Tv, ponnysar &fb

Nu va stallet helt klart för idag. Elvis reds i ridhuset i trav & skritt. La lite serpentiner , men red lungt & genomtänkt. Smilla red Barre samtidigt. Efter det fick han stå i solariet i ca 20 min & bara slappna av. Fick frågor om solariet, men man sätter dom där typ innan eller feter ett ridpass. För att värma upp eller slappna av. Mina ponnysar reagerar as mycket på det. Står & gäspar jättemycket & sänker huvudet. Dom slappnar av & musklerna slappnar av. GRYMT!

Stella fick gå intervall 30 min på bandet.

Känns sjukt bra att ponnysarna e på gång nu. Längtar tills nästa vecka då galoppen tillsätts lite lätt.

På Fredag åker jag direkt efter skolan in till mammas jobb i Gbg, för att shoppa julklappar & mysa på stan. Kommer massa folk hit på LÖrdag kväll & det blir middag. Söndag drar jag ett gäng in till Jul På Liseberg. Sjuk mysigt, inte hunnit vara där i år & ännu mysigare med massa killar & tjejer man gillar <3

Åh jag provade min Jofama Kenza 10, helt sjuuukt va fin den va. Satt sjukt bra & im really in love. Ni såg ju också parfymerna Dolce & Gabbana & Beyonce. Yammi. Älskar att lukta gott, samma regel för killar & tjejer 😉

Denna ponny kommer vara till salu snart…..

22 thoughts on “Tv, ponnysar &fb

 1. Sjukt fin är Stella…
  Jag kommr inte klara av att se dig vara så hjärtekrossad dagen hon säljs…
  NI kunde flya tillsammans. Alla dina hästar kan du och kunde du flyga med, för du har så starka vingar..<3
  Jag ber dig Nellie, sluta aldrig vara den starka Nellson du e.

 2. Hej Nellie! Snygg header!
  Jag läste ändel gammal inlägg. Jag läste Det din mamma hade skrivit, och jag fattar bara inte hur andra VUXNA kan skriva dumma kommentarer om dig och ditt utseende. Och att även DU som är känd har också känslor. Det är normalt. Vissa tror ” Äh, slitsamma hon bryr väll sig inte ändå”. Och, ja vad vet jag, men jag skulle kunna tro att även DU kan bli ledsen ibland. Jag tycker du är så jäv*la stark. Du har peppat mig och fler tusen andra ungdomar/ vuxna. Tycker du är cool och fortsätt med det du håller på med. Du kommer att komma långt.
  // Matilda

 3. Hej Nellie!
  Jag har nu läst din blogg ett tag och kände att nu måste jag bara kommentera och tacka dig.
  Jag läser din blogg varje dag, och blir lika impad varje gång över hur du skriver. Att du bara är tolv år, och skriver såhär bra och allt du lyckas med varje dag är helt ofattbart. Tänk där du kommer vara om tio år?! Herregud, känns som om du kan åstadkomma precis vad du vill!
  Men den största anledningen till att jag skriver till dig här är att jag vill att du verkligen ska förstå hur mycket talang du har, både inom skrivandet och ridningen. Jag är 20 år och har en stor häst och spenderar, som du, flera timmar i stallet varje dag. En dag kom jag hem från stallet och ridpasset hade inte alls gått bra, du vet, ibland sitter helt enkelt inte allt. Jag kollade runt lite på din blogg och såg på massa filmer på när du red dina ponnys. Kollade sitsen, hur du hanterade vissa situationer. Nästa dag gick jag och min häst ut i paddocken för att se om det idag skulle gå bättre. Du vet, känslan när allt bara funkar – den fanns där. När jag red tänkte jag på det jag sett i filmklippen jag kollat på med dig, Stella och Elvis. Jag tänkte positivt, stängde ute alla negativa och självkritiska tankar som jag annars har och bara koncentrerade mig på mig och min häst och det kändes så bra.
  Så jag vill helt enkelt tacka dig. Tack för att du är modig och vågar lägga ut filmer på dig när du rider så att fler ryttare kan få tips och lära sig. Tack för att du visar att det är okej att göra misstag. Och tack för att du har gjort mig till en bättre ryttare.

 4. Följt dig, dina hästar och din blogg länge! När du skrev att stella ska säljas,
  Ran det ner några tårar från min kind. Tycker du gör fel …. alla förstår inte vilken underbar häst stella är.
  JAG gör det, ni har kommit såå… långt, och nu ska nu ska ni splitras.neeejjjj!!!!! Tänk på det nellie. Är det värt det,
  Hon är underbar <3 kram

 5. Hej Nellie!
  Jag undrar över en sak och den tanken har legat i mitt huvud väldigt mycket när jag läst din blogg.
  Jag undrar hur du prioterar din dagar med skola, dina hästar, ridning, mat till hästarna, bloggen, läxor, plugg till prov och dina kompisar & familj.
  För jag själv och min familj håller på att kika lite på gårdar och så, & då följer jag såklart min dröm med att kunna ha häst på den gården och så.
  Men jag vet inte riktigt hur jag ska priotera mina dagar då, för jag är van med livet på ridskola.
  Och jag har läst böcker och så, men det skulle vara ÄNNU bättre att få höra från en person man vet har egna hästar och hur dom prioterar sina dagar.
  Nu hoppas jag att du kanske kan svara på detta i ett inlägg på din blogg, i alla fall svara, för jag tror inte jag är den första som undrar detta. 😉

  Din blogg är föresten grym, jag läser alltid igenom HELA din blogg när jag är sjuk eller hemma och har inget att göra! <3

 6. Varje gång jag klickar in på din blogg så tänker jag på min ponnytid, jisses som jag saknar det. Roligaste tiden! Ta vara på det så mycket du kan Nellie, Ha det bra och god jul på dig!

 7. du och stella är fantastika! hatar att ni ska skiljas… men det ska bli kul att få följa dig med elvis och ev din nya ponny men du och stella kommer alltid vara dom finaste i hop! <3

 8. Asså! Nellie är kanske för stor för Stella! Och kanske inte har tid! Och nellie har ju andra hästar som hon kan utvecklas mer på. Jag tycker att du gör rätt!! Love you nellie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *