Barre kungen

Idag debutera han LC med Smilla. Grind och alla titt hinder. Han hoppa som en guuuuud, titta inte på nåt. Tillomed så bra att Smilla ramla av efter ett hinder!
Men vilken ponny. Barre, du slutar aldrig att förvåna mig.
Jag rev näst sista i omhoppning med Stella, skitsamma.
Tack Barre för du är så snäll mot min syrra. Helt impad av dig idag.

Borås Arena, lilla Barre, kung!

20130324-132345.jpg

34 thoughts on “Barre kungen

 1. Hej nellie jag vet att du aldrig skulle gjort något sånt här men det är värt ett försök! Jag är med i tävlingen på hööks om att vinna 3000 kr på hööks, och mina byxor, min tjock tröja har gått sönder och pappa betalar ingen ny plus att jag måste låna hjälm och väst på ridskolan och det är pinsamt för alla har eget i min grupp men inte jag 🙁 och det jag tänkte fråga dig var i fall du ville göra lite reklam för min outfit så jag har en större chans att vinna än vad jag har nu, jag skulle varit evigt tacksam om du hjälpte mig! <3
  stora kramar Elin 🙂
  http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_140330159473974&app_data=3584

 2. när kommer videon?? du lovade ju igår kväll, men den kom aldrig och jag var inne säkert 50 gånger men den kom aldrig. Och nu har den inte heller kommit.. :((

 3. Hej! Såg dig, Smilla och Stefan idag i Borås! Han tyvär inte gå fram till dig och ta kort, måste ju fixa min ponny och det såg ut som om att du och Stafan var upptagna med Stella och Barre ;). Såg du mig, jag hade ett rosa träns på min c-ponny :). Men vi ses i Borås i alla fall, men jag ska bara kolla på träningarna och clinicen :D.
  Kram Alice!

 4. Ta inte illa upp men de känns ibland som att du är stoltare över barre än smilla. ”han hoppa som en gud” ”han nollade, shit va bra han är osv” sen kommer smilla in lite halft där du egentligen berömmer han ”tack för att du är så snäll mor min syrra”. Vet inte om de är jag som inbillar mig men de känns lite som att barre får mer beröm än smilla.
  … Och rubriken är ju bara till barre.

 5. Hoppsan då 😛
  Smilla verkar ha blivit himla duktig på sistone, att döma av videorna som du lagt upp 🙂 Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.