Att trycka ner nån annan – bättre själv?

Att se min resa genom bloggen kan kännas ganska enkel. 2 fina ponnysar, en familj som stöttar & massa kuligheter ihop med andra storbloggare. Jag skriver om att vara stark & att ni ska tro på er själva. Det är något jag aldrig kommer sluta spruta ut här på bloggen, girlpower & att kan jag, kan ni. Träningstips på volter & rätta dressyrpass, det kan dom som vill googla fram på nolltid. Men det är svårare att googla fram schysst beteende & hur man ska behandla andra.

Ofta är dom tipsen då skriva av vuxna, som vet rätt & fel. Men ibland är det mer rätt att det kommer från oss/kids/ungdomar som är mitt i det. Jag läset ett inlägg på linnolsson.se om just mobbing.Läste det flera gånger. Bestämde mig här & nu att berätta för er, exakt hur min vardag ser ut. Bakom bloggen.

Jag själv & det jag gör är inte ett dugg accepterad där jag bor. Sk vänner som var med mig på bloggresan i början, har idag totalt vänt ryggen & hejar inte ens. Ofta jag får ganska tuffa pikat från ”nära” på både instagram & FB. det kan vara allt från kommentarer som liknar det sättet jag skriver eller saker som är så personliga att man vet att det är från mig. Det är en oskriven status  just nu att ”trycka dit nellie berntsson”. Slänger man in en elak kommentar i mitt kommentarsfält här eller på insta, då växer man i andras ögon. Det är tufft – då kan man vara stolt.

Jag förstår att det är svårt för mina vänner att hänga med på denna resan med bloggen & all den publicitet runt den. Deras föräldrar har ju sina ”vuxen” åsikter om min blogg & det smittar såklart av sig hos dem. Sen väljer ju jag att inte umgås så mkt med klass kompisar / skolvänner på min lediga tid. Jag förstår att det gör att man personligen hamnar lite utanför. Hade jag hängt på fritidsgården med alla andra 24/7 så hade jag kanske kommit in i gänget – men tyvärr tar min fritid så mkt tid – att det är omöjligt. Vilket fall, vilka val man gör – ska man aldrig behöva bli påhoppad av folk i sin närhet.

LÄgger jag upp en bild på insta blir det kaos. Flera hundra personer engagerar sig i min bild med allt från klädval, till sits, till ljuset på skärpan till storleken på bilden. Det  diksuteras med varann och om mig. Alla har fria tyglar att diskutera.Fritt. Det är som ett hunddagis där du släpper ihop flera hundar & det blir ett stort bråk. Det finns inga vuxna som vaktar och kan säga till vad som är rätt och fel. Med det anser jag att man inte är mogen att sköta sitt insta, om man lägger sin tid på att trycka till andra.

Åter till mig själv. Jag får ofta höra ”asså du är inte populär i Stenungsund”

För vad?

Jag är älslad runtom i Sverige, men illa omtyckt i grannkommunen. En kommun jag känner typ 3 personer. Vad bygger man upp det hatet på då? Bloggen? Mig som person? Eller bara det klassiska, det är tufft att tycka illa om…..?

Jag väljer att släppa ut min situation här – för att kanske många kommer att känna igen sig? Tro aldrig att denna bloggresan är LÄTT. Tvärtom, baksidan med avundsjuka & ilska från vissa är oerhörd tuff. Det kräver att man kan vara så trygg i sig själv att man vågar stå emot detta. Jag har vart såååå arg många gånger, då jag fått höra elakheter från människor//vänner runt mig om mig,fast det sen övergår till gråt. Jag är ju inte mer än människa. Jag har känslor. Det värsta är att jag har otroligt MKT känslor med. Tycker att jag sprutar ut kärlek här & även till dom jag tycker om. Men fightas med elakheter utifrån varje dag.

– Men jag stör mig på att du spelar äldre än du är?

Är det en rätt anledning att få vara elak mot mig/nån?

Är inte alla människor olika. Det är väl det som är så sjukt underbart.

Jag tycjer inte att man får status i att ha en stor blogge, eller att vara den ”tuffa” på fritidsgården. Man får inte heller status i att slänga iväg en fruktansvärd elak kommentar till mig, för att ta emot kompisarnas applåder.

Status får man i att vara sig själv. Våga gå mot sina drömmar & SKAPA egna åsikter. Det är så lätt att skriva det här. Gör såhär & gör såhär. M<en sen att GÖRA det in real life, asså det ÄR tufft. Jag fattar det. Tjejer är så fruktansvärda mot varann med. MAn byter tjeje kompisar som man byter strumpor. Sen snackas det i dom olika gängen, sen byts det nästa vecka med. Båten tuffar framåt, med svarta moln som skitsnack som tuffar ut. Jag har SVÅRT för sånna grejjer. Alltid haft. Jag hänger inte med i dom svängarna ”systrar” byts ut på FB hit & dit. Ena veckan är du vääääärldens bästa & du är sååååå saknad för att sen ena stunden inte ens få ett hej.

Det jag märker tydligast är att folk vågar ta kontakt med mig här, på nätet. Har både tjejer & killar som jag lyssnat på deras kärleksproblem här…för att dagen efter inte ens få ett hej i skolan. Va är det då?

Så, nej. Bloggen må vara big & livet leverarar. Men jag har det otroligt tufft IRL. Här på hemmaplan. Jag & min familj har satt en nolltolerans regel mot mobbning. Det innebär att nu när bloggen är så stor, ä’r det INTE ok för mig att behöva svälja spydigheter & elakheter. Det är för min skull & den regeln borde gälla ALLA. NOLLTOLERANS.

Är man mobbare & det ÄR man om man skriver elakheter på nätet – då åker man bort. Jag blockerar & spärrar IP adresser. DIREKT. Sen är det samma visa, ett majl eller PM ramlar in 2 timmar senare, med meterlånga ursäkter. Men sry, nu får man tänka efter lite före. Det är inte okey att bara pladdra iväg skitsnack eller elakheter för att 2 timmar senare komma på att ”oj det kanske inte är så bra”.

Jag har läsare som är från kanske 9 år & uppåt. Då är man så klok att man vet vad som är rätt & fel.

Jag har i princip inga vänner i min skola. Kan räkna dom på min ena hand. Mina vänner är utanför skolan. I alla åldrar, tjejer & killar.

TACK SOM FAN átt jag har min familj. Utan dom hade aldrig denna bloggen klarat stormarna.

Mina skolkamrater & ni i grannkommunen ni är mina trognaste läsare & JA…ni känner er nog gabska träffade av detta inlägget. Men vet ni. Jag kommer motverka mobbing 24/7 på denna bloggen. Sprida ANTIMOBBING över hela sverige. DYGNET runt. Hit ska ALLA kuna klicka in för att sen när dom loggar ut kunna känna sig liiite starkare att kunna gå till skolan dagen efter.

Idag spelar det ingen roll hur man  ser utm om man har glasögon eller fel kläder. Mobbare hittar fel whatsoever. Mina haters klagar på att jag klipper ut mina kompisar från bilder, har ingen röv, fula kläder, snygga kläder, små bröst, stora bröst, pratar fult, stavar dåligt, särskriver, bloggar, är för smal, för tjock, rider dåligt eller bara e allmänt okunnig.

Men är man utsatt MÅSTE man se, JAG DUGER. Jag är f’n inte dålig. Jag räcker till. Det gör du med. Kanske är det just du som sitter & slänger iväg kommentaren som behöver en sked självrespekt, för den verkar dina föräldrar inte gett dig till frukost. Men jag är ingen mobbare :O???

Jo, det är man när man trycker ner andra, för att höja upp sig själv. När man pikar dolt på nätet eller kanstar ifrån sig spydigheter.

Livet bakom denna bloggen är inte rosa. Det är sjukt mycket tårar kan jag lova. Men oftast är dom närmast mig värst……

Jag hoppas med detta inlägget att alla kan känna igen sig. Även om du inte har 2 fina uppstallade ponnysar eller snygga kläder. Så kan alla // även jag vara utsatt. Hoppas ni får styrka att sätt er hos den som inte sitter med ”inne”gänget i skolans matsal eller med ”höjdarna” på ratsen. Det är tufft om nåt. KÄnner att gränsen är nådd nu med elakheter & spydigheter.

”Jag nämnde ditt namn för min moster igår, hon sa ”men nellie berntsson kan man väl spola ner i toaletten” hahahahahhahah

Det var en kommentar som kom in. Va kul. Roligt att jag gjorde din dag igår, då du uppenbart roade dig. Men att din moster är vuxen & inte vet bättre är skrämmande. Det är alltså dom vuxna som ska lära oss, hur man behandlar andra?

Plötsligt blev det rejält klart för mig att just DU skrev en sån kommentar…..för det verkar ju vara en vuxen i din omgivning *ryser*

Jag har lyckats vare sig ni vill eller inte. Jag har gjort det UTAN att trycka ner nån annan. Gjort det på att vara mig själv & ge MASSA power till grymma tjejer & killar därute. Kan ni inte ta det, snälla lämna min sida nu. Här är en privat plats, MIN sida för tjejer & killar som vill ha ett bra självfötroende.

Jag kanske inte kan förändra världen, men jag tror att med min bloggs storlek kan nå ut med bra saker till BRA personer. Det är mitt mål.

 

483 thoughts on “Att trycka ner nån annan – bättre själv?

 1. Sjukt bra skrivet nellie<3 tror inte att vi som är dina trogna läsare ens förstår hur jobbigt du kan ha det<3
  Du är grym<3

 2. Nellie, detta gav mig styrka. Styrka till att våga vara sig själv, våga drömma, vilja och framförallt, att tro på sig själv. Det är aldrig okej att trycka ner någon, vare sig det är en tjej, kille, du, eller mig, eller vem som helst. DU om någon sprider glädje, kärlek och GIRLPOWER. Lova mig, att du fortsätter vara dig själv i alla lägen, att du vågar köra ditt egna race. Du kommer nå toppen en dag. Du har min och många andras respekt. Glöm aldrig det.

 3. Håller med dig Nellie. Du har blivit känd för att du är grym och inte för att du har tryckt ner någon. Du är bäst Nellie och kom ihåg det. Stora stora kramar från mig 😀 <3 Kramizz

 4. det kom en tår eller två, du är STARK nellie som skriver ett sånt här inlägg som hela sverige kan läsa, hoppas folk kan ta o skärpa till sig nån j*vla gång o sluta mobba!

  många kramar från mig <3

 5. Nellie, det där var riktigt moget att skriva! Men jag har en liten fråga. Om man känner att folk snackar skit om en. Ska man bara ignorera det?

 6. Herre… This is what i call ”good stuff”.
  Nu måste ju alla lägga ner sina vapen, för detta kan dom ju såfan heller inte fortsätta.

  ”Avundsjuka är sjukdom” kom ihåg.

 7. Nellie du skrev det så grymt bra! När jag läste det kände jag att lilla fula jag kan uppnå mina mål å drömmar utan att ha värsta gänget runt omkring mig! Tack Nellie du är bäst!! Ser upp till dig för du är min förebild!!
  Puss och kram
  Med vänlig hälsningar belinda

 8. Du har så sjukt rätt! I förrgår så satt jag och skrev ner om min mobbingresa, villka spår det satte och hur jag aldrig skulle våga tro på någon lika mycket igen. Klockan 12.14 kommer det upp på bloggen, det vore en ära om du läste inlägget, jag vet hur jobbigt det är med kompisar, att de säger åhh jag älskar dig <3333 :*** och sen nästa dag bara tittar på en och går, därför har jag valt ut nästan alla tjejer ur mitt liv, rensat bort oehört många tjejer, men killarna dom står kvar! För jag vet att dom står upp för mig och tar noll tollerans mot elaka kommentarer mot mig, jag står upp för dom och tar gärna smällen för dom!

  Men det är verkligen inte rätt att du, bara för att du har en stor blogg ska bli orättvist behandlad! Verkligen inte! Vi barn vet som du sa bra mycket mer än vuxna om mobbing, men det är endån dom man ska lyssna till och alltid dom som har rätt, why? Vi är inte hjälplösa och dumma, vi kan mer än att bara leka med dockor och hoppa hage, men bryr sig de flesta vuxna om det? Nej, allt det där pratet om att barn ska få vara barn och inte klä sig si och så, de e fan sjukt! Alla borde få vara precis som dom är, vill man sminka sig när man är 7 så får man det, vill man använda bh när man är 8 so what? Alla får vara precis som dom är! Vissa vuxna försöker spela duktiga och dom vet allt om barn, som att barn i förskolan tycker att pepparkakor e rasistisk och då får dom inte ha pepparkaksgubbar i jultåget, tror inte att någon liten 6 åring går hem till mamma och säger, mamma jag tycker pepparkakor är rasistiskt! :O

  Nellie ska vi ta och samla ihop ett gäng smarta ungdommar som vi byter ut i riksdagen bland annat?

  Undommar is the shit! Vi ungdommar borde få mer ansvar för sammhället och hur sammhället påverkas! Vi är värda bra mycket bättre än detta!

  Jag önskar att vi bytte ut några i riksdagen mot ungdommar, det vore det bästa för ett bra sammhälle, enligt mig alltså!

  Kramar Annie <3

 9. Folk kan vara så elaka. På din Instagram kommer en del elaka kommentarer men då försöker jag lägga in en snäll kommentar för jag vet hur jobbigt det är att få en massa elaka kommentarer. Och du har rätt, det är faktist lite läskigt att en vuxen människa säger en sån sak utan att ens känna dig,man säger inte ens en sån sak ifall hon inte känner dig! Alla kanske önskar att dem vore dig men det är nog väldigt tufft. Jag menar,vad du en gör så kommer det ut på skvallerbloggar och en massa media. Jag tycker du är grym på det du gör. Du är min förebild. Eftersom jag inte rider så är du min förebild på allt annat. Stay strong NELLIE!♥

 10. Jag tänker inte skriva värsta långa förklaringen. Det behövs inte. Det räcker med tre ord, DU ÄR BÄST. Jag menar det något ENORMT. Tack för att du är den du är och vågar stå upp för anti mobbning och går din egna väg istället. Du har fått mig att tro på mig själv,promise<3TACK NellieB

 11. Hej Nellie!
  Du kommer att lyckas ändra liv, för du har precis ändrat mitt! Varenda ord i dethär inlägget är 100% sant! Och jag älskar hur lik du är mig! Vi har båda jävligt jobbigt innanför dörrarna där inte världen är! Ingen kan förstå! Jag gråter mest hela tiden för alla skol ”kompisar” som från en början är bästa kompisar till att totalt spola ner en! Mina rikitga vänner skulle aldrig göra så och jag vet exakt vilka som skulle kunna slå till mig för allas applåder. Men grattis liksom? Vi är inte helt lika men vi har samma värdegrund och jag gillar att du står för vad du tycker! Jävligt trött på alla dessa ”Bratz” som tar över världen! Det gör direkt inte världen bättre? Världen kommer att sluta som ett jävla barbiegirl land där alla är perfekta och snobbiga! Utan några få med samma värdegrund som oss skulle allt redan vara slut! Du måste vara stark Nellie för man är inte älskad av alla! Jag vet det!
  Och ja. Det är jag som har mailat dig!
  Puss nellie! är det något så maila tillbaka på mitt mail! 🙂

 12. Du är otroligt stark Nellie, jag hoppas att det blir bättre och att dem som är så dumma så att dem skriver sånna kommentarer faktiskt fattar hur det känns att få dem orden riktade mot sig själv det gör VÄLDIGT ont även om man inte visar det…..
  Kram från mig! <3

 13. Du är stark tjejen! Jag och många andra stöttar dig i ditt hat mot mobbning! Keep going!
  Du är rolig, smart, fin, vacker, älskad, inspererande, begåvad, du har talang för både ridning och för att blogga. Det är en svår grej att komma ut med ett budskap på internet, det kan lätt bli fel för det är svårt att uttrycka sig på rätt sett, men med det du just har skrivit så har du förmedlat en känsla en känsla av sorg, hat. Och du har nu nått din gräns och detr starkt gjort!
  1000 kramar till till

 14. Sjukt bra skrivet!Jag tycker det är så himla dåligt att det finns människor som nätmobbar och Förstår att det inte är en dans på roser att ha en blogg som många tror. Det är inte enkelt att leva ditt liv, folk kommenterar hela tiden minsta lilla ynka sak som är ”fel” i deras ögon. Men jag tänker alltid då när idioter skriver dumma saker om andra att ” har man inge bra att skriva så kan man hålla det för sig själv”!Man behöver inte slänga ut sig idiotiska dumma kommentarer hela tiden. Det är inte schysst. Skulle aldrig falla mig i smaken att vara dum mot andra men vissa människor tänker inte så. De tänker väl att det gör väl inget att skriva något dumt till nellie berntsson för hon är väl gjord av stål, men det är du ju inte du är ju en MÄNNISKA som alla andra ! FATTAR de inte det! Tycker de också är dummt av vänner att de tror att man alltid kommer att finnas för de även fast de skvallrar lite till den andra kompisen om en .Att de i ena stunden är man dens bäste vänn och i andra ett skvaller objekt! Det är inte ok..
  Finns för dig Nellie!
  Kram Alice
  Instagram:Alice_lindblom99

 15. Nellie, du är SÅ JÄVLA BRA. Du är sjukt duktig på att skriva och peppa. Detta inlägget var starkt och man kände att detta kommer rakt från Nellies hjärta. Det är det bästa med dig Nellie, du är dig själv.

 16. Enligt mig, alltså hur jag känner: Jag började läsa din blogg i somras, o gud vad du har växt sen sommaren till och med! Och sen dess har jag haft starkare självförtroende, jag kan, alla kan! Varje gång jag känner mig svag, tänker jag på dig…å jisses asså jag blir glad direkt! Du skapar bättre människor med det här inlägget tror jag 😉 Iaf vissa!
  Och jag vill bara säga att jag känner mig välkommen här, och det gör jag verkligen när du säger att denna blogg ska det INTE finnas nätmobbning! Jag som liten bloggare, förstår bloggvärlden ganska bra…I think. Du blir nertryckt, HALLÅ?? DU SOM SKREV DET!! HAR INTE DU KÄNSLOR? JASSÅ, OKEJ MEN DET HAR IAF NELLIE DET HAR HON SKRIVIT I DETTA INLÄGG!

 17. RÄTT NELLIE RÄKNA MED MEJL FRÅN MIG!! sa berätta min story med dig..
  Gör det inte för att få uppmärksamhet..
  Berättar min stora om dom i Stallet som bedömer dig fel och att jag inte våga säga imot…

 18. Nellie, GIRLPOWER wow du har hjälpt många genom detta inlägg kan jag tro! Elaka kommentarer vad hjälper det liksom? Eller skitsnack om dig men varför? Är det för att du är känd? Folk som mobbar tycker väl att man blir tuffare genom att trycka ner dom ”större” bloggarna/kändisarna?! Folk skulle lika gärna kunna kasta skit på nån annan som inte alls är lika stor som du! Du skriver så bra inlägg som man facktist förstår som rör många hur vi egentligen lever…(Om jag säger så) Men du är stark du har ett liv som kanske går upp och ner på alla sätt och vis men du är liksom fortfarande stark! ~stay strong girl~
  //Kramis Alva <3

 19. Du är grymt bra på att skriva och kan verkligen inte jämföras med en annan 12 årig tjej i Sverige. Dock blir jag smått irriterad när du säger att du är så oskyldig .. duverkar inte göra något fel men kollar man din insta så ser man klart att du skickar pikar till dina ex :/

  Hade du inte skrivit SÅ oskyldigt så hade du tagit ett stort steg framåt i mina ögon! 🙂

 20. Grymt inlägg Nellie.
  Måste erkänna att mina åsikter ändras nästan om dig från dag till dag, inlägg från inlägg. Lite pinsamt att erkänna och jag vet inte varför. :/

 21. Nellie du är grymt stark att våga skriva detta och publicera för HELA Sverige! Jag ”bor” typ i Stenungsund på sommaren och jag känner många som tycker du är GRYM! Fortsätt att kämpa du har rätt vilja och styrka för detta 🙂

  Massa kramar!

 22. Bra inlägg Nellie. Det kom några tårar när jag läste det. Det är ju egentligen INGEN, (mer än dinfamilj), som förstår hur j*vla jobbigt det kan va. Men du är STARK! <3

 23. Jag är chockad över att du skriver så otroligt bra, även om jag håller med skulle jag aldrig sätta punkt på orden. Du är otrolig.. Grym är du, va stolt! Låt de inte få öppna deras käftar.

  Var stark! Kram

 24. Så mycket som jag inte visste om dig stod där, och det berörs nästan så tårar kom för liksom ingen kan fatta det är bara DU och folk som är i samma situation ( stor blogg osv) som får hantera detta och vad gör hatersen? Dom sitter ju bara bakom sina skärmar och skriver shit, medans det är du som gör allt. och jag förstår inte alltså jag har INGEN aning varför folk skriver hat kommentarer kanske som du säger mår dom bättre av det? Det är nåt jag aldrig kommer förstå men jag hoppas verkligen att du förstår hur många ”lovers” du har runt om i Sverige du har alltid dina läsare bakom dig sånna som kan stötta dig när du känner dig nere. Och jag hoppas att du ite tar åt dig hat kommentarer för jag hatade dig i början ( men har självklart inte skrivit nåt hat till dig, sånt förstår jag inte) men nu älskar jag dig, din blogg, dina damp söta ponnysar, ditt hår, dina kläder osv jag kan hålla på hela dan och skriva positiva saker men då orkar man inte men hejdååå <3

 25. Du får inte lägga ner bloggen <3 du äger nellie , om du gör de så vinner dom elaka personerna, fortsätt va så jävla stark som du är <33 du är så gryym

 26. Pang. Shit. Aldrig blivit såhär rörd. Har själv sett massa forum på nätet där man snackar skit om dig. Skriver massa löjligheter som inte är ett dugg sanna. Nej fy. Du verkar så jvla strong. Så himla mogen. Jag är lika gammal som dig men gud. Du känns som en big sis för mig. Aldrig träffat dig men jag känner så här. Du har gett mig så himla mycket power.
  Innan jag började läsa din blogg visste jag knappt vem jag va. Men nu vet jag det. Du har stärkt mitt självförtroende. Jag när jag gick i femman försökte höja mig själv via andra. Gjorde det genom att sänka andra. Så himla omoget. Jag har haft det väldigt svårt du gett mig så himla mycket självförtroende så du anar inte.
  Nellie jag älskar dig. Jag menar det verkligen. Du har förändrat mitt liv.
  Tusentals varma kramar Lina.

 27. Rörande! Nära att det kom några tårar också..

  Har inga ord för just detta inlägget, förutom att det var galet bra!
  Men måste säga att innan jag läste din blogg hade jag NOLL, ja noll, själförtroende. I skolan var det nästan jobbigt när någon sa något och jag var tvungen att svara, jobbigt när vi skulle köra pingis för jag var rädd att jag skulle misslyckas, JOBBIGT att misslyckas och jobbigt att behöva svara på en fråga i klassrummet om läraren ville ha ett svar på något. Idag efter jag började läsa din blogg, få självförtroende av dina ord. Det gick inte snabbt, och jag har absorlut inte 110%. Men jag har en bra grund, några steg på vägen, jag tycker fortfarande att det är jobbigt att ha redovisnig inför hela klassen, eller båda klasserna men jag får mycket pepp från dig genom din blogg, mycket pepp från skolan. Jag är GALET nervös innan, men försöker att bara få det gjort. Innan min första tävling var jag galet nervös, jag trodde jag skulle tänka på folket som satt på läktaren, som kollade på min ridning, skulle se om jag gjorde något fel, men eftersom jag läste din blogg, DU klarade att tävla fast du hade mer som visste vem du var och många fler som kollade på dig, varför klar inte jag det då? När jag gick in på banan och hoppade trodde jag att jag hade träning, visste inte att publiken var där, var inne i min lilla bubbla tänkte inte på vägen, på publiken. Det ända som var i mitt huvud var en felfri bana och försöka hjälpa hästen så mycket det går. Jag klarade det, en felfri runda och en rosett(det var clear round).

  Jag har växt mycket i mig själv, ibörjan tänkte jag inte på det. Men jag vet att jag är bra, att jag inte är värdelös. Jag är inte bäst på att göra redovisningar eller svarar på en fråga jag egentligen inte helt kan, men jag är MYCKET bättre. Några extra steg i rätt riktning. Och den som faktiskt hjälpte mig med det här var du. Dina inlägg om självförtroende har satt sig i mitt hjärta, jag VILL våga. Jag VILL klara det.

  Din blogg betyder galet mycket för mig, du är dig själv, och även jag har börjat vara mig själv. Jag hoppas du kommer lyckas långt, ännu längre än du redan har kommit, för det är du helt värd. Fortsätt vara dig själv, för du är värdefull!

 28. Nellie, shit vad grym du är. Man får verkligen sjukt mkt POWER när du skriver sånna här grymma inlägg. Du ska bara veta att mitt självförtroende och hela jag blir så mycket starkare när jag klickar in här, läser dina inlägg dag för dag. Helt sjukt vilken girl power du skickar ut genom att skriva STARKA ord här på bloggen.

  Du är grym Nellie, GRYM. Kram

 29. Efter de här inläget så kännde jag på direkten att jag fick ett mkt
  bättre självförtroende, jag menar de värkligen!
  Tack för att du gjorde min dag mkt bättre för jag har oxå väldigt
  mkt kompisar som har svikt hit & dit…
  Men de är skönt att läsa din blogg för jag mår mkt bättre när jag loggar
  ut från datorn kommer oftast ett leende oxå 😉
  Jag fattar att du har gått genom mkt du har inte flygit dit du är nu
  du har kämpat på vägen!
  Jag vet att alla haters ÄR avundsjuka på dig, du har 2 fina hästar som värkligen älskar dig
  du har bra föräldäldrar & du är fin som du är!
  Jag har haft tvångstankar i mitt liv ibland & gått & pratat på BUP men när jag börgade läsa din blogg har tvångstankarna gått bort & jag har fått mkt bra självförtroende & de har du hjälpt mig med genom din braiga blogg & genom allt du skriver!
  Jag är glad att du finns för du & din blogg är viktig för mig & mitt liv.
  Hoppas du har läst allt & tog åt dig hur viktig du är för mitt & andras liv 😉
  Kram Daniella!

 30. Har bara en sak att säga. SÅ JÄVLA RÄTT SKRIVET!
  Det sista du skrev, att du HAR lyckats , glöm aldrig det. För det har du. Du är stark , du är grym , du är power du är DU. Och vi gillar dig! 12/13 år och så omtänksam , inget man ser ofta.

 31. Bra skrivet Nellie! Både du, din blogg och framför allt det här inlägget som är ett av dom bästa sprider girlpower, styrka m.m. Håller med Kristin om att ”Svartsjuka är en sjukdom,” den är jävligt svår att bota men du har kommit en bra bit på väg för på samma sätt som att jag och många fler tar åt oss av dina ord gör nog vissa mobbare det också och kanske kan dom ha lite innanför pannbenet så dom får lite insikt i sitt beteende. Fortsätt som du gör för du är förbannat bra på det!

 32. Nellie, jag känner medkänsla. Jag är en tjej som har glasögon, men det gillar jag. Men jag blev nätmobbad när jag fick glasögon. Då var jag 6! Jag vet hur det skäns och tycker att alla som inte kan skriva något vettigt på den här bloggen, går och skriver det på ett papper och sen, bara slänger pappret! Jag vill inte att du slutar skriva inlägg om dig själv, för att du inte mår bra av det. Jag vill att du ska göra som du själv vill, men jag hoppas att de du skrev ger resultat. jag tror det, för du är så sjukt speciell! Och det är det jag älskar med DIG!
  Kram sandra

 33. Nellie, vet du hur bra skrivet det här var?
  Det va enormt bra, du är så himla duktig på att få fram ett budskap som man verkligen förstår, big like 😉
  Att du tar dina egna vägar utan att du påverkas av de som står i vägen, grymt!
  När du får elaka kommentarer av folk som vill trycka ner dig, när du får kommentarer av folk dom har ”för höga” förväntningar på dig. Båda sidorna kan vara jobbiga att ta, men det intryck jag ar fått av dig så struntar du i dom, då kan man ställa sig en fråga. Hur länge har den här tjejen jobbat för att få upp sitt självförtroende så högt och att vara trygg i sig själv? Jo det har nog du bästa svaret på, men länge är det iallafall. Din utveckling av dina fina ponnysar, du lägger ber sjukt mycket tid på dom och det lönar sig. Va stolt Nellie, tänk när du säljer din underbara Stella som du utbildat i princip själv. Tagit henne från ingenstans till toppen, det är bra jobbat! Elvis lika så, han kämpar du med. Båda dina ponnysar har du som ett ”projekt”. Du har inte köpt någon klar tävlingsmaskin som det bara är att hoppa upp på och åka. Du kämpar på egen hand, du är bara 12 år och har en väldigt bra grund för att bli en ”toppenmänniska”. Även om du redan nu är det så kommer det utvecklas ännu mer. Jag vill bara ge dig en stor fet gudstjärna för att du är dig själv, kämpar det du vill, har båda fötterna på jorden och bara är Nellie:) hoppas du inser hur grym du faktiskt är! Bra jobbat tjejen <3

 34. Du säger att du inte trycker ner folk men när du skrev att du tycker att spiltor är djurplågeri da?? Det är något som jag har stört mig på väldigt länge.jag undrar hur det kan vara bättre att låta sina hästar stå inne dag ut och dag in i en box för att sen ridas lite på dagen istället för att ha dom ute hela dagen i en hage för att sen rida/köra och sen på kvällen ta in dom i en spilta, hur kan det vara djurplågeri, dom går till och med själva in i spiltorna själva, om det var så hemskt att stå där skulle dom nog vägra att gå in i stallet över huvud taget.

 35. Nellie den som var Anonym och skrev: snälla Nellie gör oss alla en tjänst lögner bloggen. Eller vad hon/han skrev det var sjukt dåligt skrivet h*n vet att h*n gjorde fel den personen ville bara vissa dig att man kunde trycka ber fast detta inlägg (LÅGT) av hon/han! H*n ville bara såra dig en sista gång hon/han vill bara att du sviker alla och lägger ner bloggen.
  Men du är stark du kan ha kvar den du är tillräckligt stark och våga visa h*n att du inte ger dig sluta aldrig hoppas kämpa för det du tror på du kan du vill du DUGER som du är!<3

 36. Omg Nellie! Sjukt bra skrivet, fast det visste du antagligen redan. Så moget sagt, tror inte man kan förstå hur många detta har hjälpt!! Ibland kan du nog kännas riktigt overkligt, hur underbar en person, helt omänskligt känns det bör man jämför med ditt eget liv. Men ibland i vissa inlägg så känns du så jävla mänsklig man bara kan bli, man känner verkligen att ‘Shit, det sitter verkligen en helt verklig person bakom skärmen här och skriver, detta e ÄKTA’

  De elaka fattar nog inte alltid, de har nog inte fått lära sig vad mobbning är. För hur många skulle säga detta till dig, om de träffade dig på stan. PRECIS!! INGEN JÄVEL SKULLE ANTAGLIGEN SÄA DET DÅ!!… Men bakom en dataskärm, där kan man sitta och gömma sig medan man trycker ner andra…?

  Du har så rätt Nellie, synd att inte många fler tänker som du! 😉
  För du utstrålar som sagt verkligen GIRLPOWER och SJÄLVKÄNSLA!

 37. Hej nellie, och tack så jättemycket för hjälpen! Jag har gått och undrat över en grej i kanske en vecka nu. Det handlar om att jag tror att jag här blivit kär och mitt problem var att det var i en kille som är ett år yngre än mej! Vi har var några gånger och han säger att han gillar mej. Men saken var även det han han är en sån kille som byter tjej ganska ofta så jag ville liksom inte satsa för jag var rädd att alla skulle tänka: oj, hon är bara en av hans 10 tjejer det här året..
  Och det kändes så fel. Men samtidigt är killen jag pratar om så himla snäll och rolig! Men när jag såg dina rader som det stod: vilka val man än gör ska man aldrig behöva bli påhoppad av folk i sin närhet!
  Jag har vetat det länge, men när jag såg dom ordena här då var det som om pappret blev på skrivet! Så tack nellie! Nu vet jag vad jag ska göra med mitt liv!

 38. Klockrent Nellie! Du är så duktig på att skriva och framför starka budskap. Det här inlägget kommer nog som en käftsmäll till vissa och OJ VAD JAG DIGGAR DIG! You go girl! :*

 39. Jag ryser, BOKSTAVLIGEN ryser av att läsa den här texten! Det är inte lätt att höra andra, nära kompisar och även andra personer som inte ens känner dig IRL, slänga skit i ansiktet på dig, i know what it feels like!
  Men du är en Kämpe, med stort K!! Du vill uppnå dina drömmar och även högre än så och låt ingen trycka ner dig, Nellie!
  Du har faktiskt gett mig motivation att orka och du är en förebild, även fast du är yngre!
  Du vet vad du vill och ger inte upp. Det om något är STARKT!!
  Du är fantastisk och jag kan ärligtalat säga att jag fattar inte hur man kan slänga iväg såna hårda kommentarer som vissa gör och sen inte känna någon ångest alls efteråt?!
  Jag bara fattar det inte? Och även jag, som säkert massa andra trodde att du har haft det jätteenkelt i livet, va helt ute och cykla.

  Men det här inlägget av dig fick mig att förstå, att även om jag vill uppnå mina drömmar så kommer det alltid va någon som inte tänker längre än näsan räcker och skickar en kommentar som svider till i kroppen och hjärtat ett litet tag. Innan man inser att, ”Nä, den här personen har så fel! Jag är bäst, störst och vackrast och det kan inget ändra på!”

  Och även om jag inte är ett hästfan, så läser jag din blogg flera gånger om dagen och varje gång växer mitt självförtroende lite. Bara det är en stark sak att en människa, person som jag inte ens har träffat IRL, kan få mitt självförtroende att växa genom sin blogg?

  Så Nellie, låt ingen trycka ner dig! Alla vi som lämnar en liten kommentar som är snäll, ser upp till dig och kommer alltid finnas vid din sida. Du är Stark, Vacker, Modig och helt Otrolig! Dina föräldrar borde va SÅ stolta!

  Kram :)<3

 40. Hoppas du läser denna kommentaren. För det är viktigt.

  Du har nog kommit in i den fasen av bloggen där du behöver någon närstående som checkar din kommentarsfält samt bloggmail. Det för att rensa bort påhopp som verkligen är onödigt elaka och bara klingar avundsjuka om det. Visserligen är det tillåtet att tycka och kommentera. Men personliga påhopp från nätvärlden bör man bespara sig. Det ger kraft åt att hantera pågopp och illasinnade människor live…kanske i vardagen…varje dag. Det är uppenbart mobbing. Bara för att du är känd så ska man inte tåla allt. Ha på sig skygglappar är inte helt fel. Kör bara på med din glada blogg som vanligt…ju fler sådana här inlägg desto mer har elakheterna nått fram till dig. Tillåt dig inte det…

  Kram

 41. Detta var verkligen ett inlägg som gjorde mig väldigt ledsen. Jag och säkert många andra bryr sig om andra mer än sig själv, det var därför jag blev ledsen och jag fattar allvarligt inte hur man kan skriva så taskiga saker om en person. Läser dina kommentarer på instagram och bloggen och det är ju helt sjukt! Jag läste en/flera kommentar från flera stycken på insta och det är ju nästan som värsta kriget ju! Dom skriver ditten och datten om dig och om du stavar fel så rättar dom alltid dig, om dom hade fått dumma kommentarer så skulle dom verkligen inte tycka det var så roligt! Ni som läser detta och skickar iväg dumma kommentarer tycker jag faktist ni ska tänka er för nästa gång!!

  Jag tror ingen i HELA världen är så stark och som står i mot allt detta med kommentarer och ren avundsjuka! Jag skulle inte orka med allting om inte du hade gjort det! Du är en underbar person som gör allting för bloggen, familjen och hästarna.

  Min fritid tar också väldigt mycket tid och jag förstår om du är utanför i skolan för det är även jag också. Jag förstår att detta tar på dig och din styrka att orka med. Jag skulle göra precis som du att skriva ut allting och säga till dom personerna som är så himla taskiga!

  Ålder är bara en siffra och det spelar verkligen ingen roll hur ung man är eller hur gammal man är! Du är en bra förebild Nellie, jag gråter så fort jag tänker på hur taskiga vissa är mot dig! Du är bäst! <3

 42. j*ävligt starkt skrivet Nellie1! jag e 13år, alltså ett år äldre än dig och jag driver min lilla lill blogg och kämpar men ser aldrig resultat, men när jag läser din blogg så får jag styrkan att fortsätta blogga även om jag har väldigt få läsare varje dag. DU, just DU och DINA inlägg o just det här får mig att stå upp mot folk som inte är schysta mot mig. du e grym och fortsätt blogga som du gör, snälla!!!!

 43. Det är så lätt att sitta bakom en datorskärm och klicka iväg en kommentar för att känna sig som att man skrivkt något som får en att se ”smart” ut, men med sådana här inlägg får du människor att förstå att det dom skriver, det dom gör, det SÅRAR. Och det är så jävla bra att en 12-åring kan skriva ut det inför flera tusen för att DET visa är att unga kan visst, även fast 50% skickar iväg idiotiska kommentarer…
  Jag vill bara säga att du är grym Nellie, ta åt dig det. Och det ÄR okej att visa när du mår dåligt, kanske det till och med får mobbarna en tankeställare.

 44. Håller med alla kommentarer ovan, detta gav mig mod, styrka och jag fattar bara inte hur vuxna människor kan gör sånt!!!!! Fett inlägget var grymt, jag länkade inlägget på min blogg, att dom skulle gå in och läsa det!!
  Du är grym!

 45. NellieB jag visste att du va GRYM men inte så grym eller jo men endå
  Du gjorde min dag för det inlägget eller nej det va du som skrev det det är inte inläggen som är grymt de är du och
  Ta med dig det.

  Vi ÄLSKAR dig.

 46. Hej söta lilla Nellie,

  En gång i tiden var jag en liten ponny-tjej, inte lika cool som du kanske men bakgrunden gjorde att jag hittade din blogg. Jag får räknas som ”vuxen” eftersom jag är 28 år gammal och har ett coolt jobb i Sthlm och bor i en fin egen-köpt lägenhet i stan.
  Jag förstår att det är jobbigt med alla haters så jag tänkte bara skicka dig lite varma ord. Din blogg är superkul å följa, du verkar vara en grym tjej och jag hoppas du har styka och vara det framöver och inte bli galen (vilket de flesta säkert blitt) av allas åsikter. Fortsätt stå med båda fötterna på marken och sikta mot stjärnorna. Det kommer ta dig låång både med dina ponnies och utanför häst-världen!
  Hör av dig när du är i Stockholm så tar vi en fika!

  Kramar Malin

 47. OMG NELLIE SÅ BRA SKRIVET! Jag är lika gammal som dig men du är mkt mognare inte bara utsidan utan insidan oxå! Rörande inlägg, asså serri! Har aldrig trott att det varit så tungt bakom bloggen! Som sagt jättebra skrivet och hoppas att du läser detta! Vi älskar dig. Du har fler fans än haters! Bara så du har det klart för dig! Kram !

 48. Asså Shit Tjejen, du e Ju GRYM! Du ger alla dina Läsare Ett Bra självförtroende Att vara Stolt för. Jag HATAR att alla ska Trycka Ner dig!(REGELBUNDET) Liksom varför? Jo, för att dom e Avonsjuka på dig för att du har så Sjukt bra självförtroende! Och har tagit dig till toppen UTAN att trycka ner andra! du ska Vara STOLT! du Kommer ATT NÅ TOPPEN! (LOVAR).

  pS. Tack för att du svarade på mitt Meil! <3

 49. Sjukt bra inlägg, hoppas att ”mobbarna” lär dig något:)

  Ha det bra Nellie, o tack för att du kommentera mitt inlägg i går, det värmde i hjärtat<333

 50. Nellie… Alltsá, var ska man börja? Du förkänar inte att behandlas sáhär, det gör ingen. Du är en grym tjej med ett riktigt stort hjärta. Att människor letar fel i folk är helt sjukt. Jag känner helt klart igen mig i det där. Det kan vara svárt att säga emot andra. Du hjälper otroligt mánga tjejer och killar när du skriver sánna här inlägg. Du ska vara stolt som fan för att du har lyckats sá bra! Det är väll den där tjejen och hennes moster som ska spolas ner i toan? Tro mig, inte bara du som har tárar nu. Man börjar gráta av dina underbara inlägg. Kram! Dina läsare finns för dig<3

 51. Blir nästan tårögd :’)
  skitbra skrivet Nellie<3<3<3 du är STARK kom ihåg det!!!!!! <3<3
  I LOVE YOU!!!! Stay strong Nellie :* <3

  Styrkekramar x100

 52. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, finner inte ord, seriöst. Bästa jag läst på länge och jag tycker uppriktigt så jvla synd om dig för jag vet hur det känns, också.. Du är så galet grym och glömd aldrig det, min allra största förebild som hjälpt MIG på rätt väg!

 53. Jag har börjat läsa din blogg för några dagar sen, jag säger bara, den e nice att läsa :)Och detta inlägget va super, fortsätt att kämpa för att du e grym 🙂 Kram Ida <3

 54. Detta var verkligen ett inlägg som gjorde mig väldigt ledsen. Jag och säkert många andra bryr sig om andra mer än sig själv, det var därför jag blev ledsen och jag fattar allvarligt inte hur man kan skriva så taskiga saker om en person. Läser dina kommentarer på instagram och bloggen och det är ju helt sjukt! Jag läste en/flera kommentar från flera stycken på insta och det är ju nästan som värsta kriget ju! Dom skriver ditten och datten om dig och om du stavar fel så rättar dom alltid dig, om dom hade fått dumma kommentarer så skulle dom verkligen inte tycka det var så roligt! Ni som läser detta och skickar iväg dumma kommentarer tycker jag faktist ni ska tänka er för nästa gång!!

  Jag tror ingen i HELA världen är så stark och som står i mot allt detta med kommentarer och ren avundsjuka! Jag skulle inte orka med allting om inte du hade gjort det! Du är en underbar person som gör allting för bloggen, familjen och hästarna.

  Min fritid tar också väldigt mycket tid och jag förstår om du är utanför i skolan för det är även jag också. Jag förstår att detta tar på dig och din styrka att orka med. Jag skulle göra precis som du att skriva ut allting och säga till dom personerna som är så himla taskiga!

  Ålder är bara en siffra och det spelar verkligen ingen roll hur ung man är eller hur gammal man är! Du är en bra förebild Nellie, jag gråter så fort jag tänker på hur taskiga vissa är mot dig! Du är bäst! <3

  Så Nellie, låt ingen trycka ner dig! Alla vi som lämnar en liten kommentar som är snäll, ser upp till dig och kommer alltid finnas vid din sida. Du är Stark, Vacker, Modig och helt Otrolig! Dina föräldrar borde va SÅ stolta!

 55. Läste en bit för mamma, hon sa ” hon verkar fantastiskt duktig och framgångsrik”
  Jag pratar ofta med mamma om att jag känner mig lite ”utanför” eller passar inte in i gänget så bra, jag är varken en tjej som festar eller dricker men för det betyder de inte att jag inte har respekt. Jag får min respekt av många genom att vara mig själv, medans vissa är avundsjuka på att dem inte har respekt och bara får den genom att festa varje helg, dricka och synas i varje bråk.
  Men varför jag känner mig lite ”outstanding” är för att jag tänker så mycket på hur man ska vara, hur jag vill vara. Jag vill föregå med ett gott exempel hos folk. Jag känner mig äldre än vad jag är om du förstår….. Jag har både äldre kompisar och yngre som jag umgås med. Det skulle aldrig dedär uppmärksamhetskåta tjejerna göra, umgås med yngre alltså. Å de är för att de anses vara löjligt. Men för mig så spelar åldern ingen roll! Det är innehållet som avgör.
  Fortsätt som du gör Nellie.

 56. Så sjukt bra skrivit!
  Vem vill ens trycka ner dig!
  Jag läser din blogg för den du är inte för den du ser ut som.Du är så grym.Grym är en underdrift men tyvärr finns det inga ord som kan beskriva vem du är hur du är och hur bra du är.

  Jag är så glad att du vågar stå upp för den du är för det är inte så många som gör det i vår värd och det är inte många som gör det som du i vår värd.

  <3

 57. Nellie, jag hoppas du förstår hur otroligt GRYM du är. Det finns ingen annan som du, jag önskar du var min vän, du är så stark, ärlig och mogen. Go Nellie!

 58. Du lägger upp dina mål sjuukt bra!vad tjänar man på att trycka ner andra egentligen? Man ska aldrig lyssna på sådant de betyder att dom e avundsjuka,sååå fegt.Man når sina mål lättare om man inte gör så,man kan ju ta exempel Nellie,du har lyckats utan att trycka ner någon,sååå braa,vad tjänar man på att kasta skit på en sån stor bloggare egentligen du har 100% mer makt en den som slänger skit!Mn tror man e tuff då man trycker ner dendär snälla tjejen som e så duktig i skolan.De är så bra att detta oxå kan vara en plats där vissa kan få tröst och att dom som e utsatta kan veta att dom har bloggens fulla stöd.

 59. Hej! Nellie tror inte att du kommer se detta det är så många kommentarer. Men jag har skrivit ett inlägg om dig på min blogg. om du har tid så skulle du kunna läsa det inlägget. kämpa vidare du vet att alla vet att du klarar det 🙂 <3

 60. Hej! Nellie tror inte att du kommer se detta det är så många kommentarer. Men jag har skrivit ett inlägg om dig på min blogg. om du har tid så skulle du kunna läsa det inlägget. kämpa vidare du vet att alla vet att du klarar det <3

 61. Vet precis hur det känns att bli utestängd och arg blickar i skolan . Har själv varit mobbad i min förra skola , folk kastade stenar på mig och bara spydde ut elaka kommentarer . De är svårt att inte bry sig om sådant , men de handlar om att de själv är osäkra och inte mår bra själv . När de gör så mot folk tycker de att de har gjort världens grej . Big NO ! Om de är nått att göra världens grej så är det att skaka av sig dig och bara gå vidare . Sträck på ryggen och upp med hakan . Brukar tänka så och även min tränare säger så hela tiden till oss i laget . En bra pepp !
  Fortsätt så här Nellie , de är de här du är född till och detta är du grym på !
  Kram Julia 🙂

 62. Hej nellie.
  Sjukt starkt av dig att gå ut med detta. Du är bäst. Tyckte p
  Inte om dig så mycket förut men ned tiden ändras allt. Kollar din blogg direkt jag har tid och hoppas på nått inlägg.
  Jag har haft det sjukt jobbigt med massa kompisar, min pappa dog när jag var 6, sömn, vikt typ tjej problem. Jag kollar din blogg för jag hoppas på att bli starkare. Puss och kram!:)

 63. Fan för dom. Jag är själv mobbad men din blogg hjälper mig, jag blir starkare och starkare
  för varje dag tack vare din blogg. Fast jag aldrig har träffat dig så vet jag att du alltid finns där. Man
  kan inte bestämma hur man ska se ut. Fortsätt att skriva långa inlägg så kanske mobbare fattar hur man känner sig. Dom som skriver sånt vill bara ha uppmärksamhet. Du är så stark så att du klarar allt och ge aldrig upp på dina drömmar. Som min dröm är att få träffa dig å den drömmen ska jag aldrig ge upp på. Stay strong nellie! Haters make you famous. Älskar dig Nellie!! Hopas alla ”haters” skäms nu, för det borde dom! Det är dom det är fel på, nt dig! Va dig själv och fortsätt med världens bästa NellieB style! Puss å Kram!!!<3

 64. Väldigt rörande skrivit med torar som kom vid några meningar! Detta kallar jag ett väldigt starkt modet i sej skriva detta inlägg!
  50% Skickar elaka komentarer som dom aldrig skulle våga säga face mot face.
  Säger det framför data skärmen där dom inte är lika rädd, va dom säger tror inte att man kan söka upp nån för det? Feel det är ju mycket lättare hitta folk på datorn det är där mobbningen börjar! jag vet precis va du skriver för jag blev mobbad där ett tag! Men det är över nu!
  Lika med vuxna människor kan sitta sej men hon är ingen bra förebild för barn! Hon har ju knapp kläder på sej? Seriöst hur jävla moget är det! Nellie är grymt trevlig snäll när man träffar henne face mot face! hon vågar svara berätta (för jag själv har träffat henne) Vrf ska alla bry sej att hon kanske har har en tröja hon visar magen lite? då är det bäst att alla slutar bada med bikini? Hur mycket skillnad är det? *Inte ett skit* Va gör det hon att hon tar navelpiercing Seriöst? känner ju värra tjejer i 12 års older som har sex varje vecka? tar piercingar i hela kroppen? Ni bryr er att hon har en liten piercing i naveln? det är hennes val? OK ?
  Sluta sitt där peka på na ta på mer kläder unge sluta göra massa miner!
  Om ni inte viste det har Nellie också känslor men det kanske ni inte viste? men nu vet ni att hon också kan bli sorad hon är ingen jäkla docka man kan säga allt åt!
  Ursäka ni som inte orkar läsa, men börjar bli jäklands rädd för er som gör det… Tack för mej! // http://lovisaellenkarlsson.blogg.se/

 65. riktigtriktigtriktigtriktigt bra inlägg Nellie. Jag har aldrig komenterat din blogg förut, men dethär var ett otroligt bra och välskriver inlägg, jag är flera år äldre än dig, men jag ger dig all min respekt. Hatten av

 66. Riktigt grymt skrivet!!

  hur mycket du än skriver och hur mycket du än går in på detalj så tror inte JAG att alla folk fattar. Alltså hur din ”bakrund” är. Du är så sjukt stark Nellie. Jag som person hade aldrig klarat av att ta så mycket skit som du gör utan att må dåligt och känna mig dålig. Du är stark! Du är en förebild för många, vad är dom som sitter och klankar ner på dig? knappast en förebild för någon. Avundsjuka folk som aldrig fick det du fick, som aldrig blev så stor som du har blivit inom bloggvärlden och som aldrig blev den duktiga ryttaren.
  Du lägger ut videor när du gråter och när du skrattar osv! Du vågar visa världen dina känslor för saker och ting, det är starkt! det måste vara tufft att vara ”Nellie Berntsson” men stay strong, du klarar detta <3 😀

 67. Äckligt bra skrivet! Nellie, du är bäst och du ska inte ta åt dig såna äckliga kommentarer. Du är inte värd dom, du förtjänar hundra gånger bättre. Jag älskar dig! Kram på dig Nellie!

 68. Nellie du är grym det inlägget var grymt!
  Det är sjukt coolt hur du kan ge ut så mycket power när du själv inte har det helt hundra! Alltså förstår inte det än ska slappna av efter det chockerande men bra inlägger seriöst tappade totalt allt jag skulle göra just då för det var så sjukt bra och mycket klokheter! Men alla har vi dem..
  ”orkar inte med dig ditt fetto”
  nästa dag ” hej, vill du ses snart” mitt svar till den personen var ”stoppa upp något i röven jag vill inte se dig mer..”
  ( inte bokstavligen men gab de blicken och sa något, som jag aldrig vågat jag VÅGADE stå upp för mig själv och säga nej.
  Tack vare dig, you make my day<3
  /Julia

 69. Så jävla bra skrivet! Man ser på dig och man ser en helt vanlig tjej, men med ett otroligt bra tänkande.
  Första gången min kompis visade din blogg så sa hon till mig ”kan du gissa hur gammal hon är?” ”15 år kanske?” gissade jag på. Först var jag precis som alla jävla omogna personer som tyckte att du spelade vuxen. Sen fortsatte jag läsa din blogg och förstod för ett tag sen. Du spelar inte. Du var verkligen så mogen. Du inspirerar mig så sjukt mycket och när jag läser dina texter vill jag bara gå ut, leta upp dom utsatta och sätta stopp för det. Jag själv är inte mobbad eller utsatt. Men jag förstår hur hemskt de som är det har de. Jag önskar att ingen ska ha det så, även de som själv mobbar är inte värda att bli nertryckte. Det är ingen värd. Inte den som snattar eller gör något annat oaxepterat. För ett år sen hade jag nog inte vågat säga till om jag såg någon bli nertryckt, men när jag läser din blogg ger det mig tro, Jag kanske inte hade klarat det på egen hand, men med din blogg så vet jag att även mina vänner blivit inspirerade. Vi skulle klara det, tillsammans. Med din blogg har jag även lärt mig att hålla huvudet högt, innan brydde jag mig bara om vad andra hade. Hade någon den ”hetaste” & ”nyaste” tröjan visste jag inget bättre än att tjata hål på mina föräldrars huvuden tills jag tillslut fick det jag ville ha. Nu har jag insett att, man blir inte bättre för prylarna man har, och det jag har kanske inte de andra har. Man ska vara glad för det man har och inte sträva efter mer 24/7. Jag ska vara glad för att jag föddes i kroppen som jag föddes i. Helt utan sjukdomar eller andra fel. Det finns dom som inte har mat för dagen, inte ett hem att sova i eller kanske inte kläder som räcker i vintern. Jag har det bra och ska inte klaga. Istället kan man ta och skänka pengar eller liknande som inte haft den turen.

  Precis ALLT jag har skrivit här, är inspiration från dig. Du ska vara så jävla stolt! Att du har lyckats med det gjort här på bloggen är otroligt. Tvivla aldrig på dig själv, det är det här som kallas ”coolt” och inte alla nya prylar man fått.
  Kram Ida.

 70. Helt otroligt coolt, att detta kom från en som är yngre än mig själv jag, du är 12 och jag är 14 och skulle aldrig i hela mitt liv kunna skriva en sån text som berör på det visset. Som du brukar säga, hatten av för dig!
  Har du denna viljan hela livet kommer du kunna nå stjärnorna och tillbaka innan dina haters har kommit halvvägs pågrund av att de sitter hemma vid datorn/mobilen och väntar på att du ska göra ett litet sne steg så de kan kommentars och slänga ut sig en himla massa skit innan de hinner tänka själva att det kan göra dig ledsen.
  Nä Nellie du har girlpower!

 71. Asså nellie du är så himla grym!!!
  När jag började läsa din blogg hade jag jätte dåligt sjävlförtroende och mådde jätte dåligt, men de va du/din blogg som hjälpte mej igenom de.. Nu mår jag jätte bra och de är jag så glad över att jag börja läsa din blogg för annars hade de varit som förut när jag mådde piss.
  SÅ TACK NELLIE DU ÄR OTROLIG!!!<3
  Go girl 🙂

 72. Nellie… Du är grym! Jag satt för en stund sen och kikade på min insta då jag så att du hade lagt upp en bild på din text på bloggen!
  I vanliga fall brukar jag inte läsa din blogg för att jag tyckte du skrev om konstiga saker och verkade lite speciell!
  Men bara genom att läsa denna text dom du skriver hur brasor helst så har jag genast fått oerhörd respekt för dej! Nu känner jag oxå att det är helt fel att dömma folk efter utseende ! Jag har med hjälp av din hjälp blivit en bättre människa och fått ett extremt mycket bättre självförtroende ! Utan din hjälp hade jag fortsatt att dömma folk efter utseende ! Tack nellie för att du finns! Du ska inte behöva bli ner tryckt av kommentarer mm för att göra något som du gör! Fortsätt så som du gör så kommer du långt i livet! Massa kramar Alma!

 73. kunde inte sagt det bättre själv! Du är så sjukt stark och de som skriver elaka kommentarer är bara avundsjuka! Du är nog den coolaste tolvåring som jag vet om, för du vågar säga vad du tycker. Fortsätt så! Stay strong! <3

 74. Nellie du är skit stark som kan typ ”ta” emot allt skit, jag beundrar dig verkligen att du verkligen vågar stå upp för dig själv och skriva att du verkligen inte mår bra! Asså alla som har mobbat/mobbar dig e bara så himla sjuka i huvudet du e 12 år och borde få leva livet! Ingen ska få komma emellan det är ditt liv och din blogg, din insta och din fb! Ingen asså ingen ska vara taskig mot dig och hålla på du är en fantastisk person Nellie! Du är stark och detta inlägget fick mig att vakna till och se att du verkligen inte orkar mer med allt hat och skit. Alla hatare kan väl låta henne vara ifred! Ville bara säga Nellie att du är stark! 😉 Hoppas du förstår! Kram Jennifer

 75. Nellie, du är grym . Att man ens kan sitta och skriva elaka saker till dig över NÄTET, det är sjukt! Bara för att dom är för fega för att säga den säkert påhittade storyn om dig irl, herregud. När jag läser att du jobbar med Viktor, Hööks och allt KUL som händer dig så blir jag jätteglad. Inte så att jag skulle skriva en kaxig kommentar till dig, för att jag är avundsjuk. Det finns lix inte i min värld, men tydligen i ALLT för många andras..
  Om jag ska vara ärlig så tycker jag synd om dig, när jag läser alla kommentarer på antingen bloggen, fb eller insta. Du är trots allt 12 år, du ska inte behöva gå igenom det. Skulle jag få alla dom kommentarerna skulle jag bryta ihop, men inte du. Du reser dig, borstar av dig och går vidare.

  Detta inlägget gör mig mållös , och säkert många andra. Du är unik Nellie, inte som alla andra, därför ser jag upp till dig även om jag är ett år äldre.
  Kram Hanna <3

 76. Alltid undrat hur din helt verliga vardag ser ut, hur du är när du sitter i soffan hemma och ser på film, hur du exakt lixom!
  Själv har jag haft en blogg, men valde att lägga ner den pga bloggvärlden känns så falsk! Nu säger jag inte att du är falsk för du är guld för mig!
  Men asså tex om man skriver på sin blogg att man ska på fest och att livet är på topp, och alla dagar i veckan är full bokade.
  Fast

 77. Du vet vad du skriver,och det du skriver är grymt,det skulle behövas fler så kloka människor som du,och jag tror precis att du lyckats förvandla flera 1000 människor till antimobbare nu!! Grattis nellie du är så Grym för att bara vara 12 år

 78. Håller med dig till tusen. Otroligt sant. Synd att det faktiskt är sant det du skriver. Vuxna ska lära barn hur man uppför oss, men vi kanske måste inse sanningen själva och visa de vuxna hur man ska uppföra sig ?? I vilket fall älskar jag dig & din blogg. Folk runt omkring MIG, MINA vänner tjattrar på dig. Du rider dåligt, uppför dig dåligt & yada yada. Måste lära mig sätta ner foten och säga att dom kanske inte är bättre dom. :/ DU har lärt mig att växa, innan var jag inte likadan. TACK NELLIE BERNTSSON. U go girl ! <3

 79. Håller med dig till tusen. Otroligt sant. Synd att det faktiskt är sant det du skriver. Vuxna ska lära barn hur man uppför oss, men vi kanske måste inse sanningen själva och visa de vuxna hur man ska uppföra sig ?? I vilket fall älskar jag dig & din blogg. Folk runt omkring MIG, MINA vänner tjattrar på dig. Du rider dåligt, uppför dig dåligt & yada yada. Måste lära mig sätta ner foten och säga att dom kanske inte är bättre dom. :/ DU har lärt mig att växa, innan var jag inte likadan. TACK NELLIE BERNTSSON. U go girl ! <3 Hoppas det blir bättre runt omkring dig, du förtjänar de bästa

 80. Du har helt rätt! Att trycka ner nån är aldrig rätt även om det råkar
  Vara du jag, eller den där tjejen som alltid går
  Ensam eller vem som helst, det är bara fånigt

  Det är grymt starkt att lägga ut det här inlägget
  Så hela Sverige kan läsa det. Om man
  Är här för att trycka ner nån kan man bara sticka!
  Vi är inte bara en pepparkaks gubbe som man
  Kan äta upp hur som helst. Right?

  Jag är två år yngre än dig men jag förstår det ändå
  Lixom

 81. Tänkt vad långt du har kommit. Från 2009, 9 år och nellieberntsson.blogg.se
  Jag menar 100 kommentarer och 3000 läsare efter ett år, ETT år. Vem har det? (!)
  Människor ser att du har något speciellt i dig.

  Jag vill fortsätta se dig lyckas. Se dig klättra upp högre och högre på prispallen, plocka vinster vare sig det är på hästryggen eller i vardagen. Se vart du står idag, du når nya ”omöjligheter” månad efter månad. Inte pga att du är bloggare, utan för att du är du! Bloggen har gjort dig upptäckt, men jag är säkert på att om du inte hade skapat den för tre år sen och blivit upptäckt ändå så hade du fått möjlighet efter möjlighet på rullande band. Du har x-factor, det där lilla extra som ingen riktigt kan sätta fingret på men som långt ifrån alla har. Vad någon än säger, så har du talang.
  Jag tror på dig!
  You got that special something.

 82. Hej Nellie!

  Den där tog i hjärtat asså…!
  Allt du har skrivit här i ditt inlägg är till 110% sant! Tjejer dampar loss på små saker och struntar i vilka konskvenser som följer med!
  Det är skrämmande att vuxna ibland inte har mer hjärnceller än en 9 årig tjej/kille.
  Otroligt att visa måste trycka ner andra för att må bättre själv.
  Tjejer och killar mobbar andra. Och den här ”andra” blir sårad för livt,
  medans tjejen och killen slickar såren och fortdätter att mobban andra barn!
  Usch!

  När jag tänker på Nellie Barntson stiger sjävförtroendet till 190!
  Beundras varje deg av din framgång och det är otroligt att vissa måste skriva elakheter för att trycka ner dig!
  Vad är vitsen med att trycka ner någon annan?
  Det är inte liksom som om de får en medalj?
  Och helt plötsligt tror de att dem är kungar av Narnia liksom?
  Det är inte rätt!
  Tycker verkligen att alla ska ta och tänka efter lite granna innan man skriver! Vissa kan ta illa upp och kan få svåra skador i livet, bara för det där lilla ordet du skcika iväg på FB, för att just du skulle få kunga statusen!
  Nej börja tänka på andra!

  Massa kärlek till dig Nellie!

 83. Riktigt bra skrivet nellie! Du är grym och de är f***king hemskt att läsa vad du tvingats gå igenom för det här. Riktigt starkt gjort av dig och ja är helt jäkla mållös serri. Du är så sjukt duktig på det du gör. Styrkekramar till dig fina nellie! <3

 84. Fy FAN vad människor bör skämmas! Oförskämda… De är ju pinnsamt att du inte kan accepteras (som vissa andra också), av vuxna till och med.. Asså hade jag kunnat, så hade jag vilja hålla din hand, säga: nellie, vi bygger en brandvägg, rensar bort allt skitsnack och visar dom vem som har rätt, mobbing är såå fel, att man som barn, ska behöva lida igenom sina dagar och bli osäker och rädd för verkligheten..

  Från en bland mängden som vill hjälpa dig och stå vid din sida!
  Kram!!!

 85. Bra skrivet!!!!!!!
  Om du skulle sätt på mitt tangentbord så skulle du få se en droppe gråt som ligger där. ENSAM.
  Du är så stoooong!!!!!!!!!!!!!!!

 86. Keep going girl and stay strong! Jag vet att du klarar dig igenom alla jobbigheter, även fast man måste gå igenom helvete, men du klarar det! Lovar dig!

 87. Sjukt bra skrivet Nellie!! Jag fattar inte vad folk får ut av att vara taskig på någon annan, jag har under hela skolatiden ( jag går i 7:an nu) varit mobbad. Jag har fått höra vilka fel jag gjort och vilket fel jag var. Varje gång har det känns som att någon plockat ut mitt hjärta, och just nu hatar dom som jag brukade kalla mina bästa kompisar mig, för att dom inte längre kunde acceptera mig som den jag är. Det jag vill få ut av den här kommentaren är att just DU Nellie har hjälpt mig varje gång jag har gråtit över ”dom” så har jag tänkt på dig och dina inlägg. Inlägg som faktids hjälper folk, folk som jag! Du är en otrolig person och du ska koma ihåg att ingen inte en ända person ska ändra på dig du är född som du

 88. Alltid undrat hur din helt verkliga vardag ser ut, hur du är när du sitter i soffan hemma och ser på film, hur exakt liksom!
  Du har ju liksom en verklig vardag bakom bloggen.
  Själv har jag haft en blogg, men valde att lägga ner den pga bloggvärlden känns så falsk! Nu säger jag inte att du är falsk för du är guld för mig!
  Men asså tex om man skriver på sin blogg att man ska på fest och att livet är på topp, och alla dagar i veckan är full bokade.
  Fast Igentligen sitter man där i soffan och har as tråkigt!
  Man kan lixom inte skriva i detalj nu andas jag, nu blinka jag, nu kom det en tår, utan allt låter för det mesta lite extra bra inom bloggvärlden enligt mig!

  Ville bara få ut mig det!
  Du är en otroligt bra person Nellie!

 89. Började läsa din blogg för några veckor sedan, och kan bara säga det att jag tycker att den är jättebra! Du skriver både roliga och tänkvärda saker. Förstår att du inte har det lätt med tanke på bloggen och alla kommentarer och mejl… Men jag tycker art du verkar otroligt stark. Ville bara att du skulle veta vad jag tycker.// en trogen läsare 🙂

 90. Vilken sjukt bra text,blir rörd.Jag har faktiskt inte förstått riktigt hur mycket skit du får ta,o det värsta från folk du känner!Har typ trott att du lever på rosa moln, 2 underbara ponnys,iphone,dyra kläder m.m. men jag insåg efter den här texten att du har kämpat för din blogg,du är ABSOLUT värd dina ponnys,din iphone o dina kläder.Du kämpar för oss läsare,du skulle kunna stänga ner bloggen för att slippa allt sköt men nej du är så himla stark o har en familj som stöttar dej till 200%! Ser upp till dej Nellie

 91. Grymt bra skrivit Nellie! Det där kallar jag POWER till fullo.
  Jag har inte en stor blogg eller så, men även små bloggar får hat kommentarer, elaka kommentarer.
  Här om dagen så fick jag en kommentar, det stod såhär ”va fan ska du träna för ditt jävla anorexia barn”. Klart att jag blev ledsen, men mest arg. För vem fan (ursäkta språket) skriver sånt på nätet? Dessutom till en tjej som inte har gjort något? Och det var så sjukt fegt av denna personen som skrev kommentaren, den var anonym…,
  Man blir så sjukt känslig på nätet, allt kan hända, mer eller mindre. Men vad tänker folk egentligen när de skriver en MASSA dumma kommentarer till EN person, till en människa. Jag menar liksom att det är så sjukt svårt att veta varför folk skriver så. Men BAM så trycker man på skicka kommentaren, och BAM så har man gjort en person ledsen. Hatar sånt. NÄTMOBBING kallas det. Alltså mobbing, som egentligen inte borde existera. Men ändå finns mobbing, här och nu.
  ALLA som någon gång har varit taskiga kommer där och säger, oj, det var inte meningen.
  Men då säger jag ”jaha, visst! Men nu är det så att HEJDÅ”. Jag blir otroligt inspirerad av dig och ditt liv. Visst det låter som en dans på rosor OM man läser allt du skriver ytligt. Men inte om man läser det ”djupt”. Man märker hur du försöker att vända på dessa kommentarerna och få dom så att du stärks av det, du delar med dig av styrkan du får av dumma kommentarer. Du gör alla andra starka, och när vi blir starka, vi läsare, så peppar vi dig. Och det är då du blir stark. Av oss. Vi blir stark av dig och du blir stark av oss.
  Du är inspiration Nellie, för så sjukt många ungdomar och vuxna i Sverige, coolt säger jag bara,
  Kram på dig och hoppas att du fattar något av det jag skrev 😉
  Du är bäst // malys.blogg.se
  TVIVLA INTE på din STYRKA

 92. Nellie, jag VI alla läsare ser dig lyckas VARJE dag. Alla vill inte tro på det men det är så läget ligger. Du har en fy jävla grym power som höjer allas självförtroende. Herre Jesus va med creed du ska ha fast det saknas. Folk vill inte inse att du lyckas och att dom faktiskt får nytta av det OCKSÅ. Nästan lika mkt som du gör. Jag har full respekt för dig.
  Jag vet att du är en stark människa utanför bloggen.
  Jag hoppas att du fortsätter skriva för att ingen av oss vill gå miste om dina starka ord.

 93. Brukar inte göra såhär men,
  Har läst din blogg sen förra vintern, utan att ha läst några skvallerbloggar eller någon random tjej som skrivit om dig på sin blogg innan. Utan några uppfattningar som helst om vem du var , en helt vanlig tjej helt enkelt. Och det är väl det som alla borde göra egentligen; börja läsa din blogg först så att du får en clean start och en egen chans att kunna bevisa vem du är och vad du står för. Läste några inlägg, visste inte riktigt vad jag skulle tycka. Nästa dag så var det något som drog dit mig igen, gick igenom måånga inlägg och tänkte att wow, hur kan en tjej som bara är 11 (då) skriva om saker som många vuxna inte ens förstår? Jag fortsatte läsa och fick bilda min egen uppfattning om dig och jag började förstå att du är en tjej med så sjuukt mycket potential att göra just det du kämpar för, en jordnära tjej med fötterna på jorden. Tycker det är grymt, att du alltid vill förbättra det som du gör, strävar framåt och aldrig stannar vid ditt mål utan bara vill vidare till nästa. Även hur du verkar behandla andra, med lika mycket respekt utan att lämna ute någon. DET om något är grymt, du är grym Nellie. 😀

 94. Bra skrivet, Nellie!
  Vrf ska dina grannar osv vara så negativa mot dig? Dem borde vara glada att de har en sådan fin tjej i området.
  Om man vill verka tuff, vrf inte starta en egen blogg som kanske också blir stor? Hitta på något eget som kan bli jätte populärt att läsa. Gör det istället för att kränka andra bloggare. Jag lovar, man mår knappast bra av det sen! Om man mår bra efter det så…är man nog en kall person!

 95. Riktigt bra skrivet! Idag när jag vaknade var jag sjukt ledsen men nu när jag läste detta kände jag igen mig. Jag är inte mobbad men jag kännde endå igen mig. Känner mig mycket starkare nu, att inte jag är den enda<3 trodde inte att ditt liv såg ut såhär, i bloggen verkar ditt liv vara… Nästan perfekt

 96. Aldrig varit den som gått in och kommenterat varje inlägg , varje bild på din insta osv..
  Men denna gången nellie , sjukt starkt av dig komma med ett sånt här inlägg och verkligen visar att din blogg handlar inte om statistiken eller hur många som klickade in på bloggen just den dagen!
  Utan att den är här för att hjälpa andra människor , och nej jag är inte den med dåligt självförtroende eller så , men just nu växte du något så otroligt i mina ögon!
  Du vet exakt vad du vill ha , vad du vill göra med livet och trycker aldrig ner andra!
  All kärlek till dej Nellie , helt galet!

 97. Jag säger inte så mycket om det du skrev Nellie, för det finns inga ord till att beskriva hur bra och rätt skrivet det är. Som du själv brukar säga: Hatten av Nellie, hatten av.

 98. Du är grym. Helt seriöst! Jag ser upp till dig, även fast du är yngre än mig. Och bra skrivet Nellie. Jag ger dig all lycka i framtiden!

 99. Det bästa inlägget du NÅGONSIN skrivit. Hur cool är inte du? Nellie lyssna du är G.R.Y.M! Jag behöver inte skriva att du inte ska såras av haters för jag VET att du inte låter haters ta ner dig. Jag behöver inte skriva en 5 km komentar för att du ska fatta det.. Aaahh så sjukt jävla bäste e du

 100. Så otroligt sjukt bra skrivet! Du är en STOR förebild för HELA sverige. Du e GRYM! Jag läser inte din blogg för att du är känd eller har snygga kläder och fina ponnys. Utan jag läser den för att du är en grym förebild och man alltid växer när man läser sånt här. Kör på!!

 101. Wow vilket inlägg! Detta gör dig den du är! Du har det tufft men du har familjen som stöttar dig genom allt detta! Önska min familj också kunde det…

 102. Wow. Du har så rätt ! Men snälla, fokusera inte på varje elak kommentar som skrivs (dom har ju inget liv, helt seriöst) utan på dom som du når fram till, dom som DU hjälper och dom som p.g.a. dig, fått styrka att ta sig igenom dagen ! Trodde aldrig jag skulle gå igenom denna texten men det gjorde jag, tre gånger. Keep it going !

 103. lipar, seriöst!
  sitter i bilen påväg upp till fjällen och gråter! detta var STORSLAGET! jag vill bara åka till Tjörn och krama om dig. visa dig den respekten du BÖR få. det är inte konstigt att din blogg ligger på topplistorna i Sverige fast du ”bara” är tolv. sak samma hur du ser ut, hur mycket du har utveckats i din pubertet, hur du ser up på bilderna. du bör ändå få komplimanger om DIG som person. utseende ska inte behöva spela NÅGON som helst roll. sen måste jag säga, att du är skit snygg, det är du, men det spelar ingen roll för det är insidan som räknas, och din insida är helt underbar! jag älskar dig nellie och vet inte hur jag ska sätta ord för hur mycket det är! jag önskar dig ALL lycka i framtiden om du fortsätter såhär kommer du komma långt. detta inlägget var grymt, vet inte hur jag ska förklara det du är bara helgrym! glöm aldrig, hur tufft det än är i skolan, att du har MASSA bloggläsare som älskar dig om nått nellie!
  girlpower! <3
  / Maja (en lipande tjej, med tacksamhet för att du skrev detta inlägget)

 104. Jätte bra skrivet Nellie, jag förstår hur du måste ha det.
  Men det jag inte kan fatta är hur andra människor orkar
  att döma och trakasera andra människor, så tragiskt!
  Men Nellie fortsätt med det du gör, du är stark!
  Jag driver själv en blogg och när jag får nån elak och
  kränkande kommentar, mår jag så dåligt.
  Men det händer inte alls så ofta, men jag förstår dig,
  som måste kämpa med detta dagligen!
  Nellie fortsätt kämpa, tror på dig! GIRLPOWER!
  http://www.nattstad.se/emelieparboang

 105. Nellie, detta inlägget var så grymt bra och du visar att
  du är mogen.
  Enligt mig så är du en fantastisk person som jag ser upp till!
  När jag började läsa din blogg för snart två år sedan så hade
  jag inte så bra självförtroende. Men efter dessa två åren
  så har du och min mamma lärt mig vad som är rätt och fel.
  Jag är bara 14 och har en massa kvar att lära mig om rätt
  och fel. Men mobbing är något som är fel, jag har noll tolerans
  för det!
  Du är över grym! Kram <3

 106. Så sjuuuuukt fint sagt! Blir tårögd, ärligt.
  Mobbning, uääk! Vad är meningen med det?
  Och kommentaren du fick, som du säger, vuxna SKA veta bättre än kidsen. Men det verkar ju inte så. Hämskt. Kidsen lär sig av vuxna, och vuxna skojjar, och trycker också ut sig spydligheter.
  Thats life, men det ska inte vara så.

  Lycka till mää bloggen, och skiiiit fullständigt i de dumma kommentarera, även fast det är svårt.

  Tiden vissa lägger på att trycka ner andra är sjukt.
  U go girl!

  Kram

 107. Jag ska vara ärlig, gillade inte dig från början. Jag tyckte att det kändes konstigt att folk såg upp till dig som var yngre och blablabla. Men efter att ha fortsatt klicka mig in här varje dag har du vuxit i mina ögon.
  Du är älskad och hatad i hela Sverige och troligen i en del andra länder också. Men du slutar aldrig kämpa.
  Du är nu en av mina största förebilder och att du som är 12 år är lika stor förebild för mig som Patrik Kittel är sjukt häftigt.
  Du är min förebild för du kämpar och tar dig fram för egen maskin, du fick inte miljonponnysar serverade i en silvertrailer. Du KÄMPAR och når dit du vill på egen hand! Och det är rent ut sagt skrämmande att se hur vuxna kan bete sig, samtidigt som det är häftigt att se att vuxna borde lyssna på oss yngre oftare för det är ofta vi som fattar rätt beslut i slutändan.
  Massor av kramar till dig!

 108. Så himla bra skrivet, jag blir verkligen berörd och trodde verkligen inte du are haft det SÅ jobbigt mellan dina ”kompisar” i Stenungsund. Jag är fullt med dig mot striden mot mobbning & dina bloggläsare kmr hjälpa till. Hoppas inte det här är det sista inlägget från dig. Du peppar mig dag ut & dag in. 🙂
  Stora kramar <3

 109. Jag är stolt över dig Nellie även fast jag inte känner dig. Du VÅGAR vara dig själv och det är mer än starkt gjort! Du har även förändrat mig som person genom din blogg och jag har blivit en bättre människa och nu vågar jag vara mig själv. Jag säger till dom som mobbar mig och gör någonting åt det istället för att bara bli sårad. TACK är det minsta jag kan säga <3

 110. tack så jätte mycket Nellie! under den tiden jag läst din blogg, från nästan hela början, har jag blivit mer starkar, vågat prata mer inför klassen! jag klarar ta på mig skit & bara slänga det i soptunnan! tack vare dig, du har verkligen gett mig styrka, av DINA fantastiska ord som kommer ut på din blogg! jag uppskattar dig till 100%, GO NELLIE!

 111. Asså detta är så sjukt sant asså! Har själv blivit nertryckt/mobbad på nätet. Detta inlägget handlar inte om mig eller som speciell annan (tror jag) det handlar om dig och sjukt många andra som säkert känner likadant! Det är hemskt att vi tjejer ska behöva trycks ner varran för att själv må bra? Sjukt!! De borde vara tvärtom. Man borde vara glad för att man har sagt något snällt till nån annan. Då skulle man få snälla ord tillbaka. Men tjejer är så sjukt omogna. DU Nellie Berntsson ska vara stolt för att du har lyckats. Du har verkligen det, förstår att de är skit svårt att strunta i dom tusen hat kommentarer du får men snälla försök! Tänk inte på dom som vill dig ont eller hatar dig! Är de dom du lever för? Nej precis du är nog den starkaste jag vet och du vågar vara dig själv till 100. Nellie jag älskar dig! De gör många andra också! Du sprider kärlek och glädje vad du än gör! De är därför folk är så, dom är avundsjuka! De är jag också för att du har två egna ponnys och ditt utseende men slänger jag in hatkommentarer till dig för de eller? Nej! We all love you <3

 112. Så jävla bra skrivet!! Har läst din blogg nu i alla år och tills du slutar att blogga!. Du är så stark som står på dig när dom där hatersena ska hålla på och trycka ner dig! dom vill bara ha massa uppmärksamhet men glöm alldrig att de inte är du som gör fel!!!

  /Kram julia

 113. Jag har läst vartenda ord i hela texten 7 gånger. Jag känner desamma, men då har jag inte lika stor blogg som du. En ganska stor i min omgivning. Jag har blivit nertryckt för att ha trott att min blogg är större än den är och yadayada.. hit och dit. Din blogg har hjälpt mig att se, att den må inte vara större än några tusen läsare men den räcker till att jag ska få spydiga kommentarer hit och dit. Jag får massor på bloggen, jag bara tar bort. Jag trivs heller inte i skolan, eller ja.. den jag gick på. Jag bytte i höstas. Jag hade 2 vänner jag kunde vara med. Annars började blickarna gå på mig som hökar som satt i en tråd i ryggen, följde mig överallt. Och med det här vill jag gärna lära känna dig, få personliga råd av dig. om du vill och orkar! älskar din power, tack att jag får dela den med dig. <3

 114. Nellie, du ska veta att den här texten gjorde mig gråtfärdig. Jag satt som fastklistrad bakom datorn. Jag känner igen mig precis, massa skitsnack på min skola om hur man ser ut, alla haters kommer alltid hacka ner mig oavsett vad. dom förstår ju inte ens själva hur dumt det låter att säga ” gud vilken ful tröja hon har” Även fast dom kanske innerst inne tyckte den var fin, som vill bara få uppmärksamhet genom att trycka ner andra. så himla dålig stil av dom. jag förstår mig inte på dom som trycker ner andra på det här viset. jag har levt i mobbning snart 7år. nu är jag snart 14år.. Jag är så trött på det att jag snart ger upp. Jag menar varför kan man inte vara nöjd för den man är liksom? man behöver inte vara den populära i skolan. det är inte det skolan går ut på, det är för att vi ungdomar ska lära oss för att bli vuxen och skaffa jobb. men jag ska inte gå in mer på det, Nellie, Jag känner precis lika, jag tycker att det här inlägget var jättebra, HATTEN AV! Nu har du säkert gett många haters en riktig knuff. Bra! Många kramar till dig Nellie. I love you ♥

 115. Väldigt bra skrivet, ärligt och rakt. Det skrämmer mig också att vuxna inte vet bättre ibland, att det är dom som är värst vissa gånger, att det är dom som ska lära.
  Du är duktig, och du har lyckats och du förtjänade det.

 116. Hei Nellie 🙂
  Jeg er tolv år,og jeg kommer fra Norge.
  Din blogg,får meg til å føle meg stor.
  Du sprer utrolig mye håp,og girlpower til 1000!
  Mobbingen må stoppe,men dine lesere er her.Alltid
  Shit i dem som presser deg ned,en dag må de tåle steken !
  Du er iallefall en suksessfull jente,med mange ved din side 🙂
  Fri Som Fuglen,right? 😀

 117. Jättebra skrivet Nellie! 🙂 Det är ju det som är så problematiskt för bloggare, att Internet INTE är någon privat plats, och om det skulle vara det så skulle man ju aldrig kunna få en massa läsare och bli framgångsrik med sin blogg. Jag skriver själv lite frilansjobb och det är samma sak för en krönikör, man blir älskad av väldigt många men också hatad av några få – och de är de som hörs och syns mest. 🙁 Men det GÅR ju inte att bara låta dem som älskar en läsa, någon sådan spärr finns tyvärr inte att sätta upp – det som krävs är istället att människor inser att det INTE är okej någonstans att mobba, skriva elakt eller frysa ut någon. Att såna som du står upp för det är otroligt viktigt för du är en sådan stark förebild för jättemånga tjejer och killar i Sverige. Man vill ju likna sin förebild!

  PS. Jag VET att jag är en utav dem som en gång skrev en taskig kommentar angående en film på dig och Elvis, och det ångrar jag otroligt mycket. Det har jag skrivit till dig flera gånger tidigare och jag lovar att jag helt ärligt ser upp till dig och tycker att du är jätteduktig. Kram!

 118. Åh HERREGUD! Är helt chockad över att du, Nellie Berntsson,
  12 år, helt klart ÄR den coolaste 12 åringen i universum 😮

 119. Det är helt otroligt hur stark du är! Du har en jätte stor blogg och din hästar, det tar väldigt mycket tid, det är helt otroligt att du hinner med dig själv med.. Och att du skriver ett sånt är inlägg, det är nog det modigaste (att uttrycka sig så, på bloggen) det får nog alla att tänka till lite, hur dom själv är mot andra och hur andra är mot dom.. Jag är nästan gråt färdig, du är så stark! Och du är bara 12 år, jag är äldre och jag kan säga, jag är inte lika stark som dig! STAY STRONG Nellie! <3

 120. Helt otroligt! Du är en bra människa Nellie, det vet du. Och du har redan fått flera personer att må bättre. Det är starkt och bra! Tack för att du finns <3 Jag är en helt vanlig tonårstjej och jag bryr mig om dig, oavsett om jag inte har träffat dig irl så har jag följt dig och nu vet jag vem du är och jag är din vän 🙂 <3

 121. Du är så sjukt stark nellie, den starkaste jag vet.
  Alla dina haters vill bara knäcka dej för att själva Kunna lyckas med sitt.
  Att ha blogg innebär mycket, du får hur många söta fans som helt, men även massa haters som mer än allt vill trycka ner dej.
  Det är stort av dej att inse att du är inte ful eller har några problem som dom borde störa sig på, du är bra som du är nellie och jag är glad att du har inset de själv!
  hoppas att du får allt stöd du behöver av dina fans, vänner & framför allt familj.
  Du är så mycket värd och de vet du, ingen ska behöva trycka ner dej..
  Du har klarat de här förut så ge inte upp bara för att några skitungar bakom en skärm säger att du ska!
  All lycka till dej nellie, jag ser upp till dej!
  Stor kram från sanna

 122. Grymt skrivet Nellie, fortsätt så!
  Du är en så jävla stark person, som kan ta emot skit.
  Men du har ALDRIG ALDRIG gett upp.
  Det är inte lätt att ha en sån här stor blogg när man bara är tolv år.
  Men du klarar det så jävla bra och visar ungdomar att dom ska skita i alla andra och vara sig själva!
  Jag fyller tolv på tisdag, och de skulle va superkul om du ville gratta mig!
  Fortsätt såhär Nellie, och jag lovar att du kommer gå om alla bloggare, din blogg växer för varje dag!

  Puss å kram!
  //Alice

 123. Jag är ett pr äldre än dig Nellie, men vad spelar det för roll? du är otrolig. En sån himla bra människa. Du gör varjedag i mitt liv lite starkare, DU får mig att våga vara mig själv, visst, man kan förlora många vänner, men du har fått mig tro på att vara sig själv varar längst. Mobbing är det värsta jag vet, men din girlpower har fått mig överleva mobbningen, tack till dig Nellie Berntsson! Fortsätt med DIN grej Nellie! U rock!

 124. Jag förstår om du känner dig att det vore bättre att lägga ner bloggen, men du kommer ångra dig om du gör det! Du har bloggat i 2-3 år nu! Och har över flera tusen människor som läser din blogg tittar på din insta, försöker hitta den äkta Nellie på Facebook, bara för att få skriva hej, och få dig och veta vem det man är. Jag har även sätt, du försöker svara på fina kommentarer, säga ifrån till de elaka, men jag vet även att det är tufft. Men Nellie, du kan förändrar en hel skola säkert! Flera personer skulle kunna göra vad som helst för dig! Jag tror inte äns att de som är äldre vågar gå emot! Du kan, du har en makt! Du kan få det du vill. Att mobbningen ska försvinna. Få mer äkta vänner. Sånna som inte är ute efter popularitet! Ja lovar, att alla som skriver en sådan kommentar, ”du är stark!”, ”du är min idol” eller liknade är det gulligaste, men det är även dina VÄNNER. Se hur många som stöttar dig! Hur många som får inspiration och tror på sig själv! Flera tusen! Och det är underbart. Och ett citat till dig:
  ”Vänner är som stjärnor, du kanske inte alltid ser dom, men du vet att dom finns där ❤”
  Hoppas du kommer ihåg det, för jag står iallafall vid din sida, även fast du inte ser mig och alla andra, finns vi där ❤

 125. Bra skrivet gumman! Jag läser din blogg för att jag vill ha själv förtroende! du peppar mig sjukt mycket och även fast du är några månader yngre än mig så känns det som om du är 4 år äldre än mig istället… jag kommer peppa dig hela vägen som så mycklet du har peppat mig 🙂 Och då kommer det alltså ALDRIG finnas ett stopp!

  Take care 😉

  Kramar Ellen

 126. Oj, oj, oj.. Vet ärligt talat inte var jag ska börja. Men kan börja med att DU, lilla 12-åriga Nellie Berntsson, kommit väldigt långt. Detta inlägget tog dig ännu längre. Du har fått tusentals personer här ute att tänka om, det kan jag lova. Jag är ett år yngre än dig, jag ser upp till dig! När nån säger att jag är liten, säger jag: ”jag ser hellre upp till folk än ser ner på dom”. Inte bokstavligen, men man tänker så, varför se ner på nån liten och svag om du själv är stor och stark. Alla är lika värdefulla. Hudfärg, glasögon, kläder, alltihop! Whatever, alla är lika mycket värda och det är det vi ofta glömmer! Bara tanken på alla som är glada för att det är lov, men gråter på kvällen för att de måste tillbaka till skolan, helvetet. Skolan kan va ett helvete, eller är för många. Mobbning, utfrysning elr kanske man bara är dålig i skolan och ingen stöttar en. Du bygger upp självförtroende för många, för mig. Sluta aldrig med det du gör Nellie, låt haterna hata, för det finns mycket mer lovers, som ÄLSKAR det du gör! Jag är en av dom! Nellie du ska vara sjukt stolt, du har verkligen lyckats och du ska vara stolt för du är så pass godhjärtad att du även vill hjälpa andra att lyckas! Riktigt bra jobbat.

 127. Jag visste verkligen inte att du hade det såhär. Har alltid velat bara byta liv med dig för 1 dag, liksom känna hur det var att vara Nellie Berntsson. Trodde att du hade massor med lovers i din skola och omkring dig, som bara fjäskade för att få bli din bästa kompis och skryta om att dom kände Nellie Berntsson.
  Men ärligt talat tror jag att du har alla dessa haters pga avundsjuka. Alla skulle nog vilja prova att stå i dina kläder, skriva autografer till fans och trycka på tangentbordet tills fingrarna blöder.

  Hoppas verkligen att allt ordnar sig, för det förtjänar du. Dina lovers är fler än dina haters, och vi stöttar dig. Men om du vill fortsätta med bloggen och driva den ännu längre fram, hamna på 1:a plats på bloggportalen, måste du vara beredd på att ta ännu mer skit som kastas på dig. Vänja dig med det och helt inte bry dig om nätmobbning, OCH irl för den delen, för du ÄR bättre.

  Släpptes nån tår när jag läste det här, och det är därför jag följer din blogg, du har stärkt mitt självförtroende. Tack!
  Du kommer alltid vara min förebild, och om du lägger ner bloggen så är det helt & hållet ditt val.

  Love you :*

 128. Jag är ett år äldre än dig Nellie, men vad spelar det för roll? du är otrolig. En sån himla bra människa. Du gör varjedag i mitt liv lite starkare, DU får mig att våga vara mig själv, visst, man kan förlora många vänner, men du har fått mig tro på att vara sig själv varar längst. Mobbing är det värsta jag vet, men din girlpower har fått mig överleva mobbningen, tack till dig Nellie Berntsson! Fortsätt med DIN grej Nellie! U rock!

 129. Hej Nellie!!
  OMG!! Du är så grymt cool som vågade skriva allt detta för hela Sverige!! Såg att nån skrivit att du skulle lägga ner bloggen för det skulle göra alla en stor tjänst!! Det kan du bara fet glömma!! Du får inte lägga ner bloggen Nellie!! Snälla fina du!! Din blogg är den ända jag läser 24/7!! Läser andra bloggar också men inte lika mycket som din !!’ Din blogg är bäst!! Började gråta när jag läste inlägget!! Det var så jäkla fint och starkt skrivet av dig!! Nellie Berntsson!! Du ÄR bra på att rida och du är varken för smal eller för tjock !! Du är perfekt !! Alla har nåt fel !! Mobbarna har ju extra mycket fel!! Vill inte vara elak men jag hatar mobbarna!!
  Tycker du e grym och önskar att jag bodde där du bodde och önskar att jag gick i din skola så att jag kunde hjälpa dig med att stå imot mobbning!! Jag älskar dig så jävla mycket Nellie !! Vet att du kanske inte tror det vi ”känner” ju inte varandra men du skriver så pass levande så det känns som om du står öga mot öga och berättar!!!❤❤❤ älskat dig, tror på dig och hoppas att du klarar det!! Och jag hoppas verkligen att alla i din närhet läser ditt inlägg och fattar att dom gjort sååå jävla fel!! Spela roll om du är känd där du bor eller inte!! Hur går det egentligen mer jämställdheten och att behandla alla rätt?? Bara en fråga!! Ö
  Nellie vill bara att du ska veta att jag finns för dig om du vill prata!! KIK : elinwilander. Facebook:Elin wilander blogg:nobodyislikeme.blogg.se!!

  Puss på dig gumman

 130. Hej Nellie!!
  OMG!! Du är så grymt cool som vågade skriva allt detta för hela Sverige!! Såg att nån skrivit att du skulle lägga ner bloggen för det skulle göra alla en stor tjänst!! Det kan du bara fet glömma!! Du får inte lägga ner bloggen Nellie!! Snälla fina du!! Din blogg är den ända jag läser 24/7!! Läser andra bloggar också men inte lika mycket som din !!’ Din blogg är bäst!! Började gråta när jag läste inlägget!! Det var så jäkla fint och starkt skrivet av dig!! Nellie Berntsson!! Du ÄR bra på att rida och du är varken för smal eller för tjock !! Du är perfekt !! Alla har nåt fel !! Mobbarna har ju extra mycket fel!! Vill inte vara elak men jag hatar mobbarna!!
  Tycker du e grym och önskar att jag bodde där du bodde och önskar att jag gick i din skola så att jag kunde hjälpa dig med att stå imot mobbning!! Jag älskar dig så jävla mycket Nellie !! Vet att du kanske inte tror det vi ”känner” ju inte varandra men du skriver så pass levande så det känns som om du står öga mot öga och berättar!!!❤❤❤ älskat dig, tror på dig och hoppas att du klarar det!! Och jag hoppas verkligen att alla i din närhet läser ditt inlägg och fattar att dom gjort sååå jävla fel!! Spela roll om du är känd där du bor eller inte!! Hur går det egentligen mer jämställdheten och att behandla alla rätt?? Bara en fråga!! Ö
  Nellie vill bara att du ska veta att jag finns för dig om du vill prata!! KIK : elinwilander. Facebook:Elin wilander blogg:nobodyislikeme.blogg.se!!

  Puss på dig gumman

 131. Nellie f*n vad du är stark! Släpper skitsnygga bildernpå din insta, varje dag, även fast du får hatkommentarer. Du är grym och jag ser upp till dig. Du är mycket mognare är jag och tar stora beslut och du försöker verkligen ge självförtroende till alla och det, om något är riktigt modigt. Jag kan ärligt säga att jag ser upp till dig och räkna upp en lång lista på varför. När jag ser på dig så änker jag, f*n vad hon är stark! Att hon orkar stå ut med det här?
  Jag skulle så gärna vilja lära känna dig. De som inte vill vara dina vänner längre kanske borde tänka om, för tänk hur mycket styrka och glädje du skulle ge dom. När man läser din blogg så blir man på gald. Glad för att du är så fin och glad för att du är så mogen och skriver så bra texter.
  Du har verkligen kämpat för at nå dina mål och du är värd det. Jag säger inte at vi som läse din blog inte är värda det men du har verkligen kämpat. Liksom du har åstakommit mer än vissa gör på hela sin livstid. Vissa kommer aldrig få ditt mod och din styrka.
  Det är nog som du säger, att man får stutus och ”makt” av att berätta att andra har fel och problem. Man blir liksom starkare när någon annan blir svagar. Men det de egentligen vill är nog att känna dig eftesom du vekar så awewome. Mer awesome än dem och du har mer ”makt” än dem. Nellie du är grym och älskasidan är alltid starkare än hatasidan. Lycka till med allt du gör! <3

 132. Nellie, du är sjukt grymm!
  Att bara publicera detta inlägget är starkt, galet starkt! Du kommer komma långt och det ver du nog själv! Att vara 12 år, så mogen, det kallas girlpower på hög nivå!

 133. Nellie,jag börja läsa din blogg ungefär för ett år sedan! Då var du den blonda tjejen med en stor blogg 2/3 hästar och ditt liv rulla på du skrev och skrev.I mitt huvud kom det upp vad är detta för 00:a,var är hennes föräldrar? Ska man sminka sig i vår ålder allt dumt kom upp! Men jag fortsatte läsa din blogg till sommare ungefär var jag totalt dum jag tänkte skryt på hög nivå och massa när du börja prata om paow som var en ut av mina idoler! Men för varje dag man läste den skrev du mer,och det var saker som man lärde känna dig.För mig säkert många fler så var du en vän fast man inte prata men man visste mycket saker det blir som en magisk bok! Till slut fatta jag att du var precis som oss andra,fast med en stor blogg och massa saker som vi andra drömmer om! Jag börja gilla dig förstå dig! Jag mådde dåligt när jag såg alla komentarer på insta och skvallerbloggar! Det var något som slog till.Jag mår dåligt själv bara att bli kallad något dumt,och du fightar i evigheter för att stoppa mobbning,du klarar mycket mer än du borde.Bara för denna blogg ska inte DU tvingas stå ut med sånna saker varje dag!Du är otroligt stark tjej,vill ta tillbaka det som jag TÄNKT om dig! Fortsätt såhär det blir bra något jag tycker du är bäst på är att vissa vem du är och vissa dina svagheter för flera 10000 läsare!Tack för man får komma här och läsa om ditt fina liv!//viktoria rancic <3

 134. Bra skrivet! Det finns tyvärr så otroligt många människor där ute som inte har vett nog att vara tysta.
  Jag har fått lära mej att om man inte kan stå för sin åsikt så kan man lika väl hålla käften. Alla får tänka och tycka vad dom vill, men om man sen känner att ”nää, jag vill nog inte skriva ut min bloggadressen/email” så borde man se det som ett varningstecken. Att det finns dom som bara är ute efter att trycka ner dej är sorgligt tycker jag. Att deras föräldrar är med på det är ännu mer sorgligt. Att blockera tycker jag är helt rätt. Det är ju uppenbart att det dom gör gör de enbart för deras egna tillfredsställelse, och det finns ingen anledning till att du skulle ha kvar dom som läsare på din blogg.

 135. Verkligen ett riktigt grymt inlägg Nellie!!
  Jag litar på dig och din framgång som bara blir större!
  Och DU! Du är så OTROLIGT modig som vågar skriva ut allt det där på din blogg för alla dessa hundratusen läsare!
  Du kommer altid vara en GRYM 12åring i mina ögon.
  Jag kommer såå ihåg när jag var 12 och jag kan konstatera att det var den värsta tiden i mitt liv…
  Jag tog åt mig ALLT. Mitt självförtroende sjönk mer & mer för varje dag i skolan, och min ”bästis” lämnade mig och gick till en annan när hon visste att jag behövde henne…

  Nu är jag 15 och ser att högstasiet var en MYCKET bättre plats för mig än mellanstadiet. Så nu har jag en ny kompis, som funnits i hela tre år här för mig. Jag litar på henne och hon på mig.
  Nu har jag EN kompis and no more men hon e grym.
  Men henne behlvs ingen mer <3

  Somsagt så älskar jag det du gör Nellie! 😀 <3

 136. Du gör de igen! Du tar alla med storm & skriver ett till GRYMT INLÄGG. Du gör de där nya. Du kör verkligen din egen väg & du skriver allt det där ingen annan redan skrivit. Jag tror verkligen du är den nya generationen. MER sånt här tänk & jorden kommer bli så sjukt mycket bättre.

  Jag känner med dig på vissa punkter. Har verkligen inga vänner i min skola. Såååå mycket skitsnack & sååå mycket falskhet. Ena dagen så sitter alla & har de trevligt tillsammans. Men så fort man är sjuk eller borta från skolan så får man reda på att ALLA tjejer suttit & spridit rykten, skitsnackat & såklart har ens ”bästa vänner” bara suttit & hållt med eller sagt något ännu värre för att få lite ”respekt”. Tjejer e fan värre än allt. Har aldrig gråtit så här mycket som jag gjort senaste månaderna. Jag som är ”offret” blir helt plötsligt den som gjort fel. Tjejer är för jävla bra på att skylla ifrån sig & göra så att nån annan ser värre ut. Fan vad trött jag är på detta. 2013 ska detta bli ändring på. Och DU satte bollen i rullning först..

  Ha de bra nellie. Du ändrar så många tjejer & killars liv. Du e så himla cool.

  // 15 åringen.

 137. Hej Nellie! Jag har varit mobbad nästan hela mitt liv
  Och jag känner för dig! ❤ Jag bryr mig om andra men andra bryr sig inte om mig..
  Jag är bara 1 år yngre än dig men jag har varit mobbad länge men jag vill inte att andra ska bli mobbade och jag vill speciellt inte att du ska vara/känna dig mobbad! Min farmor bor i Stenungsund. Jag vet en sak.. Du är min hjälte! Du är modig och det är int jag.. Du är min förebild och du är som du är! Bry dig inte om vad andra säger. ❤ Hej hej

 138. Du känns som en yngre kopia av mig själv. Vi har samma tänk på något vis. Och vet du vad? Du är så otroligt duktig och driven i det du gör, det kan ingen ta ifrån dig!
  Du vet antagligen redan om att du är grym, eftersom alla andra säger det, men glöm aldrig att du är det.
  Fortsätt stå upp för dig själv och visa att elaka kommentarer inte berör dig i ryggen. Får de människorna som kommenterar elaka saker ingen uppmärksamhet, så är det inte kul längre… Låt dom läsa dina inlägg så kanske de mår bättre tillslut och med det kanske de slutar trycka ner andra.. Förhoppningsvis.
  Stå på dig, du vet vad du gör och vad du går för, spela roll om ingen annan vet det, så länge du vet det så finns det ingen anledning att tvivla, eftersom du är den enda som vet sanningen, inte sant?
  Så länge du vet sanningen, så kan alla andra låtsas att de vet och du kan stå med ett leende på läpparna och tänka på alla försök att bli lika bra som dig. För du vet också att på det viset de går tillväga är fel.
  Fortsätt tro på dig själv, det är det enda rätta.

 139. Cheyen detta var verkligen rörande att läsa och du är så himla grym!
  Du utstrålar bara powe och ingen mobbning!
  Flera guldstjärnor till dig!
  Älskar dig Nellie <3

 140. Kloka ord!
  Som vuxen är det faktiskt viktigt att belysa saker som försiggår för den yngre generationen på rätt sätt.
  Visst måste man vara tuff för att ta sig någonstans, men det betyder inte att man ska bryta ner andra på vägen.
  Man växer som person genom att ta med sig andra på sin resa, som du gör, istället för att knuffa bort dom.

 141. Detdär inlägget var verkligen bra Nellie. Såg dig i Globen & först tänkte jag att jag inte behövde det, men jag blev asglad när jag såg dig. Det gjorde min kväll att bara SE dig! Och förresten.., Ni alla haters & nätmobbare därute: Släng er i väggen. Hårt.

 142. Keep going Nellie!

  Jag vet att jag själv har tänkt; jäklar vad Nellie är bortskämd eller oj, var det nödvändigt att lägga upp den där bilden… MEN (!!) man blir ofta lite ”blind” av att läsa en blogg. Man läser helt enkelt lätt inläggen på ett annat sätt än de var tänka att läsas på. Man drar egna slutsatser, men såklart kan man även ha delade åsikter. Man ska ju inte behöva tycka att allt du säger är helt rätt men precis som du skrev: det underbara är att alla är olika. Världen skulle vara sjukt trist om alla hade exakt samma åsikter, alla kollade på samma tv-program och alla tyckte att hästen Jansson passar bäst i ett grönt schabrak med röda stjärnor.

  Jag kan medge att jag ibland kan vara av en annan åsikt än dig, fastän jag är ett enormt fan 😉 Det jag beundrar mest hos dig är din power. Du kommer upp på fötter igen – även om du har blivit illa behandlad. Och att du sedan kan dela med dig av din power inför tusentals läsare – det är helt otroligt!

  Det här kommer förmodligen låta väldigt konstigt… Men jag tror att din blogg och dina ord har fått mig att våga ha egna åsikter. Jag behöver inte tycka precis som alla andra och jag behöver inte säga att någonting är bra om det inte är det. Men förut hade jag inte lika mycket egna åsikter. Jag läste din blogg flera gånger om dagen (vilket jag fortfarande gör), men jag höll med om precis allting. Fastän jag alltid kommer beundra dig för att vara så stark och full med power att dela med dig av – så kan jag ändå stå upp för mina åsikter… Vare sig det handlar om bästa Nellie Berntssons åsikter eller någon som jag inte ens kan namnet på. Jag hoppas verkligen att du inte missförstår mig, då jag inte menar något dumt med denna kommentar.

  Du har verkligen varit en stor inspiration för mig och det kommer du alltid vara. Tack för att du driver den bästa bloggen någonsin!

  (Kommer fortfarande ihåg när jag träffade dig i Globen på Horse Show 2011. Blev helt chockad över att se dig i verkligheten haha. Men ett minne för livet var det!)

  ”It’s not how many times you fall that matters, it’s how many time you get back up.” Det är något som jag har lärt mig av att läsa din blogg!

  Fortsätt vara stark och vara den du är. We love you.

 143. Nellie Du är min förebild du tror på dig själv & Vet att du kan.När jag började sex-års så blev jag mobbad av ett tjej gäng på 3-4 st.Jag går fortfarande i samma klass som dom.Men dom kan vara hur dumma som helst & sen bara tro att allt är som vanligt.Men jag började läsa din blogg och nu tror jag på mig själv! Det är nog därför dom inte vågar komma fram & be om ursäkt.Dom kanske glömer men jag glömmer aldrig hur dumma dom har varit & hur många dagar jag har kommit hem från skolan & bara gråtit. Jag har gått in på din blogg & kännt mig starkare & starkare.Jag vet att jag kan inte ändra på dom jag kan bara ändra på mig själv.Dom fick Lärarna på sin sida & deras föräldrar började bete sig elakt! Jag förstod inte vad jag hade gjort?.Sen i femman förra året så gick jag fram till dom en rast & frågade vad håller ni på med? Har ni något emot mig eller? När jag är med er mobbar ni mig & när jag går så bråkar ni med varandra! Sen dess har dom respekterat mig.Dom kom fram & berättade för mig att dom var avundsjuka för att jag vågade & att jag var mig själv och jag sa att det var tack vare dig Nellie! Ett tag tänkte jag byta skola,Men jag har alltid haft ett speciellt band med killarna.Dom var dom enda i skolan som fanns där för mig.Nu har jag hittat nya vänner & Killarna finns alltid där när jag
  behöver dom.Du hjälpte mig med att våga säga emot & det förändrade mitt liv.Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig! Kramar Emily <3

  -Nellie Berntsson
  Min Hjälte-

 144. Herrejisses vad bra skrivet. Jag dör. Du har så sjukt rätt. Jag läste alla kommentarer på ig igår och började skratta när jag såg allas kommentarer. Avensjuka är bara förnamnet. Du kör din stil och skiter i andra, så sjukt rätt! Jag själv har inte heller 200 vänner i skolan, men dom jag har räcker gott för mig! Hälften av mina vänner är från stallet, DÄR är ingen falsk eller inget skit snack det är där jag mår som bäst, där det inte är massa gäng och skit snack! Tack för bästa inlägget någonsin <3

 145. Fy fan vad bra
  skrivet. För typ 1 år sedan berättade min kompis om en tjej
  som hette Nellie Berntsson, hon höll i Sveriges största hästblogg. Jag sa direkt att jag inte gillade hästar och att sådant bara var strunt. Men några dagar senare gick jag in på bloggen och såg direkt en sådan fin människa, du var liksom så perfekt hela du! Men samtidigt var det någonting som jag kände var falskt
  med dig.. Jag vet inte varför. Men jag började läsa lite och
  kolla videobloggar o så. Jag fick en bild av en snygg kaxig tjej med en perfekt familj och ett så härligt liv. Jag hittade din instagram och fick igen se en så ung vacker tjej. Fler och fler av mina kompisar började prata om dig, och det var varierat mellan snällt och taskigt… Dom tog för givet att du hade ett perfekt liv med allt du kunde önska. Jag var nära att halka med in på de där men så såg jag vad du själv tycker. Och det du skriver om, att även du inte hade det perfekt.
  Nu när jag läste så kunde jag inte känna igen mig i början men jag kunde sätta in mig i ditt liv och se hur du har det. Jag såg allt framför mig. Jag har länge velat ha en storblogg som du, det vill jag fortfarande men jag tänkte för mig själv att ” fan då måste man va jävligt duktig och kunna stå imot elaka saker”
  Som att en liten tolvåring skulle kunna de, vafan vi sitter ju bara hemma o wainar… Men det finns en tjej som jag vet är sådan. Stark mot elakhet och mobbning, grym på det hon
  gör även fast hon är så ung. En tjej som är en förebild för många men ett hot för vissa. Hon heter Nellie Berntsson. Lycka till och våga kämpa, för du är så grym!

 146. Riktigt bra inlägg! Du verkar vara stark och tuff trots alla elaka kommentarer, men är man väldigt känslosam kommer det tårar och ibland känns allt rätt meningslöst.. Men du kämpar och det är precis rätt inställning! Jag själv har aldrig mått speciellt bra, allt har vart jobbigt ända senskolan började ungefär. Har aldrig haft speciellt många vänner, iallafall inte äkta och har aldrig tyckt bra om mig själv varken kunskapsmässigt eller utseendemässigt. Och just den biten har varit extremt jobbig, utseendet. Alla vet ju hur tjejer i tonåren blir fixerade vid hur dom ser ut och allt. Då jag aldrig accepterat mig själv har jag alltid varit extremt osäker och haft en klump i magen varje morgon när det var dags för skolan.. Men hästarna har alltid ”räddat mig” för dom dömer ingen. Sen har jag blivit mobbad för hästintressen också..

  Oj massa babbel så nu till saken, efter att ha börjat läsa din blogg har det hjälpt mig på traven med självförtroende och sen att vill man göra något så kan man! Kikar in bloggen varje dag och varje dag känns det alltid lite bättre 🙂

  Är några år äldre men ser ändå upp till dig för du verkar så himla snäll och omtänksam och allt det och så är du grym på att peppa oss andra där ute som också har det tufft. Take credit for that girl 😀

  Du har en superbra blogg, fina ponnys & fortsätt som du gör! 🙂

 147. Vi hör din historia om och om igen, om det svåra utanför.
  Den historian vi har hört många gånger om, men vi läser den ändå igen.
  Du Nellie ska ha cred för dina texter och för att du vill stoppa mobbning, för att du inte mobbar andra vilken skit du än får. För att du är stark!

 148. Du växer mer och mer i mina ögon Nellson!.. Fortsätt kämpa, du är så stark vännen!
  Hoppas att vi får träffas någon dag. Även om jag knappt vill det.. Du kommer se mig som ett fan som bra vill ha en autograf.. Nonono. Jag skulle vilja umgås.. Vilket antagligen inte kommer funka..
  Men du är grym! Fortsätt kämpa !

 149. Nellie, jag tror inte det finns någon 12-åring som är som du. Du har hjälpt så många människor att få bättre självförtroende och fått de att tänka: ”Kan jag, kan ni”. Det finns en mening med att de som är elaka mot andra, egentligen är osäkra själva eller avundsjuka. Och ärligt talat, så tror jag inte att de som nätmobbar, vågar säga det öga mot öga till dig. Inte alla nätmobbare iaf.

  Fortsätt att ha fötterna på jorden, Nellie!
  You are strong, girl!

 150. Riktigt bra skrivet. Min mamma sa igår att hon hade läst din blogg, hon tyckte den var bra och att du skrev väldigt bra.
  Det är så tråkigt att det finns människor som MÅSTE klaga på andra, som måste påpeka varenda liten detalj. Det är sorgligt. Ditt inlägg berörde mig. Det berörde säkert andra också. Har man inget bra och säga behöver man inte säga något alls. Men ändå finns det människor där ute som sitter och skriver elaka kommentarer och trycker på skicka. Varför? Dem mår kanske bättre av att säga till någon hur dålig den är, att den har fula kläder osv. Även om dem skriver annat namn osv, kan man ju ändå få tag på dem via IP adressen. Alla som sitter där vid som datorskärm och tror dem är tuffa,coola,häftiga för att dem skrivit något elakt till någon, TÄNK istället, hur skulle den personen reagera om hon/han fick en sån kommentar?

  Blir så less på folk sol är elaka. Var snälla och sprid glädje istället för hat.

  /Natta

 151. Det kommer ALLTID att finnas avundsjuka människor och dem kommer alltid försöka trycka ner dig för att förstöra. Men kämpa på och skit i dem som är avundsjuka och elaka. För du kommer att komma så mycket längre än vad dem någonsin kommer att göra. Varför? För avundsjuka är inte en vacker syn att se hos en person och det klär ingen

 152. Oj. Oj. Oj. Jag blev riktigt rörd av denna texten, och då är jag rätt hård av mig i vanliga fall… Nellie jag tycker synd om dig, ingen skall få ha rätten att behandla någon som du beskriver. Du är modig som vågar skriva ut alla dina känslor, såhär framför en MASSA läsare i olika åldrar, både tjejer o killar.

  Du är en vacker och framgångsrik tjej som har hela livet framför dig. Ingen skall kunna ta det ifrån dig. Stå på dig! Vi finns här för att stötta dig i vått och torrt!

  / Sarah 18 år

 153. Du är grym nellie!! Så mycket som du har hjälpt mig!! Fortsätt att hålla på med det du gör och struntar alla andra falska personer!! Bäst är du!!

 154. du har energin som gör att jag orkar,orkar leva,orka kämpa,orka tro på mig själv, så tack, tack så jävla mycket! jag har läst din blogg varje dag i ett år nu och varje dag ger du mig en liten gnutta hopp om att allt kommer att bli bra igen, och allt hopp gör så att jag orkar med allt runt om kring, för det är med hoppet som allt går, för när man har tappat hoppet…då finns inget kvar! men nu finns nåt i mig men inte i flera miljoner anndra barn och jag vill hjälpa dig att hjälpa anndra! för du,nellie berntsson du skiner av hopp,självsäkerhet och det är det som gör dig till en sån AWESOME person, så fortsätt med vad du gör och lycka till!!! kram emelie:)

 155. Hej Nellie.
  Jag tycker du e så sjukt stark…det jag tycker är så himla coolt med detta är att du har fått möjligheten att förändra och påverka och gör det rätt. Jag har så mycket tankar och vill inte trycka ner människor, jag vill som du höja människors självförtroende, jag har haft världens sämsta självförtroende, men sen fick jag en ny vän, han och kanske just att det är en han betyder mycket eftersom tjejer ena dagen säger fan vad fin du e och nästa usch vad ful hon e till någon annan. Han har byggt upp mitt självförtroende, och här på din blogg har du alltid visat att det. Är okej att ha ett bra självförtroendende det är okej att det går bra för en, även om folk blir avensjuka och försöker att dra ner..

