Bloppisen

Har fotat typ hälften av plaggen nu & jädrar vad plagg det är. Hmm,  måste ta pauser & lägga allt i högar. Bloppisen kommer komma ut i 4 delar, för att få det mer organiserat.  Men det är massa jobba innan jag kan släppa alla plagg.

Men håll koll, snart rasslar det till på bloggen :)

2013`s sista BLOPPIS!

087

 

Bli frisk nu älskling…..

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Bloppisen

  1. omg… asså du o elvis… ingen och inget kan slå er. ni är ett så jäkla bra team! åhh skulle verkligen verkligen va kul om du kunnat börja tävla med han igen..<3 säger detta igen: plz mera ozzy update!! 😉

  2. Nellie! Jag hoppas mera en hela mitt liv på att du och Elvis ska kunna vara ute på tävlingsbanorna igen som förut.. Det som hände med Elvis va bara ett stopp i det stora.. Sen rullar det på igen. Elvis kommer ju inte vara som förut men tänk bara på det bästa. På det ni ska genomföra tillsammans.. Tänk på det ni har genomfört tillsammans. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>