Åh en rubrik

Storstädat hela huset. Borde bli pluspoäng på den, right?

Som sagt kommer folk till mami & papi hit ikväll. Det betyder att jag ska ”passa” min syrra. Hmm. how fun? Men klart jag gör det. Imorgon blir en chill dag. Det är vår ”stall” dag vilket betyder utsläpp & fodring m.m Jag rider tidigt imorgon nu för att sen åka med massa friend till jul @ liseberg. Mys om NÅT jao.

Händer inte så mkt här ikväll. Kikar in lite då & då….mest för att läsa era kommentarer 😉

Har fått äver 170 mejl ang föändringar /före efter med era ponnysar. Ska sätta mig ikväll redan & läsa igenom de mesta. Kommer publicera många, för dom jag nu läst är GRYMMA.

Min fina kille….

 

 

 

37 thoughts on “Åh en rubrik

 1. Hej Nellie! Om du har tid så skulle det vara jättekul om du vill kika in på vår nya blogg.

  Vi är två tjejer som startat en blogg är vi kommer skriva massa peppande ord och inspirerande inlägg. Vi är trötta på dagens samhälle där alla tjejer gå runt och jämför sig med alla andra och svälter sig för att få drömkroppen.

  Vi sätter ner foten och säger NEJ till detta. Vi vill få andra att inse att dem duger som de är. Och, att man måste våga stå upp för sig själv och sina åsikter.

 2. Fina Elvis(p)! Har alltid velat börja rida, jag har tjatat enda sedan jag kunde prata faktiskt. Min mamma hade hästar förr men en dag ramlade mamma av och det var en rättså allvarlig skada. Efter det har hon aldrig vågat sig för nära en häst. Och eftersom hon var så rädd att det skulle hända mig också tillät hon inte mig att börja rida, hennes kommentarer var ungefär såhär: -Vill du spendera massa pengar på att skada dig? Eller något liknande. Men jag passade alltid på att rida på mina kompisars hästar, eller cykla ner till ridskolan för att bara röra på dessa vackra varelser. Och nu, äntligen, har hon gått med på att jag ska få prova på till våren! Men hon är väldigt skeptisk. På det kommer priset, och då får jag inte göra något annat och måste sluta på trummor. Hon kommer ju inte vara något stöd eller så heller. Hon har skrämt upp mig såpass att jag faktiskt börjat tvivla en gnutta. Kan inte du Nellie, tipsa mig om hur jag ska få min mamma se lite mer positivt på saken, och berätta för mig om hur det är? Det skulle vara väldigt snällt av dig.

  Kram Sara.

 3. Hej Nellie!

  Jag har alltidtänkt skriva en komentar men det har ald´rig blivit av men nu ska jag skriva en!
  Jag följer din blogg via blogglovin och tycker den är super bra.
  Du rider jättebra och du ska vara nöjd över det.
  Dina ponnysar är jättefina.
  Du är min förebild för jag vill hoppa sm och rida lika bra som du och bli sponsrad av hööks och framför allt ha en känd blogg!
  Du ska vara glad för du är tjejen som har lyckats!
  Har gjort en film om dig och Stella, Bellman och Elvis som du får titta på om du vill!
  Länken är:http://www.youtube.com/watch?v=pipxXv0HbvY
  Hoppas du tycker den är bra om du tittar på den.
  ha det super bra
  hälsningar Ebba

 4. Saknar sommaren!!
  Ser fram emot att få se före/efterhistorier!
  Hade själv skickat in, men den ena har jag bara haft en månad och min stora har jag inga bra bilder på för att visa före och efter! 🙁

 5. Du som är gullig Nellson! Har helt klart förståelse för det! Får helt enkelt bli en försenad julklapp på nån av dina kommande bloggträffar, right? 🙂 <3

 6. Nellie Du och dina hästar är så Fantastiska! Jag läser din Blogg varje dag och den blir bara bättre och bättre! Du vet som när man läser en bok som bara blir bättre och bättre man vill inte sluta läsa.

 7. Hej ! min ponny eller mammas som jag tävlar fast är förstor för nu..:/ men hon kommer från lojsthed på gotland allstå är hon ett gotlansruss;) vi har tävlat upp till alsvenskan i ponnylaghoppnig 😉 och vi har gjort en grym utväkling. Från när hon va 6 månader hämtade vi henne i nynnesham från och levit i flock med massa russ. till vildhäst till tävlingsponny i både körnig och ridnig. hon heter Trixy och är född 2004 och U:ira och pappa E:john-russ.<33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *