Ingen bloggning efter kl 18:00

Idag kommer det hända saker på bloggen.
Kommer ej kunna blogga efter kl 18.
Min statistik kommer ej att vara tillgänglig eller korrekt. Bara så att ni vet.

Just nu är jag i skolan och slutar snart.
Sista lektionen blir SO.
Skrev ju i tidigare inlägg att inget speciellt händer idag, bara rida och hänga i stallet.
Många vill att jag ska lägga upp bilder på mina presenter jag fått.
Jag tänker över det om jag skall eller inte, egentligen är de ju inte nödvändigt 😉
Efter denna dagen med ingen bloggning kommer stora saker hända på bloggen och det kommer märkas.
S.H.I.T

20140930-125130.jpg
Jag och chloe

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “Ingen bloggning efter kl 18:00

 1. Vad får man egentligen ut av att läsa en blogg och sedan lämna en sådan här kommentar? Är det i hopp om att man ska ”klicka sig in och undra vad du är för människa” eller är du ute efter att kränka? Jag undrar vem är du att döma hur vida detta leendet är ”falskt” eller inte? Du känner inte Nellie personligt, du var säkerligen inte heller där? Jag var. Jag känner henne och vet hur otroligt glad Nellie var och är över att träffa läsare och just vid detta event. Så lägg ner, lägg din tid på att sprida kärlek och omtanke bland nära och kära än att sprida ”hat” och elaka kommentarer på nätet.

 2. Ett tips är att göra en video när du visar dina presenter för de är roligare att se och kanske roligt för dig att göra eftersom att du nyss har börjat göra videos :)

 3. Åh! Grattis i efterskott! Hoppas du hade det underbart på din födelsedag!
  Jag är så spänd om vad som kommer hända din blogg och det! Ska bli sssååå kul! ❤️
  Snälla Nellie! Skulle va så otroligt snällt av dig om du kika in min blogg och kommenterade! Jag hade skrikit, jag hade gråtit och skulle vilja överösa dig med kramar! Jag vill verkligen bli stor inom bloggen och visa folk mina åsikter och vad jag har att få fram! Jag vill bli precis som dig! Så fin som dig, bli lika berömd som dig! Och allt! Och verkligen stoppa nätmobbningen!
  Du är min stora idol jag ALDRIG NÅGONSIN kommer glömma! Kram på dig Nellie! Mmmassooorrrr av kärlek! ❤️

 4. Nellie, du är min förebild. Berättade för min mamma om dig igår btw. Vi pratade nämligen om hur jag var när jag var yngre. Jag var en väldigt tyst, blyg men snäll liten tjej som liten. Jag vågade aldrig någonsin säga något, och jag kunde bli så jävla arg att det kokade inom mig, men jag sa ALDRIG ifrån och sa ALDRIG något till någon som kunde såra./
  Sedan växte jag upp och började i 5:an. Min kompis länkade mig din blogg, och skrev att du var en jättebra bloggare! Och jag borde verkligen kolla in din blogg, eftersom att du är en sådan tjej som står upp för dina åsikter och säger ifrån när någonting är fel. Jag kollade in bloggen lite lätt, och läste igenom de flesta inläggen. När jag hade kommit in på sida 2 på din blogg, så såg jag att du hade skrivit ett så kallat ”Nellie-inlägg” och det vart så sjukt mycket power i det här inlägget. Jag blev så sjukt faschinerad över att du vågade säga vad du tyckte, för varken jag, eller NÅGON utav mina kompisar vågade göra det från vi gick i förskoleklassen till femman då. Men jag visste fortfarande inte om jag vågade säga något till någon, eller över huvud taget visa vem jag var, och att jag är Tilda Nordberg. /
  Jag fortsatte läsa din blogg, och snart började jag lite lätt att bjuda mer på mig själv. Jag började liksom visa mer vem jag var, och liksom inte gömma mig på samma sätt längre. /
  Nellie, jag är så sjukt jävla tacksam över alla dessa inlägg du tagit din tid att skrivas, jag är så sjukt jävla tacksam över att min kompis länkade din blogg och jag är så SJUKT jävla tacksam över att du faktiskt fortsätter skriva dessa inläggen som du faktiskt gör, och att du fortsätter med att blogga, trots allt hat och alla elaka kommentarer som du faktiskt får ta emot. Jag är egentligen helt mållös när det gäller det här!/
  Min mamma var så oerhört glad när jag berättade det här för henne. Att jag hade hittat mig själv igenom en annan människa, – och den här människan gör det inte ens medvetet! /
  Jag är så himla stolt över att jag kan kalla mig själv en berntssoner/bloggish. Tack Nellie, för att du gör mina dagar ljusare än nödvändigt :)

 5. Hej,jag är nyfiken på vad du fått,många andra med.Skulle rekomendera att du gör en liten video på vfm.Dina videos gör så att man känner att man når fram till dig mer,får mer kontakt.En video är bättre än bilder,tycker jag då:)kramiss:)

 6. Snälla Nellie… MER HÄÄÄÄÄST! Inte bara ”aa stallet som vanligt idag” vi vill liksom veta! Vad gör du när du är där? Hur ska du rida hästarna? Hur gick det att rida? Bilder från stallet!!! MER STALL MER HÄST MINDRE 20åriga poppis nellie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>