10 saker….

*Det absolut värsta jag vet är när folk frågar om shout outs på FB, mess eller liknande. Samma visa varje gång. Hej Nellie, allt bra? Grym blogg. Skulle jag kunna få en shot. DÄR precis DÄR slutar jag skriva. Det värsta jag vet. Är de så viktigt att ha många followers, då är inte jag rätt person…sry. UUääk ;/

* Tanken har slått mig att bara ha Elvis under 7:an. Fokusera mer på han & skolan. Men vill endå kolla på de DÄR ponyn. Sjukt nyfiken. Men tanken har slått mig <3

* Tycker killar som ”inte” är helsvenska är snyggare…oops 😉

* Varje månad som går nästan känner jag mer & mer HUR jag lär känna mig själv. Låter deep, men tror vissa fattar.

* Tror att jag & Becki hade piskat banorna 2013…blitt riktigt RIKTIGT farliga…just sayin.

* När jag föddes hade jag ett ”storkbett” på hela handen. Som ett stort rött födelsemärke. Det växte bort & nu syns ingenting

* Jag älskar sommaren SÅÅÅÅ mycket mer än vintern. Tack & lov att jag har mina 2 kenza jackor 😉

* Idag åkte jag sagoslottet med en go person.

* Jag älskar vita converse på killar / palladium

* Är sjuk på människor som luktar gott – kan bli kär i en parfym

* Mår otroligt bra just nu. OTROLIGT!

 

18 thoughts on “10 saker….

 1. Vill bara liiiite snabbt tipsa om min gryma väns blogg som är helt otroligt grym. Den är rolig, inspererande öch fräck! Checka den jätte gärna slulle kunna bli en julkalpp från mig till henne och dig till henne att en av dom större har kollat in den <3

 2. Kul att du mår bra Nellie 🙂

  Sådana här inlägg är alltid roliga att läsa 🙂
  Kan du inte lägga upp bilder på din julaftons-outfit imorgon? 😀

 3. Nellie o stefan sitter i ett träd. Trädet börjar krångla o de börja hångla.
  hahah, nä skoja. Nåt på g mellan er?

 4. Vaaacker brud! 🙂 Glad jag blev att läsa det sista, alltid lika roligt att se när du mår bra och trivs med livet! 🙂 Man blir som ledsen själv när man läser att du har en dålig dag eller att något tynger ner dig. Så thumbs up för bra humör, jag är också glader nu! Love life 😀
  Kram!

 5. (läs hela)
  hej hej Nellie, gud va skönt att du mår så bra. men skulle jag snälla få en shot, HAHA nej jag driver med dej. men de skulle betyda sjuuukt mycket om du kolade in på min blogg. jag vet att du har gjort det faktiskt 5 ggr förut. men jag har mognat. ett år äldre = mognare och annorlunda visst 😉 haha nej men de skulle vara sjukt stort om du kommenterade. jag hörde att du va i Märsta, lilla märsta där jag bor.. sär min syster är chef. tyvärr så missade jag de. jag hade match den dagen. men aja jag ska inte skriva så långt, hihi kram på dig Nellie.
  – Sofia

 6. jag hadde också ett stor rött födelsemärke när jag föddes fast de var på knät! man blir på VÄLDIGT gott jumör när man läser din blogg! Ville bara säga det! Kram och God jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *