Landat hemma med alla intryck

Ja, va ska man börja? Hur hamna jag på scenen inför alla dessa människor igår? Haha, jah den frågan har ja ställt mig ca 100 gånger idag. Helt otroligt & det är verkligen det största jag gjort, fast NEJ.

Det är inte det största jag gjort, att stå på scenen inför 1500 personer. Vet ni vad det är? Jo det är stt sitta här & skriva in mitt lösen varje dag. Att sitta & blogga för alla ni unika flera tusen läsare – DET ÄR DET STÖRSTA JAG GJORT. Jag ändrar på den intsällningen jag hade igår, tills den jag nyss skrev. NI är det största, det jag gjorde igår va bara ett kvitto på att det jag skriver tas in av ER.

Tack!

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen, bara för att kunna ge er känslan, enjoy.

Hötorget är fantastiskt med alla underbara frukter, blommor & massa olika kulturer. Älskar stämningen!

Satt med press / intervjuer med Marcus & Lisa

KÄnns verkligen som jag tatt ett steg fram utanför min blogg. Ni har sett mig på TV i ponnyakuten till att sen läsa min blogg, vissa sen 2009 tills nu. Men nu känns det som tjejen med alla erfarenheter efter 2 år av bloggande satte ner foten. Stängde ner dataskärmen för att prata istället. Jag svarade på frågor som jag letade svar efter inuti mig själv, på ett sätt som speglar den ja e.

Jag är så jädra stolt över min egen prestation. Knappt 3 st ”lycka till ” från mina närmsta hemma eller folk från skolan har jag fått, Men bombaderats på FB, insta & mejlen av folk utifrån som verkligen TROR på mig & tyckte att jag levererade. JAg är en person som inte behöver bli klappad på axeln för att kunna gå framåt. Jag är som en såndär rosa kanin ni kan snurra upp i ryggen, sen springer jag framåt. Men det är NI som snurrar, ni ger sån sjuk energi.

Det är en ÄRA att få blogga för er mah lovers.

Till er som missat min intervju, här är den :

27 thoughts on “Landat hemma med alla intryck

 1. Själv bor jag i Stockholm, då får man höra att Stockholm och stockholmare är dåliga för ditt o datt så askul att du gillar Stockholm 😀 Det e ju många som uppskattar men många som trycker ner också liksom 😉

 2. Jag kan verkligen inte förstå att du, 12 år, sitter där framför så många människor, helt lugn och svarar med ett moget och säkert svar på varje fråga. Det är faktiskt riktigt riktigt häftigt! fortsätt vara du, det kommer du långt på, kan jag lova.

 3. Jag bara ÄLSKAR dig som person, du är så otrolig på så många olika sätt. Du KAN och KOMMER lyckas, men vem sa att en dans på rosor var lätt ?

  Jag ät OTROLIGT stolt att få vara en av dina läsare och att vi hjälper dig som du hjälper oss, helt otroligt hur impad jag är på dig. BIGGEST HUG EVER ! <3

 4. ”inget händer mig men allt händer dom” Kan man inte låta bli att känna! Kmr aldrig hända nått i mitt liv tänkte jag men va fan! Kan nellie kan jag!!
  Så känner jag! Lite hopplöst i olika situationer men så äre kan du så ger jag mig fan på att jag också kan!
  Du e så duktig nellie och är värd detta!

  karmizz becca

 5. Haha, där är jag igen. Där stod jag och försökte speja lite diskret på dig 😉 Men sen gick jag fram och det var en av de bästa sakerna jag gjort!

 6. Du har ett driv i dig som många önskar att de hade. Var rädd om det för det kommer att ta dig längre än vad du redan har gjort tills nu, vilket är riktigt långt! Fortsätt att kämpa så kommer du någon dag att nå alla dina mål! 🙂

 7. Kul att du gillar Stockholm!
  Älskar Stockholm, kände direkt igen mig när du stod bakom där frukterna såldes, det menas att man ofta hänger där 😉

  Bor i Haninge där och bara 20 min från Stockholm med pendeln 🙂

 8. Hej Nellie har bara en fråga vart har du köpt din väska? Den är så otroligt snygg! Måste bara ha en lika dan 🙂

 9. Nellie, jag vet inte varför, men jag var tårögd och log under hela din intervju. Kanske för att jag verkligen insåg vem du var.
  Jag vet inte huuur många gånger jag har vart avundsjuk på dig, ditt utseende, din blogg och ditt självförtroende! hallå? du har lyckats!
  Du ska veta att du är grym nellie, och du ska vara riktigt stolt över dig själv!
  När jag läste om hur du behandlades på din skola blev jag riktigt förbannad. Ska du få skit för att du är du och för att du har lyckats? Nellie, dom är bara avundsjuka, låt ingen trycka ner dig.
  Du har inte fått allt serverat på ett silverfat, nej du har bannemej kämpat dig till där du är idag.
  Du är du Nellie, och du är bäst!

 10. HÄRLIGA BILDER DÄR NELLIE.

  Såg på filmerna och du satt där såå coolt och svarade lungt på frågorna.
  Du e inte en sån tjej som liksom gömmer dig bakom sitt utseénde eller sin vackra utsida..
  Nu känner ju jag inte dig som person men när man läser din blogg så får man en liten liten uppfattning av dig och jag tror att jag talar för många när jag säger att mogen och väldigt stark som person, du bevisar liksom bara att man kan lyckas fast om man lägger ner mycket tid osv.
  Du säger ju själv att det är vi bloggläsare och fans som hjälper dig och ger dig kraften att fortsätta med det du gör. När du ställer en fråga liksom som man kan kommentera på så får ju du typ 650 och uppåt med kommentarer. Men när du skriver ett innlägg som t.ex det här så får ju du typ 20-50 kommentarer oftast typ 11 när jag brukar kommentera 😉 men jag tror att det hjälper vell dig ganska mycket också. Att vi fans kommenterar liksom puchande kommentarer på ett innlägg där du inte ens ber om kommentarer.. det måste vell kännas ganska bra..

  Kom ihåg Nellie.. Du e en otroligt stark och mogen tjej med ett grymmt självförtroende som tänker på alla i din omgivning och vill att alla ska få det bra.. Men du tänker nästan inte så mycket på dig själv eller JO det gör du ju ibland men glömm inte av att bara vara Nellie någon gång ibland och inte den ”KÄNDA” Nellie Berntsson

  Tusen lyckokramar till dig nellie <3

 11. Nellie… möjligtvis har vi fått dig dit du är men du har också fått dina läsare att komma högre. Det är vi som ska säga tack. Så tack så sjukt j*vla mycket!

 12. Jag såg att det var min blogg o mitt inlägg till dig som de har tagit upp där… jag kan inte andas. Seriöst, nu vet du vem jag är, åh herre min gud. Tack o massor av kramar från din största bloggläsare <3

 13. Om någon skulle ha skrikit Nellie Berntsson över ett rum fullt med människor. Skulle rummet fyllas av röster ”Menar du tjejen som tror att hon är så cool?””
  ”Tjejen som är min idol?”
  ”Tjejen som rider, vänner, bloggen, skolan, familjen och läxorna?”

  Folk har så sjukt många åsikter om dig, och dom känner dig inte ens. Hmm? Är det så världen ser ut idag? Är den så hemsk?
  Folk hittar massa åsikter på din blogg genom text och bilder.
  På internet är det sjukt svårt att förstå hur en person är, men ändå så enkelt. Folk missuppfattar texter du skriver, folk klagar och sprider rykten sen slutar det med att ryktet hamnar på en skvallerblogg.
  Suck? Oh ja.
  Sånna folk som gör sånt, ÄR avundsjuka. Helt klart!
  Du har lyckats sjukt mycket på nätet och det sticker i andras ögon och då vill dom dej illa.

  Du vet att du är bättre än dom.

  Nellie Berntsson, tjejen som har lyckats i sitt liv! ❤

 14. Brukar inte kolla på videos du lägger ut mer än från hästsammanhang, så jag ska väl inte säga att jag är den mest insatta i hur du är utanför bloggen. Men SHIT vilken förändring! Senast jag kollade (typ 2010 haha) så var du överallt och ingenstans med din energi och man kan väl beskriva det som om du var på disco, jämt. Sen har jag ju sett att du skrivit att du är en väldigt lugn person egentligen och man har väl tänk att ”jaja, så säger hon väl bara för att verka jordnära och grejer”. Men efter att ha sett den här videon så tar jag tillbaka alla såna tankar, för jag fick verkligen en chock över hur otroligt lugn du var och verkligen inte ‘uppmärksamhetskrävande’ som jag tidigare trott. Man märkte att du hade huvudet bland molnen med fötterna på jorden, en väldigt bra kombination 😉

 15. Jag förstår inte riktigt all hat du får, allt skitsnack som finns överallt om dig. Jag har aldrig kollat på din blogg, dina videos eller någonting innan, men ändå har jag hört en del om dig. Innan idag, som jag bestämde mig för att kolla upp vem denna ”nellie berntsson” egentligen var, har jag fått en uppfattning om dig som inte riktigt stämmer in. ”En tolvårig fjortis som provocerar på nätet genom sin blogg och tror att hon är något” är det jag fått höra. Är de det som stämmer? Nej, inte riktigt. Du är riktigt mogen för din ålder, och du skriver på ett riktigt bra sätt. Jag önskar dig all lycka och att denna hate;ing du får slutar, eller i alla fall minskar. Kram!

 16. hEj! JaG ÄR STÄMSAJTS STÖRSTA FAN!!!!!!!!!!!!!1!! HÄLSA HONNOM FRÅN MEJ!!!!! SNELLA!!!!!!1111!”!!! DER SKULE GÖRA MIN DAG!!!!!!

 17. Hej, Nellie.
  Du ska bara veta hur mycket du betyder för mig, och säkert många många fler.
  Du sprider kärlek till alla! Alla som skriver hatkommentarer har inget liv, jag säger det bara. Dom borde lära sig att sköta sitt liv istället för att klaga på andras!!!
  Du är så sjukt vacker, begåvad och alla bara älskar dig<3
  Innerst inne vet alla haters också att du är så sjukt duktig. Men dom kan inte bäretta det på grund av deras avundsjuka som sitter där.
  Du fick mig att våga stå för att jag tillexempel älskar Justin bieber.
  Jag vågade inte säga det innan, för alla sa bäver osv om honom. Men sedan fick jag läsa inlägg från din blogg och se hur du tänker på saker.
  Då insåg jag att det inte är då deras åsikt om mig och om jag gillar det eller det som räknas. Utan vad jag egentligen gillar. Du är verkligen en del av mitt självförtroende. Om det inte var för dig skulle jag inte vågat säga vad jag tycker. Jag bara älskar dig Nellie<3

  TACK FÖR ATT DU FINNS, DU BETYDER SÅ SJUKT MYCKET FÖR MIG!

 18. MEN så duktig du är alltså! Blir helt chockad, 12 år och har verkligen fötterna på jorden! Jag är 23 år och tycker du gör ett fantastiskt jobb!!

  Kramar!

 19. Hej Nellie, vill bara att du ska veta att du är en heltunderbar person. Endag ska jag bli lika stor so dig, du är verkligen min förebild! ÄLSKAR DIG NELLIE! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *