5 thoughts on “Fin :)

  1. Hej ännu en gång Nellie jag bara vill säga att du är min förebild för du är magisk du är mer än magisk du är fucking perfect tjej toppen tjej jag älskar dig jag önskar att jag hade dig som min syster jag hoppas att du åker dit jag viöll så gärna träffa dig om jag ser dig kommer jag att börja gråta jag tänker på dig hella tiden jag älskar dig tjejen grym person du är alltså hej då puss och kram ditt största fan

  2. Hej! Jag undrar hur många ”jag är nellie” avsnitt det finns?
    Sedan måste jag bara få tala om att du är min stora förebild och kommer säkert alltid att vara det!<3 skulle vara sjukt kul att träffa dig någon gång liksom! Älskar dina fina bilder på instagram!
    Stöttar dig och ser framförallt upptill dig, men du är ju bara ett pr äldre men de kan göra mycket i verkligheten liksom! Väntar på svar, ligger hemma och är sjuk så skulle uppskatta ett svar!;)<3<3<3<3;*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *