Inspo BILLIGA toppar/linnen/tröjor

Jag har alltid problems med linnen, toppar & tröjor. Fattas alltid. Lätt tycker jag man kan ha linnen under koftor nu på vintern med. Snyggt. Men so sagt det saknas alltid. Leta fram på mylovebasket BILLIGA linnen toppar för typ 199:- / styck. Alla skulle passa till jeans. Antingen som dom e, eller med kofta över.

Så här får ni inspo med massa billiga tröjor/linnen under 239 ;- / styck. WOOPPA!!

 

NellieB goes Toppar

Klicka på bilden kommer ni till min lovebasket, där hittarni plaggen sen 🙂

11 thoughts on “Inspo BILLIGA toppar/linnen/tröjor

 1. Snälla Nellie skulle du kunna göra oss alla på Sundby Ridskola en stor tjänst?
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5387013
  Nu är det så att Sundby Ridskola som ligger strax utanför Stockholm hotas av nedläggning pga en ny lag och krav från EU. Denna lag innebär att de som hyr ut stallet och ridhuset till Sundby Ridskola vill chockhöja hyran med ca 1050 %. Det finns ingen möjlighet för ridskolan att hyra anläggningen för så mycket pengar.
  Jag ber dig därför att be alla dina läsare att klicka sig in på denhär facebook gruppen: https://www.facebook.com/groups/140715789414205/ och gärna gå med och även skriva ”Rädda Sundby Ridskola” i logginlägget. Det räknas sedan som namnunderskrifter som vi sen tänker skicka till kommunen och protestera.
  Snälla snälla snälla, gör oss en tjänst så vi får ha kvar vår ridskola.

 2. Älskade (typ) alla linnens extreeeemt mkt! 😀
  Ska lätt köpa 1, 3, 4, 5, 7 och 10 !!! 😀

  Värt att köpa bowjeans?! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *