30 thoughts on “Godnatt världen & speciellt du

 1. Frän bild! 🙂

  Någon som blivit lite kär i smyg iaf?;)
  Kör på bara!

  Jag har min första frågestund på min blogg.
  Skulle vara super kul om jag fick massor med olika frågor ifrån er alla.
  Har ni tur så kanske jag länkar just eran blogg! 🙂

  Ös på med frågor för snart kommer jag svara på alla frågor 🙂

 2. Hej Nellie! Jag har en fråga till dig och skriver från mobilen så hoppas du kan läsa även om de blir lite fel någonstans. Min fråga , vad skulle du känt, gjort om något förstörde hela ditt liv? Detta hände mig, för oj herregud , ett år sedan exakt idag ?! Oj de tänkte jag inte på… Iaf jag fick en sjukdom som total förstörde allt.. I samband med de dog min kompis häst så hon var knäckt.. Och jag vill vara ge dig en massa cread (stavning) till dig ! Sedan jag började läsa din blogg så har du peppat mig otroligt mycket ! 🙂 så vad skulle du gjort ? Du kan få svara på min blogg 🙂 då de kanske är helt ointressant för alla andra ? 😉 men iaf sen undrar jag om du har något bra tips på att kontrollera sin rädsla inom ridning? 🙂 och jag tror detta var allt ! Nellie du är 12 år och har kommit långt, det är sjukt ! Sluta aldrig med de du gör därför att du är grym på de 🙂 ha de gött 🙂

 3. Hej har frågestund på bloggen!
  Skulle betyda jätte mycket om du kika in och fråga en fråga eller två:)

  Nellie du är jätte söt! Och du är grym!<3

 4. Hej vem tar alla dina fina bilder och hur lärde du känns v och hur blev du modell hur gick de till svara gärna :)?!filma gärna hela ditt stall <3??

 5. Håller cristian bengtsson hoppträningar på ditt stall på torsdagar?

  Tränar du för honom något fortfarande? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *