23 thoughts on “Barnan

  1. Hej Nellie, du läser säkert det här men finner ingen tid att svara. Jag vet inte hur jag ska formulera detta meddelande så att det sticker ut. Precis som du är jag 12 år och tävlar imon hoppning. Jag har tjatat om att jag hade en bponny som heter Lawendel och jag lånade precis som du lånade Bellman och Matilda tävlade mycket mot Hanna och Lawendel, så därför kanske det gör att du minns mig lite bättre? Det finns även en annan sak som ” kopplar ihop oss” och det är att hade en bponny som var superfin men han och jag klickade aldrig, han är känslig och jag hade för mycket press. Allt låste sig ( detta påminner lite om dig och Thonna / Smilla och Stella) jag ville för mycket men sen låste allt sig. Den ponnyn köpte vi i Motala hos fam. Wihlmark. Jag kunde bara ha honom i ungefär 1 1/2 år innan jag blev för lång / stor. Då såldes han till en jätteduktig och gullig tjej som går ganska nära dig ( Gbg). Nu senast kom hon tvåa i Reg LC. När hon var och proved min gamla bponny så pratade vi om hur coolt det var att vara med i ponnyakuten och ehm hur snygg jacob är

  2. Hej Nellie, du läser säkert det här men finner ingen tid att svara. Jag vet inte hur jag ska formulera detta meddelande så att det sticker ut. Precis som du är jag 12 år och tävlar imon hoppning. Jag har tjatat om att jag hade en bponny som heter Lawendel och jag lånade precis som du lånade Bellman och Matilda tävlade mycket mot Hanna och Lawendel, så därför kanske det gör att du minns mig lite bättre? Det finns även en annan sak som ” kopplar ihop oss” och det är att hade en bponny som var superfin men han och jag klickade aldrig, han är känslig och jag hade för mycket press. Allt låste sig ( detta påminner lite om dig och Thonna / Smilla och Stella) jag ville för mycket men sen låste allt sig. Den ponnyn köpte vi i Motala hos fam. Wihlmark. Jag kunde bara ha honom i ungefär 1 1/2 år innan jag blev för lång / stor. Då såldes han till en jätteduktig och gullig tjej som går ganska nära dig ( Gbg). Nu senast kom hon tvåa i Reg LC. När hon var och proved min gamla bponny så pratade vi om hur coolt det var att vara med i ponnyakuten och ehm hur snygg jacob är

  3. Hej Nellie! Idag kommer det ut ett inlägg på min blogg om nätmobbning. DU har vaerkligen fått mig att tänka om! Och jag skrev ett riktigt lågnt inlägg om detta…Jag har precis börjar blogga så de skulle va kul om du tog din tid att läsa detta 🙂 Inlägget kommer ut 2 idag! Tack för allt! 🙂 http://nattstad.se/mynilsson

  4. Hej Nellie! Jag vet att du inte läser så många bloggar just nu men jag skulle bli jätteglad om du ville kika in på min blogg just nu – jag har skrivit ett stort & väl genomtänkt inlägg! Tycker du är en stor inspirationskälla för många.

    Lycka till i tävlingen!

    Kram Aili! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.