Masayah

Tycker ni ALLA ska lyssna in de här låtarna. Stora favvosar till mig & måste verkligen få er att gilla dom. GRYMMA, GRYMMA. Good beat & slooow jaaaam 😉

Masaya ”Why” Åhh den är såååå grym asså….LOVE it.

Aleks är bara såååå bäst. Diggar hans röst mest asså. Lyssnar minst på 1 Aleks låt varje dag.

Aleks igen…rösten, say no more :O

Sen är ju detta min favvo låt. Spelas MINST 5 gånger/ dag….nom nom nom BOM!

13 thoughts on “Masayah

 1. Assa TUUUUUSEN TACK för att du uppdaterade MYCKET idag! Jag hadde en OK dag, men när du uppdaterar så mycket blir allt MYCKET bättre! Så himla coolt att läsa din blogg värje dag! Du är en så sjukt bra föforebild! Du är presis lina gammal som mig och du har samma interesse som mig så d går faktisk inte av att INTE läsa din blogg värje dag! Världens mest mogna (eller heter det modna) tjenen på denna jord. Dina deepshits är jo BÄST! Så himla bra att du skriver sånna,dom får mig värkligen att tänka mig om!
  Tusen tack för att DU finns här värje dag för mig timmorna,dygne och året rundt!
  Puss och kram från Linnea
  PS: Jag är jo norsk och bor i Norge. Jag pratar norsk, men min pappa kommer från Sverige så jag kan lite svenska. Det jag ville säga var unskyld för lite dårlig svenska!

 2. Hej Nellie! Tycker du är sjuukt stark och grym på alla sätt! Ingen ska få så mkt hat som du, det är inte ok på något sätt. Hoppas du förstår att så sjukt många ser upp till dig och speciellt tjejer som står upp för sig och sina vänner ifall det händer något p.g.a dig. Jag är en av dom, för jag tycker att det du gör för att stoppa mobbning osv är grymt!
  Men i alla fall tycker jag att du ska lyssna på dessa låtar (om du inte hört dom förut förstås) :

  Main Chick – Kid Ink, Chris Brown
  Down On Me – Jeremih, 50 Cent
  Deuces – Chris Brown, Tyga, Kevin McCall

  Ha det bäst! Kram <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *