nellieberntsson.se // kyro ridinggear

Nu har alla mina läsare chansen att vinna detta sjukt snygga tävlingsset från kyro riding gear schabrak + luva.

Det här behöver ni göra för att delta :

* Lägga upp tävlingsbilden på din blogg, Facebook, Instagram eller  liknande och länka till detta inlägg.

* Gilla Kyro Riding Gears Facebooksida HÄR

* Kommentera det här inlägget att ni är med.

KYRO väljer till sist ut 4 st, som sen får skriva varsin motivering till varför just DOM ska vinna ett tävlingsset. Bäst motivering VINNER.

STORT LYCKA TILL!

 

 

933 thoughts on “nellieberntsson.se // kyro ridinggear

 1. Gillat deras facebook och jag heter siri lindblom där, och länkat på min blogg. Åh, ska börja tävla i vår( aldrig tävlat typ seriöst så) , skulle värkligen villa glimma då. Håller tummarna!

 2. Hej Nellie!! Detta är säkert omöjligt. Men det är värt att fråga:)!
  Jag har just nu en frågestund på min blogg. Skulle vara så sjukt kul om du,Min största idol frågade några frågor. Du behöver inte. Men det skulle vara som om en av mina drömmar gick i uppfyllelse!!
  Svaren avslöjas på Lördag eller Söndag.
  Hoppas du vill ställa nåra frågor!
  Många,många kramar från Lollo
  P.s: Kan du inte bli frsik snart så man kan få se dig rida dina underbara ponnys??

 3. Jag är med!

  Jag heter Sara ketabati på fb och har gillar sidan
  Jag heter saraketabati på insta och delat bilden där.

  Puss och kram älskar dig världens finaste nellie

  PS kommer du ihåg mej, då jag följde efter dig och dina vänner i stan. Hahaha så sjukt pinsamt men ville så gärna träffa dig. Hahah men förlåt iaf du äger. 🙂

 4. JAG ÄR MED!:D
  Har alltid velat ha ett sånt schabrak + luva så det passar ju perfekt!
  Har gillat på facebook och har lagt upp bilden på bloggen+länkat din blogg:)http://www.nattstad.se/elintal%c3%a5sen?id=6463989

 5. Hej Nellie!

  Jag är väldigt gärna med men jag har inte FB och kan inte skaffa, så jag antar att jag inte kan vara med då? 🙁

 6. Jag är med! Har lagt upp bilden på instagarm och min blogg:) Skulle jättegärna vilja vinna, håller på att spara till en huva och ett schabrak men det tar tid då jag sparar till ett ridläger samtidigt:/

 7. Jag är gärna med!
  Ett otroligt snyggt tävlingsset och favvofärgen också!
  Har inte facebook hoppas det går bra ändå<3

 8. Bra tävling! Jättesnyggt, skulle vara grymt kul och skulle bli sjukt glad om jag vann!:)
  Gillade på fb, dela + länka på insta och kommentera här, thihi!!!
  Älskar din blogg, den är med ett ord SUPER!
  Plus masssssaaaaa fler ord! Kram!;)

 9. Nellie
  Du är verkligen förebild för oss tjejer.
  Vi tjejer erkänner inte att vi tycker att du är grymt perfekt eftersom vi själva inte ens själva är halvvägs till perfektion.
  Vi älskar de du skriver, vi tycker att de är så grymt att se dig utvecklas, allt de du gör skulle faktiskt bli in ramat så hela värden skulle kunna se vad du kan.
  Du är inte som alla! Du är Nellie Berntsson
  Hoppas att du läser de här och verkligen förstår vad du betyder för oss människor!

 10. Jag är med, har länkat på min/vår blogg!
  Min bästa kompis har precis fått en egen häst, jag tänkte att jag skulle vara med och tävla och sen ge henne det som en överraskning!
  Skulle betyda hur mycket som helst!
  Lycka till allihopa! <3

 11. Pingback: Tävlar om Snyggaste schabraket + huva | Stalliv.se

 12. Jag är med och har gjort allt som står! Hoppas verkligen jag vinner! Skulle bli överlycklig!
  Om du vill se det jag la upp så var det på instagram, heter melanieebystrom och har taggat dig i fotot!
  Du har världens bästablogg, kram! MIN FÖREBILD helt klart!

