Sista chansen på rean :)

Jag skulle vilja tipsa er om nelly’s stora summersale rea som snart tar slut, det finns hur mycket skor, jackor, väskor och klänningar som helst och det bästa är att priserna är väldigt låga.

Vid varje köp du gör så får du även 100 kr i presentkort att shoppa loss för under hela augusti, kolla in hela rean här!
Jag har valt ut några favoriter som jag tycker är extra snygga ifrån rean, tänk er att jackan under bara kostar trehundra, billigt och bra.här under hittar ni alla mina tips ifrån rean:

1. T-Shirten – finns här / 2. Jackan ifrån märket Issue – finns här / 3. Linnet med (hjärtat på ryggen) – finns här / 4. Skorna – finns här / 5. Skorna – finns här / 6. Skorna – finns här / 7. Den rosa dressen – finns här / 8. Bikinin – finns här / 9. Svarta paljett shortsen – finns här /

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Sista chansen på rean :)

 1. hej nellie! du har en sjukt bra blogg och du själv är grym, du är en sånn sjukt bra förebild för mig!

  eftersom du är så smart och tänker så bra så skulle jag vilja ha hjälp med en sak… det är såhär:

  Jag har ett par vänner jag gillar sjukt mycket, som är snälla, och aa.. du fattar, jag trivs med dom osv.

  sen har jag tre kompisar jag inte gillar lika mycket och jag blir ärligt väldigt stressad av, en av dom har jag kommit ifrån nu rätt bra, alltså vi pratar med varanda osv, men är inte lika mycket med varanda, typ växt ifrån varanda.

  den ena går jag i parrarell klass med och hon känner jag mig inte så stressad över.

  sen har jag en…. den jag har mest ”problem” med. det är såhär: att hon kan va rätt oschysst, skriva rätt dumt till mig på t.ex kik, rätt hård om du fattar, och jaa… känner mig inte så lik henne, eller jag vet igenligen inte, men tror du fattar, hon ringer mig rätt ofta och jag får alltid panik för vill inte va med henne, jag är med henne ibland men jag trivs inte med henne, hon smsar mig och säger att jag inte säger ja ofta oså, känner mig samtigt rätt dum, usch vetinte vad jag ska göra :(

  ska nu nästa vecka iväg med henne en dag, det känns rätt bra för då gör jag ju nått med henne.

  min önskan är hemsk men det är att vi inte ska va ”vänner” mer, eller typ inte va mer med varanda, för mår inte så bra med henne, vill typ hem när vi är…

  usch låter hemsk,, det är rätt svårt och berätta så det låter bra och rätt, skulle vart lättare och prata irl..

  men hoppas du förstår mig.

  vad ska jag göra nellie? har du nått tips? <3

  ps.ingen kan trampa ner dig, du är en sånn jäkla stark tjej, du är en sjukt bra förebild för skit många, när man ser dig blir man så lycklig, you go girl!! <3 :)

 2. Tycker det har varit dåligt med information om Hööks på din blogg sista tiden. Jag förstår om du har haft annat att göra, men innan har du alltid sagt i förväg när katalogen kommer ut osv :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>