Imorgon smäller det HÖGT

Ja, nu är det snart Måndag. En Måndag som innebär en stor förändring för mig. Super pirrig i magen & endå så j*vla stolt över mig själv.

Nyper mig själv i armen & säger till min egen spegelbild :

– Ja, tänka ni alla som skrattat åt mig, hånat mig & inte trott på mig. Hängt ut mig på insta eller andra sociala medier. Imon, häjer jag mitt glas för er & pussar er på munnen.

Ni andra, som vart med hela hela tiden. TACK för ni finns & IMON – DÅ SMÄLLER DET!

043 (800x533)

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Imorgon smäller det HÖGT

  1. Unge! Du är så förbannat grym att jag blir alldeles tårögd och upp-över-öronen stolt. Se din egen spegelbild och tänk: ”Look who’s laughing now!” när du tänker på alla som betvivlat dig som person, din framgång och som behandlat dig illa. Wow!

    I got your back love!
    <3

  2. Hej Nellie
    jag vet inte hur jag ska börja allt hände 2010 jag började läsa din blogg. Jag är en 15 åring tjej och jag kommer från Turkiet är kurd jag behövde hjälp med svenskan min lärare sa till mig att jag skulle börja läsa en blogg för att kunna utveckla mig både skriva,lära mig nya ord och läsa , du har hjälpt mig sjukt mycket utan att du vet det. Jag har läst när du va ledsen , arg , sur , glad , kär och lycklig. Jag har bott i Sverige nu i 7 år och läst bara din blogg ingen annans du väckte mitt intresse du va dig själv. Jag läser din blogg 247
    tusen tusen kram från Fatima

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>