Fortfarande sjuk :/

Rubriken är ju inte Tjabba Tjena hallå kul. Men det är sanningen. Skulle vart & hälsat på i en ny skola som jag kanske ska börja i nu i 2 dagar. Men tyvärr ligger jag hemma sjuk. Feber & helt fail i halsen. Låter som en gammal farbror 🙂

Men ska ligga i sängen 24/7 imon & SKA bli frisk till Torsdag. Ska åka med goa Emma till skolan. Spännande 🙂

Just avanmält mig med Stella till Sveland. Asså….känns inte 100 att hoppa henne där. Elvis är min ponny nu & det är han jag ska tävla. Men smilla ska hoppa förklassen på Barre – hur sött är inte det då 😉

Just det, här kommer lite bilder från Trollhättan.

Här ser ni lill syrran på Stella. Visst är dom superfina 🙂

Lite bilder på mig & Elvis…snyggot.

Hahaha kolla luften under han i LB klassen på 1 meter. Han e otrolig.

Nu vilar Elvis 2 dagar efter tävlingen. Sen ska han trimmas & varvas med goa uteritter. Nästa helg drar vi upp till Borås torsd-lörd för att träna & vara med på clinicen för Robin Ingvarsson & Felicia. Sen på Söndagen staratr vi SVeland Cup LB i Billdal. Inte förklassen, allt för att spara han. Ska träna han noga med dagarna innan, få bra med vilopauser osv.

Min prins e mitt allt <3

 

 

 

 

 

42 thoughts on “Fortfarande sjuk :/

 1. Hej Nellie, är helt såld på Elvis, han är så himla maffig & cool tycker jag!
  Han ser ut som en stor häst i ponny format typ 😉

  Jag har en fråga som lyder Stella & Smilla, ska hon fortsätta tävla Stella nu? Eller ska hon bara satsa på Barre??
  Jätte tacksam för svar!<3

  Kram Ebba!<333

 2. Hälsa smilla ett STORT grattis! Hon är skit duktig och hon är värd ett grattis!!
  Du osså nellie!!

  Kramizz becca

 3. Innan då visste typ jag inte vem du var, för jag har ju aldrig varit så häst intresserad. Men för ungefär 2 år sedan så upptäckte jag dig och tänkte att hon är cool henne gillar nog alla tänk att vara bästis med henne. Men när jag läst bloggen så får jag tårar i ögonen. Jag tänker, även om man är känd så ska väl inte folk börja trycka ner en ? Bara för att dem är avundsjuka o har inget bättre för sig! Hatar sånt. Men Nellie du ska inte lyssna på dem ! Dem är bara avundsjuka. Du är ju en sån stark människa som står på båda benen fast det som hänt! Fortsätt så. Jag är lika gammal som dig och har själv fattat att du är en bra förebild för tjejer både som känner säg ensama eller något sånt. Och tjejer lär sig av dig att man ska vara som man vill. Du är jävligt bra Nellie.! Jag hoppas folk börjar fatta och att du kommer ha det bra nu ! Kram Clara! DU ÄR BÄST NELLIE! <3

 4. Hej Nellie!
  Nu när du är sjuk kanske du kan skriva lite 😉 nejmen är väldigt intresserad av en sak som jag tro skulle kunna bli läsvärt… Tror du Elvis kommer hoppa sm? När? hur? Varför? Och vem tror du är ryttaren? Skulle vara kul om du i detta inlägg får ihop lite mer fakta om Elvis också!
  Krya på dig nu :))

 5. Din hoppsits ser ut att ha förbättrats jättemycket under kort tid! Borde så klart inte uttala mig när jag bara har sett ögonblicksbilder och korta filmsnuttar, men det ser ut som om du har utvecklats enormt mycket sedan du började rida Elvis!
  Du var givetvis duktig även innan, men nu känns det mer stilsäkert än ponnyrace!

 6. Du är så fin Nellie! Du är en bra förebild som du säkert har hört många gånger! Men det är för att det är sant!!!!

  Krya på dig! Ska du byta skola? Varför?<3<3

  /Kram Elinhlb på kik

 7. Med Elvis i din närhet kryar du nog snabbare, märks att han betyder allt för dig , han är som du och många andra sagt ”han är som en storhäst fast i ponny format” han är verkligen maffig tänk att på inte äns ett år har du tagit han från att vara en typisk unghäst till att hoppa 100-120m och det är värt en applåd och ett STOOOOORT WOOOOOOOW :). Och liften imellan hindret bevisar att han har kapacitet för högre klasser inom en snar framtid med just dig nellie i sadeln. Så om något/några år så kommer vi säkert se er på LA klasser tillsammans.

 8. Hej Nellie! Jag vill bara säga att du är en sådan sjukt bra förebild för många unga tjejer. Du är min största förebild och jag har fått så mycket hjälp med mitt självförtroende tack vare din blogg, jag vågar stå på mig mer i skolan och är inte rädd för att göra frl längre. Förr var jag väldigt tyst och sa inte så mycket men nu vågar jag prata med alla.
  Du använder din blogg för att stoppa mobbing och trakaserier, inte som andra som har den för att få status! Du ÄR bäst nellie, du har verkligen lyckats!! Fortsätt kämpa som du gör.
  Kram<3

 9. Krya på dig tjejen, Vanna önskar att du blir frisk fort nu så du orkar med allt roligt till helgen!

 10. Åh Nellie, så fina bilder. Jag har kollat på massa videos och bilder på dig och Elvis. Tror verkligen att du och min ponny (som ska säljas) skulle gått så bra ihop!

  Lycka till med Elvis, han kommer bli så fin!
  Kram

 11. Hej Nellie!
  Har du hört låten ‘Grammy’? För jag lyssnar på den hela tiden, & så fort jag hör den tänker jag på dig. Tycker det verkar vara så sjukt mke DU. Din stil liksom. Den låten är sjukt bra & Soulja boy & ester dean är de som sjunger.
  Tycker lätt att du ska lägga ner 3/4min på denna grymt underbara låt. Tror faktiskt du skulle älska den.
  Kanske knäpp kommentar. Men jag har tänkt på detta länge & idag krypt ut från skalet & sagt det rakt ut….eller ja…skrivit det då.
  Men kram på dig Nellie! /Maja Ledin 13 år.

 12. haha, så random att jag står där och glor vid insläppet/utsläppet. har jag inget bättre för mig? förstör bilden hahaa! borde sköt mitt jobb som ringmaster lite bättre än att stå och glo 😉 <3

 13. Tjena Nellie!
  Vad har du för märke på dina sadel? 🙂 Det du har på Elvis!
  (Hoppas du kan svara i ett inlägg eller slänga en kommentar i min blogg, är inte säkert att jag ser om du svarar här bland kommentarerna)
  Tacksam för svar 😀

 14. Jag fattar inte att du är så duktig! Glöm ej och kolla hannaochelin.blogg.se
  världens bästa blogg, och din förstås! 😛

 15. Menar du Stella som du hade förut eller är det någon annan häst som heter Stella som du skulle låna jag bara undra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *