Fashion inspo! Toppar, jackor skor, inspireras!

Imorgon eller kanske redan ikväll kommer det ett stort fashion inspo inlägg, vill så gärna visa er. Vet du? Nelly sidan med kläder ger alla mina läsare
möjligheten att komma till deras sjuka rea som är ikväll toppar från 49 kr, shop until you drop babes kolla in HÄR !

15 thoughts on “Fashion inspo! Toppar, jackor skor, inspireras!

 1. Kolla gärna min blogg om du tycker det här låter intressant?!
  I mitt senaste berättar jag, öppet på min blogg, att jag
  går hos en psykolog på östra sjukhuset. Att min bror
  har cancer är heller ingen hemlighet. Jag öppnar upp mig
  ganska så mycket på min blogg, och om du är intresserad av
  att läsa den så är det bara att klicka på länken!!! <3
  http://almasblogg.bloggo.nu

 2. Jag började läsa den här bloggen för ca 1 år sen, men inte försän nu förstod jag hur mkt jag stod upp till dig;) men aja måste säga att due så HIMLA STARK! Alla försöker trycka mer dig eftersom de et att du är stark och vet vad DU står upp till.! De är så avundsjuka de skriker fula ord till dig sen går de och gömmer SIF bakom sina kompisar, för där känner de sig ”säkra”. De tkr de är skit coola right?;) duvet att de är sura på dig eftersom du har hög status men hemma till sina kusiner och allt säger de ” asso jag har nellie Berntsson i min skola och vi brukar prata ibland”. Men egentligen vill de bara trycka ner dig för due så cool! Men ta vara på dina kompisar de är de ändå som kan göra så du får en bra skolmiljö så du inte ligger hemma HELA dagarna och gråter för de är sjuka! Om jag skulle gått i din skola skulle jag tagit vara på den tiden jag såg dig men venne om jg skulle vågat gå fram!;( hoppas du kmr t Stockholm och vi ses nån gång;) <3

 3. Vad roligt.
  Mina kompisar och jag var på höks. de är inte så hästintereserade men det var en reklam video som den av dem sa, titta där, och jag: det är Nellie, och hon: nej kolla på kameran. jag la merke till att du hade jätte fina kläder, och jag tror att du hade blont hår också. supper fin<3<3

  KRAM Ida <3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *