Godmorgon

Pappa åkt till Stockholm. Imon åker jag upp.
Nu kör vi skola först, mys med Maja och Hilda.
Kommer 2 st inställda jag skrev igår, så håll koll.

Bjuder på en bild osminkad. Bara nyduschad utan nåt mer än crème och ett glatt humör. Såhär ser jag ut då!

Fuck Perfection!

20130305-071916.jpg

41 thoughts on “Godmorgon

 1. Hej hej 🙂 Gud vad söt du är utan smink! Skulle vara skit coolt om du gör en sminkvideo! Det är bara ett förslag asså!

  Ha så kul i Stockholm! Puss :*

 2. Lika fin med smink som utan!
  Hoppas du får en bra dag idag också. Stockholm imorgon! Du kommer rocka hela scenen! Nej, men tycker du är fett grym och jag är helt övertygad om att det kommer gå riktigt bra för dig!

 3. Du är så sjukt fin på alla sätt Nellie, även utan smink!
  Du är en stor förebild för mig! Love u! ♥♥
  /Wilma 🙂

 4. Nellie??
  Varför bär du ens smink? Du är ju så vacker att säkert alla skulle kunna dö för ditt utseende. Fuck make up, du HAR perfektion!

 5. Hej, undrar bara hur du får dina läppar mycket större? Är det nåt speciellt läppstift eller nåt? För dina läppar har förändrats mycket om man kollar på gamla bilder. Bara en fråga, inget illa menat!

 6. Du är så himla spinkig! :O Hur mycket kan du väga? Inte mycket! Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra, och bara sig själv, men när jag tittar på dig så ser jag inget hos mig. Du har naturlig skönhet, och framhäver det också genom ditt smink. Du har fina kurvor, ( Inget konstigt, alltså att du inte är tjock, vill inte verka konstig… O.O” ) och har inte det minsta fett på kroppen. Du ser så grymt bra ut. Skulle ge mycket för att se ut som dig. Har du något tips på hur jag kan hitta min skönhet i mig själv? Inre skönhet är ju såklart den bästa, och jag är inte elak, men ingen dör väl av att man ser lite fin ut? Jag har drömmar, t.ex att jag kan någon gång få en positiv kärleksbekräftelse av den jag är intresserad av, etc. Och mycket av det har med mitt utseende att göra. Att jag skulle byta ut min näsa, att mina trötta ögon skulle ändras, att mitt hår blir så där fylligt, tjockt och fint, att jag går ner 7 kg ( får inte gå ner för mina föräldrar, de säger att jag är för smal ) och bara bli den jag önskas vara. ( Jag vill inte ändra på mig själv pga andras åsikter dock ) Och såklart vill jag att de här drömmarna ska gå i uppfyllelse, men det är en dröm som jag vill ska bli sann. Jag ber varje kväll innan jag somnar att jag ska kunna känna mig vacker. När jag själv pratar om hur ful/tjock/dålig människa jag är, är det folk som säger emot. Då känns det såklart bra, men det är fortfarande något där inom mig som inte lyssnar på vad den personen har att säga. Det skulle vara skillnad om min kärlek skulle säga det, med egna ord. Då skulle jag kanske ändra uppfattning om hur jag ser ut och hur jag är. Vissa dagar jag har är bra, och vissa inte. Det är bara att ta. Och jag är så oerhört tacksam för de bra dagarna, men de dåliga dagarna ser jag ingenting att leva för. Men då tänker jag på alla fina människor runt omkring mig som faktiskt älskar mig för den jag är och peppar mig genom att säga att jag är vacker. Känner mig som en riktig idiot som inte tar åt mig. Min största dröm är då som sagt att en dag, kunna hålla med de personerna som är meningen med livet… ♥

 7. Kom ihåg att det är din inre skönhet som framhäver ditt yttre.
  Du är vacker precis som du är. Ingen har någonsin sagt till dig att du är ful på något sätt, och menat det. Och så länge som du tror på dig själv och den du är kommer du gå långt.
  Mycket längre än de som ens orkar lägga tid på att trycka ner alla andra. Ta inte åt dig av andras åsikter. Alla tycker olika. Jag slår vad om att det är någon som sitter i hörnet av rummet och tittar på dig när han inte tror att någon ser, för att den personen tycker att du är så oerhört vacker. Den vågar bara inte säga något. Lita på mig, det finns ingen enda människa som ogillar dig. Och om det är någon som har sagt något negativt om dig på något sätt, så kan du tänka att den personen inte alls vet hur du är egentligen. Ni träffas bara någon gång ibland. Den personen vet inte alls hur du har det i vanliga fall, eller hur du beter dig. Och det kan vara mycket skillnad. Och sedan, så har den här personen antagligen bara fått se ett tillfälle när du vågade säga ifrån. Och det är det som är bra. Det viktiga är att du vågar säga ifrån när folk säger elaka saker till dig. Ingen är perfekt, det är inte meningen.
  Alla ska se olika ut, och alla ska vara bra på olika saker. Alla är fina, ingen är ful. Visst att vissa kan tycka att någon annan är mindre attraktiv, men det är inte det som spelar någon roll. Det som spelar roll är att du själv tycker att du är vacker precis som du är. För det är sanningen. Och sanningen ljuger aldrig.

 8. Verkligen! Snälla Nellie, kan du lägga upp det här på bloggen i ett inlägg? Skulle vara så bra för folk att se det och få dem att älska sig själva!
  Älska dig själv för den du är… ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.