Vad är det som är så konstigt

Varför letar man problem eller ser olikheter i allt? Vad är det som gör att man inte kan acceptera alla för att alla är olika. Jag skojjar inte om jag vänt upp och ner på flera tusen bloggläsare denna vecka då Viktor vart här.

Min instagram har snittat ca 3-400 kommentarer om dagen med alla spekulationer om mig & Viktor, skvallerbloggar & allt därmellan. Är dom ihop, hur kan han vilja vara med henne & yada yada.

Jag LOVAR att mina närmsta vänner & säkert familj med NÅNGÅNG tänkt tanken ” dom 2?” :O

Det är just DET som gör människor så trångsynta i Sverige. Man ser bara dit näsan räcker & sen blundar man för det runtom. Vad är det som är så otroooliiigt konstigt & knasigt att jag & Viktor är vänner? Är det åldern nu igen eller att han är kille & jag tjej? Varför måste det ALLTID leda till kärlek varje gång jag umgås med nån som är kille? Kan det inte bara stanna VID just det. Vänskap?

Jag är så SJUKT stolt över mig själv att jag bevisligen klarat vid 12 års ålder att knyta kontalter med allt & alla människor – SJÄLV. Sms:ar med Bobby Oduncu varje dag om olika spännande saker & framtidsplaner. Han är en person som ser potensial i mig & det jag gör. Tobbe Larsson & jag pratar med ofta om olika saker, jobb inför framtiden.

Men många av er är sååå trångsynta. Vad säger mina föräldrar nudå? Hur kan DOM tillåta? Bla Bla bla……jag tror att Viktor själv med egna ord kan verkligen ge er värmen som finns i min familj. Att alla umgås & skrattar. Vi är en vanlig familj, fast ser inget konstigt i att umgås med alla sorters människor. Jag erkänner att jag är dålig på att hålla ihop med tjej gänget i skolan – jag njuter av att få vara med OLIKA sortes människor. Jag ser inte ålder, hudfärg eller annat med som jag umgås med – Jag ser personen.

Nej jag har inte mitt stabila tjej gäng som är sååå stabilt sen vi gick på dagis. Som kan alla hemligheter om varann & så & så. Eller jag har inte just DOM 2 tjeje kompisarna som ena dagen snackar skit om mig å andra e bästa vän med mig. Jag e otroligt trygg i mig själv & den jag e. Jag behöver inte ha just den kompisen för att klara mig genom skolan. Jag umgås med personer som ser ”mig”. Min utstrålning & min attityd.

Viktor är en fantastisk person. Åh Nej jag är inte kär i Viktor. Jag ser han som en familje medlem. Jag går upp osminkad & ser ut som hej kom å hjälp mig för att sen dra iväg på en vandring. Till att avsluta kvällen med att sitta brevid han å kolla på film för att sen redigera bilder…till att sen skåla in det nya året. Jag tro alla tjejer är på nåt sätt kära i Viktor. Hallåå..snacka perfektion i princip ALLT han gör. Men haha…..Viktor är min brorsa, min mentor.

Jag litar på han till 110% & han är den ENDA som har mitt lösen till min dagbok.

Jag tycker vi ska sluta upp med att sitta ute i stugorna & gapa sig blå över att Nellie, hon den dära med bloggen…..umgås med en kille. Jisses Jesus gick la på vattnet – det om nåt var la nåt att ramla av stolen för 😉

Jag är 12 år gammal. Min blogg växer varje dag – med det mer ansvar. Jag tycker ärligt att jag klarar av det sjukt bra. Jag står med båda fötterna på jorden & aldrig lämnat planeten en stund. Vet vad jag vill & kämpar för att uppnå det. Kom igen nu….ni vet att jag fixar detta. Så många som velat få mig ur balans…men aldrig lyckats.

Jag är här för att stanna….

 

Jag tror på kärlek utan gränser & jag tror likaså på vönskap utan gränser.

Love you V. Tack för du aldrig haft förutfattade meningar om mig – du ser det jag är grym på.

