Här kvalar jag & Ozzy till SM 2014

Med en rejäl dipp i själfötroendet red jag in på banan i Ale Jennylund. Klassen var min 3:e MSVb för helgen & som sagt var mitt självfötroende inte på högsta pinnen på stegen. Men jag gjorde det & VI ihop jag & Ozzy levererade en GRYM runda & satte en 3:e placering.

Med det resultatet är vi nu kvalade SM i Vetlanda 2014.

Här har ni rundan :

blogstats trackingpixel

29 reaktion på “Här kvalar jag & Ozzy till SM 2014

 1. Grattis grattis!
  Ska bli kul att tävla mot dig där uppe, men en fråga. Tänker du starta någon MsvA innan eller ska du debutera på sm? :) hoppas vi ses!
  Kram jennifer

 2. Är du för lång för ozzy ? MENAR INGET ILLA å kan verkligen ingenting om hästar!!!! Du kanske till o med är förliten , haha nej men jag kan ingenting så jag menar verkligen inget illa om du tar åt dej för kan ingenting!! Bäst är du nels! Kram

 3. Ååh grattis!! Jag blev nästan rörd när jag hörde de bara skrek ”jaaa”! Du är så otroligt målmedveten och du är så värd det här när du har kämpat så otroligt hårt! Fortsätt vara dig själv, fortsätt kämpa & vara så målmedveten som du är så kommer du att nå till toppen!! Bra gjort Nellie!! Hatten av till dig & Ozzy <3

 4. Hej nellie jag vet precis hur det känns när självförtroendet sviker! Händer mig många gånger och går mycket upp och ner och det är något jag får jobba på varje dag! Visst har det blivit hundra gånger bättre än vad det har varit tidigare men du är så himla DUKTIG så kämpa på!!!! Skit i vad alla andra tycker fast det är speciellt för din del jätte svårt då du har många som följer dig varje dag men vad du själv tycker och mår bra av är ALLRA viktigast och glöm inte det! Jag önskar att jag vore lika duktig!
  Många kramar Tess

 5. Hej! Kollade precis på filmen! Herregud vilken skillnad det är från första gången jag såg dig rida honom. Det ser så himla kontrollerat ut nu och ni ser verkligen ut att kunna läsa varandra hur bra som helst!

 6. Åh, vad roligt! Vetlanda är min hemmaklubb och de är riktigt duktiga på att arrangera tävlingar och deras gräsbana är kanonfin! Lite partiskt nu då (; Så ska bli himla kul att faktiskt få se dig rida på riktigt, en film är ju liksom inte samma sak.

 7. Nellie, nellie vad ska man säga. Du har en gåva, ta vara på den. Med en annan ryttare på ryggen så skulle den ponnyn lika gärna kunnat flyga i luften och vara ett stressat vrak. Men du lotsar runt honom och hinner följa honom över hindrena. Trots att jag 25 (snart) så kan man inte annat än att bli impad över dig och hur du möter din omgivning. Fortsätt som du gör och kom ihåg att följa ditt hjärta! /Sara

 8. Grattis och bara så du vet så har du gjort ett kanonfint jobb med Ozzy :) Snygg runda och ni kommer att bli ”farliga” på SM!!Är för övrigt en ponnymamma som tycker att du är otroligt duktig på det du gör och i din ridning,att självförtroendet dippar ibland hör livet till tyvärr men ibland är det det som behövs för att man ska rycka upp sej och visa motståndarna att så lätt blir dom inte av med en :) Ett stort lycka till på SM och även i Falsterbo med dina fina hästar som du gör ett bra jobb med vad avundsjuka människor än säger!

 9. Snygg runda Nellie! Du ska ha mycket beröm att du klarar din otroligt fina, men (som det iaf ser ut) svårridna ponny så fint. Du rider verkligen lugnt, mjukt och stilla och bara väntar ut honom och alla distanser fast det studsar och far ibland. Stor eloge till det och stort grattis till den felfria rundan. Lycka till på SM och i Falsterbo :) Förstår den pressen du har, men glöm alla dumma kommentarer och sneda blickar, du är en förebild och har åstadkommit så mycket mer än många andra i din ålder, och tom många andra i vuxen ålder. Var stolt över det, vad du gör och dit du har kommit och fortfarande är påväg och skit i att bommar faller eller avstånd blir fel, ingen är perfekt och mycket hat kommer ur avundsjuka och okunskap! // 22 åring som tycker att du är väldigt inspirerande, otroligt framgångsrik och målinriktad, you rock!

 10. grymma du,stå på dig och kör gärnet på SM. Visa alla kristiska ponnymammor och avunsjuka haters vad ni går för! 😀 Stort grattis nellie!

 11. Snyggt jobbat, grymt ridet och du ska veta hur bra du är!! Så värd dessa framgångar.. Lycka till i Falsterbo och på SM, och du.. Försök koppla bort all press och bara ha grymt kul och njut och ha kul :)

 12. Hej, kan inte så mycket om hästar,
  Men undrar bara, är Ozzy en C-ponny? Läste någonstans att man inte fick tävla C-ponny över 13 år? Eller är jag helt fel ute? SNÄLLA kan någon förklara hur det är. KRAM!

 13. Men Nels! Du kvalar ju SM med samma ponny! Ozzy verkar vara PRECIS som Bellman, i alla fall när man ser han såhär! Så go. U go girl. Kommer du 5:a hugger jag av min högra arm, där börjar det bli läskigt :)

 14. Men Nels! Du kvalar ju SM med samma ponny! Ozzy verkar vara PRECIS som Bellman, i alla fall när man ser han såhär! Så go. U go girl. Kommer du 5:a hugger jag av min högra arm, där börjar det bli läskigt :)

 15. Grattis!! Shit vilken skillnad de är på er! Måste erkänna att jag inte tyckte det såg så fint ut i början (vilket inte är konstigt, mer normalt) och titta NU, vilken skillnad. Man ser att ni litar på varandra och känner varandra och ni passar tillsammans! 😀 När ska du debutera Msva, på SM? :/

 16. När du red Bellman så satt jag hela tiden och oroade mig för att ni skulle gå omkull i svängarna. Jag har inte kollat på någon av dina ritter sen dess. Men WOW vilken skillnad det är nu. Sitter helt lugnt och oroar mig inte alls. Du har verkligen utvecklats. Fortsätter du såhär så kommer man helt klart se dig i eliten om några år. Du är grym och jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig av allt elakt du får på dig för du är värd så mycket mer.

  All lycka till dig <3

 17. Toppen runda!
  Roligt att se att du har kommit till det att du rider hästen runt hela banan istället för att bara gasa och styra på hindret.
  Ser fram emot att se hur mycket du vågar satsa för du kommer att gå långt med de hästar, tränare och familj som du har!

  You go girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>