Clinicen i Borås Fredag & Lördag 29-30 mars

Nu fixar vi med det sista innan träningarna/clinicen i Tosseryd i Borås till helgen. Massor av folk lägger massor med tid för att ni ska känna er välkomna & åka därifrån med en grym känsa. Personligen tycker jag att det är perfekt inför en lång tävlinssäsong att åka iväg och träna på annan plats. Ny tränare om kanske ser andra svagheter än din vanliga tränare. Ponnyn får komma iväg och se nya hinder. Vi käkar god lunch ihop och ni får ställa miljoner frågor om allt. Till mig eller kanske till Robin & Felicia. Vi lottar ut fina saker från våra sponosrer HÖÖKS, Min Häst. My One & KyroRidinggear.

Det som är tråkigt är att så många avanmält sig. När det var kö från början & vi fick tacka nej till massor. Då kunde de fått platserna istället. Tänk på sånt innan man anmäler.

Det finns platser kvar & det blir 2 dagar. Så ni som vill komma & få en grym träningsupplevelse & hänga med oss under en dag på en toppmodern anläggning mejla snarast till nellieberntsson@hotmail.com. IKVÄLL sätts slutgiltiga grupper.

Allt från ponny till storhäst. Nybörjare på LD nivå till MSV nivå, vi formar grupperna för alla. Jag tränar båda dagarna & är med i Clinicen ni får kolla på Lördag kl 13.00!

500 :- Träning för Robin Ingvarsson, lunch & 1 timmes Clinic. Lotter & en härlig upplevelse. Egen ponny medtages.

120 :- Om du kommer & kollar på oss. Mat får du & lotter såklart.

SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA ER & ER FINA PONNY/HÄST NU nellieberntsson@hotmail.com

Hela helgen kommer att filmas & massor av foton kommer att tas. Alla kommer synas på min blogg där stort reportage görs!

Kör väg 42 från Borås mot Fristad. Tag av mot Tosseryd. Sväng höger efter Tosseryds Billackering, därefter höger igen.

www.tosserydsrf.se

HOPPAS VI SES FREDAG & LÖRDAG!!

10 thoughts on “Clinicen i Borås Fredag & Lördag 29-30 mars

  1. Schysst att du säger att alla som rider LD är nybörjare! Jag har ridit i nästan 10 år men rider LD på en av mina hästar för att hon får panik så fort hon blir ensam på en bana plus att hon är super tittig, är jag en nybörjare då eller? Om min häst bara inte vore rädd skulle vi kunna tävla LA men hon får panik och jag vill inte utsätta henne för den pressen och rädslan som uppstår. Så om min häst inte vore rädd och vi hade hoppat LA hade jag inte klassats som nybörjare då eller? Tänk på vad du skriver och hur du formulerar dig för du har ganska mycket makt genom tangenterna och folk kan fatta fel och ta illa vid sig.

  2. Hej nellie! Jag undrar om du/ni hade kunnat ordna en sådan här Clinic i Skåne? Hade varit super kul om de hade kunnat gå att fixa. Jag bor nämligen i Ystad.. Så de hade blivit en bit att köra till borås. Men som sagt så hade de varit superkul om ni/du hade kunnat ordna det.
    Vill också tilläga att du Nellie är väldigt duktig som ryttare, vad jag har sett på filmer och som person verkar du vara en helt underbar person. Hade gärna velat träffa dig. Kram Linnéa från Ystad.

  3. Synd för mig att borås är så långt bort :(. Men det kommer nog något passande tillfälle när ni ska ha någon på en klubb i närheten :).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.