  Inom ridningen så är det extra viktigt att man vågar stå för vem man är ochvad man älskar. Jag känner folk som helt ärligt inte säger att dem rider när dm träffar nya människor för att dem är rädda att bli satta i ett fack, häst facket som är jätte roliga att driva med och reta för just hästar…skit bra inlägg och jag gillar verkligen att du andvänder bloggen till att stärka andr istället för ig själv som många andra bloggare gör. Du hade kunnat skrivit ett ”tyck synd om mig inlägg” men istället vände du detta till att alla är lika värda… Skit grymt!

  En massa kramar Caroline

 156. Helt rätt skriver Nellie!
  Jag är snart 18 och tycker det är svårt att få kritik , du är 12 år och är stark som en stjärna!
  Tycker du är värd en stor applåd för hur stark du är.
  Tycker även du gör helt rätt i att blocka som beter sig så omoget.
  Förstår inte varför inte tjejer kan peppa varandra och ge komplimanger istället för att ge hat mig varandra. innerst inne mår alla dåligt av de!
  SKÄRP er för fan.
  Sätt inte sån press på en 12 årig tjej som följer sin dröm och är en riktigt stjärna i sig själv!
  Stora kramar till dig!
  Puss!
  Jag tror på dig Nellie!

 157. Du är stark, det vet vi alla! Jag tycker bara att det är så otroligt sjukt att vuxna människor beter sig såhär. Även barn som inte ens säger ”hej” till dig när du kommer till skolan , jag tycker detta är hemskt!!
  Var stark Nellir, bry dig inte vad andra tycker & följ dina drömmar & ge aldrig upp !!
  Stooooor kram till dig Nellie! Elin <3

 158. Fyfan, Nellie! Du är så jävla stark. Stå på dig, tjejen. Du ska ha sjukt mycket cred till din inställning, det är folk som är avundsjuka som vill trycka ner dig, stampa på dig för att du utstrålar en sån stark personlighet.De känner att de inte räcker till så de tänker: ”om vi tramper ner nellei så står vi högre än henne, hon tappar status. Men de ska ha klart för sig att, nej, så är det inte! Trots allt detta spottande på dig så står du ändå kvar med båda fötterna stadig på jorden. Du kan ta dig hela vägen, ingen tvekan om den saken. Jag känner mig starkare när jag läser detta. Och det är ju meningen, right? 😉 Man kan och duger till att ta tag i saker som tidigare kännts lite jobbigt. Tack nelle!

 159. Hej!
  Läser inlägg efter inlägg som du skriver och bli bara mer och mer imponerad av hur bra du formulerar dig och utrycker dina tankar, känslor och åsikter. Det är du riktigt grym på och framförallt när du inte är så gammal, en egenskap du ska vara stolt över!
  Du ser sjukt bra ut, du är mogen för din ålder OCH kommit väldigt långt med din blogg, bra sammarbetspartners, kan klä dig i märkeskläder osv, och sanningen är att det sticker många i ögonen. De önskar att de hade det du hade och istället för att gratulera dig och vara glad för din skulle är det lättare att försöka trycka ner dig, att få dig att må dåligt så att ditt ”perfekta” liv inte ska vara det. Det är typiskt svenskt att ingen får vara lite bättre än någon annan, får inte nå större framgång än vad ”lagom” säg är ok osv. Jag tycker det är helt sjukt! Varför kan man inte vara glad för någon annans skulle. Det är i det här skedet där nätmobbningen kommer in. Det är något utav det värsta som finns, men mest är det sorgligt att andra, unga som gamla, tycker sig ha rätten att klanka ner på någon annan. Det är vidrigt! Det finns inget som säger att det gör dom snyggare eller bättre för att de kallar någon annan ful eller dålig. Snarare blir det bara motsatt effekt. Jag hoppas verkligen att alla som tycker sig ha rätten att kasta ur sig en massa elakheter en dag inser, mognar och tar sig i kragen och förstår hur j*vla lågt det är.
  Nellie, stay strong och fortsätt kämpa för det du tror på. Du är grym!
  Jag är flera år äldre än dig men kan med handen på hjärtat säga att jag imponeras av dig och det du gör, varje dag.

 160. Sjukt bra skrivit Nellie<3 Fattar inte hur du kan vara så stark Nellie!<3 Du får elaka kommentarer både på bloggen och insta!<3 Dom ska inte få behandla dig såhär. Love u Nellie!<3 Står alltid på din sida, Kram Clara<3:)

 161. OTROLIGT bra skrivit Nellie. Jag RYSER sån bra människa du är. Jag förstår att många ser upp till dig. Det gör jag också. Speciellt efter detta inlägget. Det är så sjukt att det finns så underbara människor som dig i världen. Tack för att du finns Nellie. Tack för att du skrev det här, det hjälpte verkligen mig och höjde mitt självförtroende ännu ett snäpp. Så fort jag tänker att jag absolut inte vill gå till skolan eller whatever, så kommer jag tänka på dig, och detta inlägget. Och då kommer jag gå. Helt klart. TACK NELLIE!

 162. fy f*n va du äger och du har så rätt.

  mobbare gör hämska saker mot en och så seger man typ men kan du hålla käften och då så riger det lärare och föreldrar till en på kvällen.
  dom gör så mycket dumt men tycker inte att det är elakt men sedan så gör man något litet typ ignorerar dom och då är dom som galna för att jag är så elak och dum?

 163. måste bara säga att jag tycker att du är en otroligt stark och vacker tjej för din ålder. jag tror på dig, och jag är säker på att du kan uppnå precis vad du vill med ditt liv. var stark, och var aldrig någon annan än dig själv

  kram från en 16 årig tjej från kungsbacka <3

 164. Bra skrivet Nellie, underbart att se att någon som är så ung kan nå ut och beröra andra människor som är äldre.

  Jag har följt din blogg i snart ett år och jag ser ju en HEL del förändringar i ditt liv, såklart mycket bra men också en hel del som jag tycker är lite mindre bra.

  Allt du lyckats bygga upp är unikt, helt klart. Du är redan en blomstrande entreprenör och verkar ha bra koll på ditt liv, men jag tycker det är sååå viktigt att du ska få leva också. Som det barn du faktiskt är. Jag vet att du helt frivilligt har valt att bedriva bloggen och insett att med framgångar kommer mycket slit och uppoffringar på vägen, men att växa upp utan all barnslighet som man faktiskt behöver i din ålder kan vara ”farligt”.

  Så vad jag menar är; Fortsätt som du gör med ponnysarna och bloggen, fortsätt inspirera, utvecklas som människa MEN försök hitta guldstunder med familj OCH vänner, kanske 2-3 i jämnålder. Förlora dig inte i bloggvärlden, när du väl är vuxen är ”barn-perioden” i ditt liv borta för evigt.

  Kramar

 165. Herre Gud, hur kan en VUXEN person säga ”men nellie berntsson kan man väl spola ner i toaletten”. Jätte dålig stil -.-
  Blev rörd av texten (menar INTE det där man att spola ner nellie i toaletten) utan allt! Du är stark Nellie, respekt till dig <3

 166. När jag hade läst detta inlägget blev jag helt ställd. Trodde att ditt liv ja..perfekt. Det var väll för du verkade va så lycklig med alla som var runt omkring dig och trodde verkligen inte att ditt liv såg ut på det här viset. Jag VET att du är en stark tjej och du ska inte ge upp. Du är ju nellie Berntsson! En grym tjej som ger oss hopp om att få bättre självförtroende. Du är känd och har kommit långt oavsett på din unga ålder. Men du är så stark, jag beundrar det så sjukt mkt. Jag blev nästan helt chokad av ditt inlägg, för att du får så mkt skit. Jag kan inte fatta hur vissa människor har blivit så fruktansvärt grymma att dom sitter och skriver massa bullshit till nellie. Jag kan tro att ni är avundsjuka på nellie för att hon har allt. Hon har lyckats, men bara för att ni inte har gjort det så hjälper det väll inte att skriva massa taskiga saker till henne. Hon är ju trots allt en människa som ni, hon har ju också känslor. Tänk innan ni publicerar era dumma kommentarer. Hur tror DU att hon reagerar när hon läser din kommenta? Rädsla eller kanske tårar? Förstår ni inte vad ni håller på med? Ni gör ju henne ledsen, mer än det kanske? Jag fattar inte hur ni tänker egentligen? Du får tro att du är cool om du skriver något dumt till nellie men det är självaste motsatsen. TÖNTIG och väldigt omoget och lågt gjort. Jag är ett år äldre än Nellie, ingen fullvuxen människa men jag förstår ju självklart att detta är ju oacceptabelt. Ingen ska behandlas på ett sånt sätt. ALLA är lika mkt värda, så ingen har mer värde än någon annan, fattar ni det? När ni sitter vid era dataskärmar och skriver massa onödigt så kallas det NÄTMOBBNING. Ni får förstå att detta är absolut inte ok. Varför gör du så här? Vad tjänar DU på det? Svaret är INGENTING, det du gör är att du håller på att förstöra en tjejs liv. Hur kan du ens tycka om det? Om du nu hatar nellie, varför läser du hennes blogg då? Lämna denna sida NU om du är en av dom som skriver massa skit. För du gör bara det värre för nellie. Hon har det inte lätt. Hon är känd, har hästar, EN STOR BLOGG. Och hon kan inte leva med att massa människor stampar på henne varje dag. Så sluta bara genast, för annars kommer det bara bli värre. Ni har redan gjort tillräckligt så lägg ner bara, ni bevisar bara att ni är svaga personer som inte alls har nått bra självförtroende. Förstå hur nellie reagerar när ni skriver något taskigt och försvinn.

  Nellie du är en sån grym tjej, och jag ser verkligen hur du kämpar. Du är så klok och jag beundrar din självständighet. Hoppas att all denna mobbning slutar för INGEN förtjänar att bli behandlad så. Jag tror på dig för du är en fantastiskt kvinna. Du kommer gå långt för det ser jag redan nu, för du föddes av mkt starkhet o klokhet. Önskar dig ALL lycka i framtiden jag kan och hoppas du får bättre uppfattning från mer människor. Så många kramar frånmig till dig. Jag önskar att jag vore hos dig nu, för då skulle jag krama dig och aldrig lämna dig. Jag skulle försöka vara en vän som du drömt om att få ha. I believe in you because you are so dam strong!! 😉 <3
  // Elin

 167. Hej Nellie! Jag blev både arg och glad när jag läste ditt inlägg. Arg på att folk (speciellt vuxna människor!!!) beter sig som dom gör mot dig bara för att du är känd och har lyckats med dina mål och drömmar och glad på att du vill sprida massa lycka på din blogg och visa att kan du som 12 år gammal nå dina mål och få folk att se upp till dig så kan andra, jävligt starkt av dig Nellie att kunna stå för dina åsikter, du är grym, you go girl! 😀

 168. Så sjukt bra och starkt skrivet! Håller med till tusen.
  Liksom hur tufft är det att trycka ner andra liksom bara för att, inte ett dugg coolt.
  Du har sjukt rätt med hela texten, det är bara att kämpa på!

 169. Nellie, fy f*n va bra skrivet. Jag blir aldeles rörd hela jag. <3 . De är knappt att jag kan över-tala mig själv att de faktiskt är tjejer/killar som sitter framför skärmen och kanske tycker synd om sig SJÄLVA och bara moste slänga in en kommentar som bara är sååå (?), te,x "Åå harre gud har hon en färg glad koffta idag, va ska vi göra jorden går under :o" Men harre gud ta de lungt, de är ju bara så jävla underbart att man vågar sticka ut, och faktiskt vågar SKITA i vad alla andra tycker. De är coolt. Du är bara så j*vla BALL Nellie. Glömde nästan en grej. Du är ju mäniska oxå. Ja du är ju de, du har precis lika mycket rättigheter som väm som hälst, du måste oxå få tycka, tänka och få visa alla kännslor. Du har rätt till de. De är så ballt att visa vad man tycker och vara sig själv. Grymmt ba Nellie. Fortsätt vara dig själv. <3 !!!. Vill jag ha på mig min färg glada koffta, så tar jag väll på mig min färg glada koffta. Eller? De är j*vligt dummt att trycka ner andra mäniskor. Som du skrev för några dar sen på FB "Avundsjuka är en sjukdom… Krya" Fy f*n va grymm du är.Holler med dig helt.Det stämmer. Avundsjuka är en sjukdom. Hoppas nu alla (ni som inte sköter er)förstår vad ni holler på med, hur dummt de är att faktiskt trycka ner någon annan på de sättet. De är sååå OMOGET.Du stjänar inte ett skit på att göra de. INGEN TING.Om man nu inte klarara av detta (att sköta sig)så är du kanske inte tillräckligt gammal nog för att få vara på nätet. Du kanske inte är tillräckligt gammal nog för att få ha "INSTAGRAM" eller "FACEBOOK" eller var du nu har. Eller?? Så snälla du/ni mogna till lite och håll de inom dig eller var vänlig att GÅ här i från. Nellie, jag är såå stolt över dig. Du är är värkligen en ängel. HIMLEN MÅSTE SAKNA EN SON FIN ÄNGEL SOM DU <3 Nellie, de var så himmla fint, bra och moget skrivet. Nellie vi fixar detta tillsammans <3 <3

 170. Måste bara få säga att beundrar verkligen dig som person. Du verkar verkligen vara en sån himla go och underbar person och det är fan hemskt att det finns människor i detta land som inte har nå bättre för sig att behöva trycka ner andra människor för att må bättre… Ge aldrig upp för haters kommer alltid finnas och du är så jävla mycket bättre än dom! Fortsätt med det du gör, gå din egen väg för du kommer nå så långt både inom hästvärlden och affärsvärlden och ja allt så, fortsätt på och ge inte upp, du är så jävla stark och jag tror på dig!!

 171. Jag säger det rakt ut, jag älskar dig Nellie! Tack för att du finns och ger mig självförtroende. Jag kan inte fatta att du, 12 år har gjort mig så lycklig. Jag blev vöerglad när jag vann din tävling, och när du kommenterade min blogg, kan nästan inte minnas hur lycklig jag var då! Du är en sjukt bra förebild, och det kommer du alltid att vara.

  Tack Nellie, <3

 172. Hej Nellie, jag beundrar dig något OTROLIGT!
  jag har varit mobbad i över 7 år, varje dag i skolan och allt sånt!
  Från 0An till 7an var det VARJE dag, idag är det bara ibland, på nätet via telefon eller något sånt.
  Här är min historia:
  när jag började i 0:an så kallade alla mig för elaka saker, bla häxa, vårtan osvosv, då jag hade en levefläck på sidan av näsan som stod ut och var ganska stor. Då tänkte jag inte så mycket på detta, för då hade jag ändå mina kompisar i klassen, och man sminkade sig inte och brydde sig inte om vikt och sånt skit.

  Värre blev det när jag började 2:an tror jag, folk började ta mascara, bry sig om hur de såg ut osv. Sjävklart blev en 8årig tjej påverkad av detta, så när folk kallade mig elaka saker så tog jag åt mig, tyckte att jag själv var ful, tjock osv. Mitt självförtroende sjönk omedelbart, och orden fortsatte att falla ner på mig.
  Det blev ju inte direkt bättre av att jag försökte berätta för mina lärare, men ingen gjorde något specielt åt det.

  Allt fotsatte såhär, jag var aldrig populär, och folk hånade mig gärna. Jag förlorade ”vänner” och massa skit.

  Sommaren då jag skulle börja femman så kom mamma hem från jobbet en dag, och jag sa till mamma – nu tänker jag byta skola, och jag satte mig vid datorn, och letade upp en skola som kunde passa mig med lite hjälp från mamma.
  Då var jag 11 år.

  När jag väl började på min nya skola, så verkade allt så underbart, jag fick nya vänner och blev direkt ”en i gänget”, men jag gjorde en dum sak, som jag då trodde var rätt. Och det förstörde ett helt år för mig.
  Jag gick varje dag till skolan med en klump i magen, för jag visste inte vilka som skulle vända sig emot mig idag.
  Jag blev ignorerad, hånad, retad och sänkt.
  Varje dag var jobbigt. Specielt onsdagar, då hade vi idrott.
  Jag fick varje onsdag en fråga som ”varför har du ingen BH, så jävla äckligt va?!” osv.. det tog hårt på mig, men det märkte jag inte då. Helt plötsligt så var jag sjuk varje onsdag, och kunde inte gå till skolan.

  Bättre blev det ju inte för att ingen trodde på mig hemma, för jag har alltid varit en liten drama queen, så när jag berättade för mamma och ove, så tog de det med en nypa salt så att säga.
  Det var först när jag hade glömt att radera ett sms där det stod något liknande ”hora” eller ”fitta” eller något i den stilen. Det var först då de trodde på hur jag hade det på skolan.
  Jag var 11 år, i över halva mitt skolliv har jag varit mobbad. Från 0an till 5an.

  När jag började på min 3DJE SKOLA, så blev allt bättre men inte bra. Det var först i sjuan som saker faktiskt blev bra.
  Så sammanlagt var jag mobbad i 7 HELA ÅR! Det är en idag folk som säger kränkande saker till mig.

  Det är min historia, och ditt inlägg nu har fått min historia som hände då och det som händer nu att ändras, för att de inläggen du publicerar, kan jag, kan du, har faktiskt fått mig att må bättre! Och det är helt sant!

  Det kanske blev en konsti kommentar, men det är sant!
  Du är grym Nellie, jag älskar dig!
  Du är DROP DEAD GORGEOUS!
  Stå på dig, tänk på att du måste ju göra saker rätt, med tanke på att du har halv sveriges ungdommar bakom dig?!
  Puss <3

 173. Det här var nog det bästa inlägget du skrivit, såklart är alla dina inlägg bäst. Men det här får mig att inse att det Inte är lätt att ha en sån pass stor blogg som dig.
  Du är så fruktansvärt stark nellie, ser upp till dig och kommer nog alltid att göra det.
  Det fällde en liten tår från ögat, vissa folk är bara så sjuka, att man sitter och klagar och retar upp sig på saker som de egentligen INTE borde bry sig om. De borde säga massa snälla saker om dig, för du är snäll, fin, vacker, underbar, STARK, det finns mycket bra om dig!
  Kan inte säga att jag förstår dig, för det gör jag ju inte.
  Men jag kan säga att vi bloggläsare kommer finnas vid din sida och stötta dig, för du är så grym<3
  Kram nellie.

 174. Nellie. Vet inte hur jag ska börja. Men du är sjukt bra. Älskar det du gör! Lovar knappt sovit en blund inatt. Ska mejla dig en video. Som jag klippt ihop. Inte klar än, för jag ska ge den tid, precis lika mycket som jag ger till dig. Nellie, du är bättre än bäst. Jag vill att du ska veta att jag älskar dig, sjukt. Du är en bra person, & att vuxna snackar skit om barn. Där går gränsen för mig & min familj.Min familj är också emot mobbning. Fine. Det blir fel, & även för dig, du är ju EXAKT precis lika mycket människa. Som oss. Du levererar love flera gånger om dagen. Haters tror du skryter & skaffar självförtroende.Bara för att dem inte har tid att läs vad du skriver i dina rader långa inlägg. Utan dem läser vartannat ord. Då blir det fel & om alla skulle ha sin blogg, & lägga exakt lika mycket tid & tålamod på den som med att frysa ut andra, & trycka ned de. Då skulle en & annan stjärna blitt upptäckt. För ALLA som läser detta. Kom igen Nellie är PRECIS som oss. Hon är inte mer värd,speciell eller nått ufo. Bara för att hon stått upp för sina åsikter, men ändå nolltolerans mot mobbning. Hon lyckades, för att hon var sig själv. Ja, hon var den hon ville. Inte någon annan.
  Så alla kom igen. Go Girl Nellie♥

 175. Det här var nog det bästa inlägget du skrivit, såklart är alla dina inlägg bäst. Men det här får mig att inse att det Inte är lätt att ha en sån pass stor blogg som dig.
  Du är så fruktansvärt stark nellie, ser upp till dig och kommer nog alltid att göra det.
  Det fällde en liten tår från ögat, vissa folk är bara så sjuka, att man sitter och klagar och retar upp sig på saker som de egentligen INTE borde bry sig om. De borde säga massa snälla saker om dig, för du är snäll, fin, vacker, underbar, STARK, det finns mycket bra om dig!
  Kan inte säga att jag förstår dig, för det gör jag ju inte.
  Men jag kan säga att vi bloggläsare kommer finnas vid din sida och stötta dig, för du är så grym<3
  Kram nellie.

  Råka skicka fel bloggadress, men det gör väl inte så mycket, men det hör är min blogg, hehe:)

 176. Omg vilket starkt inlägg! Du är verkligen grym nellie! Du är verkligen min förebild!
  Kärlek till dej!<3
  Såg även några inlägg ner att detta kanske blir ditt sista inlägg :OO du får verkligen
  Inte sluta blogga!! <3

 177. Sjukt bra skrivet Nellie,började rysa bär jag läste inlägget. Du har ju blivit känd för att du har skrivit bra saker som kan hjälpa andra och så men inte för att du trycker ner folk och jag vet att du aldrig skulle vilja trycka ner någon/några du är mogen och inte omogen som vissa personer som kommenterar med en massa elakheter och kränkande saker. Har lärt mig lite efter detta inlägget om vad du känner och så men om jag hade varit i din sits hade jag aldrig klarar mig så här långt som du, du har klarar dig igenom det här och det visar att du är riktigt stark. Hoppas det blir bättre//emis ❤

 178. det är så sjukt bra skrivet! Du gör verkligen sjukt mycket för dina läsare. Vi får inspo för att klara av allt i livet. Tack så mycket för allt och fortsätt så. Älskar det du gör. Kram!;)

 179. Måste bara kommentera , Herregud .. Vilket inlägg ! BAM och alla ramlade bakåt. Fortsätt , fortsätt med det du gör , Skapa mer självförtroende i världen . För kanske inte alla .. Men JAG och MÅNGA andra vet att det faktiskt hjälper ! Keep going ! GIRLPOWER ;D

 180. Brukar inte läsa din blogg,
  men när jag såg bilden på instagram Var jag tvungen
  att titta vad di skrivit…
  De var helt fantastiskt och på vissa ställen känner
  jag verkligen igen mig mycket❤
  Tack för de inspirerande och imponerande inlägget ❤❤
  //Elin

 181. SÅ SJUKT BRA SKRIVIT NELLIE!
  Jag tror att jag fick en bättre inblick av hur ditt liv är utanför bloggen. Har alltid vetat att det inte är lätt att driva en av sveriges STÖRSTA bloggar och samtidigt prestera så sjukt bra med sina små och fina ponnysar!
  Har alltid varit på din sida och kommer aldrig släppa taget om den, det är du som äger, som är BÄST!
  Att vuxna personer inte tar ansvar att lära sina barn/barnbarn hur man beter sig är SJUKT dåligt! Hoppas att du någon gång övertygar dessa personer att det är DU som är BÄST!

  STARKT av dig!
  Kram Fiffi ♥

 182. Vi ska ta över nätmobbning de ska försvinna. när man läste detta inlägg så fick jag mkt styrka och mkt mod till sig. man blev väldigt rörd. hoppas många kan förstå att nätmobbning inte ä okej, för dom som huller på me nätmobbning och all slaks mobbning tror att dom ä så ”tuffa” men dom ä bara elaka och svaga, ja själv har blivit mobbad och jag har kompisar som har blivit mobbade, när man blir/är mobbad då kan man tappa modet, man kanske inte litar på någon. man ska få se ut som man vill, få ha vilken idol som hälst och man ska få tycka precis som man själv vill/tycker. Jag vill kämpa mot alla olika slaks mobbningar.

 183. Sjukt bra skrivit Nellie! Förstår att det är folk som skriver massor med dryga kommentarer på Instagram, har själv Instagram och ser det. Men dom som skriver så är ju verkligen avundsjuka på dig! Ta inte skiten utan strunta i den, vet att du gör det och tycker du är otroligt stark! Be strong Nellie!
  Kram! 🙂

 184. Det är därför du är så jävla grym, Nellie. Sitter här hemma, mållös, jag hoppas verkligen att detta kam nå ut till någon där ute, som behöver det, mobbad eller mobbare. Du är grym.

 185. Jag vet inte om du läser alla kommentarer,
  men du ska veta att jag tycker att du är sjukt bra. Mina kompisar hånar mig för att jag läser din blogg, men jag tycker att du är en oerhört fin och självrespekterad tjej. Jag är några år äldre än dig, men jag ser upp till dig. Vet du varför? För du visar att man kan lyckas, du bevisar allt det andra bara pratar om.

  Så Nellie, hatten av för dig. Jag beundrar dig och tar till mig! <3

 186. Nellie, så himla bra skrivet. Jag ser verkligen upp till dig, även om jag är ett år äldre än dej. Du är helt perfekt, stark & självsäker. Låt ingen trycka ner dig! Dom som skriver elaka/dumma/taskiga saker är bara osäkra och försöker trycka ner dig för dom ser hur stark du är.
  DU ÄR GRYM NELLIE! <3

 187. Så händer det mig med ibland också dom säger elaka saker osv men jag hoppar över det trampar sönder alla haters! Vi är nästan helt lika för det händer samma saker med mig känner mig också utanför..Om du vill prata om det mer adda mig på skype natalia11025.<3 hoppas du svarar

 188. Nellie, du är värdens goaste Tjej, det menar jag värkligen!
  Efter jag läste detta, förstog jag hur sjukt lika vi är, jag är också lite så, jag hänger inte med tjej gänget i skolan, utan jag har 1 vän från skolan, dom andra har svikit mig, tryckt ner mitt självförtroende som har avrit på topp, men en dag satt jag där hemm och sa för mig själv
  – nu fasen ska jag skita i dom.
  Jag är som du Nellie, jag har svårt att lita på folk, enormt svårt efter alla svek. Men när ens kompisar snackar bakom en, då blir man arg, jag fattar inte hur jag kunde säga du är min vän, alltid förlåta, försöka vara en som inte märks. Men sådan är inte jag, jag är 11, fyller 12 år snart, och jag tycker inte jag ska behandlas annorlunda bara för att andra har sagt saker om mig som inte stämmer! Flera gånger har dom sagt till min lärare att jag och min kompis har varit elaka, så klart blir man besviken, men vi försökte stå imot hatet, vi vann den gången, vi hade ju inte gjort fel.

  Min mamma tycker du är en jätte bra förebild för mig, hon säger ”Nellie är någon man ska se upp till” och hon har även sagt ” även fasst jag inte känner Nellie, så vet jag att hon är en underbar människa”
  Men det är ofta så att föreldrar inte alltid ser sitt egnas barns fel när någon har varit elak, utan man får direkt över till den andra och är väldigt arg på den.

  Nellie, vet du vad, du har hjälpt mig att starta om mitt liv, jag har blivit den jag vill va! Du har hjälpt mig att veta vilka vägar jag ska gå, hur jag ska göra, jag känner mig som en stark person, PGA dig, jag hoppas fler ungdomar blir som dig Nellie, vet du varför? Du förendrar värden! <3

 189. Släppte en tår eller två.. Hurreguuud alltså! Vi bloggläsare tror jag inte riktigt fattar hur himla svårt du har det! Vi tänker bara på oss själva och är glada för att Du puschar oss frammåt genom din blogg. Men vi tänker inte lika mycket på hur Du Nellie dom skriver allt och får all skit känner. Du är en vanlig människa som alla vi andra. Nellie har känslor! Hon KAN bli sårad. Hon kan skratta och hon kan gråta! Nellö Blåbärsson kan släppa tårar! Hon är mänsklig! Släpp inte iväg elaka kommentarer! Hon blir ledsen! Skulle ni som skriver elaka saker vilja ta imot sånna kommentarer? Skulle du vilja att alla kommenterade dina kläder och hur du skrivet och… Allt! Tänk efter! Tänk, använd din hjärna som troligtvis inte finns om du är så elak. Tänk efter innan du skickar kommentaren! Skulle Du vilja bli behandlad som Du behandlar andra?
  Nej, jag tror inte det igentligen! Och tänk på att det Är ren MOBBNING! Är du så avundsjuk på Nellie att du måste trycka ner henne genom att klaga på henne! Hallå?! Är du då avundsjuk på Nellie att du måste slänga iväg en massa skit, så kanske du inte behöver kika in på Nellies blogg något mer. Jag undrar vad som rör sig i hjärnan på dom som bara kastar skit. Det är ren avundsjuka och mobbning i grund och botten! PUNKT! Tack för mig och kram på dig Nellie, hoppas att du inte lägget ner bloggen när du kommit så långt. Men det beslutet ligger HELT i DINA. Händer!
  (tål kritik) Kram.

 190. såg ni dokumentären om skidåkaren Sixten? #sixten på twitter och den ligger säkert kvar på svtplay. Den dokumentären berättar också om hur tufft det kan vara att bli accepterad på sin hemmaplan, eller att bli profet i sin egen stad. Hur svårt det var för honom och hur han tillslut fick ett museum i lilla Lima.

  Känner verkligen igen mej i din situation Nellie. hur TUFFT det kan vara att vara UNG i SVERGIE. fast när vuxna hänger på blir det förståss ännu värre för barnen.

  Jag har gjort valet att inte ha kontakt med mina värsta mobbare som vuxen. men där är det också väldigt svårt att förstå hur dom tänkte där? Nu addar vi, för nu är det status med många vänner. Riktigt bra vänner växer inte på träd. Inte ens som vuxen. Men vad jag gör idag påverkar hur jag har det imorgon! och ge aldrig upp.

  Tack Nellie för ännu en välskriven text! 🙂 och imorgon när skolan börjar igen hoppas jag alla vågar gå dit.

 191. Nellie fyfan vad jag känner igen mig ..!? Allt. Allt du skrev kändes så sjukt jävla .. Kan inte ens beskriva det. Jag förstår har varit i din sits förut. Dock inte lika illa, på det sättet som du. Nellie med 130k followers på instagram osv. Men egentligen när det kommer till de som står en närmast sviker en, spelar det nog inte så stor roll om man är s.k känd, eller ”vanlig”. (Du fattar nog)

  Jag var ganska länge i denhär ”inne gänget”, det ”rätta” gänget, de ”populära”.
  Men när jag märkte tydligare och tydligare hur dom behandlade de som kanske var lite mer ”ute” blev jag förbannad..! Jag sa ifrån, vilket jag alltid gör. Ska alltid säga min åsikt även då jag inte borde lol.
  Tyckte synd om de personerna som kanske inte hade RÅD att köpa de nyaste kläderna hela tiden osv, och pga DET blev behandlade som om dom var mindre värda.?

  Jag tyckte som sagt inte det var OKEJ, så jag sa ifrån, började gå fram till de ensamma och fråga hur det var, när ingen annan gjorde det. Jag höjdes i höjdes i de ”med lägre status” ögon, samtidigt som jag lika snabbt föll i ”de populära’s”…

  Var inte längre välkommen till mina före detta kompisars tjejkvällar. Eftersom ”Jag hade blivit en av ”Töntarna” som en av tjejerna uttryckte sig. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så patetiskt. Att dela in omgivningen i olika grupper? Sätta sig själv i maktgruppen (innefänget) och se sig själva som populära…

  Men sen här jag tänkt en del, att de som andes populära är egentligen inte det. Lol om du fattar..
  För set är ju inte direkt så att alla gillar dom, tvärtom.
  Folk vågar bara inte sätta sig upp mot ”dom med status” för att de är rädda att de själva ska bli ett offer.
  Som jag nu har blivit. Trots det trivs jag bättre nu, än att själv bra mobbare.

  Shit vilket spår kom jag in på nu på slutet? Aja Nellie.. Det här inlägget KOMMER sätta spår i bloggvärlden. du levererar varje dag, formulerar så otroligt klockrent att man bra… Inga ord där heller.
  Som du brukar säga ”HATTEN AV” för dig.
  Nellie Berntson min förebild. MÅNGA framför allt tjejers förebild, vare sig de vågar erkänna eller inte.
  Du är grym som du redan vet. Det är jag också. Det är ALLA, bara de vill.

  (Jag vill också bara säga att jag har pratat en del om dig med mina föräldrar. Om din bligg osv. Nu har mamma också börjat läsa din blogg. Hihi, du verkar fan va hennes förebild också.. Hon är 40.. Hahah inte många 12åringar som lyckas med det direkt.) puuss!

 192. Du ÄGER Nelie!!! Det finns inte många personer i denna värld som blir så hackade på men ändå står upp för vad de tycker! Jag vet hur lätt det är att skicka iväg en elak kommentar som skadar nån fysiskt för en väldigt lång tid. Men jag vet också hur det känns att få såna kommentarer, både i IRL och på nätet. Och de bröt ner mig helt en tid. Jag ser hur mycket hat du får och är förundrad över att en så ung tjej orkar stå upp mot allt!!

 193. Du är så jävla grym Nellie!! Om det är någon jag verkligen ser upp till så är det du. En tolvårig tjej. Själv är jag sexton. YOU ROCK!!

 194. Fint skrivet du kommer alltid vara omtyckt det finns en hel värld av människor snart kommer dom i din klass också på att du är snäll och omtänksam och du är djur vänlig och du är en bra person dom är kanske inte bra personer men det blir dom snart när dom har tänkt om

 195. Wow! 255 kommentarer av människor som hyllar dig, respekterar dig, beundrar dig osv. Otroligt bra skrivet, jag kan inget annat säga än det! Mobbning bör aldrig vara tillåtet, vare sig i verkliga livet eller när det gäller på internet. Det kan verkligen skada människor, vilket inte alla tänker på innan dom agerar. Hatten av tusen gånger om för dig Nellie, och för att du ger en sån himla härlig power till varenda läsare som besöker din blogg!

 196. Asså Nellie, så grymt bra skrivet! Åh vad jag diggar dig! Bättre människa finns inte för att kunna tro på sig själv! Tack för att du lagt ner ett riktigt bra jobb på detta inlägg, mycket uppskattat och trevligt att läsa! Du är bara för bra, älskar dig, du är en sjukt bra förebild<3
  Kram<3:)

 197. Detta inlägget har fått mig inse att man måste fortsätta kämpa för att få vara den man är och inte lyssna på vad dom andra har och säga, lita på sin egen insikt och bara vara sig.jag har aldrig velat komma in i en grupp i skolan och de leder oftast till att jag går där själv, jag har massa kompisar utanför skolan och jag tycker att de har vart sjukt jobbigt att sitta själv , men du har hjälpt mig att fortsätta kämpa att aldrig låta någon ändra på den jag är.

  Nellie du är en bra människa och folk som vänder ryggen är sånna man inte ska hålla fast vid att vara din Vänn är något som dina vänner ska va stolta över att vara, en människa som vågar visa att dom är sig själva och är stolta över att vara de också. Med all respekt till dig vännen fortsätt med detta och lägg inte ner bloggen du är du och låt ingen hindra dig från att vara de häller! Kram.

 198. Jätte bra skrivit Nellie! Det är ju såhär det ser ut nu förtiden, men du hjälper personer och får personer att tänka om med dina inlägg om mobbning… Du borde hjälpa till inom friends (anti mobbning) eller något sådant i framtiden!
  Go girl, you rock! <3

 199. När man sitter här bakom skärmen och får följa din vardag, så glömmer man lätt vad du får gå igenom för att jag ska få läsa det du skriver och vara nöjd och fortsätta följa. Nu påminde du mig igen att du har det fan inte enkelt. Du får ta massa skit som inte vi bloggläsare ser, tyvärr måste jag säga. Tror vi skulle få ett bättre perspektiv på hur du är som person om vi fick SE vad du får stå ut med. Tack Neliie, you go girl serri. Klart man är avundsjuk på dig, men det håller inte haha. Jag kan inte säga att du INTE är grym. För det är du, oavsett om jag vill det eller inte. grymgrymgrym <3

 200. Du e grym tjejen, du vågar stå för att du är DU och du har bra tänk, du är en riktigt sund människa och det är tur att det är din blogg som blev stor istället för nån av mobbarna ❤ massa kramar tjejen ❤

 201. Seriöst… man borde få böta för näthat. Det är också mobbning. Det är inte värre än IRL snarare värre. Man kan vara anonym och skriva vad som helst. F`n vad haters borde skämmas. Om ni inte gillar Nellie så läs inte hennes blogg just sayin…
  Nellie… jag tycker att du är perfekt. Säger bara: Va dig själv alla andra är redan tagna. Kram

 202. Hej Nellie. Att folk gör såhär för uppmärksamhet e korkat. Bara för att du e känd behöver man för f´n inte trycka ner dig!? Om man inte gillar din blogg behöver man väl för F*N inte läsa den! Så jäkla fegt att trycka ner andra för att få bättre självförtroende! Stå upp för den du e Nellie!

 203. Oj, vilket bra inlägg. Tror att det kommer hjälpa många att tro mer på sig själva. Man duger precis som man är liksom..och mobbning är verkligen helt sjukt. Lika sjukt är det att dömma folk bara efter det man ser, helt utan att känna dom. Tro mig, jag vet hur det känns. I min skola händer det varje dag. Ärligt talat tappat räkningen på hur många gånger jag fått höra av mina äldsta vänner ”har du gillat det fula ungens bild?! Ta bort nu!” eller ”Varför i helvete går du med henne?” Sånna kommentarer äcklar mig verkligen, dom vännerna..är tydligen inga vänner. För jag umgås med vem jag vill, när jag vill. Så till poängen – jag tycker du gör rätt i att välja vänner noga, hellre 1 riktig vän än 100 fejk.

 204. Jätte bra skrivet!! Hoppas verkligen att folk börjar tänkta till innan dem säger/skriver saker och ting. Vem vet, det är kanske dem som blir utsatta senare i tiden.

  Åhh nellie vet att ord inte kan beskriva detta men du är grym som årkar stå emot allt detta varje dag!!

  Styrkekram till alla som behöver den! ;D

 205. Grymt bra skrivet Nellie! Du är en sån bra förebild mot alla! Att man inte ska mobba och massa du är sjukt duktigt på det du gör och sluta aldrig med det!
  Kramar Olivia <3

 206. Grymt Nellie, fortsätt som du gör. Du har i alla fall inspirerat mig och säkert många andra med. Tro mig, det betyder <3

 207. *gåshud*

  Alltså mobbning är verk en utav de värsta sakerna som finns. Att man inte har NÅGON RESPEKT ALLS mot sina medmänniskor är skrämmande. Usch. Och att vissa driver det till en gräns där man vill avsluta sitt liv är ofattbart. Ingen, absolut INGEN ska behöva må dåligt över att gå till skolan eller nåt annat. MOBBNING= USCH OCH FY SÅ IN I H*VETE.

  Det du skrev var så berörande, och att du är så bestämd om att du ska göra detta får mig att bara säga; HATTEN AV. Kämpa på nellie, vi finns bakom dig och stöttar dig.

 208. Nellie, du är en stark person som jag ser upp till. Jag har ALDRIG sett nån lyckas så som du har gjort. Jag har läst din blogg ända sen du startade den. Sett dig växa och sett motgångar. Läs inte kommentarerna som börjar med avundsjuka. Du är inte värd de Nellie. Du är en så mycket bättre människa än dom som försöker göra sig roligt till.. Du än en vacker och underbar person Nellie! Kom ihåg det!

  STAY STRONG FOREVER NELLIE!!!❤

  Much love Tilda❤❤

 209. Wow! Snacka girlpower! Du är så grymt stark och du har gjort så sjukt mycke! Kollat alla kommentarer ovan, fatta hur många tjejer och killar du gjort starkare!! 🙂 du är ju bara bäst och oavsett hur mycket shit du får av vissa har du ju alltid betydligt mer stöd 😀 fortsätt vara så stark och grym, för det hjälper ju verkligen
  Kramar Bianca <3

 210. Nellie dem personer som skriver sånt till dig förstår inte hur underbar du är!!! dem är bara avundsjuka på dig för att du är mkt bättre än dem. vi fans som älskar dig för den du är stöttar dig alltid och vill inte att du ska bli ledsen!

  jag förstår inte hur man kan skriva taskiga kommentarer till dig, du är stark och du ska inte ge upp.

  jag kan förstå vrf man blir ledsen, man vill ju inte höra sånt!!! du berör alla dina fans, och vi försöker verkligen hjälpa dig.

 211. Tips: Hur orkar man skriva så mycket??!?! Det står säkert bra saker men jag orkar inte läsa ens tjugo meningar när det är så mycket text!

 212. Asså den där kommentaren var f*n den konstigaste kommentaren ever för en liten 11 åring kan säga till en kompis att den personen sa att han tyckte du var dum och att du har snackat skit om dig jag tror kan nästan lova att det är så att den personen som säger som säger det till den stackars kille/jej känner sig så j*kla bra så bara för att han kan känna sej omtyckt jag har nolltolerans mott detta också speciellt när man är vuxen det är så löjligt.

  I vår skola finns en kille som är väldigt go kille om man lär känna honom han har ingen att gå till på rasterna ingen att spela fotboll med på rasterna han blir puttad ut ur klassrummer folk kastar skor på han i korridoren och tycker det är svin kul.
  En gång tog jag mord att skrika till och säga tänk om det vore ni….! Folk kollade på mig som om jag var kontig tycker du om han?… ja jag tycker om han precis lika mkt som dej dej och dej. bara för det blir jag nästan retad det är så jäkla fel så jag dör.
  jag är inte mobbad i skolan men den gånhen fick jag med mina klasskompsar att försöka hjälpa den killen.
  så mkt beröm jag/vi ficka av lärarna är jag stolt över mej själv faktiskt.
  håller med dej helt:(=)

 213. Nellie. Jag är två år äldre än dig. Jag respekterar dig för allt du gör. Du trycker aldrig ner någon och det ska du ha creds för. Det bara är så att människan har ett behov av att vara bättre än andra. Skillnaden mellan oss människor är hur man tar det. Som jag då tex, jag tycker att det är häftigt hur framgångsrik du blivit! Du kommer med sjukt bra grejer och tankar. Sen finns det andra, som måste hacka på dig för att de inte lyckats lika bra som du. Ta det med dig, att den enda anledningen till att du får så mycket hat mot dig är avundsjuka. Du är så mycket bättre än alla dom som tvunget ska trycka ner dig. Seriöst, det finns absolut ingen anledning till att hata vare sig det är nellie Berntsson, justin bieber eller one direction. Allt handlar om avundsjuka, det bara är så.
  Du ska veta att du är skitduktig, hatten av för dig som du själv hade sagt.
  Kram från Skåne !

 214. Hej Nellia 🙂 Grymt skrivet dedära! Och det dära grymma kommer från en grym tjej, jag fattar inte hur man kan vara taskig mot dig? Förut tänkte jag att du var en helt vanlig person som hade ponnysar. Men ganska snart jag hade börjat fälja din blogg så märkte jag hur otroligt mycket fel jag hade. Du är söt, snäll, underbart gryn, cool, förebild & BÄST! ♥ Jag kikar in på din blogg ungefär 10 gånger i timmen, för den e så himla grym! Hoppas du ser det hära, skulle betyda otroligt mycke. Kram från ditt allra största fan!

 215. Jag misstänker att det kommer in lika många idi kommentarer som push kommentarer. Jag hyllar dig nellie och det vet du, en sån genomgo tjej med ett hjärta av guld ! Jag beundrar dig och det vet jag att många gör. Du kommer att gå långt i livet och folk skall vara stolta över att ens få ta del av dina ord. Mobbare kommer alltid att finnas, blickarna kommer alltid finnas där, men något som aldrig kommer finnas är din revanch. Gång på gång gör du helt amazing saker och du imponerar allafall mig med hästlängder.

  Mobbning kommer ifrån osäkerhet och svaga individer. Du har redan lyckats med bedrifter som vissa inte ens klarar på en hel livsstil. Stå upp för den fantastiska person du är och låt ingen trampa på dig, lämna över alla mobbare till oss. Jag tar mer än gärna på mig jobbet som beskyddare, inte bara för dig utan för alla barn och ungdomar som får så jävla mycket skit bara för att de vill framåt. Sen att se vuxna bete sig som de gör, visar bara på ett ännu större misslyckande.

  Peace and love ! <3

 216. Hej Nellie! Jag är själv en häst tjej och har klickat in på din blogg ett par gånger nu. Jag är 18 år, rätt stor ålderskillnad mellan oss och jag ser såklart vinklar på ett helt annat sätt än du kanske gör, I don’t know.. Men iallafall känner jag att du är en jävligt bra tjej och verkar verkligen ha huvudet på skaft att stå upp för dig själv och driva en sån pass stor blogg med dessa haters som skriver jävligt dåliga och sjuka saker, skulle aldrig pallat med det själv om jag ska vara ärlig men det är väll mer en ”vane sak” eller hur man ska förklara det. I och med jag är 18 och du är 12 så kollar jag tillbaka då jag var 12 och fortfarande inte hade så mycket tanke på livet utan det var mer en sak som flöt med även fast jag hade små problem här och var som alla har men du vet, en vanlig tjej med kompisar och hästarna såklart. Min anledning egentligen till VARFÖR jag skriver är att, du är 12 år, 12 år och en sak jag stör mig på som jag sett på dagens ”tonåringar” är att ni beter er som vuxna, eller försöker växa snabbare än sin ålder. Detta är verkligen inget illa menat jag känner bara för att dela min åsikt om detta när du skriver om hur andra trakasserar dig osv så kan det i stor grad vara mycket för det här med åldern provocerar en hel del då du haft killar och tjänar så pass bra pengar när du är så liten. Säger verkligen inte att det är okej att trakassera andra, men det är lite för mycket för oss äldre att läsa om en tjej som är knappt tonåring och har en sån stor åsikt om saker när det kommer till allt du skriver. Hoppas du inte ser detta som något dåligt, ville bara ha sagt det och vad jag tycker då jag känner att det är lite fel att en sån ung tjej ska få på sig så mycket av flera hundra människor. Men jag hoppas att du fortsätter kämpa på med hästarna och bli starkare i det du vill nå som ditt stora mål!

 217. FAN vad bra inlägg Nellie!
  Jag tycker detta är så himla coolt av dig att
  göra ett sånt här inlägg med massa känslor
  och verkligen sätta folk på plats!
  Du är GRYM.

 218. Så starkt av dig! Jag hatar alla killar i min klass! Bara don får hlra ordet häst så ger dom: Åhhh häst luktar apa passar bäst i köket!
  Men nu vill jag säga ett sanningebs ord om dom killarna! Dom är själviska och bryr sig bara om bollar! Jag avskyr haters! Det glr mig så ledsen att se någon annan bli mobbad utan att göra något. Jag gillar dig Nelle! Fortsätt kämpa!

 219. Grymt inlägg Nellie!
  När jag läser sånna här inlägg som du skriver, så känner jag att jag duger. Seriöst asså.. Jag är kanske inte speciellt omtyckt här vart jag bor pga ett rykte som några av mina fd bästa kompisar spred. Så nu har jag typ 3 kompisar som jag verkligen kan lita på! När jag känner att inget funkar, så klickar jag in på din blogg och läser. Då kommer all power tillbaks!
  DU är en förebild för mig, Nellie!

 220. Jäsiken Nellie , det här år nog det bästa inlägget du skrivit.Så sjukt bra verkligen !
  Hade faktiskt ingen aning att din vardag såg ut så där , visst antog jag att alla inte var top noch trevliga men att dom är sådär vidrigt elak visste jag inte. Men du är super stark , själv skulle jag nog inte klara av 10 minutet av det livet , ärligt.

  Massa kramar till dig nellie !

 221. HERREGUD vilken power du har!!!!!
  Är så sjukt imponerad, Jag chockerades av din styrka när jag läste detta inlägget! WOW!
  SHIT! Fick sådan lust att bara vända ryggen till, till alla fakefriends och visa att jag inte orkar bry mig längre!

  Herre min Jesus vad skönt det var att läsa detta inlägget. TACK!

 222. Följer själv dig på insta (Lolloza) och har sett alla bråk på dina bilder! Det är verkligen taskigt och jag tycker verkligen att du är modig som fortsätter lägga upp bilder fast det blir bråk! Jag har alltid tyckt att du varit en lyckost med allt men jag har aldrig förstått att du faktiskt inte haft det så lätt med alla elakheter. Och de som säger så dumma saker om dig är bara avundsjuka! Jag ser verkligen upp till dig!

 223. HATTEN AV.
  massa styrkekramar till dig och psykiska käftsmällar till idioterna där du bor som ska föreställa dina ”vänner”. <3 <3 <3

 224. Gud vad starkt skrivet, tänk på det du nu som skrev det elaka kommentaren tror du själv att den skulle stå upp själv på sina egna ben och säga det var jag eller ens skriva ett sånt här inlägg? Jag ser upp till dig som du är. Har alla
  Ni tänkt på att alla som läser NellieBerntsson.se står upp för den hon är. Det behövs inte mycket för att Nellie ska få skit, hamna på skallerbloggar och så.. Jag ger en applåd till nellie hon är sig själv. Och kom ihåg Fortsätt med det. Och alla ni som skriver elaka kommentarer det är enbart avundsjuka så sluta med det, Nellie fortsätt att vara den du är och hoppas vi syns någon gång… kram och ha det så bra, och att allt ordnar sig nu 🙂

 225. Bra skrivet Nellie 🙂
  Du är awesome 😀
  Det är bra att du står på dig.

  Jag känner igen riktigt mycket i din text, det är ju så att jag själv har blivit mobbad sedan år 2007.
  Av en och samma person som bara sa: du är så j’vla dålig , du kan ju inte ens rida osv.
  Nu i klassen jag gick i nyss var det nästan samma sak, att kompisarna snackade bakom ryggen på mig: god vad ful hon är, vad har hon på sig osv.

  Du är bra som står på dig Nellie

 226. Hej Nellie.
  Jag vet att många kommenterar att du till exempel har sexistiska kläder på dig och att dina föräldrar satte ner foten där. I början när du skrev det och satte ner foten för sånt så skrollade jag bara förbi för jag tyckte att du skrev så mycket sånt så att jag kunde ha roligare med att kolla på vad Elvis hade på sig för schabrak istället men när jag läste ett deep shit inlägg för första gången här på din blogg så blev det helt självklart för mig att du fortsatte blogga och så. För att jag vet, om du någon gång slutar blogga så slutar dem flästa att känna sig värda någinting. Det är du som rullar bollen framåt stenhårt så att vi som läser inte ibland iser att bland din rullning så ligger det så otroligt många tårar och hat. Det är sedan väldigt fint att se av dina föräldrar att dem är vuxna. Dem sätter ner foten och vissa andra vuxna kränker dig. Att som jag såg upp till en vuxen som sedan satt mig i väggen och sa att jag skulle sitta på min plats tyst och fint som ett ljus. Sådana vuxna är som du skriver kusliga.

  Tack för att du fixade från min tysta bubbla till att spränga bubblan och sätta ner foten för dem som behandlat mig illa. Takc öfr att du gjorde mig stark!
  <3

 227. sjukt bra skrivet Nellie. du är så klok och förstår verkligen det här. och när du läser det här känner jag verkligen att jag får upp självförtroendet och käner verkligen igen mig det stämmer eakt med hur det är för mig. jag v¨gar inte sto emot när kompisar frågar om jag kan göra något jag säger alltid okej ja det går bra för jag är rädd att dom ska bli sura eller åt sånt men nu när jag läst det här så förstår jag verkligen att man måste våga sto emot och säag emot om man inte vill.
  ha det bra Nellie och tycker det är bra att du blockar dom på inst och bloggen som skriver dåliga kommentarer det är så fult och dumt. <3

 228. För dom som känner sig träffade så är det dags att VAKNA och detta inlägget var en stor väckarklocka för många!

  Inlägget får en att tänka till även om man inte är en mobbare , det är en tankeställare. Stort beröm till dig Nellie , dags att sätta ner foten på riktigt och att få ALLA att lyssna, stora som små.

 229. Kände att jag var tvungen att skriva nåt, även om jag inte är bra på att skriva långa grymma texter om dig så skriver jag nåt. Du är grym, så grymt bra Nellie.

 230. Woow vilket inlägg blir typ helt paff! Nu gav du mig MASSOR av självförtroende IGEN!

  Du är verkligen GRYM glöm aldrig det!! 🙂
  Kramar

 231. Hej Nellie! Jag är en grabb som värkligen hatar mobbning. När man läser det här blir man verkligen ledsen. Du eller ingen annan, tjej som kille, ska bli behandlad som det här. Också att vuxna skriver/säger saker som gör dig ledsen tycker jag är lite skrämmande. Jag hoppas att du fortsätter att kämpa med din karriär och fortsätter att gå. Kämpa på världens bästa tjej! Älskar dig! Ps. Hur kan folk tycka att du inte är söt. DU ÄR VÄRLDENS SÖTASTE TJEJ! <3

 232. Herregud vad du är duktig på att skriva! Hoppas alla tar åt sig! Nellie du är stark, dina haters skulle aldrig kunna ha en sån stor blogg, ingen! DU ÄR GRYM!<3

 233. Nellie du är så bra på att skriva!
  Min kompis ogillar dig för hon är nog avensjuk! Och ja stog upp för dig idag, jag sa: Nellie är bara en helt vanlig tjej som är duktig på sin sak!! Är lika gammal som dig men ja önskar att de fanns många mer som du 🙂
  Ser upp till dig 🙂
  Kram

 234. Ska jag vara helt ärlig så från första början var jag inget jätte fan av dig, men skulle aldrig någonsin trycka ner dig. Ju mer jag läst din blogg har jag tyckt att din blogg är bra. Riktigt bra för att vara ärlig! Du skriver bra inlägg, intressanta inlägg! och man ser att du jobbat upp denna bloggen på egen hand! BRA jobbat!!

 235. Åh så otroligt bra skrivet!
  Jag är verkligen grymt imponerad av dig. Att du använder din blogg för en bra sak, att motverka mobbning och bygga upp självförtroendet hos oss läsare. Visar på vad som är rätt och fel och sätter dit de som behöver en väckarklocka.
  Det finns inte många som utnyttjar sitt kändisskap på ett sådant bra sätt så som du gör. Ungdomar behöver fler förebilder som du, för du är verkligen en förebild!
  Jag har följt dig och den bloggresa i snart tre år, och det är härligt att se hur du växer, blir en stark och självsäker person med grym attityd!
  Fortsätt så!

 236. Mycket bra skrivet Nellie! <3
  Sikta på DITT mål, andra ska inte ha med det att göra. DU har en stark personlighet och du vissar vad gränsen går!
  Du är GRYM och det ska du veta i alla lägen!

 237. Sjukt bra skrivit!
  Förut blev jag ”mobbad”;(
  Dom i min skola kallade mej tjockis osv.. Jag gick alltid hem med en klump i magen..
  När jag åt så tog jag bara en tugga från min mat för jag ville ändra på mej för dom inte skulle kalla mej tjock..
  Efter nån månad så blev jag sjuk och började kräkas fast jag kräktes då inte mat.. Jag hade ingen i min mage och jag klarade nästan inte av nånting.. Sen vart jag tvungen att äta för jag kunde nästan inte gå för jag hade ingen årk..
  Men nu när jag har läst din blogg nu i ungefär 2år så har jag blivit mke starkare som person nu blir jag inte ”mobbad” längre..
  Tack!<3

 238. Skit bra inlägg Nellie! Håller med dig! Go girl! Dom beter sig så för att dom själva är inte som du. Du är otroligt stark. Jag ser verkligen upp till dig! hoppas att du fortsätter kämpa på med hästarna och bli starkare i det du vill nå som ditt stora mål! Dom är avundsjuka att dom själva inte lyckades. Och du levde upp till ditt mål så tidigt. Övning ger färdighet. Du övar mycket och du har fått så mycket erfarenhet och färdighet! LYCKA TILL NELLIE! jag tror på dig!

 239. Fan va grymt! Detta är nog ditt bästa inlägg…En sån resa du gjort, med stöd från läsare, vänner, andra bloggare men jag tror att din familj nog hjälpt dig mest. Att våga skriva detta till hela Sverige. DET ÄR STARKT! Du skriver att det är dom vuxna som ska uppfostra oss…du har ju helt rätt! Att dom då ska hålla på och jävlas på det sättet är ju helt sjukt. Sen ser ju vi läsare dina inlägg från andra vinklar än dig. Det är dig folk kommenterar om, det är dig dom utsätter för massa skit. Att folk kan vara så egoistiska och tro att dom är mycket bättre!? ”Hennes sits är ju för fan hemsk”, eller ”Jävla fjortis”. Jag fattar inte varför man ska hålla på så?
  Nu har du ju flow i livet, allt flyter på…INTE! Du har passionen att blogga men vissa läsare har tydligen inte fattat varför du gör detta. Du vill bara dela med dig av ditt liv med dina ponnyer. VAD ÄR DERAS PROBLEM!?
  Ville bara dela med mig av mina tankar kring dig och detta inlägg. FORTSÄTT SÅ NELLIE, DU ÄR BÄST!!!!!!! Ps. Jag drömde inatt att jag träffade dig, det var underbart!

 240. Nellie, du verkar vara en otroligt fin person.. Att människor kan bli så otroligt idiotiska för de är avundsjuka.. de är sjukt.. Jag blev väldigt chockad, jag har alltid trott att du fått massa positiv uppmärksamhet var du än vart och haft det perfekt. Otroligt starkt inlägg av dej, du har verkligen föttrna på jorden och vet vad rätt och fel är. Hoppas de blir bättre snart, och att de där människorna skaffar sej bättre självfötroende och slutar hacka ner på andra.. You go girl!

 241. Jag säger det igen Nellie, det är HELT FANTASTISKT vad du har lyckats åstadkomma i och med ditt bloggande och din unga ålder. Du tycks vara en person som sitter inne på en enorm ödmjukhet och mål och därför tror jag också att du kommer att fortsätta att lyckas genom att gå din egna väg.

  Jag är många år äldre än du, men ser ändå ljuset i precis det du skriver. Jag skriver mycket i min blogg om att ALLA ska våga gå sin egna väg och framför allt att de som utsätts för mobbning aldrig ska låta dessa personer att vinna. Det är någonting jag tror starkt på, anti-mobbning är någonting som jag ”brinner för” och som jag verkligen vill arbeta med, därför känns det viktigt att ta vara på ”sin makt” som bloggare och att använda sitt namn och ”makt” på rätt sätt – att skapa en förändring.

  Jag är uppvuxen i en väldigt liten stad i småland, jag har under så länge jag kan minnas utsatts för mobbning på grund av mina intressen och att jag ALLTID vågat gå min egna väg.

  Jag tror på dig Nellie. Jag gör verkligen det! Jag skickar en enormt stor kram till dig – och i tuffa stunder – kom ihåg att då finns personer som jag att luta dig mot och att hitta båda viljan, orken och styrkan till att fortsätta vara stark.

  Kram!

 242. Otroligt bra skrivet Nellie! Jag är 24 år och du har mer vett än många andra medmänniskor här i världen, och inom hästvärlden i synnerlighet. Jag VET att det är tufft att stå upp för sig själv, men kör på även om det är jädrigt tungt många dagar! Snart kommer tiden ge dig en ålderssiffra du slipper försvara och förhoppningsvis människor runt omkring dig som vuxit mer med sig själva och matchar dig bättre. Tycker du verkar vara en fin, kärleksfull tjej med sunda värderingar. Du ÄR duktig, fortsätt kämpa, vi är många som håller på dig, glöm inte det! Hälsningar Lisa

 243. Jo det kan du visst, din blogg växer för varje dag och vet du varför? För att du skriver sånt här. Vet du hur mycket bättre man mår efter man har läst ett sånt här inlägg? (Om man inte är en mobbare) Jag har som MÅL detta året att bli en bättre person och det var DU som fick mig att vilja det, är inte bara det HUR coolt som hälst, att du kan påverka. påverka vad ungdomar/ tonåringar vill framstå i livet. BAM VA DU ÄR BÄST

 244. Livet är tufft mot de tuffa, men det där ska fan ingen behöva stå ut med. Ska gå och bli ännu mera bestämd och sätta ner foten nnär folk är dumma, mot mig och andra! Du ger mig sjukt med inspo, tack för att du och din blogg finns!

  //Sandra

 245. Glöm att skicka med detta också: Lyssna på denna låten, och lyssna på texten. Den är helt och hållet fantastisk och så sann – http://open.spotify.com/track/5vzvpZA4yCwpq0uZzGY1LL. KRAM!

  Texten till låten:

  When I was seven they said I was strange
  I noticed that my eyes and hair weren’t the same
  I asked my parents if I was okay
  They said you’re more beautiful and that’s the way

  They showed that they wish they had your smile
  So my confidence was up for a while
  I got real comfortable with my own style
  I knew that they were only jealous ‘cause

  People are all the same
  And we only get judged by what we do
  Personality reflects name
  And if I’m ugly then so are you
  So are you

  There was a time when I felt like I cared
  That I was shorter than everyone there
  People made me feel like life was unfair
  And I did things that made me ashamed

  ‘Cause I didn’t know my body would change
  I grew taller than them in more ways
  But there will always be the one who will say
  Something bad to make them feel great

  People are all the same
  And we only get judged by what we do
  Personality reflects name
  And if I’m ugly then so are you
  So are you

  People are all the same
  And we only get judged by what we do
  Personality reflects name
  And if I’m ugly then so are you
  So are you

  Everybody talks bad about somebody else
  Never realises how it affects somebody else
  You bet it won’t be forgotten
  Envy is the only thing it could be

  ‘Cause people are all the same (The same, the same)
  And we only get judged by what we do (What we do, yeah, yeah)
  Personality reflects name
  And if I’m ugly then so are you (Yeah, you)
  So are you

  People are all the same (Oh, oh, oh)
  And we only get judged by what we do (What we do, yeah)
  Personality reflects name
  And if I’m ugly then so are you (Yeah, so are you)
  So are you

 246. Stay strong! <3 Föestår att det är skitjobbigt 🙁 Men du är älskad av många och jag gillar dig så sjukt mke! Stark, fin människa, framåtrktad! Många fler saker är det!! <3 love ya! Puss

 247. Fasen vad bra skrivet! Jag skriver inte lika långa kommentarer som vissa andra, utan för mig räcker det bara att skriva ”Grymt gjort” och ”detta är anledningen till varför jag (en 17årig tjej) har dig, nellie berntsson, som förebild” och ”du är så j*vla grym!” :)<3

 248. fyfan vad bra skrivet. Jag är 17 år och jag ser så jävla mke upp till dig, du verkar va så stark och du sprider din självsäkerhet utan att trycka ner någon. Brukar läsa din blogg i skolan och killarna bakom mig frågar alltid hur gammal du är, du skulle se deras ansiktsuttryck när jag säger att du är 12 ^^

 249. F*n! Jag började ärligt talat gråta! :'( jag har fattat att livet bakom bloggen inte är det bästa :/ men inte att det var så, men jag fattar inte vad de stör sig på, du verkar ju helt underbar!! Ja, jag skriver verkar för jag har inte träffat dig så jag kan inte veta. Men de som är taskiga, de är bara sjukt avundsjuka!! Har du någonsin fått någon elak kommentar från en kille? Jag tror inte det för killar gillar dig! Bara en till sak att lägga till i avundsjuks-listan. Jag är också så avundsjuk på dig så det är inte klokt!!! Ditt perfekta utseende, din familj, din hästar, gården, sponsorerna, hööks modell (min stora dröm) Ja listan kan bli lång. Du är bäst, låt inte nån säga något annat!!! Kram från en hästtjej som har fått mycket bättre självförtroende av din blogg!! <33

 250. Du är bäst Nellie, sjukt att en människa kan vara så stark som dig!
  Jag ser verkligen upp till dig<3

 251. Nellie, älskar din blogg eftersom du verkligen är dig själv och ingen annan. Mitt tips till dig är att fortsätta som du gör, men sätt bara inte för höga krav på dig själv. KRAMIS

 252. Jag vill bara säga att jag har totalt ändrat uppfattning om dig (inte bara pga detta inlägget utan utav ALLT du lägger in) innan jag började följa din blogg regelbundet hade jag fått höra saker som hen e så bortskämd och bla bla bla.. Och ja jag kan kanske fortfarande tänka ibland att du är bortskämd men du är värd att vara bortskämd, du är kvar på jorden trots all framgång till skillnad från vissa som är bortskämda och totalt fel ute..
  Jag hoppas att du fortsätter att stå kvar med bägge fötterna på jorden för du är en sådan stor förebild för MÅNGA. Även jag får inspiration från din blogg, samtidigt kan jag känna: varför får inte jag se lika bra ut som henne men sen kommer jag fram till att jag duger som jag är och jag ser ut som jag gör så det e bara att göra det bästa av det! jag e kanske inte den som ser jätte dålig ut (vilket det faktiskt inte är någon som gört men ALLA kan tvivla på sig själva och jag har aldrig haft bra självförtroende det är först nu 2012 som jag har vågat stå upp för mig själv tack vare alla underbara personer även de som har retat mig har gjort mig starkare så nellie kämpa på du kommer bli STOR så fortsätt med det du håller på med <3 kramar

 253. Var jag sådär mogen o klarsynt när jag var 12 år?! Riktigt bra skrivet Nellie! Imponerande!
  Låt ingen trycka ner dej. De som snackar skit bakom din rygg är enbart avundssjuka, så det bästa du kan göra är att fortsätta i den stil du gör o skratta dem rakt upp i ansiktet! Att vuxna sen uppmuntrar barn i sin omgivning att smutskasta/nervärdera människor de kanske aldrig ens mött är ju enbart PATETISKT och visar på en bitterhet över sitt egna liv!

 254. Huvudet på spiken, Nellie. Är också otroligt trött på allt detta falskspel som ofta finns bland tjejer. Låt dem inte trampa på dig. Lycka till!

 255. Nellie… Som du säger, hatten av för dig.
  Jag har läst din blogg i vadå 2 eller tre år och jag har såklart sett en utveckling. Men det bästa är att jag har sett dig förstå saker.
  Första gången när jag läste din blogg fick jag den här uppfattningen ”dröm liv, jag vill ha ditt liv, hästar stor blogg ingen skit”. Men herre gud vad jag hade fel. Du får in skit hela tiden, visst du bygger din blogg på den skit och hat du får också.
  Jag kan säga att jag skäms för vad jag trodde om dig. Att du inte fick något hat? Vad tänkte jag på egentligen. Men det är så vi unga tjejer ser nu för tiden. Oj, hon har stor blogg hon får nog inget hat. Avundsjukan startar och mobbningen flödar fram som en storm.
  Hatten av för dig Nellie. Al hat som kommer in kan inte slå våran tilltro till dig Nellie, aldrig. Glöm inte att allt hat du får in är pga avundsjuka.
  Kram

 256. Nellie, du är otrolig 🙂 <3 Du är en god person med ett gott hjärta. Tror du på karma? Någon gång kommer karma att nå de "elaka" personerna och de kommer få lika mycket skit på sig som de själva gett till andra. Dock förtjänar ingen skit om man säger så… men de bra personerna som du, kommer alltid att få en positiv och bra energi tillbaka i livet. Alltså… vet inte ens om jag förklarar bra, tror det blev lite knäppt nu xD Men vad jag vill säga är att…. Du är bra 🙂 Och jag fattar inte varför personer trycker ner dig med "du klär dig vuxet" eller vad det nu var… DET ÄR JU FÖR ATT du är SJUKT MOGEN OCH VUXEN för din ålder! Det är ju jättebra om man klär sig "vuxet" eller vad man nu ska säga, det visar ju att man är mogen nog. Själv klär jag mig som ett barn xD och jag är ändå…. 18. Alltså FML XD hahaha. Men du är ju en jättevacker tjej! Alltså Vet du hur mycket erfarenheter du kommer att ha när du blir större? När du går igenom allt detta vid 12 års ålder, du kommer vara en hjälte om 10 år. <3

 257. Wow Nellie!!

  Genom att bara läsa ditt långa inlägg så fick jag mer förtroende för mig själv! Jag hade aldrig trott att du hade det så, om jag ska va ärlig trodde jag att alt va frid å fröjd för dig 24/7 nästan. Utan dom problem som jag sett att du har på bloggen. Mitt liv blev genast enklare på nått sätt GENOM att läsa ditt inlägg! Att våga stå upp för sig själv och därmed få andra att tänka efter. Det e en stor grej du gör. Och du hjälper oss med sämre förtroende men får massa skit för det? Dosn´t seems fear! Om det är nån JAG tar av hatten för så e det dig. Du har hjälpt så många och jag lovar jag kommer läsa inlägget fler gånger när jag mår sämre! Det piggar upp att se sånt som du gör och få veta det du på nått sätt ”döljer” på din blogg.

  Du e en cool tjej Nellie! Och tack för det stöd som du ger till alla på din blogg genom att egentligen få skit och vända det till en läxa eller vad man ska säga.<3 Go Nellie go!

 258. Helt sjukt att det är så egentligen. Tyvärr grundar sig mycket i avundsjuka.
  Har aldrig varit en sånn person som varit avundsjuk på någon annan och känt att jag måste trycka ner den personen för att själv känna mej bättre. Såklart kan jag ju vara avundsjuk. Men då blir jag ju glad för den personen istället och kanske kämpar för att själv uppnå samma resultat. Men inte trycker jag ner någon annan för det. Begriper mej inte på det.
  Dem som förlorar på detta tankesätt är dem själva. Bara det att det kan gå ut över fler ;(

 259. Du är så bra så det nästan inte är sant, du hjälper så många härute som har problem! Du är värd varenda sponsor, kändisklippning och allt som du får! Du är superviktig för oss<3

 260. Orkar tyvärr inte skriva nån lång och klok kommentar nu, men vill iaf säga att du verkar vara en helt amazing tjej!! Kan liksom inte fatta att du bara är 12 år, och ändå så mkt klokare och mognare än sååå många vuxna!! Jag tror på dig Nelly!<3

 261. jag stannar här. för här vet jag att jag får bättre självförtroende. Så ni som nu har sp bra självförtroende redan att skriva dumma grejer till en känd tjej kan draaaa!!! för ni är inte coola nån stans! tänk ni mobbare.,,,…har ni gjort att nån här fått bättre självförtroende,, nää! juste har nellie det,,JAA!
  så ni som ändå inte tänker på andra kan klicka ner denna sida för gått! för jag lovar er att Nellie får ni aldrig ur balans! <3

 262. Åå vad fint inlägg Nellie, en tår kom ner för kinden. Jag står upp till dig som många andra gör fortsätt med det du älskar, det du är bäst på ❤

 263. Nellie, så sjukt jä’la bra skrivet! Känner mig själv så jä’la stark!! tack vare dig!! Du är så sjuk bra på att skriva sånt här.. Det rann lite tårar från min kind.. när jag läste detta.. Försöker leva mig in i din ”sitvation” och jag förstår dig till 110%.
  Fortsätt bara att kämpa på! Allt kommer bli så sjukt jä’la bra gmn!❤❤❤❤❤

 264. Sjuukt bra skrivet Nellie! Du är så klok, mogen och DU HAR LYCKATS. Vare sig någon säger det och den andra inte. Det spelar ingen roll. Allt du förmedlar på din blogg här varje dag är en vinst i sig. Du är helt fantastisk. Och att skriva om livet utanför gör det bara tydligare hur sjukt grym du är! <3 Du och ingen annan är värd att mobbas någonsin. Du är amazing, fortsätt alltid vara du och du kommer komma längre än längst. <3 Massa kärlek! Carro

 265. *gråter för dig fina fina nellie <3* Önskar jag kände dig och du mig, du och jag är så lika på något sätt! <3

 266. så grymt inlägg Nellie! gissa vem som blev rörd? Jo , jag o säkert många fler läsare! Asså fatta vilken hjälp du e till alla 🙂 att stå upp för sig själv o våga säga ifrån, du e så grym! Alla hatkommentarer du får varje dag….vilka idioter asså. o hur klarar du det? jag skulle inte kunna gå i dina skor en endaste dag Nellie! du e helt otrolig! 12-13 år o så självsäker! WOW!älskar dig nellie berntsson o ha det så fantastiskt nu 🙂 Lycka till me Stella 😀 de går säkert bra me allt! Puss o Kram

 267. Oj vad duktig jag är då. Skriver inte klart kommentaren innan jag skickar den
  ._.
  Aja, förlåt för att det blir massa korviga kommentarer. XD

  Men ville bara säga att du är sjukt starkt, och as starkt av dig att ORKA MED allt! Ponnysarna, skolan och allt skit du får från dina ‘vänner’ där, och liksom… allt!
  Kämpa på! *GeNellieTypVärldensStörstaKRAAAMc:*

 268. Wow Nellie! Inser du hur bra det där är? Det är läskigt bra!
  Blev så rörd när jag läste att jag började gråta,och jag är ändå ett
  år äldre än dig. Min mamma frågade vad som var fel ochjag v-
  isade henne bara vad du skrivit. Mamma sa inte så mycket men jag
  såg att en tår trillade ner för hennes kind. När jag gråtit klart såg jag
  framför mig hur några i skolan som brkar köra med mig kom fram till
  mig och började vara dumma men jag förvandladrs till dig och sa ifrån
  på skarpen. Men plötstligt var jag jag igen och jag fortsatte säga ifrån.
  Du är bäst Nellie,jag är så glad att du delar med dig av allt. <3

 269. Gud, vet inte vad jag skriva men känner att jag måste lämna en kommentar!
  gud så sant detta är, du är så klok, du har verkligen lyckats. Du har inte bloggen där man trycker ner andra, där man photoshoppar sig själv och sina vänner! Din blogg är ÄKTA. På den står det inte massa skit, detta är en stor inspirationskälla och på din blogg känner man sig trygg.

  Detta inlägget fick mig nästan att gråta och jag kommer läsa det FLERA GÅNGER. Det gav mig en sån otrolig självkänsla. Jag är verkligen inte den populära i klassen och jag har inte alla killer efter mig. jag kan ofta känna mig lite ledsen över detta…känna att jag inte duger. men du…med detta inlägget fick jag självförtroende, att jag kan lyckas. Det var inte bara från just detta inlägget jag fått mitt självförtroende utan alla olika inlägg du skriver. Om du fortsätter såhär så tror jag att du kommer att underlätta många tjejers liv, du kommer ge dom det självförtroende dom behöver.

  Och det här med att trycka ner andra…det är så sjukt sant. En mobbare/hater hittar fel i allt. vad du än gör…han/hon hittar fel. MED ALLT.
  har du märkeskläder…jo då är man en bortskämd liten skit.
  har du inte märkeskläder…då är man en liten fattiglapp som har fula kläder.

  man trycker inte ner personen för att den egentligen gör något stort fel…utan för att det kanske höjer ens egna självförtroende.
  att trycka ner ngn annan eller kränka personen är bara ngt man gör…..och tillslut kanske det blir en vana.

  TACK FÖR DETTA INLÄGG NELLIE! OCH TACK ATT DU DRIVER DENNA BLOGG.
  DETTA ÄR EN INSPIRATIONSKÄLLA FÖR MÅNGA!

 270. Du skriver otroligt fina texter Nellie. Jag är några år äldre än dig och jag tvivlar på att jag skulle kunna skriva så många olika texter som faktiskt betyder jättemycket för folk som läser. De får en verkligen att tänka att jo, jag håller verkligen med. Sedan är det ju mindre bra att du har varit med om dåliga saker som gett dig inspiration till dessa inläggen men jag håller med dig, mobbning ska inte finnas för det är bara så sjukt onödigt. Du är sjukt stark som står fast vid vad du tycker, det är inte alla som kan det.
  Men man vet ju aldrig, snart kanske fler kan det med hjälp av dina grymma texter! You go girl!

 271. Du skrev att du har läsare från 9 år och upp åt, vem är det som skriver de ”elaka” kommentarerna….De tjejerna/killarna som är 9, nepp vuxna människor. Tänk att de vuxna är mer omogna än 9:åringar. Helt sick!! Att de kan sitta så och skriva på nån ett barns blogg! Dom verkar ju kunna så mycket, hur saker ska vara, hur man sa klä sig osv….Men något som de inte vet är hur man beter sig mot folk!!

  Riktigt bra skrivet Nellie!! (Y) Kram <3

 272. Grymt bra skrivet Nellie du är så sjukt stark och jag förstår
  att du får stå ut med mkt! Hoppas verkligen alla tar till dig
  det här för du har helt rätt! Du är en stor förebild
  För mig. Och du kommer gå jättelångt så länge
  Du är dig själv ❤

 273. Herregud Nellie det här inlägget nådde rakt in i hjärtat på mig! Varje gång jag läser en av dina långa texter så tänker jag: det här är nog det bästa Nellie har skrivit! Hon är verkligen bäst!
  Men sen nästa dag kommer du med en minst lika bra text, du utvecklas hela tiden och jag ser verkligen verkligen verkligen VERKLIGEN upp till dig! Jag hoppas att det här inlägget får folk att tänka om. Att man inte bara kan gå in på någons blogg/insta, slänga iväg en taskig kommentar och sen känna sig nöjd med det. Man ska alltid tänka innan man kritiserar: hur skulle jag reagera om jag får en sån kommentar, skulle jag då tycka det var kul? Skulle jag skratta åt det? Jag är säker på att 99% av alla människors svar på den frågan är nej, även om man inte vågar erkänna det för sig själv! Jag tänker fortsätta läsa din blogg! Jag vill verkligen få bättre självförtroende. Eftersom att jag många gånger har blivit utsatt för mobbing. Det har hänt att alla min ”kompisar” har stått bakom ryggen på mig och snackat skit om mig! Hur dålig jag är och att jag aldrig passar in! Ibland känns det som om att man måste vara perfekt få att få respekt! Men Nellie du är den som ger mig hopp. Du är en av dom största andledningarna att jag klarar av livet! Även om jag aldrig har träffat dig är du den bästa förebilden man kan ha! Jag kan läsa dina inlägg 10000 gånger om och alltid få tårar i ögonen av att det finns så fina människor som du! Jag hoppas att du ser den här kommentarer och får veta att jag och alla dina trogna läsare ALLTID finns här för dig! Vad som än händer!!! Du är verkligen den bästa människan i hela världen! Min dröm är att någon gång får jag träffa dig!! Jag älskar dig Nellie! Du är en hjälte! Tack för att fi finns finaste finaste finaste Nellie!
  Xoxo Linn!

 274. Samma sak är det var jag bor om man skulle ha en stor blogg här och låta alla läsa ur sin dagbok skulle folk döma och kommentera och jag vet inte vad. Och inte kan man få egna åsikter för då är man heeelt dum i huvvet. Känner också igen mig i de du skrev om mobbing från ”vänner”, jag är själv ganska duktig i skolan och när vi fick till baka proven frågade hon vad jag fick och jg va hon fick hon hade C och jag A och sen sa hon mest på skämt ”Din lilla råtta” jag tog inte åt mig så mycket eftersom att vi har lite sån humor med varandra men sen efter ett tag sa hon lite mindre på skoj ”asså jävla einstein hur stor hjärna har du??” det är inte så kul eftersom hon håller på så nästan hela tiden och inte bara till mig utan till andra också hon kanske säger det på skämt men efter ett tag så är det inte så roligt när man har fått höra saker som tjockis, einstein, storhjärna av henne i flera år man börjar faktiskt ta åt sig….

 275. Hej nellie, sjukt bra skriet fortsätt stå för vad du säger och skit i alla som inte ser den otroligt fina och begovade tjejen dom har framför sig.
  hoppas du har det bra kram victoria

 276. hej nellie jag vill bara säga att jag har mått ganska dåligt under några veckor på grund av bråk med kompisar, ja eller föredetta typ
  men efter jag läste det här sjukt bra skrivna inlägget så gick det upp för mig att dom som inte kan bete sig och vara en bra kompis behöver inte komma krypande veckor efter och försöka bli vän med mig igen……jag hoppas värkligen du läser detta och förstår hur mycketr du har hjälpt mig under dom tiden jag har läst din blogg, jag har både utväklats själv inombords och vad jag kans skriva på min blogg.
  hoppas du har det bra och att du läser detta kram victoria
  ps. jag tycker om dig så sjukt mycket och jag ser upp till dig såååå mycket. kram

 277. Jag har aldrig ogillat dig Nellie. Jag har inte heller verit en av de där stora fansen som gråter för dig.

  Men efter varje inlägg du gör i denna stilen VÄXER du liksom. Jag börjar gilla dif mer och mer och du om någon förtjänar verkligen all kärlek du får. Du, som med 100 % kämpar mot mobbning.

  Jag hoppas verkligen det löser sig med skolan. Jag tror inte riktigt dina klasskompisar och andra nära dig som änså inte känner dig vet vad de ska behandla dig. Jag menar, en av SVERIGES kändaste personer går i min klass!? 😉 Jag skulle verkjligen byta skola, har varit lite i samma situation som dig (fast jag är inte känd) och efter skolbytet kändes det verkligen BÄTTRE.

  Det brukar det göra. Nellie, du är bäst! 😀

 278. Nellie, du är så otroligt stark, vågar skriva ett sådant här inlägg som berör så många, trots att du vet att du antagligen kommer att få så otroligt mycket skit för det här. Men vet du vad? Ingen annan skulle kunna skriva ett sådant här inlägg så som du gör nu, så som du gör ofta, och alla sådana här tankeställare du ställer oss på bloggen! Du får oss att få bättre självförtroende och självkänsla, medan du samtidigt utsätts för det här! Stay strong Nellie, du tjänar så mycket mer på det än de som trycker ner dig, tro mig jag vet hur du antagligen känner dig! Människor man litar på sviker en. Not funny… :/

  I alla fall Nellie, nu är helt amazing i det du gör, all tid du lägger ner på bloggen, du är helt fantastisk i det du gör! Fortsätt så Nellie, man kan bara utvecklas mer!

  Du är bättre än bäst! Fortsätt bara kämpa Nellie! All is gonna be OK!
  Kramis Maja

 279. Så sant jag fattar inte varför alla ska hacka på personer dom inte tycker om.
  Om dom inte tycker om dig varför är dom inne på din blogg och din instagram och sånt om dom bara är ute efter att skriva elaka komentarer så varför sluta bry er då liksom!!!
  Fortsätt kämpa nellie skit i vad alla andra tycker det är ditt liv det är du som bestämer fortsätt kämpa nellie du e BÄST 

 280. Helt otroligt skrivet! Nellie, det bästa hittills, det kommer bara att bli bättre. Du sa ett inlägg som kommer sätta spår, det var mer än så. Fortsätt såhär tjejen du kommer mer än att lyckats. Det där inlägget väckte upp många känslor hos folk, det gjorde det till 1000. Folk som läste det här kommer tänka efter titta på sig själva i spegeln och vissa känna sig bättre andra tittar bakom sig och ser all skada de lämnat efter sig. Det är var otroligt skrivet…

 281. Ojojoj.. vilken tjej du verkar vara!! En mini Tyra 😉 Kom in på din blogg idag via ponnysanning. Har läst lite här och där om dig men aldrig fattat något intresse pga att du är så ung. Jag är själv 31 år och är väl i dina föräldrars ålder:-) Gick in nu och såg dina fina foton. Tänkte direkt att”hon är nog populäraste tjejen i skolan osv, jättesöt, snygga kläder, fina hästar och en populär blogg. Sen läser jag det här inlägget och skäms över hur förutfattade meningar jag just haft!Jag kommer följa din blogg from nu. Du har fått mig att vilja ändra på mig själv. En ung smart jordnära tjej som sprider sunda värderingar. Kram på dig! Och kämpa på.Låt inte någon trampa på dig/Tant Linda;-)

 282. Grymt bra skrivit nellie!! Men måste bara säga en sak du skriver himla bra saker!! Okej nu till det jag ska berätta jag har ridit i typ 7år och det kom en period som jag inte trodde på mig själv för alla bara klagade på mig men då gick jag in på din blogg tittade vad du hade för inlägg senaste tiden jag läste och läste kunde inte sluta men till slut så visste jag att jag hade fått tillbaka mitt självförtroende din blogg är fantastisk du fick mig att lita på mig själv liksom ingen annan hade lyckats men läste lite av dina gamla inlägg och du skrev om massa massa bra saker om att man måste tro på sig själv och att andra kan inte trycka ner en och då ville jag sprida allt till alla som inte trodde på sig själva för du hade fått mig att tro på mig själv så jag kom till skolan och sa typ till hela skolan att läsa din blogg och det har verkligen fått många att tro på sig själva och inte ta emot en massa skit:))ÄLSKAR VERKLIGEN DET DU GÖR OCH DIG, BLOGGEN OCH JAG TYP HELA SÄTTET DU TIPSAR OSS LÄSARE!!!! LOVE YOU NELLIE VERKLIGEN:))<3<3//ADELLE

 283. Har inte älskat dig men nt heller hatat, men du växer för varje gång jag läser diNa inlägg. Så sjukt bra hur långt du har kommit och hur starkt du är! Det kan nt va så lätt alla gr, jag respekterar dig och ser upp till dig, just för att du är dig själv och väljer att hjälpa andra! Du har visat att du visst kan du visar alla haters att du vågar vara dig själv hjälpa andra och du har så rätt i allt du skriver;) tusentals läser din blogg varje dag och klart dom känner sig lite starkare, lite tryggare efter varje såna här inlägg. Men du är liten för att driva så stor blogg och det finns haters, men VI stöttar dig Nellie:) glöm aldrig<3

 284. Helt otroligt Nellie, du kanske inte löser just min kommentar men om du gör de så ska du bra vet hur imponerad jag är på dig!! De finns inte ord så jag hoppas du förstår hur stark och grym du är!!<3

 285. Du är sjukt stark Nellie! även fast jag inte är ett jätte fan av dig så ska du veta att du är verkligen en förebild för väldigt många! sjukt stark är du! en massa respekt till dig och alla som är taskiga kan slänga sig i väggen och hoppas att dom får as äcklig skolmat eller nått! Du är verkligen en riktigt bra människa och hoppas du ser alla kommentarer och förstår hur omtyckt du är! Kramis och kämpa för fan! låt inte idioterna vinna! för de är dom inte värda <3

 286. Nellie,du har sånt sjukt bra självförtroende och de har fått mig
  att få de också.Du är så sjukt stark och jag fattar inte hur du kan ta emot alla elaka kommentarer men fortfarande fortsätta driva bloggen och inte ge upp, stay strong Nellie,stay strong! <3

 287. Gråter! Jag vet inte vad jag ska skriva, du är så bra Nellie. Skit i alla andra, du är bäst. Du gör vad du vill. För du är du. Jag är så jävla glad för att du har din blogg. Du är allt för mig typ! Du är min förebild. Min idol. Så bra skrevet. Åh! Vad heter du på KIK, hade varit kul om du svarade på min blogg. En dröm <3 …

 288. Nellie, Nellie, Nellie. DU är bara bäst. Du sprider självförtroende hit och dit. DU gör mig glad varje dag. Bara genom att skriva en text kan du lära alla dina bloggläsare så mycket. Sen tycker jag att du ska skita i alla som skriver taskig kommentarer. Behöver du dem? NEJ. Svaret är ett stort nej. Jag tycker att du är stark som klarar av att fortsätta med denna blogg,trots alla elaka kommentarer, ryktena, jag allt skit som idiotiska människor skriver och säger om dig. Skit i det. DU är så mycket starkare än dom. Du är stark, jag vet det och jag tror att många andra också tycker det. Hoppas du själv vet om att du är stark.

  Puss och kram Nellie, du ger mig så mycket självförtroende. Ella

 289. Hej Nellie detta inlägget var nog ett av det bästa. Det är nog väldigt många som tror att ditt liv är så lätt för den bild de har av dig på bloggen. Jag tycker det är skit starkt av dig att skriva/berätta hur du har det på hemmaplan. Det har inte hänt mig något liknande, men att läsa ett sånt hära inlägg från en sån stor bloggare som du så berör du verkligen en<3
  Lätt att säga svårt att göra.. De som klagar,borde tänka efter lite innan de säger/gör det, för det finns mkt bra saker med dig som de inte tänker på!!!!
  Nellie du är en förebild för mig och många andra<3 <3 <3 SLUTA INTE BLOGGA
  Kramizzz<3

 290. Nellie kära Nellie. Jag är ett par år äldre än dig. När jag ser dig kämpa och när jag hör din historia och bakgrund. Så Gud! Du är helt galet bra. Du har förändrat min syn helt på dig, och på andra människor. Jag erkänner att jag pratade om dig, jag kanske sa, Nellie hon är 12 år och lägger ut bilder på sig i bikini på insta. Man fick fel intryck av dig. Jag fick intrycket att du var en stöddig tjej med starkt självförtroende. En av de sakerna hade jag rätt i. STARKT SJÄLVFÖRTROENDE! När du berättar om kompisarna i skolan så blir jag arg. Jag har stor lust att säga till varenda en av dom att lyssna, att förklara sig, klanka inte ner på folk när du inte vet bakgrunden eller historien. Hur hon är utanför bloggen. Nellie du är sjukt stark, jag ser upp till dig. Var stark och fortsätt kämpa mot mobbing, både på internet och in real lite. Du tjänar på det! Fortsätt att vara dig själv, det riktigt. Lyser självförtroende och medkänsla om dig! Styrke kramar från lilla mig!! Kram Nellie

 291. Riktigt strongt skrivet Nellie !
  Förstår inte att det kan finnas så elaka personer alltså, och särskilt vuxna som ska föregå som våra förebilder, det är hemskt!
  Nellie du är en person som jag verkligen ser upp till trots att du är yngre än mig, du är en man verkligen kan kalla för en förebild för alla oss ungdomar, även vuxna!
  Jag älskar din blogg och om allt du skriver om för du verkar va en sån trygg person i dig själv som inte går och skryter om massa saker, utan du är liksom du och det är det som gör det så himla bra !
  Förstår om det kan va jobbigt med allt som händer IRL och med alla elaka kommentaren, men stay strong för det vet jag att du klarar av! Och låt ingen trycka ner dig, håll huvudet högt !
  Och glöm inte att du har alltid oss här !
  BIG LOVE 2 YOU NELLIE ! <3

 292. så sjukt bra skrivet Nellie!
  fattar inte hur vissa människor tänker! (både barn/ungdomar och vuxna)
  hur kan en vuxen människa säga så där med att spola ner dig i toaletten!?
  fattar inte folk att du också har känslor precis som alla andra?
  hur kul är det för nån att höra att man kan spolas ner i en toalett, precis som om man inte var värd ett öre?!
  alla människor är lika mycket värda och ingen kan spolas ner i en toalett!
  tycker att ett sånt beteende är så sjukt omoget!
  och att nätmobbas är också sjukt omoget och löjligt!
  varför äns lägga ner tid på sånt!?
  om det är nån person man inte gillar så behöver man väl inte börja trycka ner personen?
  men Nellie du är en stark tjej och klarar dig igenom detta och jag tror på dig 🙂
  KRAM! <3

 293. Otroligt bra skrivet!
  Ville visa detta inlägget för alla, min mamma, ALLA.
  Du är stark Nellie. Jag hade aldrig, ALDRIG klarat av allt de där du har gått igenom. Visste om de där med att du inte var så omtyckt i skolan osv.
  Jag förstår inte riktigt heller varför folk håller på..?
  Vuxna ska vara där för o lära en, lära en om bra saker. Lära en om att det är fel, FEL att mobba och fel att hänga ut någon.
  Jag tycker dina föräldrar uppfostrar dig helt rätt, och peppar dig för att du, för att DU är Nellie Berntsson.
  HAHA, visste inte vad jag skulle skriva i denna kommentaren… Men jag vill bara att du ska veta att DU är grym, DU är så himla stark. Att du har så bra självförtroende. Själv har jag USELT självförtroende.
  Du är min stora förebild.
  Hoppas du fortsätter blogga i MÅÅÅNGA år till. Världens bästa bloggare, NELLIE BERNTSSON <3

  Kram på dig, <3

 294. Skiiiiiiiiiit bra! Bästa jag läst typ. 🙂 känns så.
  Du är toppen Nellie.
  Jag trycker själv aldrig ner någon, det kanske jag är stolt över men för mig är det en självklarhet och de bör fan ingen, ingen göra.
  Men jag minns när jag var lite yngre, ungefär i din ålder.. då var det mer sånt.
  Kramar i massor!!

 295. Allt är lättare sagt än gjort och fegisarna som sitter bakom skärmen har inget att komma med, och det är därför dom tar skydd, bakom den. Stå på dig tjejen! Kram

 296. Så grymt bra skriven text Nellie! Du är en riktigt bra förebild och har kämpat/kämpar för att nå dina mål. Folk kan tro att man får allt på en räkmacka, när sanningen är att man kämpar som bara den. Stå på dig tjejen och var riktigt stolt över dig själv!

 297. Okej, som alla säger i TV när dom har vunnit något, tex. Loreen när hon vann Melodifestivalen och det andra som jag inte kan stava till så sa hon ”det finns inte ord för det här”… Själv tycker jag det låter tråkigt, man borde utveckla det på något sett… Men nu när jag sitter här min soffa med lite godis i käften så känner jag ”det finns verkligen inte ord.. Detta inlägg dödar mig..” Det dödar mig inte på det sättet att det var dåligt, utan att det var sjukt underbart… Sjukt starkt… Sen vill jag bara hoppa högt och springa till dig, ge dig en kram och visa att du är en STARK person. Jag hade aldrig orkat stå emot allt skit… Jag vill att du ska veta, att vi som läser din blogg, ser upp till dig & om du har det svårt så vet du att du har kompisar – och det är vi! Känn aldrig att du är ensam, för du har oss ♥

 298. Klart att mobbning är något som inte borde finnas alls,dock gör det ju det och man får tänka på om man faktiskt gör något fel?.
  Många i häst världen har blivit kränkta av ditt inlägg om trickträning med häst, det är många som älskar att göra detta och det är inte rätt att kalla dem clowner osv för det.
  tror att en ursäkt för det hade hjälpt lite på traven då många tar illa upp av såna saker som du kanske inte ser som så stora. Det jag menar är att dina inlägg ibland kan kränka folk och det kan vara därför många går emot dig.
  inget illa menat bara en sak att tänka på…
  kram

 299. Jag är verkligen ingen som kommenterar och engagerar mig på bloggar i vanliga fall, men nu var jag bara tvungen.
  Att våga gå ut och skriva om sina egna privata problem på en så offentlig plats, där över 100.000 kommer att se det, det är starkt! Helt jävla otroligt starkt! You go girl!

 300. Jorå, här ser man starkt att du är en stark människa Nellie.
  Började nästan gråta när jag såg den kommentaren om spola ner i toaletten, en vuxen människa?, eller ja man kan kalla den ” vuxna ” för barn, 3åring eller?.
  Så SJUKT rent IDIOTISKT…
  Känns som om man blir nerskölld med iskallt vatten när jag läste detta.
  Jag regarade SJUKT mycket på denna:
  ” Mina haters klagar på att jag klipper ut mina kompisar från bilder, har ingen röv, fula kläder, snygga kläder, små bröst, stora bröst, pratar fult, stavar dåligt, särskriver, bloggar, är för smal, för tjock, rider dåligt eller bara e allmänt okunnig. *
  Vafan tänker dem med?, Nellie du är ju perfekt som du är.
  Dina ” haters ” är ju bara GRYMT avundsjuka, och dina lovers älskar dig, dina lovers har stärkt dig, det är vårat jobb kan man säga.
  Att stötta den man har som förebild..
  Nellie, du är ju perfekt, i allting!
  We Love You!♥♥

 301. Jag hade skrivit en text till dig här innan.. Men mobilen la av… I den texten menade jag bara en sak nellie DU ÄR GRYM!! Jag har INGA killkompisar och jag vet va du menar me tjejer… En dag säger den ”vi är bff” mesans andra ignorerar den… Kanske för Att jag hade snygga kläder? Visst jag har fina tjejkompisar oxå!! Ja såna som ja älskar men resten kan man slänga i sopkorgen INTE du Nellie som ger flera 100tals bättre självförtroende varje dag… Jag ser upp till dig helt sjukt…

  Kramar Angelica:)

 302. Hej Nellie ! Jag tycker att du har en väldigt bra blogg och du stöttar såå många varje dag jag förstår inte hur nån kan slänga massa elaka kommentarer till dig. Jag tycker att du ska fortsätta precis som du hitills gjort för du äger tjejen!

 303. När man läser dethär inlägget känner man igen sig. Att tjejer håller på så är sjukt. Jag har läst din blogg rätt länge, har fått mycket kraft att våga vara mig själv och umgås med personer som inte snackar skit och trycker ner andra. Det har gjort att jag inte är så omtyckt bland tjejerna i min klass. För att jag inte umgås med de i min klass som snackar skit, då börjar det snabbt pratas om mig.
  Men när man läser dina ord här Nellie får man sån styrka att fortsätta. Du är grym och ger så många ungdomar så mycket bättre självkänsla och självförtroende!
  Du är bäst Nellie! Sluta aldrig kämpa! 😀 <3

 304. Holy shit Nellie. Du är helt otrolig! Din bästa inlägg någonsin. Du är helt fantastisk som klarar av allt det där. Eftersom du levererar så bra grejer till oss ger vi dig upplyftande kommentarer. De som skriver snälla saker då, inte mobbade som försöker trycka ner dig. Du är unik! Kom ihåg det<3
  Kram:)

 305. Nellie jag har alltid hatat dig jag har tyck att du är en bortskämd tjej som bara tror hon är cool och känd men varför tyckte jag det? varför kan jag inte bara gilla henne istället för att hata henne? När jag läste inlägget det kom tårar. jag började gråta bokstavligen. hur kunde jag inte ha gillat den här tjejen? hon är ju helt grym. jag har alltid undrat varför folk tycker du är stark nu förstår jag varför jag tror att jag har blivit ditt största ‘fan’ tror jag. jag förstår dig detdär med elaka kommentarer och känna sig utanför osv för jag var väldigt ensam när jag började i skolan men förra året skickade gud en ängel till mig som blev min bästis. är inte populär i min klass alla tycker att jag är knäpp. och ibland skäms jag för mig själv. sen har jag en tjej i min klass (fyfan nu kommer tårarna) som går fram till mig och hittar fel på mig hela tiden och säger dom till mig 🙁 imorrn när skolan börjar dåfan ska jag gå fram till henne. TACK NELLIE! FÖR ETT SÅNT FINT INLÄGG! du är min idol!

 306. Hej Nellie!
  Starkt skrivet av dig! Dom flesta bloggare brukar bara försöka måla upp en bild av ett underbart liv, som en dans på rosor. Du är tre år yngre än mig, men jag ser upp till dig för du har respekt för dig själv och vågar visa att verkligheten inte är så jävla vacker.

  Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att du verkade lite bitchig första gången jag hörde talas om dig, men sedan när jag läst din blogg några gånger så ändrades det efter ett tag. Jag tror att andra gör likadant för du har en ganska hård och glammig yta, men på insidan är du precis som alla andra, du behöver också kämpa för att dagen ska funka, du behöver också anstränga dig hela tiden. Försök att stanna så jordnära som du är just nu. Jag förstår att det är svårt, men försök! Fortsätt kämpa! Om 10 år kommer du vara ännu mer framgångsrik och unik. Då kommer alla ångra att de mobbade dig, alla kommer kolla på dig på tv:n eller i nån tidning och tänka; fan att jag inte var snäll mot henne, då hade jag också vart känd! Haha det är hemskt att alla bara tänker så mycket på sig själva, men det kommer dom nog att fortsätta göra, det kan vi inte göra något åt. Men fortsätt att kämpa och visa att ingen kan ändra på den du är!

  Kram på dig <3

 307. Sjukt bra skrivet, nästan liite tårögd faktiskt!! WOW att du vågar skriva detta och kämpa varje dag. Det ska du ha ett stort tack för. Jag tror du har betytt/betyder sjukt mycket för många. För folk som inte är så starka i sig själv. Speciellt med detta inlägg, jag… Jag ÄR stark i mig själv men detta inlägg har höjt mig lite mer, säker många många fler. TACK NELLIE, du är grym. Jag tror Sverige och.bloggvärlden behöver en sån som dig.

  Jag kan säga att ja, jag är avis på dig ibland. På ditt utseende (vem är inte det?! ;)) men speciellt att du är så jäklans trygg i dig själv.

  jag hoppas att alla dom kommentarer jag just bläddrat förbi talar om för dig hur bra du är och hur mycket vi som gillar dig och ditt sätt verkligen gilalr dig. Och att alla som sprider dålig energi sticker härifrån NU och tänker om. Jag hoppas också att du verkligen tar dig tid till att läsa allt positivt, ta åt dig ordentligt och sen sprida den till alla i din omgivning och här på bloggen. Du är verkligen värd alla fina kommentarer, pm, att få träffa såna som vikor, paow osv. Med detta inlägg har du visat att det inte alltid är en dans på rosor för dig eller någon annan och det tror jag är så himla viktigt!
  Allt gott till dig! Kramar <3

 308. Nelli, du vet inte vad du har gjort för mig. Knappt så jag inte förstår det själv! I detta inlägg känner jag igen min till 100% förutom att du är känd och inte jag. Du har gjort mig stark och jag är så sjukt glad att du finns. även om jag inte kn få prata med dig persoligen så har du hjälpt mig med allt. Skolan, min blogg, hur jag ska sköta elaka kompisar!
  Kram!

 309. Nellie. Du är underbar! Så otroligt bra värderingar och du verkar vara så klok. Stå på dig. Det behövs i denna kalla värld.

 310. GO GIRL!! säger jag bara! Du är en riktigt inspirerade tjej. Vi skulle ha fler som är som du, som får oss tjejer och killar att få bättre självförtroende. Jag är 20 år gammal, jag diggar dig riktigt mycket och jag beundrar verkligen de jobb du gör, så mycket tid du lägger ner på din blogg, hur du skriver, hur framgångsrik du är för att vara så ung som du är, hur du kan få så många svenska ungdomar att lyssna och bli inspirerad av dig och höja sitt självförtroende på en och samma gång.

  Du är en bra tjej med ett gott hjärta. Fortsätt som du gör och bry dig inte om alla haters som du har där ute! Enklare att bara ingorera de, lägga de i en box och skicka iväg de så långt bort de går!

 311. det där inlägget gick rakt in i hjärtat, du är så sjukt stark nellie. just nu så har jag två ”kompisar” som nu har börjat hänga med en tjej som typ snackar skit om andra, det är så sjukt jobbigt för att hon lixom bestämmer över de. jag får vara med de fast jag vet inte om jag vill längre, jag har aldrig riktigt vågat säga att det är riktigt fel att hålla på så, nån gång har jag sagt ”det var inte speciellt schysst” men hon har skitit i det, men efter att jag har fått läsa det här inlägget så ska jag säga till henne på riktigt, att det inte är okej att säga så om andra. tack vare dig nellie, du är så sjukt stark och jag har fått lära mig så mkt om dig och om hur jag ska hantera motgångar. du pushar alla och är allmänt glad, vi vet hur det känns att vara nere och må skit, men ändå så är du alltid glad när du bloggar. man får ett leende på läpparna när man läser din blogg, om hur du lever och att du är en så go tjej! ville bara säga att du är så cool som vågar säga vad du tycker och stå för det, du är verkligen en bra tjej. om bara alla kunde vara som du.. YOU GO GIRL! 🙂

 312. Du är en fin och underbar tjej Nellie. Du visar att alla förtjärnar respekten att få vara som dom är, även den coolaste och mest popis i skolan är och ska vara lika respekterad som den personen som kallas ”nörd”.
  Som med en hundra lapp, även den renaste, fina utan vek har samma värde som den smutsiga som har sina brister. Den har fortfarande samma värde. Jag blir sjukt rörd av din text och tycker att du ska fortsätta förebygga mobbing, det behövs, hatten av som man brukar säga.
  Keep going girl and never stand still.

 313. Tack snälla nellie!!! Tack för att du driver denna blogg!! Du har hjälpt mig sjukt mycket i livet! För ett tag sen var jg ledsen och ja.. Men du hjälpte mig!! Nu är jag för det mesta glad, jag har blivit mkt självsäkrare & så fort ngn börjar snacka skit om ngt/ngn så säger jag till & vänder sedan på klacken för stt jg inte vill höra mer. Skitsnack & mobbning är så himla… Usch, fy & bläää. Du är verkligen bäst nellie! Grymmis! (Heheh 😉 )
  Jaja.. Tack för att du har hjälpt mig att stå på mig.. Jag är nu grymt mkt starkare, gladare, positivare & snällare.
  Du rockar nellie!
  A big hug to you…! 😉 <3

 314. Vill bara säga att du ska vara stolt över dig själv!! Jag tror att du genom detta inlägg redan hjälpt många unga tjejer!

  //Matilda

 315. Hej Nellie!
  Asså jag har aldrig kommenterat din blogg och jag skulle vilja skriva ett ord: TACK. Tack för att du som är tolv år sitter bakom datorskärmen och skriver så peppande och fina ord. Man blir ju chockad, jag visade inlägget till min mamma och hon kunde bara hålla med. Jag frågade henne sedan hur gammal hon trodde att du var.. 17-20år sa hon. Vilket inte är så chockerande, jag menar jag är tretton år och jag har inte sett någon i ungefär min egen ålder (till och med yngre!) Såååå mogen. Jag hoppas att du får det bästa i livet 🙂 Du är bääst! Massor av kärleek 😀
  Kram, en glad tjej från gbg 😉

 316. Det där var GRYMT sagt Nellie 🙂 Du verkar verkligen vara en sån fin person, en sådan som det inte finns många av. Men du är 1 av dem. Fortsätt med det du gör, jag tror att det hjälper många. Det har iallafall hjälpt mig lite. Jag hade bra självförtroende innan. Men nu har jag fått ännu bättre, tack vare dig!<3 Jag vågar liksom ''sticka ut'' lite mera. Jag vågar vara mer ''annorlunda'' <3.

  Du är grym och jag gillar det<3

 317. Så sjukt bra skrivet Nellie!! Du e grym 😉 Du är så stark och en oerhört smart tjej! Fortsätt som du gör tjejen, du rockar!!;)

 318. Pingback: Identiska blogginlägg: | En del av Webrider.se

 319. Du är så sjukt stark Nellie. Jag har gått igenom mycket 2012 o det är saker som personer idag måste ha ångrat! Från och till hade jag vänner men de fanns alltid en vän, det var du! När jag läser din blogg blir jag glad och de känns som om du finns för en, jag vill säga tack för att du driver en sån bra blogg, den ger massvis inspiration, lycka, kärlek o glädje! Nellie skit i alla haters o rikta dig mot alla lovers! Nellie jag läser din blogg som natt som dag! Jag förstår att de är svårt att ta allt skit som du får, men jag hoppas att du vet att de är dom som får skiten tillsist!
  Vill bara säga att även att vi aldrig har träffats o de kommer vi säkert aldrig göra heller så är du som en äkta vän! Skulle vara som min högsta dröm gick i uppfyllelse om du skickade ett mail till mig!
  Älskar dig o din blogg nellie!
  / tilda ❤

 320. Du är bäst Nellie, glöm aldrig det! Jag tror nog att de flesta bloggläsare trott att du var populäraste tjejen i skolan och hade 30 vänner, så det var bra att du berättade saningen så folk verkliegn vet att oftast är det de kändaste som är mest hatade<3

 321. orkar inte skriva värsta romanen, förstår att du inte kommer läsa det! men i vilket fall, du är så grym. Är 15 år och är helt utmattad typ efter inlägget. önskade att du var min lillasyster, du hade varit en sån grym sak! stay strong <3

 322. Har alltid trott att du var den populära,den som alla ville va med. Men genom att läsa detta inlägg så förstod jag hur du verkligen hade det. Jag måste säga att jag tycker synd om dig! fattar inte hur folk kan säga så om dig! Du e ju allt! Fin,Söt,cool,känd! jag har alltid velat bli nåt ”lite större” som du! Tycker det är as coolt att se dig där i hööks katalogen! jag önskar det var jag… Iallafall så tycker jag du är en SJUKT STARK person! jag såg en komentar skriven av Anonym. Hen tyckte att du skulle lägga ner din blogg,sluta med det du gör. men jag hoppas att du fortsätter! jag tycker verkligen om dig Nellie! <3 Du skulle uppfylla en av mina drömmar om du skickade ett mail till mig så jag kan skicka lite frågor till dig! vore as coolt! Men glöm nu inte att fortsätt va så stark som du faktist är! You can do this! <3

 323. Asså folk håller på som dom gör för att dom är avundsjuka(stavning) på deras utseende,popular,bloggen!,omgivningen! asså egentligen tycker jag inte att det är så lätt att bara tacka och ta imot för att ibland vill man liksom bara ge en elak person/ mobbare en stor snytting!! men ibland är det bara att tacka och ta imot för det är så onödigt att lägga ner tid,kraft,energi på sånna här personer för att det finns många personer som älskar en och verkligen bryr sig om en så det är bara att ignorera haters och LEVA LIVET!!! STAY STRONG AND BE YOURSELF!!! <3

 324. Så j*vla starkt skrivet Nellie! Fattar inte hur du klarar av trycket! Du är min största förebild! Fortsätt så Nellie!:)
  Bry dig inte om vad andra säger, kör ditt race!
  / från en tjej som älskar både dig och din blogg <3
  Ps. Fick tårar när jag läste ditt inlägg! <3

 325. Ah, <3 Nellie, bääst ! Min mamma säger typ : Ah, men den dära Nellie bertsson tror att hon är 16. Men då blir jag riktit jävla förbannad på henne! Hon har inte ens försökt läsa din blogg hon har sett en bild eller två. Men ''herreguuud hon tror att hon är 16 osv'' Jag blir så jävla sur. Vuxna är så dålig. Eller iaf vissa av dom, de tror dom vet bäst. 🙁 men, ska fan säga åt henne att läsa detta inlägg. Då kommer hon insé, att hon inte vet bäst…Men Nelli jag gillar verkligen dig.

 326. Detta inlägget har gjort att jag känner mig starkare
  Jag vågar nog tro på mig själv. Imorgon så börjar min skola
  Och jag ska då prova att vara mig själv inte försöka vara cool och
  Bara slappna av och göra det jag är bäst på. Att vara mig själ!!

  Ser VÄRKLIGEN upp till dig och hoppas att jag
  Kommer bli som du!! Vill ha en egen häst eller ponny
  Som jag kan rida på och vara med när jag vill. Önska att jag fick komma
  Hem till dig och vara med dig och dina ponnys.

  /// Annie!!

 327. Jag blir så himla arg, först läser jag ett riktigt bra inlägg och sen när man läser lite i kommentarerna så kommer det här upp ”snälla nellie lägg ner din blogg, gör alla en tjänst:D”
  Hur tusan kan du göra alla en ”tjänst” genom att lägga ner din blogg? Jag kan med handen på hjärtat säga att jag blivit väldigt besviken om du lagt ner din blogg!!
  Vissa människor är så fega och fulla med avund att det gör ont i mig.
  Så Nellie, fortsätt med det du gör bäst, blogga, ta hand om dina hästar och leva livet. Och även äga på tävlingsbanorna och vissa alla avundsjuka och bittra människor hur duktig du är på det du gör!

  Massa styrkekramar till dig!!! <3

 328. hej nellie när jag läste detta så sa jag bara (varför)?
  jag kan inte fatta att folk kan gå till en sida som är helt fel om jag inte hade försöt göra något åt problemn med mina vänner skulle jag vara utan vänner den ända vännen jag skulle ha det är min kompis Evelina DU ÄR EN VÄN MAN KAN LITA PÅ!

 329. Nellie Berntsson är så sjukt grym ! Jag vet attdu kanske inte läser detta men de var starkt skrivet 😉 jag följer dig på instagram och ser många elaka kommentarer tex de var någon som skrev att du hade vuxen kläder på dig !!! De väljer du helt själv vad du ska ha för kläder tycker de är väldigt töntigt så som folk håller på för du är känd jag ser iallafall upp till dig och hoppas du ser de här love you nellie Berntsson du är grym kram Jonna jag älskar din blogg <3

 330. Du är bäst Nellie! Jag grät när läste inlägget, inte för att det var dåligt osv. Utan för att DU är så j’vla grym!
  GO NELLIE! ❤

 331. Så bra skrivet! Jag hoppas du står ut med dina klasskompisar och dom omkring dig som snackar skit bakom din rygg och försöker trycka ner dig. Glöm aldrig att du är fantastisk och skolåren går fortare än man tror.

  Så starkt att du kan se att det är personerna som mobbar som inte mår bra och inte kommer att göra det heller. Man kan aldrig må bra av att göra andra illa. Det kanske känns tufft för stunden att vara cool framför sina kompisar, men sen ska man leva med sina val också. Den som mobbar lever nog med en ständig skräck att läget plötsligt ska vändas.

  Fortsätt vara du!

  Många kramar från en vuxen
  Malin

 332. Åh, vet inte vad jag ska säga. Så starkt och bra skrivet så.. Jag veg inte vad. Du är en riktigt bra person.
  Massa styrkekramar!

 333. Sånna starka ord… Har alltid tyck att du äger! Du är en sån bra person! Är lika gamal som dig, och du har förändrat mig!

  Ps var inte meningen att det skulle rimma!

 334. Fattar inte hur folk kan tycka det är så j***a kul att trycka ner folk dom är antagligen avundsjuka och mår dåligt men fattar inte att man mår bttre av att få folk att må dåligt… Finns så sjukt mycket tjejet som har skit självförtroende och mår dåligt, inklusive mig. För oss är du en grym insperationskälla. Tack! :)I

 335. blev så sjukt glad efter att jag läst det där inlägget. älskar verkligen dig, du är en sån sjukt bra förebild för mig även fast jag är två år äldre! efter att själv blivit utsatt för mobbning en period så jobbar jag otroligt mycket med att få upp min självkänsla och mitt självförtroende och du hjälper mig på vägen! be strong<333

 336. Jag kanske har tyckt om the lego movie i ett år. Det kanske är så att jag älska den. Men det kan inte en kille i min klass sluta reta mig för. ”Det är världens sämsta film” säger han. Han gör mig skit förbannad!😤😡 the lego movie är en film som handlar om en kille som ska rödda världen tillsammans med bl.a en enhörnings katt och en blå astronaut som är hel galen i rymdskepp och en tjej han har förälskat sig i. Ush den sista delen får mig att må illa! Men jag hoppas han slutar reta mig och jag tänker aldrig sluta älska filmen för att han säger så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *