Snälla ni är :)

Förstår på era filmer ni skickar att en viss liten B ponny kille är saknad 😉

Tack för ALLA underbara filmer ni skickar. Ska bli bättre på att lägga ut dom. LOVAR 😉

Förstår att ni lägger tid på att göra dom & ladda ner alla bildr & filmer. TACK TACK!

 

 

12 thoughts on “Snälla ni är :)

 1. Ååh, vad fina videos :’)

  Skulle gärna vilja veta vad du tycker om min nya design som jag har gjort :), vore jättekul ifall du kommenterade och gav lite kritik 😀

 2. JA, Bellman är saknad! Saknar att få en video när du hoppar en bana på han och han rusar igenom bana, Bellman-kungen över alla! Kan inte du lägga upp en video från när du var litenoch du red på ridskola? Om inte, lägg gärna bara upp en video om du har när du var liten. Skulle vara kul att se!

 3. Hej nellie, kan du inte lägga upp en bild där du sitter på bellman första gången ? Skulle va kul att se hur ni ”såg ut” då 🙂 Kram!

 4. På stallet där jag har har min häst finns det en häst som ser exakt ut som Bellman fast den hästen heter ‘EROS’ på hans namnskylt står det ‘EROS fd Bellman’…?? VAR BELLMAN EN NEW FOREST?

 5. NELLIE! DU ÄR GRYYYM! Ryser i hela kroppen när DU rider! Du har utvecklats GRYMT mycket! Man ser det på alla underbara videos du gör! Inte bara i ridningen, utan också i ditt sätt! Tittar på dina videos dag ut och dag in! Läser dina inlägg och säger för mig själv ” BAM Nellie! Du SPARKA bollen i MÅL! ALLA JUBLAR ” Ser dig gråta när Bellman åker, ser dig skratta med Sterre och Elvis! GRYMT! Du går in på banan och LEVERERAR vart du än är! Skåne,Stockholm o.s.v! Vilken ponny du än sitter på!

  Tittar på dina filmer och ser dig gråta och skratta! Sett din blogg väldigt länge och mitt första uttryck va liksom ” Hon är som alla andra hon har ju bara en blogg? Sure? speciell? Nae” Medans jag nu säger ”NELLIE BERNTSSON! SÅ JEWLA GRYYM! SPECIELL? JA ”

  Inser att jag verkligen ÄLSKAR det DU gör!

  FORTSÄTT med det YOU GO GUURL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *