Jag vill tacka METRO för den här tiden

Jag glömmer aldrig när jag satt på METROS kontor & blev erbjuden ett bloggkontrakt som va rena drömmen. Jag tog steget & lämnade hästportalen som jag legat på i många år. Jag ville förnya mig själv & gå mot nya utmaningar. Inte ens sekund har jag ångrat mitt beslut & det har verkligen lett till rena drömmen inom chanser i sociala medier.

Jag tror att det hela tiden handlar om att utveckla sitt varumärke & följa dina drömmar. Jag känner mig obekväm om jag sitter fast & jag vill ha människor som är nytänkande runt mig & vill lägga 110% energi på att utveckla mig. Jag är 14 år nu & bloggat i hela 5 år. Jag driver en av Sveriges största bloggar & är yngst i åldern av dem alla.

Mitt nästa projekt har jag suttit i möten som avlöst varann. EN plan har skissas på sen flera månader & jag visste att ”Yes, det här vill jag göra”.

Imorgon lanseras Nellie2,0 The Life & jag en en del av det.

Jag vet att ni kommer älska resultatet.

Tack METRO för en grymt lärorik tid på en av Sveriges största tidningar & portaler. Det är dags för mig att gå vidare nu & jag är så sjukt stolt över att imorgon få presentera……..(kika in imorgon)

092

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Jag vill tacka METRO för den här tiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>