  // Melanie

 13. Jag är med och tävlar om de sjukt fina sakerna!
  Jag har även delat denna tävlingen på Facebook, insta och min blogg
  Jag älskar sakerna ovan de är verkligen riktigt fina!
  Jag hoppas att chansen kanske finns hos mig:)

  Du är grym Nellie<3

  Med vänliga hälsningar Tilde Strandberg

 14. Jag är absolut med och tävlar!! Lagt ut på min instagram, julia62 heter jag där och på Facebook
  där heter jag Julia Lundmark!! Vill bara säga att du är sååå otroligt grym och du har hjälpt mig många
  Gånger genom att bara skriva på bloggen, du ger så mycket styrka, tack
  för att du finns!! Kram Julia 🙂

 15. Jag har både gillat och såklart berättat om tävlingen på min blogg 😀 Här är länken till mitt inlägg! http://jensenjulia.blogg.se/2013/january/tavla-hos-nellie-berntsson.html#comment
  För mig vore det drömmen att vinna det här schabraket, då jag håller på och letar efter en ny tävlingshäst till mig så vore det en dröm för mig att kunna klä min nya häst i det här setet. Dessutom har jag aldrig tävlat förut, så förstå om jag skulle kunna få chansen att tävlings debutera i det här setet dessutom med min nya häst 🙂 <3
  Nu kan jag bara hoppas på att jag vinner, för som sagt det vore helt amazing <3

 16. Jag vill vinna det till en underbar vän! Hon har haft det dåligt med bra också! Jag vill ge henne nåt fint och göra henne glad! Jag är inte så speciellt intresserad av hästar men hon är det!

  Instagram: dianatsoi

 17. Hej Nellie! 🙂
  Jag vill jätte gärna vara med i denna tävlingen! Jag har tipsat om min tävling på min blogg, länk: http://elinliljeang.blogg.se/2013/january/ar-med-tavlar-pa-nellie-berntssons-blogg.html#comment

  Du är en otroligt bra förebild för mig! Jag har fått mycket bättre självförtroende på grund av dig & din blogg. Du ger mig någon känsla av ”kan ni, kan jag” en slags framåt känsla för alla andra…. som inte har så bra självförtroende.
  Tack vare dig Nellie så kan jag vara mig själv – gå med min nya tröja utan att vara rädd att personer slänger ut hej vilda kommentarer…. för du har lärt mig att det bara är REN avundsjuka… haters gonna hate…

  Jag gillar deras hemsida på facebook också, på facebook heter jag: Elin Liljeäng (är vän med dig).

  STOOOOR kram på dig Nellie, det är du verkligen värd! <3
  Elin, elinliljeang.blogg.se

 18. Såklart jag är med, hoppas nu att jag och min ponny får vara extra fina på tävlingsbanorna:)
  Jag har lagt upp bilden på min insta, viktoriabaalack och gillat sidan på fb:)
  Kram

 19. Jag är med och tävlar! Måste grymt hissa din blogg! Vilken kick att läsa lixom. Tack för allt! 🙂

  Jag har både gillat och laggt ut på instagram och bloggen min! 🙂
  Hoppas hoppas! 🙂
  Kram

 20. Hej HEEEJ!

  Förstår att chansen att min lilla kommentar här syns extremt lite…

  MEN ÄLSKAR JU STRASS STENAR OCH KYRO RIDING GEARS ‘S SAKER SÅÅÅ…

  Jag är med! Har lagt upp den på : http://www.landar.devote.se

  Och gillat sidan är klart det med of course (-;

  Hoppas man vinner!

 21. JAG ÄR MED! Från skillnad till många andra här ovan så hittar jag inte på en snyft historia för att ha större chans att vinna. Jag säger som det är, jag och min foderhäst skulle bli sjukt fina på tävlingsbanan i detta! Håller tummar och tår! 😉 kram!

 22. jag är med och tävlar, har gillat sidan på facebook och lagt ut på min blogg och instagram:)

  @moaakarlssson

  nattstad.se/SMryttarna

 23. Hej Nellie vi er ett stort fan till dig och vill så himmla gärna vinna ! 🙂 vi har lagt ut bilden på instagram och våran blogg och Facebook sen har vi gillat deras sida! 🙂

 24. Självklart deltar man och hoppas på vinst!
  Gillar redan på fb sen tidigare och har delat bilden från Kyro Riding Gear sida, finns även på insta, där jag heter akmatilda+ bloggen 🙂

 25. jag är med, riktig kul tävling och WOW vad snyggt schabrak och luva/huva!❤
  håller tummarna.
  länkat på min fb-http://m.facebook.com/fanny
  .paulsson.7?refid=8
  kisses!❤

 26. Har gillar på fb, lagt upp bild på insta.
  Håller tummarna och hoppas på det bästa!
  / Ha det gött Fina Nellie, du har gjort ett grymt
  Jobb med Elvis och Stella. Följt dig sen Thonna
  , Gevalia åh Bellis tiderna. 😉

 27. Har lagt upp på Facebook och taggat dej 🙂 hoppas du blir frisk och krya på dej!! Hade suttit fint med ett sånt här schabrak nu asså, hehe
  Håller tummarna, din blogg är väldigt bra och står mig varmt om hjärtat <3
  Puss

 28. Är med!!! Älskar den utrustningen! Så himla vacker!! Jag delade på FB gillade även sidan och delade bilden på insta och min blogg KRAM från är jäkligt stort fan!!! Men I’m in!

 29. Jag är inget Nellie fan.Men jag läser din blogg för att du är en cool tjej som står stadigt på planeten ” jorden” Du springer inte runt på ett ben med mamma och pappa utan du är Nellie 12 bast och skapar livet själv.många tjejer vill va som du men det går inte,dem kan ge upp för det finns bara en Nellie Berntsson och inga fler.Du har och kommer alltid ha det lilla extra.
  Jag kommer aldrig fatta hur du får ihop bloggen,hästar,skola,kompisar och framförallt läxor.Du är helt enkelt grym.
  Fortsatt så du gör och förändra dig inte så du är för just nu är du GRYM,fast det kommer du alltid va…
  Lycka till i framtiden med ponnyer. 🙂

  (jag är med och tävlar)

 30. Är med och tävlar om det här enormt snygga outfiten! Tänk aatt ha det på en tävling.. ❤ Man sticker ut lite extra! Kul att du har den här tävlingen nellie!
  Har länkat på instagram och på bloggen!
  Gillat deras sida på Facebook ! Kram

 31. Meeeed!

  Blogg: myroseday.blogg.se

  Hoppas att jag ska tävla min första häst på en första tävling så vill ha en fin ponny:D
  Puss på dig

 32. Jag är med! YOU GO GIRL!
  Fortsätt så som du gör älskar dig och in blogg!
  Man vill verkligen göra allt inom hästvärlden och satsar MASSOR när du skriver om dig och hästarna!
  Fortsätt i Samma riktning <3 kraaam:*

 33. Jag är med, skulle bli överlycklig om jag vann!

  Länkat på facebook ✔
  Länkat på instagram ✔
  Gillat facebooksidan ✔

 34. Första gången jag är med 😉 så spännande <3
  Jag har gillar fb sidan och länkat på min blogg och på instagram 😉
  På insta heter jag @moarudmark
  Pöss pöss <3

 35. Jag är med och tävlar! Har delat inlägget på instagram och min blogg! På instagram heter jag tildees och mim blogg är länkad under kommentaren! Du är grym nellie!
  Kram tilde

 36. Hej!
  Jag är med och tävlar!
  Tänkte testa för första gången;)
  Har gillat sidan, och lagt upp bild på instagram och länkat!:)
  Kram!<3

 37. Jag är med 😀 delade bilden på instagram
  (jjoossa) och gillade deras sida på facebook
  där jag heter Josefin Olsson 😀 kram

 38. Pingback: Jag är med och tävlar om ett set med schabrak och luva | edithochellen

 39. Wow, fina som tusan! Hade passat så bra på min vita lilla ängel<3 jag är med och tävlar! Fast det känns omöjligt med såna här tävlingar!

 40. Pingback: Jag är med! | moaragnarsson.com

 41. ÅÅh har ett pannband därifrån, älskar deras saker!
  HAde varit så sjukt passande med lite snygga schabrack och huvor tills min 3-åring ska på treårs-test !
  Här finns inlägget, inom kort: nattstad.se/oliviaeliasson

 42. Klar har gillat på fb och delat på bloggen! Skulle vara jätte kul och vinna det, tänk att få ha ett så snyggt schabrak på en tävling skulle varit en dröm!:) <3

 43. Länk: la upp på instagram, bara att söka på Emelie Andersin så finns det fär! 🙂

  Jag är med! 🙂
  Vilken storlek är det? 🙂

 44. Jag har gillat sidan, och kommenterat här. Nu återstår bara resultatet, Om jag skulle vinna, vet jag inte vad jag skulle gjort. Det skulle vara HUR coolt som helst. Jag uppskattar att du är en son fin person Nellie. Du har många planer och mål med dina fina ponnys. Och en sak vet jag. Du kommer att lyckas med dom. Du är sån bra tjej som vet vad du vill, och det kan jag säga är inte många i din ålder. Så sjukt imponerad av att du har kommit så långt i dina snart 13år!! Du är sjukt grym på det du gör. Du är dig själv även fast massa haters försöker göra allt för att tycka ner dig. Men du är fortfarande den du är, och det är mer än starkt gjort. Jag hoppas VERKLIGEN att jag vann tävlingen. Jag är som alla andra, som VILL vinna. Men såklart så är det ju bara EN tillslut. Och det är den jag vill vara!
  Kram bästa nellie/Wilma 🙂

 45. Jag är med! Har lagt upp bilden på Instagram och taggat dig, @Wilmaanilsson
  Och så har jag gillat på Facebook. kram <3

 46. Jag är med! Jag har lagt ut bilden och länken på min blogg http://www.agnesskoogh.blogg.se och min Facebook heter Agnes skoogh men vet inte om du kan se inlägge eftersom vi inte är vänner men men! Och så har jag även lagt ut det på min instagram jag taggade dig i fotot men om du inte hittar det så heter jag agnesskoogh 🙂 hoppas jag vinner hehe! Lycka till alla som oxå vill vinna!

 47. Jag har oxå gillat på Facebook glömde skriva det! Men om det skulle va så att jag är den som vinner så kan du skriva till den här mailen det är mina föräldrars men jag kollar den oxå så maila den om jag blir den lyckliga att vinna! Mailen: skoogh.ronny@telia.com

 48. Jag är med! Jag har lagt ut den på insta
  Och följer dig så klart men du vet ju inte
  Vad jag heter på insta så här är namnet:
  Thildaol plus att din blogg är så himla bra ❤❤

 49. Jag är med o tävlar !

  Till en av mina favvo hästar jazz.

