket och vill få bort allting- DÅ använder jag den med blå ruta- FOAMING CLEANSER. Den gör verkligen att du får bort allt, känner dig ren. Jag brukar ta papper efter och dra så inget puder eller så sitter kvar, allt är alltid borta med den. Luktar natur typ och skummar lite när man tvättar av det.

Steg två: jag smörjer mig med produkt med rosa ruta- FACIAL MOISTURISER. En lagom tjock kräm som man tar både morgon och kväll. Min hy är alltid extra torr och den mjukar upp hyn så den blir mjuk. Använder den alltså efter jag tvättat av sminket på kvällen och även när jag vaknar på morgonen innan sminket ska på.

Steg 3.
Ibland tar jag produkt med grön ruta- REFRESHING TONER. En spray som man sprayar i ansiktet så huden blir återfuktad.

IMG_0384.JPG

IMG_0378.JPG

IMG_0382.JPG
Bilder på produkterna. Va tyckte ni om detta?

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Skönhet// vilka produkter jag använder.

 1. Super bra! Nästa gång kan du kanske göra med smink produkter? Kram

  Ps. Har för mig att man ska använda toner innan ansiktskräm men jag kan ha fel

 2. Hmm, ska testa!

  Har en jättetorr hy nu på vintern plus att jag fått jättemycket finnar på hakan och kinderna, men ska absolut testa dom och se om dom funkar för mig!

  Annars har yves rocher jättebra krämer och serum för torr hy :) billigt också!

 3. MÅSTE verkligen köpa dessa produkter och prova snart! Får bara se till att göra slut på mina gamla först, men sen så är detta ett måste på inköpslistan 😀

 4. Dom verkar jätte bra(; Men den som du smörjer in dig med kan man ha den i ansiktet (är den parfymerad?) Och vart köper man dom???

 5. Sjukt kul att läsa om!! Vilka produkter har du mot finnar oså? Eller minskar dessa produkter det? Vore kul att läsa om du skrev om det också! 😀
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>