 

 

 

 

54 thoughts on “Vad är det som är så konstigt

 1. Nellie jag tycker både du gör rätt och fel i detta. Det jag tycker att du gör RÄTT är att du visar att ni är bara vänner, att man ska kunna vara med olika personer utan att bli dömd. Det kvittar åldern, och hur man ser ut, du tar en för den människan man är OCH det ska DU ha ett STORT + för. Men det som jag tycker du gör fel är att skriva ut er relation här egenltigen, VI LÄSARE har inget med det att göra. Det är ditt privatliv. Om du har en sak i ditt privatliv t.e.x att Viktor är hos dig, sen så behöver du inte säga MER. Det är mellan dig och Viktor. Du ska inte behöva skriva ut hela ditt liv här, för att VI läsare vill det! Vi får nöja oss med det du har och bjuda på! Menar inget illa. MEN DU SKA INTE KÄNNA DIG TVINGAD TILL ATT SKRIVA UT FÖR ATT VI TJATAR, VI FÅR NÖJA OSS MED DET DU HAR ATT ERBJUDA! VILL DEM INTE TA DIG FÖR DEN DU ÄR, SÅ VILL DEM INTE ÅT DIG! KRAM OCH RESPEKT TILL DEJ NELLAN! 😀

 2. Så himla bra skrivit Nellie! Då är så himla stark att stå i mot alla som skriver elaka saker om dig! Du liksom 12 år gamal. Du måste ha värdens bästa självförtroende och vissa att du vågar. Du är så himla Grym Nellie Berntsson!

 3. Asså Nellie jag ser dig som en jäkligt stor person! I mina ögon lyser du. Jag följer dig på insta och har sett alla dessa kommentarer, fyfan säger jag! De som kommenterar vill bara få massa uppmärksamhet , va snälla mot Nellie säger jag bara. Hon verkar som en så underbar person, och ändra inte på det! Fortsätt att stå för d du känner och tycker! Låt henne leva sitt egna liv ibland… Hon är inte bara nån random utomjording som driver en stor blogg, hon har faktiskt ett hjärta och känslor som alla inte behöver lägga sig i . Fortsätt att sträva mot toppen, lägg inte ner d du gör för du gör ett så fantastiskt jobb . Om du fortsätter att hålla huvudet högt och skita i vad alla tycker så är jag säker på att du kommer att gå långt inom både häst och bloggvärlden!
  Hatten av för dig Nellie

 4. Hej Nellie!

  Underbart skrivet, bli helt rörd! Du har så stark självkänsla! Du säger dina åsikter, bryr dig inte om andra tycker det är fel. Utan du är DU! Och det är just det bloggvärlden behöver. En sån som du.

  Du är en förebild för tusentals tonåringar, dina goda råd att göra det dom tror på och att lita på sig själv och inte vad dom andra tycker, att det inte är fel att vara vän med någon som inte är runt ens ålder, eller om dom är tjej eller kille. Man får lov att vara den man vill vara som alla andra, MAN FÅR LOV ATT STCKA UT bara du är nöjd med dig själv. Du är underbar Nellie. Och fortsätt att vara den du e. Be strong Nellie.

  Kram Jenna

 5. Tänkte dra min story lite såhär rakt av: Har typ MASSA hästar hemma, närmare 10 stycken, då jag håller igång ca 2-4 stycken. Min gamla D-Ponny som syrran tävlat på, min 11 åriga Islandshäst, en envis B-Ponny som jag är för stor för & till sist en C-Ponny på 16 år som oxå min syrra tävlat. C-Ponnyn har dock fått spatt så henne kan man bara ta det hyfsat lugnt med.
  Känner att jag har fullt upp varenda dag, alla drar & sliter i mig ”Alma, kan inte vi ses idag?” ”Alma, häng med ut en vända på Geisli ut då.” ”Kan du jämt mocka den här boxen?” ”Komigen! Sluta va så tråkig! Kan vi inte spela spel?” Sånt liksom + MASSA läxor eftersom jag satsar på plugget. Allt & alla drar i mig, jag är liksom perfekt. Kan allt, fixar allt, säger aldrig emot. Men är så himla trött, HELA tiden! Kompisar vill ses hela tiden, kompisar som jag inte känner för att träffa, vet inte varför men det blir samma sak hela tiden. Känner dom så väl så allt blir typ tråk. Hästar ska ridas ut i dagarna ända. Pappa skaffat ny tjej som flyttar in med en 6 åring, 8 åring & en 12 åring som har väldigt mycket vilja och attityd! Jag som redan har 3 syskon. Som om jag orkar med mer tjafs.
  Grejen är oxå att alla kan få utbrott hur & var, när som helst. Men aldrig jag. Stänger in min ilska istället, lättast så. Lättar mitt hjärta här nu istället, till dig, som jag inte känner…

  Har oxå väldigt få kompisar, har mina ”standard kompisar” som alltid finns där men som jag känt sen dagis. Började i en ny skola i höstas & alla där typ hatar mig, tjejerna i parallellklasserna bitchblickar mig & stänger ute mig, tex när jag mött dom på stan med en kompis, dom tittar bara på kompisen men inte på mig. Hänt så rätt många gånger. Vet inte varför dom ogillar mig, samma med killarna. Dom tar avstånd ifrån mig. Ingen som bara snackar med mig rakt över, utan med alla samtidigt. Ignorerar om jag slänger in en kommentera här & där.

  Känner mig uppgiven. Ingen lyssnar. Passar inte in hemma längre eller i skolan. Skulle helst vilja flytta långt bort. Till Göteborg eller Stockholm typ…

  Men du känns så himla stark. Du skiter i allt som du inte vill ha något med att göra. Fattar inte hur du vågar & orkar.
  Helst skulle jag bara vilja bli av med alla kompisar runt omkring mig, börja på ny skola. Där ingen känner mig och bara köra. Pallar Inte här hemma mer… Dessutom om jag skulle klippa banden mes mina kompisar skulle jag Aldrig umgås med nåra mer kompisar, eftersom alla mina kompisar oxå är deras typ. Sen så är dom ju snälla, men inte alls lika mig som grejar med hästar från tidig morron till kväll.
  Dom sover snarare till klockan två på dan och slöar framför teven hela dagen, varenda dag. Nice liv liksom…

  Kram till dig Nellie

 6. Bra Nellie! Är själv 12 år… Känner igen mig i allt de du säger om killar, tjejer, kompisar, tyck och tänk! Folk har ALLTID synpunkter på ditten och datten, bara att vissa har svårare att inte säga de än andra! Sen har vi fegheten i dom här som ¨säger vad dom tycker¨, PÅ INTERNET JA! Jag lovar dig skulle du/jag eller någon gå fram till någon av dessa personer och fråga vad dom tycker om ditten eller datten så skulle de inte vara lika kul som att sitta och ¨trycka¨ ner på ¨lilla ynkliga¨ Nellie på en enstaka bild på insta…! När jag sitter och kollar insta så kommer en bild upplagd av dig , är de alltid lika roligt att se vad som är felet denna gång… Att folk ens orkar?! Att man umgås med äldre, yngre, tjejer eller killar, spela roll!!! Bara man är med personer som man själv gillar och som gillar dig så e de väll inget problem? Har jag fel? Jag umgås själv med folk som är äldre och några i min ålder. Så fort man nämner att man ska träffa en kille som är jaaa, vi säger 3 år äldre då blir de kalabalik bland skvallertjejerna! Och så håller de på, personligen brukar jag inte bry mig… Inte heller den som kommenterar osvosv, men någonstans vill jag bara sätta ner foten! Valde och göra de här och nu! Ser mig själv ganska mycket i dig men endå inte, jag rider inte, jag dansar! Jag är inte känd bara en normal tjej! Jag umgås med äldre, framstås ofta som äldre, Jag är inte den som är kompis med allt och alla! Inte allt för känslig och inte allt för ¨tuff¨!!!

  För övrigt tycker jag du är en fantastisk och självständig tjej! Mycket framgång! Fortsätt som du gör! De kommer du komma långt på!

  KramKram! 🙂 <3

 7. Hej nellie! Jag tycker du skriver superbra! Du ska vara stolt över dug själv. Jag har fått Justin bieber parfymen nu. Jag gillar inte Justin bieber. Jag har en skrotig gammal cykel. Hejdå.

 8. Ett ord: Klockrent!

  Så sjukt rätt skrivet Nellie! Folk stirrar sig blinda på utseende, kön och ålder när det inte spelar någon roll, det är människan och persongligheten som spelar roll.

