Shine bright like a diamond inspo:

Ibland när jag går upp på morgonen och ska ta på mig kläder brukar jag tänka som förmodligen många andra också *OOOH! det finns ju ingenting! Men ändå står jag med en fylld garderob framför mig, alla tjejers problem på morgonen 😉 hehe!

Jag har idag tänkt mig lite mer hollywoodstar feeling känsla på de kläder jag valt ut. Glitter och lite glamor till låga priser. Check it out lovers!  Du kan kolla in min favorit HÄR ifrån dagens kollage :) Vilken är din?

kolla in allting som jag skrivit om i dagens mode inspo här under :

1. Mickey mouse tröjan – klicka här / 2. Blanc noir t-shirten – klicka här / 3. Jeans skjortan – klicka här / 4. fina väskan – klicka här / 5. dösnygg bikini – klicka här / 6. famous keps – klicka här / 7.  guldskor med nitar – klicka här / 8. sandaler med diamanter – klicka här / 9.Virkad väst – klicka här /

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Shine bright like a diamond inspo:

  1. Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

  2. OMG!! Älskar din nya header! Så jvla fiiin! Längedsen jag kommentera här känns det som men ville bara säga det och att din blogg är urgrymm!

    Ps: tycker du är såå sjukt snygg eller inte snygg men typ vacker. Och shit vad brun du har blivit!! <33 Jag e typ skitblek -.-

    Kan vi byta utseende? Snälla! <3<3<3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>