  Min länkning hittar ni på instagram ” tovalisa ”

  // tova mårdberg <3

 50. Jag är med! Har ingen användning för det själv, men vill jättegärna ge till min bästa kompis!<3
  Jag har länkat på min instagram där jag heter amalia__13. Jag har taggat dig i bilden.
  Puss puss

 51. Jag är med och tävlar, jag har lagt ut bilden på instagram.
  Jag älskar din blogg och tycker du är sjukt stark som står upp för allt du gör på bloggen
  , ge aldrig upp utan tro på dig själv!!! ❤

 52. Så klart jag är med Nellie! Har gillat sidan och publicerat ett inlägg på bloggen, ska även fixa bilden till instagram senare ikväll när jag är hemma, juliakitti 🙂

 53. Jag vill tacka för en fantastisk blogg och tävling,, du är en inspirerande tjej som är en bra förebild för både unga och gamla 🙂
  Jag deltar i denna tävling då jag kollat på detta fina settet från kyro LÄNGE! Ända sedan Linn Olsson hade det på en tävling med valisko. Som student finns det inte alltid utrymme i budgeten att handla fina sett så jag hoppas på en vinst 🙂
  Jag har bloggat om tävlingen på

  http://smalmborg.blogg.se/2013/january/ar-med-och-tavlar.html#comments
  Jag har också lagt upp bilden på min instagram där jag heter Sandraochalex

 54. Jag är med! 🙂
  Vill även passa på att säga att du är SJUKT duktig Nellie, som tar dig igenom all skit folk slänger på dig. Du bara borstar axlarna och går vidare. Och jag beundrar verkligen att du klarar av det. Säkert varje dag försöker folk trycka ner dig och ditt självförtroende, men vid slutet av dagen har du ändå kvar stolthet OCH ditt självförtroende. Jag är riktigt imponerad av det. Skit, jag skulle bryta ihop efter några dagar, men DU har klarat det i 3ÅR. Wow. För mig finns det bara en sak att göra och det är att erkänna, jag är så riktigt jävla avundsjuk på dig. Och jag LOVAR att ALLA med drömmar som mina är det. Men istället för att bete mig som de idioterna och försöka trycka ner dig kämpar jag för att kanske någon dag kunna nå upp till den nivån du är på idag. Du älskar dina ponnys och du tar hand om dem på ett oerhört bra sätt. Du tänker ALLTID på dem i första hand, och det är precis så det ska vara. i början när jag såg din blogg tänkte jag väl som alla andra, ”hon är bara en bortskämd liten unge som får allt hon pekar på.” men under denna tid jag LÄST din blogg har jag verkligen förstått hur dumt det var att bedöma hur du var och hur du hade det när jag inte känner dig. Jag vill bara säga FÖRLÅT för det! Verkligen!

 55. Jag har lagt ut bilden på instagram: Sannietjejen på facebook:Klara Zillen och på min blogg.Gick inte att länka men hoppas du har tid att gå och kolla.Jag älskar dig.Du är min största idol!Du är så stark och du vet vad du vill.Du har stärkt mitt självförtroende.Jag har börjat tro på mig själ.Man kan om man vill.Skulle betyda så sjukt mycket att vinna.Du och dina hästar ni bara kör.Alla tror att du är den som får allt du vill.Att ditt liv går som en dans på rosor!.Men jag känner på mig att det inte är så.Du måste kämpa för att nå dina mål.Men på vägen kan du ha roligt.Det är helt fantastiskt att läsa din blogg.Att du klarar att ta hand om skolan,hästarna,hemmet och kompisar.Du är så stark,snygg och har världen bästa blogg.Jag har bestämt mig.Jag ska ha en lika bra blogg som du.Sluta aldirg kämpa Nellie!Sluta aldrig!!!
  //Ett av dina största fan Klara! Ps du får gärna kolla min blogg och göra en lite komentar.Det skulle betyda sjuukt mycket!

 56. Jag är med!!
  Det vill jag vinna!
  Gjort allt ovanstående nu.
  Puss på dig Nellie om jag vinner, skulle behöva något nytt inför tävlingssäsongen!

 57. Juste, på Facebook heter jag Agnes Lundsjö och på Instagram heter jag Agnesvarnamnet 🙂 Du har världens bästa blogg! Läser den varje dag! <3

 58. Hej Nellie! Jag är med och tävlar nu 😀
  Skulle vara suuuper roligt om jag vann!
  Min häst skulle vara jätte fin i det, kram! 😉 <3

 59. Pingback: Jag är med och tävlar… | Emilia Svensson