  Kram

 9. Hej, ville bara säga att jag tycker du är SUPER ball! Jag är 1 år äldre än dig så jag vågar nästa inte erkänna för mig själv att jag ser upp till dig, men det gör jag. Du är så sjukt fantastisk och jag vet att du har fått tusentals andra fan-grejer än detta men ville bara säga det. Du är grym, fattar inte hur du orkar med allt, du håller ju på med ALLT verkligen! Jag blir ju trött över att ligga och sova.. 😉 Nej men, du är bäst och fortsätt med det du gör och det du är bäst på! Du är en förebild för många, till och med dina haters. Du äger, INGEN har nog insett hur jävla grym du är och det skulle va fett coolt om man fick chansen, om jag fick chansen, och lära känna dig för du är fett intressant som person! Nu blev det värsta romanen här men hoppas du läser detta och fattar hur jävla mycket du kan göra för folk. Vad du än gör vill alla andra också göra! <3

 10. Hej Nellie doma orden och meningar skriver jag med handen på hjärtat bara till dig!!

  Jag rider inte eller så så jag förstår inte så mycket om det men det jag ville säga vad att jag förstår att du tycker det är jobbigt när folk sktivet och kommentera dina bilder och statusar dumma ord om dig och så ,, jag kollade din instagram innan och man blir så grymt förbanad nät man set folk kommenterar t,ex är Belle och Viktor ihop ,, ofta dom är ! Hur gammal är han osv!!

  Jag menar vem bryr sig om man är ihop med en kille som är 3 -4 äldre eller yngre ,

  Det är ditt beslut och dina val vem du gillar och är kär i,det ska dom bara skita i .

  Även om folk kommenterar så omogna grejer så vet du ändå att det finns tusentals tjejer killar och vuxna som älskar dig och det du gör , du kommer gå långt riktigt långt Nellie!!
  Glöm inte det!! <3

  Kraam/ Ebba

 11. Jag beundrar dig och det du gör, jag kan inte fatta att folk kan sitta framför sin data och gå in på din blogg för att döma och tycka och tänka saker om dig. Jag kan själv säga att det är jobbigt när man är vän med killar/Tjejer som är äldre än sig sj folk tycker och tänker. Du är du, Nellie en 12 årig tjej som har 2 ponnys. Jag vill sj ha egna ponnysar och tävla och så men det räcker att mina kompisar egna hästar som har tävlat sm och är jätteduktiga. 🙂

 12. Men grejen är ju den att hon inte är kär i Viktor.
  Nellie du…
  ÄGER!!!
  Sitter å kollar in din blogg hela tiden å hoppas på att det ska komma upp någon mer lång å bra story som denna!! Älskar denna bloggen!:)

 13. Älskar din inställning! Det är därför jag tycker att du är cool, gillar att du är den du är och står för det, som jag sagt många gånger förut du e stark.. Minns att jag för länge sen, ibörjan av din blogg period trodde att du skulle ta dig till toppen, inom ridning och blogg. Vart är du nu? Du har tävlat SM på B-ponny och gjorde det bra, såg det med egna ögon, stod brevid banan på runsten och hoppades, samtidigt som jag visste att du skulle nolla finalen, Jag visste det för att du red säkert hela tiden. Bloggen då, behöver jag berätta att du lyckats ta dig till toppen? 😉 Och förresten började läsa Viktors blogg tack vare dig <3

 14. Jättebra skrivet Nellie!

  Det är så typiskt Svensson, sitta och döma folk utan att ens tänka efter, se det ur personens vinkel. Istället dömer man personen efter en blick, en skymt man fått av personen. Påhopp, hat utan en enda eftertanke. ”Det kanske faktiskt finns en anledning till att denna tjejen skriver som hon gör & att denna killen klär sig som han gör”. Men folk tänker inte så, man drar egna slutsatser och tycker allt är fel, klagar på allt. Riktigt omoget & onödigt om du frågar mig. Man ångrar sig rejält efteråt ändå när det visar sig att man har fel, så fel. Tro mig, jag vet. Men vem är man att döma någon som bloggar på sin blogg varje dag? Du kanske inte alls är som du är på bloggen? Du kanske är precis som du är på bloggen IRL? Ingen av dina bloggläsare vet det. Ingen vet. Vi vet det du skriver på bloggen & inte det du inte väljer att skriva? Därför har vi ingen rätt att döma. För vi VET inte, men ändå väljer man att döma hunden efter håret & vips har personen det handlar om 100 haters. Rätt? Nej inte direkt.

  Riktigt bra inlägg Nellie!
  Kram.

 15. När jag läser detta blir jag inte förvånad över att det är just din blogg som är känd! Fy fan va bra du är! Sjukt bra på att uttrycka dig och är extremt trygg i dig själv ! Önskar jag hade haft de självförtroendet när jag var tolv bast! Hatten av ❤

 16. Haha, att människor är så trångsynta! Har själv alltid haft många äldre vänner och fått blickar och kommentarer, men ja jag umgås och kan prata med alla så jag ser inget fel i det. Min pojvän är 7 år äldre, var myyycket snack om det i början! 😉 Men hah, vi har varit tillsammans i 4 år och fler lär det förhoppningsvis bli! 🙂 Eller bara som en ja äldre vän jag känt sen jag var 9 år gammal, han är idag 67 världens härligaste ”gubbe”. Kan prata om det mesta, man märker inte ens att han är 67, han skulle lika gärna kunna vara 27. Så sjukt härlig snubbe! Sen alltså, Viktor verkar vara en skitsöt och snäll kille. En härlig bror liksom, tycker det är synd att världen är väldigt snevriden! Så härligt när man kan umgås med alla, roligt att du hittat en vän du kan lita på med kan inte vara lätt i din situation!
  Bra inlägg med Nellie..:)

 17. Skiit bra skrivit Nellie! Men asså haha jag är ABSOLUT inte kär i Viktor, han e inte min typ.. Usch nee:P

 18. Det var bra skrivet Nellie 🙂 håller helt med dig!
  Har inte dömt dig på något vis. Min bästa kompis
  är en kille och så är det bara. Inget mer med det.
  You rock girl!

 19. Hej ! 🙂 jag har absolut ingenting emot dig! Jag har aldrig direkt läst din blogg å gått in på den så.. Och jag vet väldigt många som hatar dig å så typ som tycker du verkar lite som en bitch O.sv. Men hallå eller? Jag kanske inte älskar dig eller gillar dig jätte mycket kan man väl inte säga, men hur kan man hata en man aldrig har träffat? Jag fattar inte?
  Och går man då in å läser detta inlägg som du skrivit så har du kommenterat det med instagram å det. Och det tror jag alla som följer dig på instagram har sett.. Att du har hur mycket fula kommentarer som helst. Men dom som kommenterar känner inte dig? Hur kan dom veta att du är allt de dom skriver när det aldrig träffat dig irl?
  Och jag håller med dig fullständigt, killkompisar ska man kunna ha utan att någon kommenterar det…
  Men lite egna åsikter med som du inte får bli arg för: tänk på att du har ett privat liv med jag tycker inte att alla ska behöva veta allt för då har alla haters ännu mer att klaga på. Och sen tycker jag att du kanske är lite för mycket för att vara 12 år. Eftersom du är väldigt känd å så.. Men tycker att du verkar vara väldigt mogen å så menar absolut inget dumt! Men du ser ju ut som 3år äldre än vad du är å även om du är väldigt känd O.sv så tycker jag Du ska kunna vara 12 å inte behöva vara som 15.. Eller se ut så heller, ibland går det se ut som 12 också när man är det.. (Likadant med alla åldrar….)

  Kram!

 20. Nellie, jag tycker att du är så otroligt du. Du är Nellie Berntsson, ingen annan. Du är så otroligt självsäker, och du utstrålar glädje. Ditt liv är helt perfekt jämfört med mitt, och det är därför jag älskar att följa det här på din blogg. Du är otroligt vacker, och super snygg. Ändå får du så mycket skit i mot dig, även fast du bara är dig själv. Då, just då, när du får all skit på dig, så låter du inte det göra dig ledsen eller ändra på dig, på något sätt. Det är då som jag ser upp till dig som allra mest. Nellie, glöm inte att du är otrolig och att jag älskar dig för att du är du.

  Puss o Kram <3

 21. Nått som jag ofta tänker på är varför folk bara letar efter de dåliga sakerna som man gör eller nått som kanske inte ser bra ut eller nått,istället för att koncentrera sej på dom som är bra,då menar jag lixom ifall jag har en finne i pannan,är det nån som påpekar det förstås,istället för att påpeka om att jag har en snygg tröja på mej.Det kan bli väldigt mycket trevligare om man inte gör det.

 22. Jag känner igen mig själv i din text, om kärlek utan gränser osv. Det som gör mig irriterad är att alla säger: ”Ah men det spelar ju ingen roll vilket kön, ålder den andra har bara det är kärlek.” Men sedan inte kan stå för det! Jag är just nu ihop med en man som är 28 år äldre än vad jag är, och när det väl kom till kritan för alla runt omkring att acceptera oss, gissa vad som hände? Det var ju inte riktigt okej ändå för dem..
  Jag står helt och fullhjärtat för kärlek och vänskap utan gränser!

 23. Hej Nellie! Grymt bra skrivet. Håller med till 110%
  Bara för att man är med en kille måste det inte betyda kärlek! 🙂
  Jag tycker att det är helt ok om du och Viktor gillar varandra jag menar. Ålder är bara en siffra?
  Du vet är vi läsare är lite griniga men det är bara därför vissa är otroligt avundsjuka på ditt liv som verkar som en dröm för en 12 årig tjej.
  Du är väldigt känd och vem skulle inte vilja att Benjamin Lasnier skulle kommentera ens instagram? 😉
  Om du fortsätter som du gör kommer du lyckas grymt bra!
  You go girl! :)<3

 24. Akta dig bara, har en känsla av att han är ute efter rampljuset.. han hängde ju efter hon micah som blev gravid vid 14 års ålder, just när hon blev stor och syntes överallt, när hon försvann, gjorde han desamma.. så kanske inte är fallet, men man får passa sig ändå 🙂

 25. Tycker du gör rätt med att vara vän med äldre, ser själv inget fel med det?!
  Ja, V är 17 om jag hänger med?
  Jag har också vänner som är i den åldern, men går folk och hackar på mig för det?! NEJ.
  Jag tycker du är så sjukt stark Nellie, ett år äldre en dig, men inte ens liknande texter du skriver skulle jag fixa..

  Haha men stay strong Nellie!
  Kram(:

 26. Det är år 2013 och flickor och pojkar är vänner med varann, men ett långt inlägg var bara onödigt. Om du är så självsäker och trygg och stolt, varför bryr du dej ens om läsarnas kommentarer, som i detta fall verkligen var sjukt funtade.

 27. Det är därför jag gillar dig, du står upp för dig själv. Jag är väldigt mycket med en kille i klassen, för vi är VÄNNER. Vi har samma elevensval och det har vi då med 7:orna(jag går i 6:an, alltså 12 år). En i 7:an frågade om vi var tillsammans för att vi pratar väldigt ofta.. Okej visst, de får väl fråga, I don´t care. MEN, bara för att det är en tjej och en kille som är kompisar, pratar och HJÄLPER varandra om de behöver hjälp betyder det inte att det är kärlek. Vad man än gör,kramas, hjälper varandra med något, pratar, skrattar tillsammans, you name it, betyder du INTE att man är tillsammans. Blir så SJUKT trött på att bara för det är av två olika kön är de tillsammans, finns det inget vett i deras huvud? Nejmen, bara för två personer(tjej och kille denna gången då) har kul tillsammans och är bra vänner tror alla att de har ett förhållande. Men om det istället är två tjejer/två killar som har kul och är bra vänner betyder det inget, eftersom det kanske inte är lika ”vanligt”.

  Ja, har sjukt stor RESPEKT till dig, du är förebild i både ridningen och i vardagen. ÄLSKAR att du står för det gör, skiter i allt skit snack som alltid går runt runt runt och försöker stoppa mobbning/nätmobbning. STOOOOR tummen upp för det.
  Tycker även du rider bra och hanterar dina ponnys gaalet bra!

 28. du gör rätt i att hänga o va med honom. fortsätt vara stark o hitta personer o det som gör det till honom/henne som du älskar som vänner. fortsätt som du gör, du e en STOR förebild för måånga tjejer o killar i alla åldrar. o såklart för mig!!
  be strong like you always been <3

 29. Grejen är det att dem som påstår att det är något mellan dig ( Nellie ) och Viktor ”Vill” att det ska vara så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *